Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Serg 01-14-2008 12:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151430)
A jksz-jelentő arra való, hogy az ellened, az elmúlt 24 órában elkövetett gyanús akciókat jelentsd. Semmi másra. Ez egy darab gömbözés volt.

A szöveges mező arra való, hogy kifejtsd, hogy az ellened, az elmúlt 24 órában elkövetett akciók szerinted miért kizárt, hogy szabályosak lettek volna.

Na ennyit vártam volna Tőled ez így korrekt

Dragi 01-14-2008 12:48

Nem ngyon akarok belefolyni de mintha Tuvalu és Grabi eseténél lett volna valami olyasmiről szó hogy lesz egy szándékos földleadást bejelentő jelentőlap (de szép magyaros) ebből lesz valami a közeljövőbe ? vagy nem ? vagy csak kampányígéret ?

mert akkor talán elkerülhető lenne hogy ne a jksz bejelentőt használják erre akiket zavar ez az egész földleadásos mizéria ...

Kutyuleee 01-14-2008 12:58

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 151432)
Nem ngyon akarok belefolyni de mintha Tuvalu és Grabi eseténél lett volna valami olyasmiről szó hogy lesz egy szándékos földleadást bejelentő jelentőlap (de szép magyaros) ebből lesz valami a közeljövőbe ? vagy nem ? vagy csak kampányígéret ?

ezekután szted???

Dragi 01-14-2008 13:00

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 151433)
ezekután szted???

Remény hal meg utoljára :p

Ati 01-14-2008 13:01

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 151432)

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 151433)
ezekután szted???

Kutyuleee kérdése jogos. Sajnos valóban úgy érzem, főleg ezek után, hogy mégegy bejelentő plusz egy olyan funkció lenne, amit nem arra használnak emberek, amire való. A jksz bejelentő sajnos mindig is ilyen volt, de a mai nap az mindenképp viszi a pálmát a "nem azt jelentem be, amire való" témában.

Így sok más fejlesztés megelőzi ezt.

Dragi 01-14-2008 13:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151435)
Kutyuleee kérdése jogos. Sajnos valóban úgy érzem, főleg ezek után, hogy mégegy bejelentő plusz egy olyan funkció lenne, amit nem arra használnak emberek, amire való. A jksz bejelentő sajnos mindig is ilyen volt, de a mai nap az mindenképp viszi a pálmát a "nem azt jelentem be, amire való" témában.

Így sok más fejlesztés megelőzi ezt.

Ati ha máshol nincs rá lehetőség ? akkor hol lehet az iylet jelenteni ? de egyébként nem tudom de min. 2 hónappal ezelőtt ez be lett ígérve azóta nem történt előre lépés... Most azzal hogy a mai nap mi történt megmagyarázni meglehet hogy akkor a mai nap miatt miért nem akarod megcsinálni de akkor 1-1,5 hónappal ezelőtt miért nem lett megcsinálva ? szal én ezt nem értem ?! mert ha Tuvalut és Grabit ma raktad volna át és azt mondtad volna hogy jó akkor csinálok egy ilyen bejelentőt is akkor valósíznűleg a mai naon Serg és társai nem a JKSZ bejelentőt használták volna végső elkeseredésként hogy végre hátha kezdessz valamit a témával ....

Ati 01-14-2008 13:09

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 151437)
1-1,5 hónappal ezelőtt miért nem lett megcsinálva ?

A fejlesztések sorrendjét had én határozzam meg. Köszi.

Dragi 01-14-2008 13:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151438)
A fejlesztések sorrendjét had én határozzam meg. Köszi.

Elnézést, de azt hittem hogy ez sürgetőbb probléma... de akkor elnézést

Arwyl szelleme 01-14-2008 13:13

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 151423)
egyszerűen elegem van.

Elismerésem, hogy eddig bírtad! Én már rég rájöttem, hogy tök felesleges ez a szélmalomharc. Ezért inkább nem is szóltam hozzá.

A csúcsa a témának az volt amikor az egyértelmű földleadásokra azt írta Ati, hogy "eddig is üres volt..." :D Na innentől kezdve lehet itt bármit mondani. :D

Ati 01-14-2008 13:22

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 151439)
Elnézést, de azt hittem hogy ez sürgetőbb probléma... de akkor elnézést

Nem látom mi sürgető lenne azon, hogy nem akartok betámadni egy hónapok óta üresen álló országot. Ha nem akarjátok betámadni, akkor nem akarjátok. Akkor majd be fogja támadni más. Csak azért, mert nem akartok ilyen volumenű támadásokat intézni, nem a szabályokon kell most azonnal változtatni.

Különösen nem akkor, amikor nemrégiben bekerültek olyan módosítások, amiknek HOSSZÚTÁVON kell megvárni a hatását, nem azonnali eredményt várni.

Ati 01-14-2008 13:24

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 151440)
A csúcsa a témának az volt amikor az egyértelmű földleadásokra azt írta Ati, hogy "eddig is üres volt..." :D Na innentől kezdve lehet itt bármit mondani. :D

Valóban. :) De mint írtam már: ha kedved van elolvasni a 29 válaszom valamelyikét, akkor elolvasod, nekem már nincs kedvem harmincadszor is leírni ugyanazt. Sjanálom, hogy egy olyan témához akarsz mindenáron hozzászólni, amit olvasni nem akarsz. Célszerű a témákban úgy részt venni, hogy:

1, elolvasom, hogy mi volt írva eddig
2, válaszolok.

Persze az is működhet, hogy:

1, nem olvasom el, hogy mi volt eddig, de írok valamit.

Amelyiket gondolod. :)

Ez utóbbit egy idő után egész biztosan megunom én személy szerint. :)

Dragi 01-14-2008 13:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151441)
Nem látom mi sürgető lenne azon, hogy nem akartok betámadni egy hónapok óta üresen álló országot. Ha nem akarjátok betámadni, akkor nem akarjátok. Akkor majd be fogja támadni más. Csak azért, mert nem akartok ilyen volumenű támadásokat intézni, nem a szabályokon kell most azonnal változtatni.

Különösen nem akkor, amikor nemrégiben bekerültek olyan módosítások, amiknek HOSSZÚTÁVON kell megvárni a hatását, nem azonnali eredményt várni.

Végülis a következő 10 szemes oriig ráérsz ....

Arwyl szelleme 01-14-2008 13:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151442)
Valóban. :) De mint írtam már: ha kedved van elolvasni a 29 válaszom valamelyikét, akkor elolvasod, nekem már nincs kedvem harmincadszor is leírni ugyanazt. Sjanálom, hogy egy olyan témához akarsz mindenáron hozzászólni, amit olvasni nem akarsz. Célszerű a témákban úgy részt venni, hogy:

1, elolvasom, hogy mi volt írva eddig
2, válaszolok.

Persze az is működhet, hogy:

1, nem olvasom el, hogy mi volt eddig, de írok valamit.

Amelyiket gondolod. :)

Ez utóbbit egy idő után egész biztosan megunom én személy szerint. :)

1-2 ember baromságait valóban átugrom, mert tök felesleges végigolvasni, de az általam követett témákban a Te hsz-eidet mindig végigolvasom. ;)

Hóhér 01-14-2008 13:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151427)
Felhívtad a figyelmet arra, hogy egyvalaki meggömbözött. Ha mindenki felhívná a figyelmünket arra, hogy meggömbözték, az nem volna túl jó. Sajnos ezt sokszor megteszik, így értelemszerűen a munkánk ilyen jellegű hátráltatásának gátat kell vetni.

gondoltam, olvasgatom a jksz bejelentőt egy kicsit.

"Értelemszerűen, amennyiben semmi gyanúsat nem találunk, vagy a bizonyítékok nem elég meggyőzőek, akkor semmi nem fog történni."

ha az ötödik gömbözési próbát jelentené be , megérteném a szándékos hátráltatást.

"Ezen az oldalon jelentheted be, ha szerinted valamelyik játékos a játékban szabálytalanul, a játék keretein túllépő szövetséget alkotott. Vagyis olyan játékosokkal játszik össze, akik a játékon belül nem szövetségesei."

ennek a kritérumnak megfelel a földleadás bejelentés.

"Mindenképpen szükséges, hogy a bejelentést abból az országból tedd, amelyikkel a feltételezett szabályszegést tapasztaltad."

tapasztalás: teljes krónika + pontlista

"Most kérünk, hogy adj meg minimum kettő, de lehetőleg több, maximum 8 országsorszámot, akik feltételezésed szerint részt vesznek az ellened történő összejátszásban."

vajon vonatkozhat e egy földleadás valaki ellen irányuló akciónak az alábbi esetekben:

- egy erős szövetség ad le földet egy gyenge MF nek, mert azt egyfolytába ütik, és így el tud menekülni az MF, az erős szövi meg simán vissza szerzi a leadott földet mástól

- földleadás olyan mértékben, hogy a jelenlegi szabályok mellett más ország ne tudja szabályosan, és eredményesen megtámadni a földet kapó országot
( ez a kérdéses leginkább, de miért ne érezhetném, hogy ez a földleadás ellenem történik, hiszen számomra válik elérhetetlenné, előlem menekül fel olyan magasra, különben szanaszét lenne mészárolva, és az én játék teremet (piac) teszik tönkre elérhetetlen magasságban , vajon ez ellenem van e?? )

- földleadás seregelütés formájában, kiadott infok alapján

és végezetül, eddig úgy godnoltam, hogy a törlés nem lehet bizonyíték arra, hogy valami csalás vagy sem, de a jksz oldalt olvasgatva ez erősen megingott bennem:

"Mi az oka annak, hogy ami történt, azt nem tudná megcsinálni bárki bármikor. "

ha többször előfordul, hogy beütés előtt 1 körrel törölnek bizonyos csoportok egyes országokat, attól függően hogy ki tart feléjük, bizony lehet bizonyíték.
Pont ezért a mondatért.

-Fegya- 01-14-2008 13:36

Quote:

Szerintem már rég lenyugodtak volna a kedélyek, ha olyasmit írsz, hogy valószínűleg földleadások történtek az X topjában, de az összejátszást nem lehet bizonyítani, ezért nem szankcionálsz. Különben sincs arra időd, hogy az üres országok elleni ütéseket vizsgáld.

Ati 01-14-2008 13:37

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 151445)
gondoltam, olvasgatom a jksz bejelentőt egy kicsit.

"Értelemszerűen, amennyiben semmi gyanúsat nem találunk, vagy a bizonyítékok nem elég meggyőzőek, akkor semmi nem fog történni."

ha az ötödik gömbözési próbát jelentené be , megérteném a szándékos hátráltatást.

"Ezen az oldalon jelentheted be, ha szerinted valamelyik játékos a játékban szabálytalanul, a játék keretein túllépő szövetséget alkotott. Vagyis olyan játékosokkal játszik össze, akik a játékon belül nem szövetségesei."

ennek a kritérumnak megfelel a földleadás bejelentés.

A jksz-bejelentő egyetlen helyről érhető el. Ez alól a kérdés alól:

"Szerintem több ország összefogott ellenem, és játékon kívüli szövetséget alkotva támadnak engem! Mit tehetek?"

Az egy darab gömbözés ezt nem meríti ki.

Hóhér 01-14-2008 13:42

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 151447)
Szerintem már rég lenyugodtak volna a kedélyek, ha olyasmit írsz, hogy valószínűleg földleadások történtek az X topjában, de az összejátszást nem lehet bizonyítani, ezért nem szankcionálsz. Különben sincs arra időd, hogy az üres országok elleni ütéseket vizsgáld.

miért írjon be hülyeséget?

:D:D

valószínű ez meg az ??...

:confused::confused:

amúgy pl engem teljesen hidegen hagy csaltak e vagy sem, ezt korábban is írtam, nekem másról szól a történet, tudni szeretném egyes esetekről , hogy szabályos e vagy sem, konkrétan is, mert nem szeretnék bannolva lenni , 5 köröket kapni, vagy nem kívánatos lenni.

végül is ezért játszom nem? nem nagy kérés az, ha a szabályokkal akarok tisztában lenni. van olyan szabály , ami nem egyértelmű sokaknak.

Ati 01-14-2008 13:43

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 151447)

Harmincadik alkalommal is leírom, egye fene:

konkrét eseményeket kaptam, nem A, B, C és D országok voltak névtelenül emlegetve. Az ÖSSZES esetben, amit kaptam, olyan országokat támadtak meg, akik hónapok óta üresen álltak, és lehet, hogy az ünnepek alatt voltak ugyan szabadságon is, de előtte egész biztosan nem, így bárki, bármikor megtámadhatta őket. Az, hogy most valaki ezt meg is tette, vagyis megtámadott egy védelem nélküli országot, akit bárki megtámadhat, nem számít csalásnak.

Nem kizárt, hogy voltak olyan események, amik valóban nem szabályosak, de ezeket nem kaptam meg, és az ilyen topicok nyitogatása közben, ahol semmi másról nincs szó, mint arról, hogy más országot megtámadni micsoda szabálytalan (mindez többnyire olyanoktól, akik maguk is ezt teszik, csak olyankor ugye ez nem szabálytalan valamiért), nem is áll szándékomban ezzel tovább foglalkozni.

Az is lehet, hogy voltak SZABÁLYELLENESEN bemásolva ide szabálytalan ütések. Mivel eseményeket ide bemásolni szabálytalan, ezért ilyenkor sem áll szándékomban a konkrét eseményekkel foglalkozni, csak a szemmel láhtatóan szabálytalan beírás van ilyenkor szankcionálva. Az, hogy más ESETLEG csal, amiben nem lehetsz biztos, nem jogosít fel senkit a 100%-ig biztos szabálytalanságra.

Harmincegyedik leírás had ne kelljen már. :)

Synkel 01-14-2008 13:43

Quote:

Ati, meg fogsz lepődni: betámadtunk, és ezzel a legfontosabb "érvedet" is kilőttük. Amint befutottak a beengedendő seregek, és már csaka mi szövink seregei voltak hátra, az országot törölték. És nem egy ország járt így. Kérdem én, hol van itt az, hogy egy üres országot nem vagyunk hajlandók betáamdni???

Nézd meg az X topját! Te hoztad a szabályt, hogy 100k ponton túl nem foglalsz semmit. Ezek után mutasd meg azt az országot a 15-dik helyen túl amelyik sikerrel tudná a jelenlegi üres országokat támadni!

És végül halkan hozzáteszem, 3 országnak már megvan a kis nyolcasa...

Hóhér 01-14-2008 13:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151448)
A jksz-bejelentő egyetlen helyről érhető el. Ez alól a kérdés alól:

"Szerintem több ország összefogott ellenem, és játékon kívüli szövetséget alkotva támadnak engem! Mit tehetek?"

Az egy darab gömbözés ezt nem meríti ki.

" (Egy héten maximum 3 bejelentést tehetsz, hogy az értelmetlen bejelentéseknek elejét vagyük.)"

vagy 5 kör kitiltás jár érte ???

mivel a heti 3 bejelentés nem véd meg attól a rengeteg + munkától, amit Serg okozott neked.

Elfogadom, hogy valamit nem lehet bizonyítani, és attól hogy mindenki azt mondja az csalás , attól még az nem az.

Elfogadom, ha szólsz hogy ezt most már fejezzük be, vagy ha mégegyet ír valaki akkor bannolás lesz mert ez neked +munka ( ezért voltam régen kitiltva, végülis jogosan )

Amit nem tudok elfogani, ha olyanért tiltanak ki játékosokat, ami nincs lepapírozva. Azaz úgy szeg szabályt, vagy ad plussz munkát , hogy nem lehet tudatában a következményekkel, mert nincs olyan szabály ami alapján következmény járna !!!

Synkel 01-14-2008 13:53

2007-06-20, 18:36
vincent vincent nincs belépve
Junior Member

Belépés dátuma: 2007-06-01
Üzenet: 7
vincent
Alapértelmezett
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról a 4. szinten:
2007-06-19 21:20:19 Tuvalu (#3490) elfoglalt 212 hektárt Elkapom a grabancodat! (#355763) országától.

Na ezért nincs értelme ezeknek a topikoknak...
vincent
Nyilvános adatok megjelenítése
Küldj privát üzenetet vincent részére
Mutasd vincent összes üzenetét
vincent hozzáadása a barát listádhoz
#644 Osztályozd Ati hozzászólását, javítsd/rontsd az elismertségét Jelentsd a Moderátornak
Régi 2007-06-20, 19:00
Ati Ati nincs belépve
Administrator

Belépés dátuma: 2006-01-23
Hol: Budapest, Hungary
Üzenet: 7.971
Ati Ati Ati Ati Ati Ati Ati Ati Ati Ati Ati
Alapértelmezett
Idézet:
Eredeti szerző: vincent Üzenet megjelenítése
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról a 4. szinten:
2007-06-19 21:20:19 Tuvalu (#3490) elfoglalt 212 hektárt Elkapom a grabancodat! (#355763) országától.

Na ezért nincs értelme ezeknek a topikoknak...
He?

Na gyerekek, azt hiszem ez már nagyon durva. Nagy gáz, ha az első 10 személyiségű ország anarchba kerül a 3/G helyett? :-/

Ati, mikor az X topos jobbravincent ezt bemásolta, te 24 perccel később biztosan tudtad, hogy földleadás volt, és Tuvalu meg Grabi mentek anarchba.

Tényleg nem érted miért zavar sokakat a viselkedésed?

Ati 01-14-2008 14:01

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 151457)
Tényleg nem érted miért zavar sokakat a viselkedésed?

Úgy érzem, hogy ez sem elegendő ok a tudatos és szándékos szabályszegésre.

Ha azt szeretném, hogy mindenki szeressen, akkor nem foglalkoznék online játékokkal. De mivel foglalkozom, ezért ez sajnos azzal jár, hogy bizony sok ember nem fog szeretni. Ez van.

Egy csomó embert zavar, hogy anarchba rakom őket. Egy csomó embert az zavar, hogy anarchba rakok másokat. Egy csomó embert az zavar, hogy valakit nem rakok anarchba.

Hogy egy klasszikust idézzek: "Én sem szeretem Britney Spears-t, mégsem esett szegényke emiatt gyógyíthatatlan depresszióba." :)

Andrew 01-14-2008 17:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151460)
Úgy érzem, hogy ez sem elegendő ok a tudatos és szándékos szabályszegésre.

Ha azt szeretném, hogy mindenki szeressen, akkor nem foglalkoznék online játékokkal. De mivel foglalkozom, ezért ez sajnos azzal jár, hogy bizony sok ember nem fog szeretni. Ez van.

Egy csomó embert zavar, hogy anarchba rakom őket. Egy csomó embert az zavar, hogy anarchba rakok másokat. Egy csomó embert az zavar, hogy valakit nem rakok anarchba.

Hogy egy klasszikust idézzek: "Én sem szeretem Britney Spears-t, mégsem esett szegényke emiatt gyógyíthatatlan depresszióba." :)

Úgy érzem az itt felszólalók nagy részének a felháborodottságát a pártatlanság (általuk) feltételezett hiánya váltja ki.
(Ami nem zárja ki a valós hiányának lehetőségét sem).
Én a magam részéről már észrevettem azt, amit kellett, levontam belőle a tanulságot, úgyhogy nem kívánok véleményt nyílvánítani, csak gratulálni az ügyes játékosoknak.

Ati 01-14-2008 17:17

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 151515)

Úgy érzem az itt felszólalók nagy részének a felháborodottságát a pártatlanság (általuk) feltételezett hiánya váltja ki.
(Ami nem zárja ki a valós hiányának lehetőségét sem).
Én a magam részéről már észrevettem azt, amit kellett, levontam belőle a tanulságot, úgyhogy nem kívánok véleményt nyílvánítani, csak gratulálni az ügyes játékosoknak.

Erre csak a kismalac és a farkas példáját tudom felhozni: ha a kismalac folyamatosan farkast kiált poénból, akkor bizony ha tényleg jön a farkas, akkor már nem hiszi el azt neki senki.

Hóhér 01-14-2008 17:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151518)
Erre csak a kismalac és a farkas példáját tudom felhozni: ha a kismalac folyamatosan farkast kiált poénból, akkor bizony ha tényleg jön a farkas, akkor már nem hiszi el azt neki senki.

teljesen mindegy ki mit hisz, a bizonyítékokat csak te látod.
( a kismalac úgyis csak akkor menekül el, ha nála a távcső :D:D bárki bármit is kiabál )

Synkel 01-14-2008 17:34

Ati, lehet a JKSZ bejelentőt nem szakszerűen használtuk. Az is lehet, nem a fórum a megoldás az ilyen problémákra. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy ha egy esemény illetve eseménysorozat ekkora felháborodást kelt, akkor neked mint a játék tulajdonosának, üzemeltetőjének és legfőbb adminisztrátorának kötelességed lenne utánajárni, csakugyan megtörtént-e a sérelmezett esemény, illetve valóban szabálytalanság történt-e.

Ez nem történt meg.

Igazából nem az háborít fel, hogy nem raktad őket anarchba, hanem az, hogy olyasmire hivatkozva tagadod meg már a puszta kivizsgálást is, hogy nem megfelelően lett bejelentve.

Ugyanakkor Te vagy az aki nem adsz lehetőséget a megfelelő bejelentésre, elvégre az erre készült "űrlap" nem erre való csak ha részese vagyok az eseményeknek... igaz, akkor hülye leszek jelenteni... Ráadásul mint nemrég mondtad, nem is fogsz lehetőséget adni a jövőben sem ilyen bejelentésre, merthogy túl sok dolga lenne a supportnak.

Nem értek a joghoz, nem akarok belemászni olyasmibe, hogy mint szolgáltató milyen kötelességeid vannak ha már fizetünk egy szolgáltatásért.
Erkölcsi érzékem viszont van, és tudom, hogy ha anynira ragaszkodnál a tiszta játékhoz is, mint annak a nyamvadt jksz bejelentőnek a szakszerű használatához, akkor nem csinálnál bele ennyire az egészbe, hanem utánajárnál a dolgoknak. Illetve utánajártál volna az ünepek alatt, mikor a 3 körös szabit kihasználva mentek a legfeltűnőbb dolgok, és még benne voltunk az egy hétben amíg megőrzitek az eseményeket.

A csalókat nem értem meg, legalábbis az ilyen ipari méretekben csalókat tutira nem. Téged meg náluk is kevésbé.

Ati 01-14-2008 18:31

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 151532)
Ati, lehet a JKSZ bejelentőt nem szakszerűen használtuk. Az is lehet, nem a fórum a megoldás az ilyen problémákra. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy ha egy esemény illetve eseménysorozat ekkora felháborodást kelt, akkor neked mint a játék tulajdonosának, üzemeltetőjének és legfőbb adminisztrátorának kötelességed lenne utánajárni, csakugyan megtörtént-e a sérelmezett esemény, illetve valóban szabálytalanság történt-e.

Ez nem történt meg.

Viszonylag szelektíven olvashatsz, ha így sikerült értelmezned a most már 30 alkalommal leírt válaszomat, amiben részletesen leírtam, hogy az általatok olyan nagyon hangoztatott események a valóságban hogy néztek ki.

Remélem nem haragszol meg, de ezt a témát már hihetetlenül meguntam, és ennél többször tényleg nem írom le. Már így is többször le kellett írnom, mint ahányszor azt szerettem volna.

Sajnálom, hogy egyszer nem elég valamit leírni, és úgy látszik, hogy még 29-szer megismételve is kevés.

Ez van.

Ati 01-14-2008 18:34

Quote:

Nem értek a joghoz, nem akarok belemászni olyasmibe, hogy mint szolgáltató milyen kötelességeid vannak ha már fizetünk egy szolgáltatásért.

Ezt is írtam ma délután, de úgy látom, hogy ezt sem olvastad el. Így leírom ezt is MÉGEGYSZER, bár kezdem komolyan azt hinni, hogy felesleges, mert még 200-szor leírva is gyanítom, hogy ugyanitt tartanánk. :(

Ezt persze iszonyatosan sajnálom, mert valójában nem célom, hogy mindent ennyiszer leírjak. Úgy vélem, hogy egyszer bőven elég lenne...

No de a konkrét válasz:

Ha a játék támogatásáért járó VIP köröket nem kaptad meg, akkor kérlek, hogy ezt mielőbb jelezd, leírva a tagságváltás pontos idejét, és módját. Ezen adatok segítségével a játék támogatásáért járó VIP köröket manuálisan jóváírjuk az országban.

eper 01-14-2008 18:38

Quote:

A csalókat nem értem meg, legalábbis az ilyen ipari méretekben csalókat tutira nem. Téged meg náluk is kevésbé.

tom, hogy nem ez a helye az ujitásoknak, de annak nem lenne értelme, hogy az elinditott támadás után ne lehessen törölni egy országot, csak ha lezajlott a csata?:D

Synkel 01-14-2008 18:55

Quote:

Originally Posted by eper (Post 151545)
tom, hogy nem ez a helye az ujitásoknak, de annak nem lenne értelme, hogy az elinditott támadás után ne lehessen törölni egy országot, csak ha lezajlott a csata?:D

Nem.
Ráadásul nem is oldaná meg a problémát ha nektek most meglenne az az 50 hekitek. Lásd be, ennél többről van szó itt.

Seldon 01-14-2008 19:15

Én meg azon nevetek h a két nagyorim 1milla kör kitiltással alszik ami fórumon nem lett mutatva sem, és vígan tudok még mindig itt írni :)
és hogy jön ez ide? úgy, h Ati tényleg ember :d

Ati 01-14-2008 19:18

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 151557)
Én meg azon nevetek h a két nagyorim 1milla kör kitiltással alszik ami fórumon nem lett mutatva sem, és vígan tudok még mindig itt írni :)
és hogy jön ez ide? úgy, h Ati tényleg ember :d

"A játékban azok a személyek, akikeket nemkívánatosnak minősítettünk, nem vehetnek részt: nem indíthatnak új országot, meglevő országaikba sem léphetnek be, és más országát sem használhatják."

"A regisztrációs szabályok elfogadásával kijelented, hogy teljeskörű felelősséget vállalsz minden olyan személy tettéért a játékon belül, aki a felhasználói adataiddal belép a játékba. A felelelősség másra semmilyen módon át nem hárítható, akkor sem, ha ezek az adatok bármilyen módon illetéktelen kezekbe kerülnek."

Amint ide is belép egy olyan valaki, aki a játékban nemkívánatos, természetesen innen is kitiltásra kerülsz.

Ameddig csak a játékon belül történt ilyen jellegű szabálytalanság, addig csak arra vonatkoznak a szaknciók.

Jah, és ennek mi köze az X topjához? Az égvilágon semmi, csak offolni is ide jár mindenki.

Seldon 01-14-2008 19:21

Köszönöm :)
legalább itt kaptam reakciót végre :))

Seldon 01-14-2008 19:24

Szabálytalanságom sajnálom, nem kellett volna vérigsértenem :)
de megtettem, látom következményeit :)

eper 01-14-2008 19:30

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 151547)
Nem.
Ráadásul nem is oldaná meg a problémát ha nektek most meglenne az az 50 hekitek. Lásd be, ennél többről van szó itt.

nem állitottam hogy a problémát megoldaná, az az elmult 2 hét aktiv forumozása sem hozta meg amit ebben a témában ennyi ember beirkált.
azzal is tisztában vagyok, hogy utolag nem kapom meg amiröl beszélsz.
de nem értem a logikát sem, miért téved el a sereg, vagy mi a mese a végén.

Seldon 01-14-2008 19:31

X tophoz annyiban kapcsolódik, h míg az ottaniak adminunk-játékadónk szájíze szerint viselkednek és kedveli őket, addig csinálhatják. amint emberileg nemkívánatossá válnak, a rendszer ellenségnek tekinti őket. sajnos a legnagyobb baj h a vezetésből hiányzik az objektivitás.

sutike31005 01-14-2008 19:45

Nem fejtem ki kivel értek egyet, mert kapnék egy csomó pirosat és ugyse értenétek.. de akinek nem tetszik a játék és ahogy működik nem kötelező játszani.. ha valakit az Admin törölni akar bármilyen indok ok nélkül megtehetné.. legalábbis levan írva amikor jelenteztetek a játékba.. tehát szerintem örüljetek, hogy leáll vitatkozni Veletek és indokli a döntéseit.. ugyanis nem lenne kötelező Neki...

Ati 01-14-2008 19:48

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 151568)
X tophoz annyiban kapcsolódik, h míg az ottaniak adminunk-játékadónk szájíze szerint viselkednek és kedveli őket, addig csinálhatják. amint emberileg nemkívánatossá válnak, a rendszer ellenségnek tekinti őket.

Nemkívánatossá csak emberileg lehet válni. Attól, hogy csalsz, nem leszel a játékon belül nemkívánatos. Attól, hogy semmi mást nem csinálsz, csak másokat provokálsz, attól már igen. Még akkor is, ha a játékon belül esetleg nem követsz el szabálytalanságot.

És ennek ismét az égvilágon semmi köze az X topjához, úgyhogy köszönöm az újabb offot. :)

Seldon 01-14-2008 20:19

Több offom nem lesz.
sajnos emilben semmi reakciót nem kaptam. gondoltam ha csendben lettem tiltva, nem hangoskodok tovább. eddig vártam. csodák csodája itt már reagáltál. egyet higyj el, nem célom bárkit ellened fordítani. nem is tudnék :D

viszont tényleg tele vagyok kérdésekkel.
pl: miért kellett a nyilvánosság előtt előjönnöm a dologgal h végre kis választ kapjak?

Gyula 01-14-2008 20:34

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 151613)
Több offom nem lesz.
sajnos emilben semmi reakciót nem kaptam. gondoltam ha csendben lettem tiltva, nem hangoskodok tovább. eddig vártam. csodák csodája itt már reagáltál. egyet higyj el, nem célom bárkit ellened fordítani. nem is tudnék :D

viszont tényleg tele vagyok kérdésekkel.
pl: miért kellett a nyilvánosság előtt előjönnöm a dologgal h végre kis választ kapjak?

Seldon ne eröltesd ezt most jó, majd beszélünk skypeon.

All times are GMT +1. The time now is 15:54.