![]() |
Quote:
|
nekem egyik licitemmel szórakozik valaki... 4 testvérszám közül 3 meglett simán s a 4.-re rámozdult valaki... na de akkor türelemjáték lesz... :)
|
22 újabb sorszám talált gazdára. Ne feledjétek, hogy új sorszámot kérni csak január 8-ig lehet, úgyhogy ha még van kedvenc kinézett sorszámod, akkor ideje lassan árverésre kérni. Legközelebb ilyebn lehetőség csak újra karácsonykor lesz. :)
|
Ati:)) Ha másik orimra kérem a sorszámot,ami természetesen bevan kötve akkor csak a másik orim sorszámát küldjem?? vagy aztis amivel licitáltam? Mert van több is:))
|
Quote:
Melyik sorszámot nyerted. Mivel nyerted. Mire kéred. |
Quote:
|
Köszi! :D
Megnyertem az egyik sorszámot, amire gyűjtögettem. :) Írtam is a supportra, remélem mihamarabb odaadják egy másik összekapcsolt orimnak! :) Örülök! :D ( Ez nem sürgető hsz, hanem örömködő! ) :) |
Nekem viszont másik orimra lett ráírva,mint amire kértem :(
Az előzőekben ezzel pedig nem volt gond :( |
Quote:
|
Legfeljebb majd nevet is változtatok :p
|
Quote:
|
Újabb 5 ország kapta meg a megnyert sorszámát.
Arra kérek mindenkit, aki más országnak szeretne sorszámot, mint amivel licitál, hogy ha biztosra szeretne menni, akkor még idén kérje a kinézett sorszámot. Erre holnap még egész nap, holnapután pedig a déli órákig lesz lehetőség. Nem kizárt, hogy jövőre nem lesz lehetőség arra, hogy a sorszámot nyerő országon kívül másik ország kapja meg az új számot. Sajnos idén iszonyatosan rossz tapasztalataink vannak ilyen téren: a küldött levelek nem tartalmazzák azt az alapvető információt, hogy melyik sorszámról van szó, vagy teljesen oda nem illő téma van, esetleg semmilyen téma nincs megadva a levélhez, utólag jelzik néhányan, hogy nem is oda szerették volna a sorszámot stb. Mivel olyat nem játszunk, hogy egy országnak naponta vagy hetente változtatjuk meg a sorszámát (kivéve, ha több sorszámot is megnyert), ezért ez így többeknek csalódást okoz. Csalódást okozni pedig nem célja az árverésnek. |
Valaki viccesnek tartja, hogy 1 órával az árverés vége előtt rálicitál a sorszámomra...
|
Quote:
|
Quote:
"Az árverés az utolsó licit beérkezését követő 72 óráig tart." "2008. január 8-a után új árverést indítani már nem lehet, a folyamatban lévő árverések még lezajlanak." van maximalizált ideje az utolsó beérkezhető licitnek? pl márc 1. vagy ilyesmi... :p |
Lehetne egy listát látni itt arrol, hogy melyik sorszámok cserélődtek?
|
Quote:
|
Quote:
én még akarok licitálni, de még nem nyomtam egyikre sem eddíg, de majd szeretnék... gondolom attól hogy eltűnik a fehér link, attól még bárki licitálhat majd nem? |
Quote:
|
Borzalmas :(
Most kaptam meg a pénzem, amit december közepén igényeltem vissza :'( Így már ne mtudok idén licitálni.... BORZALMAS!!! Nekem kell az 1. sorszámom! :'( Megdöglök, ha 1 évet várnom kell :'( |
Valakinek nagyon kell a sorszám amit kinéztem magamnak, de ha így van akkor vigye. Unom ezt az egészet. Majd jövőre nézek másikat...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Annyira felhúztam az agyamat, hogy nem tudok sorszámot venni, hogy egész egyszerűen rendeltem egy új számítógépet....... :D
6400+ procival. 2*2G memóriával, stb... :D Remélem nem fog akadni rajta semmi. A tesztek aszongyák, hogy 50 fölötti FPS-t nyom a Crysis ultra high grafikai beállítással, magas felbontáson... :D:D:D:D:p |
Quote:
"Függő":):) |
Quote:
|
Jah hod biztos nem fog laggolni :D
|
Quote:
:D:D |
Quote:
:D:D:D |
Quote:
Szeretnék én is ilyen ideges lenni.:D Ha már így belelendültél nem rendelsz nekem is egyet?;) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
az én áhított sorszámomra is nagyon rácuppant valaki... na majd ellicitelgetünk... nekem kell a többi ori testvérszáma :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
melyik a tied a 300000-es vagy a 220022-es? |
Quote:
de azert gratula :P |
Quote:
|
13 újabb sorszám gazdára talált. A mostani ünnepek alatt már csak 4 sorszám van hátra.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:36. |