![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
végülis nem is sértő... mondjuk ha állatot írtam volna, akkor talán... :rolleyes::D |
Quote:
|
Az is ehető. ;)
|
Quote:
|
Azt képzeljétek el,ha egy százlábut felhizlalnátok!? Mennyi sonkája lenne.:DD
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati:) Neked meg ,vmi lapulevél sonka kéne.:DD |
Quote:
Jahhh az ezerlábú is szóbajöhet:) Akkor a több nap,mint sonka lessz a mérvadó:) |
Quote:
Pontosan!!:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De ez most tényleg érdekel :) Filozófiailag megengedhető-e? Bár mondjuk olyan vegát kéne kérdezni aki a "szegény kis állatok" meggyőződése miatt nem eszik húst :)
Mondjuk ha nekem kéne leölni a kajámat valszeg én is vega lennék :P |
Quote:
|
Quote:
Bár fene a gusztusát annak aki ragadozót eszik :) |
Egy közönséges sertés is megeszik mindent:) Pl: egeret,madarat,nyulat....sorolhatnám..
|
Quote:
|
Quote:
|
Bár péntekig,még sokat tanulhat:) De csak péntekig,mivel énis mindenevő vagyok.:DD
|
Quote:
|
Quote:
Mert egy vadcoca vagy egy mangalica csúnya dolgokra képes ám, egy vak paralizises oroszlán meg ugye... :) |
Quote:
|
Quote:
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/2/9/0/...0003602901.jpg |
Quote:
Csak tudnám miért gondolta, hogy feltétlen meg kell kergetni nála kétszer nagyobb állatokat, akik ráadásul heten vannak... :D |
Quote:
Most gondold el ahogy Ati bekríti és levadássza a Vénusz légycsapóját:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
egészen az eredeti témánál vagytok! :)
|
Hm. Aszittem rosszul látok.
Úgyhogy kiléptem a fórumból, és visszaléptem... És még midnig ezt olvasom, úgyhogy ezek a sorok tényleg le lettek írva. :D:D:D Sajnos vizuális tipus vagoyk, és elképzeltem, ahogy szegény Ati csúszik lefelé a nagy és vérengző mészáros virágszirmok között, és közben kalimpál a lábaival. Én most lemgyek, és elszívok egy cigit. :D:D:D:D (Ami KÁROS, úgyhogy más NE dohányozzon!) |
Quote:
Én max néha amikor iszogatok,akkor szoktam 1 szálat szívni,de az ritka:cool: |
Erre volt a Freddy VS Jason című fergetegesen pocsék filmben egy jó szöveg. Az egész filmben ez az egy vicces mondat volt, amikro a 2 csaj beszélget.
"Te? Nem úgy volt, hogy leszoksz a dohányzásról? De igen. Tudhatnád, hogy csak akkor gyújtok rá, amikor iszom. De hát te állandóan iszol! Most mit akarsz? Nem szokhatok le mindenről...." :D:D:D:D:D |
mivel más topicba nem illett, inkább ide áthozom:
Quote:
ha piszkos kézzel gyúrom a tésztát, mint szakács, az akkor is gusztustalan lesz, ha Magyarországon csinálom, és akkor is, ha felmondok, és elmegyek egy másik magyar céghez főzni, és még akkor is, ha külföldre megyek, de akkor is, ha a külföldi jön ide, és felvásárolja az éttermet, ahol én dolgozom, stb stb. attól még a tészta koszos lesz. |
Quote:
Az volt a kérdés, hogy kié az adott domain. Attól, hogy most az indexé, attól az még nem volt mindig az indexé. |
All times are GMT +1. The time now is 21:38. |