Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség az Anarchista csoporthoz (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Mi a jó az Anarchista csoportban? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=256)

spok 05-11-2006 18:35

Quote:

Originally Posted by Never
Nem véletlenül nem harcolok már hónapok óta az Y-ban :)
Egyrészt mert baromi lusta vagyok :))
Másrészt meg nem sok értelme lenne,a sok pénzem miatt.
Én már kiöregedtem a harcos korból,bőven megfelel a tamagocsi,a termelőkkel való haladgatás,piaccal való szórakozás :)
Amúgy a feltételek sosem egyenlőek :)

Öreg róka!

a Normálba se csak ott nem számitasz rá

Gyula 05-13-2006 10:33

Nah akkor egy pár szót ide is.
Miért szeretem az anarhot?

1. Jó a társaság.
2. Ha nincs időm foglakozni az orikkal, bármelyik ismit megkérhetem hogy figylejen rájuk teljesen szabályosan és nem kell három napot szabizni azért mert egy nap nem tudok belépni az oriba.
3. Nehezen viselem ha sok időt forditok egy orira és valaki pár kör leforgása alatt fogást talál rajta és legyakja, normálba iylenkor csak fő a fejem, anarhban fogk egy másik orit vagy ha nincs kérek valakitöl és vissza vágok.

Aztán mikor megcsináltam az első anarhos orim sokan segitettek a fórumosok közül, de nem feltétlen azért mert fórumozok, volt oylan akire rákérdeztem hogy miért enged be a nagy orijába és ha valakiröl infót kérek azonnal megkapom? A válasz az volt mert normális vagy. Betartom az anarh iratlan szabályait talán.

Tovább, volt oylan akit egyáltalán nem érdekelt hogy fórumos vagyok és lazán beütött töbször és több orival. De mikor üziben megirtam neki h szivesen szétvágnám ezért de a környéken nincs megfelelő ütő erőm és nem tudok vele harcba szálni és legyenszives ne bántsa az orimat és a szövijeimet. hát szó nélkül elfogadta békét és nem azért mert veszélyt jelentek rá. Csak azért mert normálisan megkértem erre.

Legyen egy 4. pont is Aúú sokszor hangoztatja hogy anarhban sok mindent ki lehet próbálni, normálban szintlépés előtt sok fejtörést okozott h változtassak azon a fajon ami edig bjött vagy próbáljak egy új fajt? Anarhban ezen nem kell bogyózni, nem rég csináltam pár orit és igy több fajt is kedvemre kipróbálhatok ha nem megy hát maximum törlöm vagy átadom valakinek aki tud vele játszani és van pénze újjá építeni.

Most hirtelen ennyi jutot eszembe.

Gyula 05-13-2006 10:35

JAh és még annyit h mindez úgy kezdődött hogy itt mutattak nekem hatalmas nagy orikat és ez meg tetszett, meg kiváncsi is voltam az anarhra és próbképp csinálta megy orit azzal a jelszóval h nem tart semeddig törölni. hát most már semmiképp sem törölném az első anarhos orim. Pedig van helyette másik 20, de akkor sem.

Bubba 05-13-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by aúú
Hát én elég régóta játszom anarchban és egyértelműen félreérted a helyzetet... ez a szokás, hogy megkérdezik a fórumon, hogy támadható e, nem azért van, mert félnek, hanem azért, mert a barátok ott nem szokták csak úgy se szó, se beszéd lerohanni egymást és így ha nem az ismerősük, akkor nyugodt szívvel harcolnak vele, függetlenül annak erejétől... és mivel azt mondod hamar felértél 600 hekire te is, akkor valószínűleg te sem az erősebbekbe kötöttél bele, hanem a gyengébbekbe, ami teljesen érthető, hisz minden harcnál ez szokott történni...
Az, hogy ki mennyire tud játszani, egy teljesen más téma és azzal ellentétben, amit sokan gondolnak, a falka taktika sem működik, ha valaki nem tud játszani...

mindig is montam, csalók és pancserok jáccanak anarchban:)))

Steve 05-13-2006 22:55

Quote:

Originally Posted by Bubba

Kijza Bubba???:p :p
Amugy én is bírom Gyulát ha vki jó arc vagy dsak normálisan viselkedik azt sose bántják;)

Never 05-14-2006 00:36

Dehogynem,engem folyton bántanak :)

Steve 05-14-2006 12:19

Szegény Magányos 1 Never:D

Gyula 05-14-2006 13:35

Quote:

Originally Posted by Steve
Szegény Magányos 1 Never:D

Inditsunk védjük meg Nevert! mozgalmat. Ha minden anarhos felajánlja hogy bevédi Never 3-5 oriját akkkor a Never orik 75%-a be lesz védve :D

Steve 05-14-2006 15:01

Nem jó én nemtom őt bevédeni mert messze van, szal mivel én nem mehetek a hegyhez szal jöjjön le a hegy! Üssétek le Nevert hogy meg tudjam védeni:)

hami 05-15-2006 15:39

Vettem a fáradtságot, és visszaolvastam:(
Az a helyzet, hogy találtam utalást magamra is:(
Mind1, engem csak egy dolog érdekel anarchban, az, hogy büntetlenül lehet annyi orim amit nem szégyellek. Ha meg "láma" vagyok elnézést mindenkitől, én jól érzem magam így is. Nem szoktam pattogni, és nem szoktam háborúzgatni, építgetem a kis looser orijaim, és jól megvagyok. Megismertem embereket, akikkhez úgy érzem, közelebb kerültem a játék segítségével.
Ha meg valaki annak tart amit fentebb írtam nyugodtan mondja meg , nem szoktam begurulni ilyenek miatt.

Ha még eszembe jut valami, azt is leírom:D

Gyula 05-15-2006 20:19

Hami ha még valami eszedbe jutna akkor azt mindenképp ird le :)

Kapsz egy zöldet mert birom a lámákat :)

aúú 05-15-2006 21:26

Quote:

Bubba, nem ülhet mindig mindenki a kocsmában mint ti pulival...:D :p

Bubba 05-15-2006 23:31

Quote:

Originally Posted by aúú
Bubba, nem ülhet mindig mindenki a kocsmában mint ti pulival...:D :p

az má igazDD
akinek nem inge nem veszi gatyára:PPP
sok hje anarchos:)

Bubba
*az ellenálló*

Steve 05-16-2006 08:23

Quote:

Bubba
*az ellenálló*

Bubba
*aki asse tuggy miről beszél, biztos megint dzsinis napja van*:p
Amugymeg kijaza Bubba?:p

Gyula 05-16-2006 14:36

Quote:

az má igazDD
akinek nem inge nem veszi gatyára:PPP
sok hje anarchos:)

Bubba
*az ellenálló*

ellenálló? aszittem a Bubba elenálhatatlan :))

Bubba 05-16-2006 19:46

Quote:

Originally Posted by Gyula
ellenálló? aszittem a Bubba elenálhatatlan :))

affene elirtam:O)

Mona 05-16-2006 20:25

Bubba tényleg ellenálhatatlan :p
De jó az anarchban, hogy itt nyugodtabban kipróbálhatok más fajt, más játékstílust is.
Meg hogyha vmit nem tok, akkor tudom hogy vannak akik segítenek :)
Jó csapat ez :)

hami 06-07-2006 12:10

Quote:

Originally Posted by Gyula
Hami ha még valami eszedbe jutna akkor azt mindenképp ird le :)

Kapsz egy zöldet mert birom a lámákat :)

Mi??
Máá láma is vagyok? :D (Ezzel sokan egyet fognak érteni :p )

Steve 06-07-2006 12:24

Quote:

Originally Posted by hami
(Ezzel sokan egyet fognak érteni :p )

Igen! Sokan!:D

hami 06-08-2006 08:47

Köszi, már vártam, hogy valaki helyeseljen :D:D

Szecsa 06-09-2006 12:23

Szerintem nem vagy láma hami :)

Steve 06-10-2006 12:47

Quote:

Originally Posted by Szecsa
Szerintem nem vagy láma hami :)

Szerinted mindenki Láma csak te vagy helikopter épp Hami ne lenne az?:p :p :p

Figaro 06-10-2006 22:19

Hali :)

Az egeszet visszaolvastam,majdnem mindenkivel egyetertek,az egesz nezöpont kerdese.En imadom az anarchot,bar Never modra en is mar csak tamagoccsizok,mivel vagyonommal a legtöbb ember nem tudja felvenni a versenyt,semmi ertelme hogy haboruzgassak.De azert nyaron ha lesz ra idöm,egy par napos kis(nagy) haboruban benne lennek,megszabott ori,es penz mennyiseggel.Varom az ajanlatokat:)

(remelem jo helyre irtam...:)

lopi

Figaro 06-10-2006 22:22

Bubba az "ellenallhatatlan" -nak igaza van,hülye itt mindenki

Figaro 06-10-2006 22:22

:D ez kimaradt :D

Never 06-10-2006 22:35

Ehh, ide már mindenki írhat? :)

Figaro 06-10-2006 22:37

Bocsanat fönök ur,többet nem fordul elö:(

Steve 06-10-2006 22:46

Ti mindenhol megtaláljátok egymást?!:p
Lopi tudod utolag modosítani / törölni a beirásod;)

Never 06-11-2006 01:34

Kár, hogy másét nem lehet törölni :)
Stevének nem is lenne akkor beírása :)

Figaro 06-11-2006 08:33

Never mindenbe bele dumal,verjük mar le :) ha maskepp nem megy kiskalapaccsal,azt nem birja olyan jol,vagy egyszerüen elütjük biciklivel,de többen egymas utan,azt se szereti:)

Steve 06-11-2006 08:55

Never neked akkor biztos még a neved is törölnék:p
Lopi rendben én gorkorival megyek akkor 8kerékkel taposom:D

Spy 06-11-2006 09:34

Lopi nekem csak lánctalpas hókotróm van az is jó lesz? :):):)

Steve 06-11-2006 09:37

Quote:

Originally Posted by Spy
Lopi nekem csak lánctalpas hókotróm van az is jó lesz? :):):)

Na itt a fő Nevergyilkos:D

Spy 06-11-2006 09:59

Quote:

Originally Posted by Steve
Na itt a fő Nevergyilkos:D

Melyik az?:D :eek: :p

Spy 06-11-2006 10:11

Quote:

Originally Posted by kopaszkutya
engem az iskolai klikkekre emlékeztet.vannak akik bennevannak,és akik nem...ők az áthelyezettek,az üthetők.itt az országok nagy többségének a falkában rejlik az ereje (de ők is félnek tőle,különben nem kérdezgetnék állandóan egymást,hogy ez-vagy az üthető-e.te látod! ha bírsz vele,üssed,ha nem, ne...)tisztelet a kivételnek...csakhogy az nem valami sok :) :)

Nah hát az áthelyezettek mint auu is írta hekitől függően ütik vagy az arcukhoz mérve :)
Mert gondolom te is azért kaptad a 168 kört mert emlegetted a modik felmenőit nem túl kedvesen :)
Általában anarchban nem nézik jó szemmel ha áthelyeznek valakit és elkezd "anyázni" és még kultúráltan fejezem ki magam...
Ok nélkül senkit nem ütnek hiába mondod, hogy az áthelyezettek üthetők.

Never 06-12-2006 03:12

Viszont az is elég ok, ha túl nagy az orija :)

Figaro 06-12-2006 17:10

vagy ha nem valaszol :))

Steve 06-12-2006 17:11

Vagy ha nem adja nektek:p

Figaro 06-12-2006 19:58

ööö,igen:) en ha irok egy orinak,es latom,hogy be is lepett,valasz meg se jön,es a forumra se ir be,na azt addig bantom,amig vagy szabizik,vagy egy ismi ir,hogy mar atvette,de ameddig csak a megbeszelesek folynak,azalatt meg bantom egy kicsit,max atutalom a kart amit okoztam annak aki atvette :)

Alucard 06-19-2006 14:50

csá

Hát az anarchban 1. feltétel ne nagyon játszál ott 1 orival vagy ugy csináld hogy senkit ne lopj meg senkinek ne üss be mert ha sikerül beütnöd egy olyan orinak aki nem szereti ezt akkor pl: 400 heki területedből gyorsan 60 lesz csak ennyi :p

All times are GMT +1. The time now is 14:53.