![]() |
Quote:
|
ha már felkerültem a listára, hozzászólok én is. :)
először is, én valszeg kölcsönorival fogok játszani, ha lehet ilyet csinálni, mivel nekem nincs lehetőségem vipelni... párbajon még nem vettem részt, úh nem leszek ellenfél. :p egyet szórakozok én is. köszi a lehetőséget. ;) nagyon remélem, hogy tudok majd élni vele. egyébként én a drágakő nélküli párbajra szavaznék. anonym, faj véletlenszerű, és ugyanaz mindenkinek. hulla kizárva. talán az elfet is jó lenne kizárni, mivel az nagyon punnyadós lenne. bár ezt a párbajozók jobban tudják... :) drágakő nélkül feltehetően izgibb lenne, ugyanazzal a fajjal meg elvileg mindenki egyenlő eséllyel indulna. ja, és aki kidől idő előtt, az fizet a többieknek 1-1 sört. ;) :p |
Nyugi nekem is ez lesz az első párbajom. Még párbaj-szűz vagyok:D
De szavazok arra amit leírtál. ÚGy lenne a legizgalmasabb sztem is. |
Lehet bekukkantanék énis ,ha lehet!?:))
|
-Matador
-taszi -Toti -Attila(: -Kutyuleee -Dragi -Nogixer -Bogár -Szecsa -Pepa -Redback -belas Szépen gyülekezünk:) A tét viszont látom emelve lett! Tehát aki aktívan részt vesz a párbajon az ződet kap tőlem!:D:Dés Bogár javaslata szerint aki kidől idő előtt az meg sört fog fizetni,ami elég kemény dolog:D:D ja és Bogár az én egyik orimmal fog menni,mert neki nincs vipes orija! Csak ,hogy tiszta legyen mindenki előtt a kép:) |
Quote:
Quote:
Remélem nem fogtok szunyálni és aktívan ütitek a népet:D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egy sima egyszerű párbaj nem jó mindenkinek? |
Quote:
de én se vagyok párbaj mester:( |
Nekem megfelel:)) De az anarchosok legalább 4orival jelentkezhetnek!.:DDD
|
Quote:
|
Quote:
Akkor hajrá az aranyért. Attila hol a ződ???:D Taszi sajnálhatsz. De viszek zsebkendőt és tele is sírhatod!:D És halkan megjegyzem, hogy szeretem a sört.;) |
-Matador
-taszi -Toti -Attila(: -Kutyuleee -Dragi -Nogixer -Bogár -Szecsa -Pepa -Redback -belas -LotR Bővült a lista! Még lehet jelentkezni mindig!!! éjszakai párbaj |
Quote:
Most csak egy orival jöhetsz;):) És ,ha bealszol akkor söröket fogsz vásárolgatni,úgy készülj:D:D |
Hány főre számíthatok majd?
|
Quote:
És halkan szeretem én is a sört;) |
Quote:
És remélem mindenkinek megfelel egy mezei párbaj. Taszi jelezte,hogy ő csak olyanon vesz részt. Szóval majd küldök mindenkinek egy privit és megkérdem őket. Anonym mezei párbaj 15 fővel 1-4 óra között:) |
körüzi elküldve:)
Talán ma estére mindenkitől kapok választ és akkor mehet is a szervezés:) Jelenleg 3 üres helyünk van még |
kéretik a listára felírni Hiénát is :) kösz a nevébe is :)
1666.-ik hsz-em :D:D:D |
Helyezés Ország Érték Nyeremény
1 Kard-szárnyú lepke (#442281) 9370 140 vip kör 2 Juszuf Raktáros Kft (#480181) 9231 84 vip kör 3 sietek!!! (#472318) 8991 56 vip kör 4 bazsifőd (#481588) 8886 Csendes,esti párbaj :) |
Quote:
|
Quote:
Oda nem jössz?;) |
Quote:
|
Helyezés Ország Érték Nyeremény
1 Kard-szárnyú lepke (#442281) 10542 140 vip kör 2 Megmenekültek IRAK (#486854) 7295 84 vip kör Mégegy párbaj-ocska :) |
Quote:
-taszi -Toti -Attila(: -Kutyuleee -Dragi -Nogixer -Bogár -Szecsa -Pepa -Redback -belas -LotR -Hiéna :) felírva!:) |
Én is feliratkoznék erre az előzetes listára.
|
Quote:
-Matador -taszi -Toti -Attila(: -Kutyuleee -Dragi -Nogixer -Bogár -Szecsa -Pepa -Redback -belas -LotR -Hiéna -Valezius Még pár embernél nem 100%-os az ott lét,de veled együtt már 10 ember TUTI,hogy ott lesz.A többiek 50% és 99% ,hogy ott lesznek. Miután ki lett írva a párbaj még lehet jelentkezik olyan is aki nincs külsőn,szóval a 15 főt szerintem elérjük:) |
Kíváncsi leszek a végeredményre :D én is szívesen mennék de nem biztos h itthon leszek :(
|
Quote:
És még van/lesz idő jelentkezni;) |
Quote:
|
Sztem a 15-ből jó ha leszünk 10-en....ugyhogy még simán ,lehetne jelentkezni:)
|
Quote:
Szóval ami leírtam az úgy van:p |
Quote:
Amikor kiírjuk a párbajt majd beveszünk az utcsó napokban még külsősöket is ,,hogy meglegyünk:) |
Este párbaj van :)
|
Quote:
|
Quote:
1 Dasz a Vala Himalaya (#478906) 10649 210 vip kör 2 City of the Damned (#362705) 9328 126 vip kör 3 Normanok (#426534) 8699 84 vip kör Szép volt :) Még jó,hogy jöttél,különben tipikus néma 2 óra lett volna :) |
gratsza;) akartam menni, csak mielött megnyomtam volna a jelentkezést gombot csörgött a telefonom:(
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:17. |