![]() |
Quote:
|
Quote:
Utána persze lenyelhettem zöldben az oltását, igazán vidám volt :ĐĐ Hozzá kell tennem, hogy szegénykémnek kb olyan orija volt mint ennek a fent említett hullának... de rendes volt, mert meg akart tanítani játszani :ĐĐ Kedvesen megköszöntem neki a segítségét, és a továbbiakban békén hagytam :]] |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én tisztán emlékszem,mikor minden baki nélkül,miután letekiztem Redet összevissza fenyegetett. :)
Arcomon szmájli gyöngyözött :D |
Quote:
|
Quote:
Az melyik szint?:D Már vérprofi vagy?:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A közelmultban esett meg egy olyan esemény amit most leírok. Sem csoportot, sem országot nem írok.
Történt egyszer, hogy egy ország rámjárt lopkodni. Na én ezt megelégeltem, és írtam, hogy hagyja abba, mert muszáj leszek valamit elkezdeni, amiből nem jön ki túl jól. Erre írta, hogy nem szereti ha fenyegetik, és felgyújtott 1%-nyi házamat. (óriás vagyok, mint az egész szövetség, ő gnóm mf). Mivel 3körre volt és késő este megkockáztattam egy pusztítást. A szövetségesem még egyet, hipp hopp le is jött hozzánk. Becsúszott pár mészár, de tovább folytatta a gyújtogatást, immár az egész szövetségen. Aztán rengetett is. Ment rá már 3seregessével a mészárlás. Írtuk neki, hogy ha abbahagyná a felesleges rengetést és gyújtást el is felejthetnénk egymást. Erre, hogy jó lenne ha nem fenyegetnénk...:eek: Na jó, gyújtott megint, de akkor már alánk esett, bontás, még 3mészár, majd mivel a seregének az 1/5-része maradt már csak az országában, így 15sereges földfoglalás volt a vége, ahol 44körre került, és végre abbamaradt a gyújtogatás. Írtuk neki, hogy nem ez volt a terv, hogy kiszedjük alóla az összes földet, meg tönkretesszük, de nem volt hajandó abbahagyni. Erre megírta nekünk, hogy majd ha megérünk az mf játékhoz, majd rájövünk, hogy ki is nyerte ezt a háborút :eek: Itt az arcomon volt a szmájli, mert rájöttem, hogy ha ez az mf győzelem, akkor nem akarok megérni rá. vagy ha valaki érti ezt az mf győzelmet, akkor azt megírhatná. |
Quote:
|
a példa bár rossz, de alapvetően az mf játéknak a lényege szövetség ellen, hogy te legyél alul. mondjuk szegény srác nem ennyire akarta :)
|
Quote:
|
A becsületén nem esett csorba,elvégre mindvégig elég magabiztosnak tűnt és nem adta fel, szerintem ezt hívta győzelemnek...és persze csukva volt a szeme, különben szomorú lett volna e miatt a fényes győzelem miatt :) :) :D
|
Quote:
A makacssáágával semmit nem ért el véleményem szerint, persze a mi mosolygós arcunkat leszámítva:) |
háááát az alapból semmi esélye ellen vitatkoznék. pontosan látja a seregmozgásokat és ha ügyes arra ugrik rá pusztizni jó messziről akire kell. rendkívül nehéz az mfek helyzete szövi ellen, de ilyenkor azért lehet borsot törni az orruk alá.
|
Quote:
Én is szeretem a gnómot mf-ként, de az óriás szöviket, ha még 2 körösek egymáshoz, főleg, ha alattam is vannak, nem nagyon kóstolgatom.... (lehet nyugodtan gyávaságnak nevezni, de én inkább realizmusnak hívnám a dolgot:-)) |
Én se szoktam piszkálni az erős óriás szöviket MF-ként, és ez nem gyávaság...józan ember nem tesz ilyet, különben morál- és földnövelő automatává válik nagyon hamar, és nem csak azok számára, akiket piszkált. ;)
|
Quote:
Belátott szinte mindenkihez, és mégis megérte neki, hogy egymilliónként lopja az aranyat... ráadásul fölülről :p |
Van, hogy nem lehet kihagyni a lahetőséget, de szerintem egy kicsit elszámolta magát...de lehet, hogy egálba jött ki a végén, viszont akkor se győzött :p
|
Quote:
Azt nem tettem hozzá, hogy 14k-s seregekkel rendelkeztünk lóból, vagyis nekem volt annyi, ami a legkevesebb, mert több varázslót tartok, és ekkor neki 2500körüli íjja volt toronyban. Ez kb 5-5% torony barack arányt jelentett. Azért egy 3hadis óriás szövetség ellen nem éppen a legjobb. Mellette volt még egy varázslónk aki folyamatosan lehúzta a készültségét. A tekercset 30assával lopta,ameddig tudta, így sok haszna nem volt, a végére meg 300hektárt leszámolt magáról. Ez az ország valahogy az egyik topikban megérdeklődött, hadi nélkül tudok-e működni típusú lufi volt, ami nagyot durrant. Most 35hely választja el a csoport legaljától. Az értéke kb a felén.:eek: |
Quote:
Az tudtommal, nem 30asával lopja a tekit az óriástól... :p |
Quote:
szép észrevétel :D |
Quote:
|
üzenet törölve
|
ki tudja :D:)
|
sztem ne ird le az ori konkret nevet es sorszamat, mert azert ez nem szep dolog. meg akkor is ha valszeg kezdorol van szo.
|
A fórumon a Hódító és a Queosia szabályai érvényesek. Ennek értelmében információ kiadása más országról szigorúan tilos.
Ha viccesnek tartasz egy eseményt, azt névtelenül írd be. Köszönöm. |
nekem az 1A-ban tetszik a visszavonultan élő 28 hekis ori. A legjobb az benne, hogy fantáziával el is lehet képzelni az öreg harcost, aki csak egy kis birtokot tartott meg és a dicső napok emlékében él naphosszat, visszavonulva (tébolyultan?). :)
Anno munkatársam volt a tulaja, rég nem játszik. :) kíváncsi lennék mikor léptek be az oriba utoljára. :) |
Eszembe jutott egy kérdés!
Ha van egy 0 hekis ori, és azt beütik földre, akkor visz földet az ellen vagy nem? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:) az előbb az egyik nem nyilvános fórumon a következő volt olvasható:
szóval 24-én reggel 9:28-perckor küldtem sms-t hogy vip tag legyek! (első) de nem kaptam értesítést hogy megtörtént, és semmi sem változott megtudnád nézni hogy mi van ilyenkor? xy (#999999) [9/Ő] , 2008-07-26 01:07:15 -------------------------------------------------------------------------------- vagyis van modi most.. :) tz (#000000) [7/É] , 2008-07-26 01:04:58 -------------------------------------------------------------------------------- ikk evan tz (#000000) [7/É] , 2008-07-26 01:04:43 -------------------------------------------------------------------------------- sziasztok Van itt moderator most? Lenne egy kérdésem! köszi xy (#999999) [9/Ő] , 2008-07-26 01:02:38 hááát... ezen most csak nevetni tudok... |
Ez van, nem érti, hogy kinek mi a dolga :)
|
Quote:
|
Feléd tartó seregek:
Nem észlelünk felénk tartó seregeket. Szövetségeseid felé tartó seregek: * Kitalált orinév (#888555) 1 ezer fős serege tart Szövetséges ország felé, előreláthatóan 14 kör múlva érkezik meg. * Másik ország (#999444) 1 ezer fős serege tart Szövetséges ország felé, előreláthatóan 14 kör múlva érkezik meg. :D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:53. |