![]() |
Quote:
Volpone egy csaló, aki Itáliában (tehát valamikor a 18-dik században) városról városra járva adja ki magát haldokló nemesembernek, hogy a város gazdagjai ajándékokkal halmozzák el, hogy rájuk haggya a vagyonát. De miután begyűjti az adományokat, mindig továbbáll. A film jelenében is valami hasonló zajlik, némi (na jó, történetesen jó sok) csavarral Egy nagyon jó humorú vígjáték, még harmadszori nézésre is tetszett :D:D |
Én ma néztem meg a Bűbáj című mese-vígjátékot. A mese világban él egy gyönyörű, de naiv lány, akiért egy nap eljön a herceg, hogy nőül vegye, de a herceg mostoha anyja a való világba száműzi a lányt. Követi a hercege és kedvenc mókusa. A lány az igaz szerelmet hirdeti, de nem talál megértő fülekre az emberek között. végül beleszeret egy férfiba, a herceg meg a férfi menyasszonyábaé s happy end. Örök tanulság: a mókusok sokkal hűségesebbek és jobb szinészek, mint a kutyák.
|
Quote:
Tegnap este a Vészhelyzetet néztem :D megkíméllek benneteket a tartalmától.... :p Viszont előző este a War című filmet. Mielőtt megnéztem az egekig magasztalták nekem . Mitnemondjak... annak aki szereti a zsarus, mitöbb korrupt zsarus, bosszúállós zsarus, néha verekedős zsarus filmetket, pláne, ha abban Jet Li, és a Szállítóból jól ismert Jason Stathman játsza a főszerepet, az szerintem nem csalódhat. Pláne, ha azt elárulom, hogy a végén persze nem várt fordulat teszi érdekesebbé a filmet. A sztoriról csak annyit, hogy a középpontban a japán és a kínai maffia harca áll , ami persze nem véletlenül generálódott:) Tehát egész sok ferdeszeműt láthatunk:D |
Quote:
Tegnap a Mézengúz című rajzfilmet néztem meg.Nekem tetszett,aki teheti nézze meg. Rövid tartalom: Quote:
|
[quote=Attila(:;168360]Szombaton fogom megnézni a Wart:)
Nem fogsz csalódni benne! :) Majd írd meg hogy tetszett! |
Quote:
Ma éjjel a dogma című filmet néztem,de bealudtam. Mondjuk annyira nem vágott földhöz az eleje.Te láttad már? |
Quote:
Hát jobbat vártam ettől a filmtől. Tulajdonképpen az egész film a csihi-puhi csitt-csatt,öljünk gyilkoljunk meg ehhez hasonlóról szól:D Egyszer meglehet mondjuk nézni,de nem a kedvenc filmem:) |
Quote:
A Dogmát nemhinném, hogy láttam, ha mégis, biztos a felejthető, sőőt, könnyen felejthető kategórába tartozik:) A 7végén meg aludtam :) ;) Nix új mozifilm:) |
Én tegnap este megnéztem az Interjú a vámpírral. Brat Pitt és Tom Cruise játszott benne. A film nagyon elvont. A forgatásásnak céljának értelmére nem jöttem rá, arra se, hogy igazából miről szól, de biztos jó, hogy úgy van ahogy.
|
Quote:
...és hasonló gondolatok gyötörtek, mikor kikapcsoltam :) ...és ezek azóta is gyötörnek...és gyötörnek...és gyötörnek...:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Erdemes :) |
Quote:
|
Quote:
Szerintem utana kovetkezot is el fogod olvasni, ami a Lestat a vampir, azt hiszem.... :) |
Én láttam a filmet még régen és nekem tetszett,de a könyv biztos jobb lehet.
Főleg,ha Remy mondja:) |
Megjelent No.2-es számú kedvencem, Al Pacino új filmje a 88 minutes.
Nem tudok róla elfogultság nélkül nyilatkozni, mert rossz filmjét még nem láttam, tehát az következik ebből, hogy jó :) Miről is szól? Hmmm.. egy idősödő kriminológia professzort alakít, akinek a szakvéleménye miatt ítélnek halálra egy kegyetlen gyílkost. A kivégzés napján, pontosan ugyanolyan gyílkosságok történnek. A sajtó, az FBI is számon kéri, talán tévedett... ő azonban kitart eredeti álláspontja mellett. Közben ismeretlen hívásokat kap, melyben megfenyegetik, hogy meg fog halni . 88 perce maradt... TIK-TAK, TIK-TAK .... A végén persze nem várt fordulat, ahogy annak lennie kell:) Összességében jó film, vannak ugyan fenntartásaim, de ezeket most nem írom le:) A zene is szuper. Most önkényesen bevezetek egy értékelést (ha nem gond) :) 10/8-at adnék a filmnek :) ;) |
Quote:
Szerintem is jó film volt! Aki teheti nézze meg. |
Quote:
|
Sikeresen megnétem a Beowulf című animációs filmet. Az első néhány percben nem tudtam eldönteni, hogy élő, vagy rajzolt anniyra gyönyörűen és aprólékosan meg volt csinálva minden. Enniyt a pozitívumokról. A sztori lerágott csont, a végkifejlett szintén. Az esendő és emiatt el is esik, illetve minden férfit hajt a vére egy kis lovagi regénnyel fűszerezve.
|
Quote:
|
Quote:
Manapság már inkább mindig kritikát olvasok, hogy ne járjak úgy, mint a király nevében című sz*rral kapcsplatban... |
Quote:
A Beowulfot viszont nem fogom megnézni,mert nekem az ilyen típusú filmek nem jönnek be alapból. |
Quote:
|
Quote:
Szóval érdekesek a kritikák, el is szoktam olvasni őket, de azért nem más véleménye alapján döntök, pláne akkor nem hogyha egy ismeretlenről van szó ;) |
Quote:
|
Hitman - A bérgyilkos
Ezt a filmet néztem meg most.Szerintem jó volt:) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az pl. váratlan fordulat volt:) Csak nem akarom lelőni a poént.Nézd meg:) |
Tegnap néztem meg a 10 csapás című filmet. Nem volt baj vele, talán csak azért sír a fél szemem, mert sokkal besz*ratósabb filmet is csinálhattak volna belőle!
|
Quote:
Volt benne egy-két hülye rész ,de egyszer nézhető az is:) |
Quote:
|
Quote:
Egyszer kibírnád,hogy megnézed:) A játékot viszont nem ismerem. |
Quote:
Úgy tudom, a játékból csinálták a filmet... az volt az alapötlet.... volt már ilyen... (DOOM) Sok osztályon aluli filmet láttam mostanában, nagyrészének a címére sem emlékszem... Ezért be sem írom ide :) |
A filmet még én sem láttam,de a játék nagyon szórakoztató. Kicsit brutál,de bejön :)
|
V, mint vérbosszú
Én két dologban hiszek ezen a világon: fogadd el azt, amin úgy se tudsz változtatni és ne tűzz ki magad elé olyan célt, amit egyedül nem tudsz megvalósítani. Ez a film mind a kettőt alapjaiban rengeti meg. |
B]Színes fátyol [/b](The Painted Veil) Edward Nortonnal, Naomi Watts-al a főszerepben. Olyan emberkéknek ajánlom, akik szeretik az érzelmekben gazdag filmeket, ráadásul az olyanokat, amelyikben a főhős jellembeli fejlődésen megy át... Jó film :)
Vadon foglyai(The edge) Alec Baldwin , és a jó öreg : Anthoni Hopkins főszereplésével. Egy szerelmi háromszög elég érdekes lezárása... nagyon röviden ennyi a tartalom... Bővebben? Egy milliomos gyönyörű fiatal feleséggel , annak egy sármos munkatársa fotózásra érkezik a gyönyörű, de nem a XXI. század emberének való hegyvidékre... az indiánok földjére... Ott aztán megpróbáltatások sora vár rájuk... Nekem tetszett a film :) Örökké tudni fogom mit tettél... Felejthető film... |
Quote:
|
Ezt a filmet néztem meg most!
Nem mostani,de jó volt:) SImOne: Quote:
|
Na én csak felsorolást írok, ha lesz időm, akkor kifejtem majd :)
Interjú a Vámpírral (1994) Top Gun (1986) Hajó a vége (200x) Ironman (2008) És ami még hátravan: Ben Hur (1959) |
hah....
Kell 15 beirást prudukálnom, hogy az LF-hez hozzá tudjam rakni a linket.....:( Szoval tegnap megnéztem a Lecsot, ami egy aranyos mese, de nem ép uj film.... Igaz a francia lecso semmiben sem hasonlít a magyar lecsohoz, de hát ez van, ök esznek csigát, mi meg nem..... |
All times are GMT +1. The time now is 12:43. |