![]() |
mégha én nem is ünneplem, de minden kedves ismerősömnek kellemes ünnepeket
|
Boldog Karácsonyt minden kedves fórumozónak:)
|
Minden Hódosnak és egykori Hódosnak Boldog Karácsonyt kívánok.:)
Cass |
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánnék ezúton is minden kedves olvasónak és hód társamnak :)
|
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Egy kis meglepetés nektek, aki esetleg ismeri a karácsonyi T-Mobile reklámot, annak ismerős lesz a dallam:) http://www.youtube.com/watch?v=YtsNtP-cZNk |
Boldog Karácsonyt Mindenkinek :)
|
Na előkeresetem ezt a témát!
Biztos leszek, de ha mégse, akkor boldog karácsonyt nektek :) |
Quote:
Nah jó, nem vagyok bunkó, köszi és neked is!:) Karácsonyfát nem felgyújtani, mert elrontja a karácsony érzést. |
Hol van még a karácsony? :D
Ha valaki véletlenül holnap már nem olvasná, annak én is boldog karácsonyt kívánok! Aki holnap még olvassa, annak majd csak holnap teszem. :) |
Quote:
Karácsonyra csinálhatnál hóesést a fórumon :) |
Quote:
Albán: Gezur Krislinjden Angol: Merry Christmas Bolgár: Tchestito Rojdestvo Hristovo Breton: Nedeleg laouen na bloavezh mat Dán: Glc'delig Jul Észt: Ruumsaid juulup hi Finn: Hyvaa joulua Francia: Joyeux Noel Görög: Kala Christouyenna Hawaii: Mele Kalikimaka Hindi: Shub Naya Baras Horvát: Sretam Bozic Ír: Nollaig Shona Dhuit Izlandi: Gledileg Jol Japán: Kurisumasu Omedeto Katalán: Bon Nadal Lengyel: Wesolych Swiat Bozego Narodzenia Lett: Priecigus Ziemassvetkus Litván: Linksmu Kaledu Magyar: Boldog Karácsonyt Német: Fröhliche Weihnachten Norvég: Gledelig Jul Olasz: Buone Feste Natalizie Örmény: Shenoravor Nor Dari yev Pari Gaghand Skót-gael: Nollaig chridheil huibh Spanyol: Feliz Navidad Szerb: Hristos se rodi Szlovák: Vesele Vianoce Török: Noeliniz Ve Yení Yiliniz Kutlu Olsun Urdu: Naya Saal Mubarak Ho Vietnámi: Chung Mung Giang Sinh |
Katalán: Bon Nadal
Rafael Nadal tesója? :D |
Boldog Karacsonyi Unnepeket kivanok en is minden kedves es kevesbe kedves jatekostarsamnak! :)
|
Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
|
Békés, áldott karácsonyt kívánok minden játékosnak, fórumozónak!
|
Boldog karácsonyt! :)
|
Quote:
Boldog Karácsonyt mindenkinek! :) |
Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok.
|
Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)
|
Olasz:Buon Natale
|
sok boldog karácsonyt még mindenkinek!!!
|
Boldog, Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!:)
|
Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!
|
Áldott Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek! :)
|
Békés,Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek:o
|
Elindul újra a mese!
Fényt porzik gyémánt szekere! Minden csillag egy kereke! Ezeregy angyal száll vele! Jön, emberek, jön, jön az égből Isten szekerén a mese! Karácsony készűl, emberek! Szépek és tiszták legyetek! Súroljátok föl lelketek, csillogtassátok kedvetek, legyetek ujra gyermekek hogy emberek lehessetek! |
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
|
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!:)
|
Boldog Karácsonyt mindenkinek
|
Békés Boldog karácsonyi Ünnepeket kivánok mindenkinek!:)
|
|
Szentkarácsony eljött, az ég a földre száll
Ünnepeljünk boldogan e fényes éjszakán Szentkarácsony eljött, az ég a földre száll Gyertyafényben ünnepeljük át az éjszakát! Kellemes Ünnepeket! |
boldog karácsonyt Mindenkinek!
|
Adjon az Isten Áldott és Békés Szentestét, Pool-éknak hanukát! |
Quote:
Héberül: Mo'adim Lesimkha! |
|
Áldott, békés Karácsonyt kívánok minden játékostársamnak!
|
Quote:
|
Megjött a hó :)
|
Hó?
Ja,kint? |
| All times are GMT +1. The time now is 01:58. |