Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Andrew 04-01-2008 14:52

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 167905)
Men rémlik, hogy láttam volna.... írnál hozzá egy kis kedvcsinálót?:) ;)

Emlékeimben kotorászok vadul :p
Volpone egy csaló, aki Itáliában (tehát valamikor a 18-dik században) városról városra járva adja ki magát haldokló nemesembernek, hogy a város gazdagjai ajándékokkal halmozzák el, hogy rájuk haggya a vagyonát. De miután begyűjti az adományokat, mindig továbbáll. A film jelenében is valami hasonló zajlik, némi (na jó, történetesen jó sok) csavarral
Egy nagyon jó humorú vígjáték, még harmadszori nézésre is tetszett :D:D

Pepa 04-01-2008 17:19

Én ma néztem meg a Bűbáj című mese-vígjátékot. A mese világban él egy gyönyörű, de naiv lány, akiért egy nap eljön a herceg, hogy nőül vegye, de a herceg mostoha anyja a való világba száműzi a lányt. Követi a hercege és kedvenc mókusa. A lány az igaz szerelmet hirdeti, de nem talál megértő fülekre az emberek között. végül beleszeret egy férfiba, a herceg meg a férfi menyasszonyábaé s happy end. Örök tanulság: a mókusok sokkal hűségesebbek és jobb szinészek, mint a kutyák.

Dr Rozi rendel 04-02-2008 08:03

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 167977)
Emlékeimben kotorászok vadul :p
Volpone egy csaló, aki Itáliában (tehát valamikor a 18-dik században) városról városra járva adja ki magát haldokló nemesembernek, hogy a város gazdagjai ajándékokkal halmozzák el, hogy rájuk haggya a vagyonát. De miután begyűjti az adományokat, mindig továbbáll. A film jelenében is valami hasonló zajlik, némi (na jó, történetesen jó sok) csavarral
Egy nagyon jó humorú vígjáték, még harmadszori nézésre is tetszett :D:D

Így sem ismerős... de meg fogom majd nézni:)

Tegnap este a Vészhelyzetet néztem :D megkíméllek benneteket a tartalmától.... :p Viszont előző este a War című filmet. Mielőtt megnéztem az egekig magasztalták nekem . Mitnemondjak... annak aki szereti a zsarus, mitöbb korrupt zsarus, bosszúállós zsarus, néha verekedős zsarus filmetket, pláne, ha abban Jet Li, és a Szállítóból jól ismert Jason Stathman játsza a főszerepet, az szerintem nem csalódhat. Pláne, ha azt elárulom, hogy a végén persze nem várt fordulat teszi érdekesebbé a filmet.
A sztoriról csak annyit, hogy a középpontban a japán és a kínai maffia harca áll , ami persze nem véletlenül generálódott:) Tehát egész sok ferdeszeműt láthatunk:D

J.Ati 04-04-2008 01:22

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 168049)
Így sem ismerős... de meg fogom majd nézni:)

Tegnap este a Vészhelyzetet néztem :D megkíméllek benneteket a tartalmától.... :p Viszont előző este a War című filmet. Mielőtt megnéztem az egekig magasztalták nekem . Mitnemondjak... annak aki szereti a zsarus, mitöbb korrupt zsarus, bosszúállós zsarus, néha verekedős zsarus filmetket, pláne, ha abban Jet Li, és a Szállítóból jól ismert Jason Stathman játsza a főszerepet, az szerintem nem csalódhat. Pláne, ha azt elárulom, hogy a végén persze nem várt fordulat teszi érdekesebbé a filmet.
A sztoriról csak annyit, hogy a középpontban a japán és a kínai maffia harca áll , ami persze nem véletlenül generálódott:) Tehát egész sok ferdeszeműt láthatunk:D

Szombaton fogom megnézni a Wart:)

Tegnap a Mézengúz című rajzfilmet néztem meg.Nekem tetszett,aki teheti nézze meg.

Rövid tartalom:
Quote:

A Barry B. Benson nevű méh most végzett a főiskolán, és csalódottan kell tudomásul vennie, hogy az élet számára egyetlen pályát kínál: a mézet. Ám hősünket nem olyan fából faragták, hogy csak úgy beálljon a nyájba, jobban mondva a rajba. Sikerül kiharcolnia, hogy a pollengyűjtő osztag magával vigye egy körútra a kason kívülre, a nagyvilágba...
És itt kezdődnek az igazi bonyodalmak. Egy virágnak nézett teniszlabda, egy kis eső, no meg egy jószívű hölgy, és Barry élete fenekestül felfordul.

Dr Rozi rendel 04-04-2008 07:53

[quote=Attila(:;168360]Szombaton fogom megnézni a Wart:)

Nem fogsz csalódni benne! :)
Majd írd meg hogy tetszett!

J.Ati 04-04-2008 11:11

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 168366)

Rendben:)
Ma éjjel a dogma című filmet néztem,de bealudtam.
Mondjuk annyira nem vágott földhöz az eleje.Te láttad már?

J.Ati 04-06-2008 12:57

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 168366)

Megnéztem tegnap:)
Hát jobbat vártam ettől a filmtől.
Tulajdonképpen az egész film a csihi-puhi csitt-csatt,öljünk gyilkoljunk meg ehhez hasonlóról szól:D

Egyszer meglehet mondjuk nézni,de nem a kedvenc filmem:)

Dr Rozi rendel 04-07-2008 07:21

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 168689)
Megnéztem tegnap:)
Hát jobbat vártam ettől a filmtől.
Tulajdonképpen az egész film a csihi-puhi csitt-csatt,öljünk gyilkoljunk meg ehhez hasonlóról szól:D

Egyszer meglehet mondjuk nézni,de nem a kedvenc filmem:)

Mit vártál Jet Lee-től, hogy Colombo- módjára fogja felgöngyölíteni a sztori eseményeit? :D Ez ilyen lett... nekem sem vált kedvencemmé:)

A Dogmát nemhinném, hogy láttam, ha mégis, biztos a felejthető, sőőt, könnyen felejthető kategórába tartozik:)

A 7végén meg aludtam :) ;)
Nix új mozifilm:)

Pepa 04-07-2008 09:24

Én tegnap este megnéztem az Interjú a vámpírral. Brat Pitt és Tom Cruise játszott benne. A film nagyon elvont. A forgatásásnak céljának értelmére nem jöttem rá, arra se, hogy igazából miről szól, de biztos jó, hogy úgy van ahogy.

Dr Rozi rendel 04-07-2008 09:32

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 168779)
Én tegnap este megnéztem az Interjú a vámpírral. Brat Pitt és Tom Cruise játszott benne. A film nagyon elvont. A forgatásásnak céljának értelmére nem jöttem rá, arra se, hogy igazából miről szól, de biztos jó, hogy úgy van ahogy.

...ezt a filmet én is elkezdtem nézni.... :)
...és hasonló gondolatok gyötörtek, mikor kikapcsoltam :) ...és ezek azóta is gyötörnek...és gyötörnek...és gyötörnek...:rolleyes:

Pepa 04-07-2008 09:39

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 168360)
Szombaton fogom megnézni a Wart:)

Rövid tartalom:

Így, hogx látom leírva a címét kicsitmásként hat, mint ahogy montad. Mennézem a Var című filmet ezt montad, így én nem asszociáltam semmire, de a film címe vór kimondva, ami így háborút jelent.

Remedy 04-07-2008 11:19

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 168781)
...ezt a filmet én is elkezdtem nézni.... :)
...és hasonló gondolatok gyötörtek, mikor kikapcsoltam :) ...és ezek azóta is gyötörnek...és gyötörnek...és gyötörnek...:rolleyes:

Olvassatok el a konyvet....

Erdemes :)

Dr Rozi rendel 04-07-2008 12:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 168788)
Olvassatok el a konyvet....

Erdemes :)

Ha biztosítasz róla, hogy élvezhetőbb, mint filmen.... :)

Remedy 04-07-2008 12:17

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 168792)
Ha biztosítasz róla, hogy élvezhetőbb, mint filmen.... :)

Biztositalak. A szerzo Anne Rice. :)

Szerintem utana kovetkezot is el fogod olvasni, ami a Lestat a vampir, azt hiszem.... :)

J.Ati 04-07-2008 12:19

Én láttam a filmet még régen és nekem tetszett,de a könyv biztos jobb lehet.
Főleg,ha Remy mondja:)

Dr Rozi rendel 04-11-2008 09:11

Megjelent No.2-es számú kedvencem, Al Pacino új filmje a 88 minutes.
Nem tudok róla elfogultság nélkül nyilatkozni, mert rossz filmjét még nem láttam, tehát az következik ebből, hogy jó :)

Miről is szól? Hmmm.. egy idősödő kriminológia professzort alakít, akinek a szakvéleménye miatt ítélnek halálra egy kegyetlen gyílkost. A kivégzés napján, pontosan ugyanolyan gyílkosságok történnek. A sajtó, az FBI is számon kéri, talán tévedett... ő azonban kitart eredeti álláspontja mellett.
Közben ismeretlen hívásokat kap, melyben megfenyegetik, hogy meg fog halni . 88 perce maradt... TIK-TAK, TIK-TAK ....
A végén persze nem várt fordulat, ahogy annak lennie kell:)

Összességében jó film, vannak ugyan fenntartásaim, de ezeket most nem írom le:)

A zene is szuper.

Most önkényesen bevezetek egy értékelést (ha nem gond) :)
10/8-at adnék a filmnek :) ;)

J.Ati 04-11-2008 11:23

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 169252)
Megjelent No.2-es számú kedvencem, Al Pacino új filmje a 88 minutes.
Nem tudok róla elfogultság nélkül nyilatkozni, mert rossz filmjét még nem láttam, tehát az következik ebből, hogy jó :)

Miről is szól? Hmmm.. egy idősödő kriminológia professzort alakít, akinek a szakvéleménye miatt ítélnek halálra egy kegyetlen gyílkost. A kivégzés napján, pontosan ugyanolyan gyílkosságok történnek. A sajtó, az FBI is számon kéri, talán tévedett... ő azonban kitart eredeti álláspontja mellett.
Közben ismeretlen hívásokat kap, melyben megfenyegetik, hogy meg fog halni . 88 perce maradt... TIK-TAK, TIK-TAK ....
A végén persze nem várt fordulat, ahogy annak lennie kell:)

Összességében jó film, vannak ugyan fenntartásaim, de ezeket most nem írom le:)

A zene is szuper.

Most önkényesen bevezetek egy értékelést (ha nem gond) :)
10/8-at adnék a filmnek :) ;)

2 napja néztem meg,csak lusta voltam írni ide:)
Szerintem is jó film volt!
Aki teheti nézze meg.

Dr Rozi rendel 04-11-2008 12:35

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 169267)
2 napja néztem meg,csak lusta voltam írni ide:)
Szerintem is jó film volt!
Aki teheti nézze meg.

hááát igen... aki lusta, azt megelőzik:) ;)

Pepa 04-11-2008 21:54

Sikeresen megnétem a Beowulf című animációs filmet. Az első néhány percben nem tudtam eldönteni, hogy élő, vagy rajzolt anniyra gyönyörűen és aprólékosan meg volt csinálva minden. Enniyt a pozitívumokról. A sztori lerágott csont, a végkifejlett szintén. Az esendő és emiatt el is esik, illetve minden férfit hajt a vére egy kis lovagi regénnyel fűszerezve.

vityu 04-11-2008 23:53

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 168800)
Én láttam a filmet még régen és nekem tetszett,de a könyv biztos jobb lehet.
Főleg,ha Remy mondja:)

Jól mondod, Remy jól tudja! :D A film is jó, de a könyv magasan veri!

vityu 04-11-2008 23:55

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 169394)
Sikeresen megnétem a Beowulf című animációs filmet. Az első néhány percben nem tudtam eldönteni, hogy élő, vagy rajzolt anniyra gyönyörűen és aprólékosan meg volt csinálva minden. Enniyt a pozitívumokról. A sztori lerágott csont, a végkifejlett szintén. Az esendő és emiatt el is esik, illetve minden férfit hajt a vére egy kis lovagi regénnyel fűszerezve.

Én azért nem néztem meg, mert elolvastam róla 1-2 kritikát, és a filmbuzis mondta nekem azt, hogy ki kéne hagynom!
Manapság már inkább mindig kritikát olvasok, hogy ne járjak úgy, mint a király nevében című sz*rral kapcsplatban...

J.Ati 04-12-2008 01:24

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 169412)
Én azért nem néztem meg, mert elolvastam róla 1-2 kritikát, és a filmbuzis mondta nekem azt, hogy ki kéne hagynom!
Manapság már inkább mindig kritikát olvasok, hogy ne járjak úgy, mint a király nevében című sz*rral kapcsplatban...

Az egyik haverom is állandóan a kritikák alapján nézi a filmeket, de most a 88 perc című filmet is azért nem akarta megnézni,mert azt írták róla,hogy nem jó.Pedig jó volt:)
A Beowulfot viszont nem fogom megnézni,mert nekem az ilyen típusú filmek nem jönnek be alapból.

Dr Rozi rendel 04-12-2008 07:38

Quote:

Énmeg azért nem fogom megnézni, mert megvan ugyan de konvertálás közben bele-belenéztem, és tudtam, hogy nem nekem való.... idétlen szörnyek... nem szeressem őket...

laci 04-12-2008 08:30

Quote:

A kritikákkal csak az a baj, hogy mindig egy-egy ember szubjektív véleményét tükrözik. Sok kedvenc zeném van amit rendszeresen lehúztak, és nem egy olyan film van, amit agyon szidtak és nekem tetszett, de fordítva is megesett, valamit az egekig magasztaltak és számomra élvezhetetlen volt.

Szóval érdekesek a kritikák, el is szoktam olvasni őket, de azért nem más véleménye alapján döntök, pláne akkor nem hogyha egy ismeretlenről van szó ;)

Andrew 04-12-2008 19:34

Quote:

Húúúú, a király nevében az tényleg kivételesen ótvar egy film... Az az Uwe Boll pedig egy istentelen nagy barom, ha tudtam volna előre, hogy ő rendezte ezt is, meg a BloodRayne-t is, akkor száz, hogy nem néztem volna meg, mert az is elég egy elcseszett film volt :(

J.Ati 04-27-2008 04:13

Hitman - A bérgyilkos

Ezt a filmet néztem meg most.Szerintem jó volt:)

Quote:

Egy Interpol-ügynök hazamegy, és egy bérgyilkost talál a szobájában. A 47-es rá vár. De mielőtt végezne áldozatával, elmondja, hogy került oda. Nigériától Moszkváig mérnöki precizitással kidolgozott gyilkosságok és menekülések jelzik a 47-es útját, miközben az Interpol embere mindig a sarkában maradt: de sosem érte utol az emberét. Átverések, árulások, kettős játszmák és gyilkosságok macska-egér játékába bonyolódva élnek évek óta. Lassacskán már abban sem biztosak, melyikük üldözi melyiküket. Most azonban eljött a végső leszámolás pillanata. Ám amikor titokzatos, közös múltjuk lezárulni látszik - hiszen egyikük mindjárt meghúzza a ravaszt - egy újabb fordulat ismét mindent megváltoztat.

Tsobi 04-27-2008 09:14

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 171830)
Hitman - A bérgyilkos

Mija fordulat? :rolleyes:

J.Ati 04-27-2008 12:32

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 171835)
Mija fordulat? :rolleyes:

Hát volt pár érdekes fordulat,de a vége felé amikor kiszabadítják a kocsiból.
Az pl. váratlan fordulat volt:)
Csak nem akarom lelőni a poént.Nézd meg:)

vityu 04-27-2008 12:40

Tegnap néztem meg a 10 csapás című filmet. Nem volt baj vele, talán csak azért sír a fél szemem, mert sokkal besz*ratósabb filmet is csinálhattak volna belőle!

J.Ati 04-27-2008 12:59

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 171864)
Tegnap néztem meg a 10 csapás című filmet. Nem volt baj vele, talán csak azért sír a fél szemem, mert sokkal besz*ratósabb filmet is csinálhattak volna belőle!

Azt láttam már.
Volt benne egy-két hülye rész ,de egyszer nézhető az is:)

Dr Rozi rendel 04-28-2008 08:46

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 171830)
Hitman - A bérgyilkos

Megvan, de nem érdekelt... a játék is megvan, az nem rossz... :)

J.Ati 04-28-2008 10:40

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 171961)
Megvan, de nem érdekelt... a játék is megvan, az nem rossz... :)

És miért nem érdekelt?
Egyszer kibírnád,hogy megnézed:)
A játékot viszont nem ismerem.

Dr Rozi rendel 04-29-2008 08:03

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 171983)
És miért nem érdekelt?
Egyszer kibírnád,hogy megnézed:)
A játékot viszont nem ismerem.

Talán, egyszer, ha nem lesz más, és annyira unatkozok.. meg fogom nézni:)
Úgy tudom, a játékból csinálták a filmet... az volt az alapötlet.... volt már ilyen... (DOOM)
Sok osztályon aluli filmet láttam mostanában, nagyrészének a címére sem emlékszem... Ezért be sem írom ide :)

Tsobi 04-29-2008 14:39

A filmet még én sem láttam,de a játék nagyon szórakoztató. Kicsit brutál,de bejön :)

Pepa 05-01-2008 21:10

V, mint vérbosszú

Én két dologban hiszek ezen a világon: fogadd el azt, amin úgy se tudsz változtatni és ne tűzz ki magad elé olyan célt, amit egyedül nem tudsz megvalósítani. Ez a film mind a kettőt alapjaiban rengeti meg.

Dr Rozi rendel 05-05-2008 09:18

B]Színes fátyol [/b](The Painted Veil) Edward Nortonnal, Naomi Watts-al a főszerepben. Olyan emberkéknek ajánlom, akik szeretik az érzelmekben gazdag filmeket, ráadásul az olyanokat, amelyikben a főhős jellembeli fejlődésen megy át... Jó film :)

Vadon foglyai(The edge) Alec Baldwin , és a jó öreg : Anthoni Hopkins főszereplésével. Egy szerelmi háromszög elég érdekes lezárása... nagyon röviden ennyi a tartalom... Bővebben? Egy milliomos gyönyörű fiatal feleséggel , annak egy sármos munkatársa fotózásra érkezik a gyönyörű, de nem a XXI. század emberének való hegyvidékre... az indiánok földjére... Ott aztán megpróbáltatások sora vár rájuk...
Nekem tetszett a film :)

Örökké tudni fogom mit tettél...
Felejthető film...

Tsobi 05-05-2008 10:00

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 173117)
Vadon foglyai(The edge) Alec Baldwin , és a jó öreg : Anthoni Hopkins főszereplésével. Egy szerelmi háromszög elég érdekes lezárása... nagyon röviden ennyi a tartalom... Bővebben? Egy milliomos gyönyörű fiatal feleséggel , annak egy sármos munkatársa fotózásra érkezik a gyönyörű, de nem a XXI. század emberének való hegyvidékre... az indiánok földjére... Ott aztán megpróbáltatások sora vár rájuk...
Nekem tetszett a film :)

Én is nemrég láttam,nagyon jó!

J.Ati 05-07-2008 03:50

Ezt a filmet néztem meg most!
Nem mostani,de jó volt:)

SImOne:
Quote:

A rendező Viktor Taransky (Al Pacino) nagy gondban van: filmjének főszereplőnője egy szép napon hisztérikus rohamot kap, és faképnél hagyja a rendezőt. Taranskynak nagyon gyorsan találnia kell egy másik színésznőt, akivel be tudja fejezni filmjét. Ekkor bejelentkezik S1m0ne. Gyönyörű és tehetséges - ő a tökéletes színésznő. Csak egy a bökkenő: valójában nem létezik. A hölgy egy számítógépes program plusz egy nagy adag lelemény és fantázia.
Míg S1m0ne egyik pillanatról a másikra Hollywood ünnepelt üdvöskéje lesz, a rendezőnek mindent el kell követnie annak érdekében, hogy titka ki ne tudódjon. A virtuális sztár azonban megállíthatatlan: énekesnői karrierbe kezd és rövidesen az egész világ a lábai előtt hever. Paparazzik, újságírók, és rajongók üldözik, de eljön a pillanat, amikor már Taransky sem bírja tovább...

Phoenix 05-07-2008 20:13

Na én csak felsorolást írok, ha lesz időm, akkor kifejtem majd :)
Interjú a Vámpírral (1994)
Top Gun (1986)
Hajó a vége (200x)
Ironman (2008)
És ami még hátravan: Ben Hur (1959)

Hugi 05-08-2008 14:01

hah....

Kell 15 beirást prudukálnom, hogy az LF-hez hozzá tudjam rakni a linket.....:(

Szoval tegnap megnéztem a Lecsot, ami egy aranyos mese, de nem ép uj film....
Igaz a francia lecso semmiben sem hasonlít a magyar lecsohoz, de hát ez van, ök esznek csigát, mi meg nem.....

All times are GMT +1. The time now is 12:43.