![]() |
Quote:
|
Quote:
másrészt meg sztem 1000 körön belül 20 ori tuti fordulna szóval méglejebb esne a top :) |
Quote:
|
és ha megvalosulna minden szinten ez az ötlet lejebb eshetne mindenhol a top és akinek magasabb kék száma vn az is könnyebben tudna forogni!
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem nem lehet több gigaországot csinálni... százmilliárd katonákat senki nem tud elfedezni, oda felütni amgad meg képtelenség. (Szerintem.)
|
akkor vegyük le 100.000 hekiről 2400 hekire a max földet és legyen a 10* esétől számolva a top!!
azaz 24.000 hekitől! Y ba ugy nézne ki h 6.000 hekitől lenne a top30% |
szóval mindíg az adott szint max hekijének 10 szeresétől lenne számolva a top 1 :)
|
ezek alapján D be olyan 6550 hekin (308000 pont) kezdődne a top30% szóval ez szerintem simán elfogadható lenne és így kis idő alatt rengetegen lefordulnának és elöjönének szabiról és még lejebb esne a top:)
|
és ezen kívül minden maradhatna a régi azaz semmi máson nem kéne változtatni azaz ugy maradna a fedezés meg a szesélyiségnehezítések ahogy van!:)
|
a csoport jelenlegi állapota szerint:
1 személyiséges ori topja: 308k pont 2 személyiséges ori topja: 390k pont 3 személyiséges ori topja: 474k pont 4 személyiséges ori topja: 570k pont Gárdi javaslata alapján így alakulnának a topok. |
derva becslések alapján 1 hónapon belül 50 ori fordulna le!
ez azt jelenti hogy: 3450 hekire esne a top30% szerintem ennél jobb megoldás nincs jelenleg.... |
vélemény??
|
Nekem több ötlet is szimpatikus és mint nagy anarchosnak (:D) nekem sem mindegy a dolgok alakulása. Viszont nekem tökéletesen megfelelne az a fajta 'könyítés' is,hogy x k pontig az oritulajok előhozzzák szabiról az orijaikat és szépen lehetne kit ütni. Nem kell feltétlen hagyniuk magukat,legalább lenne valami a teljesben .. viszont így talán megoldódna a helyzet. Hisz bár páran le lennének verve,a helyükre mindig lépne más,így az utánpótlással sem lenne gond. Csak hát ehhez alapvető szemléletváltás kellene az ott nemjátszó játékosok körében. Lehetséges lenne szerintetek?
|
Quote:
mivel ez nem megy, pedig milliószor megpróbáltuk, ezért vagyunk kénytelenek vhogy "játszhatóvá" tenni a csoportot. |
Quote:
de ha megváltozna jocskán a top30% sokan elöjönének szabirol mert elérhetővé válna a kis keteske!! :) |
Quote:
|
A rég nem játszó orik nem kerülnek törlésre az azonosítások alkalmával?
|
Quote:
|
igaz hogy a kontinensek megmaradnak de azok igyis u7gyis megmaradnának de így játszhatóbb lesz a csopi és több ember fel fog jönni akik eddig azért nem mertek mert h örökre ott ragadnának!
|
visszaolvasva az eddigi írásokat én teljesen támogatom a Gárdi írását felfrissíteni a csopit több szemesekkel is lehetne forogni új emberek jönnének fel lentebbi szintekról hozna egy kis színt a csopiba:)
sztem teljesen jó:)) |
visszaolvasva az eddigi írásokat, én teljesen támogatom a Gárdi írását, felfrissíteni a csopit, több szemesekkel is lehetne forogni, új emberek jönnének fel lentebbi szintekról, hozna egy kis színt a csopiba
sztem teljesen jó ) |
Quote:
|
bocsi de tényleg nem engedte de most nézem ott vn:S
|
Quote:
|
Quote:
Sőt abszolut nemérdekli őket!....vannak olyan félnótások,hogy 1-2hekiket fedeznek a gigájukba... |
Ati vajon h vélekedik erről az ötletről? :rolleyes:
|
Javítva némileg a kedvemen eszembe jutott,hogy nem kéne minden orit előhozni a csopiban .. hisz rengeteg olyan van elszórva sokak kezében,akik nem játszanak velük. El lehetne adni,ajándékozni őket,ezzel némileg frissítve a mezőnyt új tagokkal,másrészt életet vinni a csopiba :)
No? konkrétan Belas -ról jutott eszembe a dolog :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
*rövid* |
Y ba ugy nézne ki h 6.000 hekitől lenne a top30%???? Ez komoly?
|
Quote:
de én azt is támogatom, ha csak D-ben lenne így számolva a top. |
Quote:
|
összefoglalva!!
1., 2/D ben a maximum föld 2.400 heki lenne 2., az összes anarchista szinten a maximum földhöz lenne állítva a top! ez azt jelenti hogy a maximum föld szorozva 10 el! inentől kezdödne a top számítása! 2/D s példa rá!!: 2.400*10=24.000 hektár 24.000 hektárhoz legközeleb áló ország lenne a top1 hozzávetőleg ez azt jelenti hogy a jelenlegi pontlista apján a top30% 308.000 ponton /6550 heki/ magaságában kezdődne és a több személyiség ezek szerint: 2 személyiséges ori topja: 390k pont 3 személyiséges ori topja: 474k pont 4 személyiséges ori topja: 570k pont ez azért lenne jó mert a kék számosok is tudnának fordulni és pörgösebb lenne a játék! habár valóban 2-3 hónap multán a top jelentősen leesne kb 3500-4000 hekire de szerintem Y ból megindulnának felfele meg a többi szintekről is mivel lehetne végre fordulni és jóó kis csaták alakulhatnának ki! jópár játékos már Y ból se lép fel mert nem látja értelmét de ez igaz M re is.... és ez H ban és D ben megöli a játékot... és ha ez be lenne vezetve megindulna a forgalom minden szinten!! |
ez már csak egy hülye pluszötlet, de Ati berakhatna egy szabis orit a pontlistába Határ v vmi ilyesmi névvel minden csoportban, az eszerinti top30% határára.
így könnyebben lehetne látni, honnan van topban az ember, és nem kellene számolgatni. :) |
Ati amit beírtam azt véleményezd h megvalósítható lenne e:)
akár szavazást is írhatnánk ki hogy akarnák e hogy ilyen változás legyen! |
Hogy anarchban az adott csoport maximum földjének X-szeresénél nagyobb országok ne számítsanak a topba, a topX% meghatározásakor, azt járható útnak tartom. Az X meghatározandó még, normál csoportok átlagainak függvényében.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:01. |