Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Diablo 2 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2704)

vityu 12-11-2008 09:50

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 199071)
Na megtaláltam a hibának az egyik okát :D mégpedig a Peerguardian...állandóan blokkolja a kapcsolatot a blizzardal, szval kikapcs. A másik meg úgy tűnik, hogy az alapjátékot is meg kell rendelni...plusz 2 nap amíg végre tudok battle.net-ezni.
Vityu: hogy állsz a diabloval? Nincs egy szabad hétvégéd összedobni egy multit?
Ugyanez a 2 mondat Xepernek is szól és a többi diablosnak :)

Nem sajnos. :S A koliban nem lehet szerverhez kacsolódni. Ha más módját tudjátok, akkor van egy Death sentry-s assám 71-en, hellen. Kell mellé segítő, mert az immun lighting ellen nem sokat érek! :) Mondjuk van magas frenzy-s barbárom is, de azt nem erőltetném... :S Gyenge...

Xeper 12-11-2008 12:13

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 199071)
Na megtaláltam a hibának az egyik okát :D mégpedig a Peerguardian...állandóan blokkolja a kapcsolatot a blizzardal, szval kikapcs. A másik meg úgy tűnik, hogy az alapjátékot is meg kell rendelni...plusz 2 nap amíg végre tudok battle.net-ezni.
Vityu: hogy állsz a diabloval? Nincs egy szabad hétvégéd összedobni egy multit?
Ugyanez a 2 mondat Xepernek is szól és a többi diablosnak :)

Valamikor karácsony körül lehet, hogy sikerül egy kis időt felszabadítanom erre :)

Phoenix 12-11-2008 15:31

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 199080)
Nem sajnos. :S A koliban nem lehet szerverhez kacsolódni. Ha más módját tudjátok, akkor van egy Death sentry-s assám 71-en, hellen. Kell mellé segítő, mert az immun lighting ellen nem sokat érek! :) Mondjuk van magas frenzy-s barbárom is, de azt nem erőltetném... :S Gyenge...

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 199084)
Valamikor karácsony körül lehet, hogy sikerül egy kis időt felszabadítanom erre :)

Nekem van egy zeal-es palám, 84es szintű. :)
Vityu: sztem hamachin keresztül menne.
Xeper: az jó lenne :) ...össze kéne szedni egy legalább 4fős csapatot

Phoenix 12-12-2008 20:25

Most már működik :)
Csatára fel!

vityu 12-12-2008 21:01

Én haladtam kicsit az Assával, már 72-es :) De elég necces vele haladni. Ugye Death sentry, villám sebzés plusz hullarobbantás. Hell akt 2 szkarabeuszok, vagyis asszem death beetle vagy mi a szösz. Mind lighting immun.. egyet kinyírni sokkal tovább tart mint utána az összeset a hullarobbantással. Így mentem le a maggot lair-be, ahol minden második szörny ilyen volt, meg egy két ilyen unique, amelyiknek gyorsabban töltődött az élete, mint amennyit az árnyékom és én le tudtunk venni... Szerencsére van rajtam egy kapott Archon plate enigma rúnaszóval, így van teleport, de így is több, mint egy órámba került mire lejutottam az aljára...és akkor vettem észre, hogy már meg van a staff... :o:D
Amit eddig utáltam, az volt most a legkönnyebb. Valley of snakes-ben alig tudtak hozzám érni a salamanderek, vagy ki a frászok! :) Oda isteni ez az assa.:)

Phoenix 12-13-2008 09:41

Nekem ezekkel nem volt "annyira" sok bajom, egyedül a fizikai immunissal...ott kicsit megszenvedek vele. :rolleyes:

Emberek...senki mást nem érdekel a Diablo? :eek:

csabi 12-13-2008 09:54

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 199238)
Nekem ezekkel nem volt "annyira" sok bajom, egyedül a fizikai immunissal...ott kicsit megszenvedek vele. :rolleyes:

de.. :)

vityu 12-13-2008 12:58

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 199240)
de.. :)

Nocsak...nocsak! :)

Andrew 12-13-2008 15:42

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 199238)

De, csak nincs időm, meg eredeti játékom :D:D

csabi 12-13-2008 15:43

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 199259)

nekem csak a játék a gond, mert nekem semmien szinten nincs meg a játék.. :)

Phoenix 12-13-2008 18:19

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 199259)

De hamachin keresztül úgy is lehet játszani :)
Csabi: Mióta játszol? Vagy ha eddig nem játszottál, melyiket szeretnéd kipróbálni?

csabi 12-13-2008 18:22

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 199294)
De hamachin keresztül úgy is lehet játszani :)
Csabi: Mióta játszol? Vagy ha eddig nem játszottál, melyiket szeretnéd kipróbálni?

eddig nem játszottam.. :D de megszerzem és rágyúrok ezerrel.. :D:D:D

vityu 12-13-2008 18:42

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 199296)
eddig nem játszottam.. :D de megszerzem és rágyúrok ezerrel.. :D:D:D

Jó kis fejlesztéseket lehet itt olvasni, és akkor már az első karaktereket is csak kicsit cseszed el! :)

diablo.hu

vityu 12-19-2008 19:18

Találtam kis időt a játékra, mentem tovább az Assával. Gyönyörű! :) Amit ezzel le lehet művelni.... :) Most voltam 2x Durielnél, és a két alkalommal összesen 1, azaz egy darab élettöltőt használtam el. Persze elnyűtt vagy másfél tucat shadow mastert, de hát ennyi belefér! :) Jah, és a nehézségi szint: Hell :cool:
Lehet most egy hétig csak oda fogok járni, és kinyírom milliószor az eddig okozott "problémákért"... :D Édes a bosszú :D

vityu 12-19-2008 20:36

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 199844)
Találtam kis időt a játékra, mentem tovább az Assával. Gyönyörű! :) Amit ezzel le lehet művelni.... :) Most voltam 2x Durielnél, és a két alkalommal összesen 1, azaz egy darab élettöltőt használtam el. Persze elnyűtt vagy másfél tucat shadow mastert, de hát ennyi belefér! :) Jah, és a nehézségi szint: Hell :cool:
Lehet most egy hétig csak oda fogok járni, és kinyírom milliószor az eddig okozott "problémákért"... :D Édes a bosszú :D

És a feketeleves...akt 3, az összes kis rahangáló vacak villám-immunis :S Innentől segítségre szorulok :(

Andrew 12-19-2008 21:09

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 199854)
És a feketeleves...akt 3, az összes kis rahangáló vacak villám-immunis :S Innentől segítségre szorulok :(

Keress egy Conviction-ös palát, aztán az megoldja a problémáidat :D:D

vityu 12-19-2008 21:45

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 199857)
Keress egy Conviction-ös palát, aztán az megoldja a problémáidat :D:D

Minek? :) Akkor már inkább egy hidrás sorcit. :) A csapdáim villámsebzése nem árt nekik, viszont a 11yardos hullarobbantás hamar oszlatja a tömeget! Mindösszesen max 2 hulla kell, hogy vége legyen a társaságnak:)

Phoenix 12-20-2008 10:02

Na kb egy hete van Ladder karakterem. Lassan 30-as szintű zeal-es palával. Kellemesen csalódtam az online játékban. Nagyon segítőkész emberkék vannak, bár átlagban németekkel, angolokkal és csak ritkábban találkozok magyarokkal.
Amit beszéltünk, hogy jó lenne játszani, az open battle.net-en lenne a jobb, azért egy nagyobb karakterrel élvezetesebb játszani :)
Vityu: bár így is messzebb jutottál az assával, mint sejtettem. Nekem a fiz.immunisal gyűlik meg a bajom :rolleyes:

vityu 12-20-2008 10:10

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 199889)

Vityu: bár így is messzebb jutottál az assával, mint sejtettem.

Na akkor megmutatom, hogy azt is meg tom csinálna, csak idő kell hozzá, meg sok-sok szeretet! :D

Phoenix 12-20-2008 10:12

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 199890)
Na akkor megmutatom, hogy azt is meg tom csinálna, csak idő kell hozzá, meg sok-sok szeretet! :D

Nincs kedved most játszani?

vityu 12-20-2008 10:17

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 199891)
Nincs kedved most játszani?

Most ébredtem, megyek boltba, aztán meg tanulok. :( Hétfőn vizsga, és még csak most kezdem... :(
Szerintem a vizsgaidősuck után, vagy a végén (ha mindent jól csinálok jan. 26-á lesz az utolsó) tudnék időt szakítani rá, bár egy vizsga után sem szoktam rögtön tanulni.
Egy biztos, hogy decemberben nem fogok tudni, hacsak otthonról nem, bár nem tom mennyire elég egy 1megás net hozzá. :o Meg nincs sajnos eredetim, tehát valami olyat kéne összehozni.

Phoenix 12-20-2008 10:23

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 199892)
Most ébredtem, megyek boltba, aztán meg tanulok. :( Hétfőn vizsga, és még csak most kezdem... :(
Szerintem a vizsgaidősuck után, vagy a végén (ha mindent jól csinálok jan. 26-á lesz az utolsó) tudnék időt szakítani rá, bár egy vizsga után sem szoktam rögtön tanulni.
Egy biztos, hogy decemberben nem fogok tudni, hacsak otthonról nem, bár nem tom mennyire elég egy 1megás net hozzá. :o Meg nincs sajnos eredetim, tehát valami olyat kéne összehozni.

Sztem egy megás netnek elégnek kell lennie. Hamachin keresztül meg lehet játszani, igaz nem battle.net, de akkor is multis :)

vityu 12-20-2008 10:39

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 199893)
Sztem egy megás netnek elégnek kell lennie. Hamachin keresztül meg lehet játszani, igaz nem battle.net, de akkor is multis :)

29-én estefelé? Akkor otthon leszek, és nem is lesz kedv tanulni, mert 2 vizsgát tudok le aznap. Csak majd előtte dumáljuk meg msn-en.
Most mentem tanulni!

Phoenix 12-20-2008 10:43

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 199894)
29-én estefelé? Akkor otthon leszek, és nem is lesz kedv tanulni, mert 2 vizsgát tudok le aznap. Csak majd előtte dumáljuk meg msn-en.
Most mentem tanulni!

Felőlem oké :)

All times are GMT +1. The time now is 23:23.