![]() |
Quote:
|
Quote:
Ha nagyon melegedne hűtsd... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kinek van tapasztalata az open office-ról?
|
Én a szövegszerkesztőjével írom a könyvemet. Mi a probléma?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Legyen szíves valaki és magyarázza meg nekem, hogy miért van az, hogy a "gyorsindítás"-ról minden program elindul, kivéve a Winamp-ot? Az asztalról elindul, bárhonnan máshonnan is, kivéve onnan. Örülnék ha elmondaná nekem valaki miért :)
|
Quote:
|
Quote:
Azóta 30-szor újraraktam és a telepítővel rakattam oda a parancsikont. :) Szval nem az elérési úttal van a gond. |
Quote:
|
Quote:
Azért ennyire kezdő nem vagyok ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tud valaki segíteni?
egy .GIF-et szeretnék átméretezni, de nem megy.... ha átméretezem, akkor hiába marad meg .gif-nek, nem 'mozog' többé. Jelenlegi méretében viszont nem megfelelő. :( Tud valaki egy programot ajánlani? |
Quote:
|
Quote:
|
köszi, kipróbálom ezeket!
|
nem tudtam hova írni és nem nagyon akartam így éjfél fele keresgetni, ezért:
youtuberól milyen programmal tudok letölteni? (egy linknek is tudnék örülni) |
Quote:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006 |
Totál jó helyre írtál Dreaman, ne is keress tovább. Ez a topic pont ilyesmikre van létrehozva. :)
|
SOS SOS
mp4 -et mivel tudok lejátszani úgy, hogy felirat is legyen rajta? Már vagy az 5. codec-et töltöm le, próbáltam már mindenféle-fajta dvd lejátszóval, winamppal, mediaplayerrel, mplyer classiccal, stb.... és vagy kép nincs, vagy a hang akad el, vagy felirat nincs. Á Á ÁÁ Á ÁÁ Á ÁÁ ÁÁ ÁÁ Á |
Quote:
|
nem ír ki semmit ,elindul, jön a hang, jön a felirat, csak nincs kép.... fekete az egész képernyő.
a bsplayer pro meg 30 dolcsi. |
Quote:
|
Ezt találtam:
Pazera Free MP4 to AVI Converter 1.1 Már 20%-át átkonvertálta. Ha így sem bírom lejátszani, leszedem mininováról a bsplayer prot. |
Vagy próbáld ki a linuxról átírt mplayer-t: Itt :)
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként meg van GUI-s felülete, olyanoknak mint te, hogy ne legyen túl bonyolult ;) |
All times are GMT +1. The time now is 21:21. |