![]() |
vodafone
üdv ha lenne vodafone én vip tag lennék régen de mivel a családban csak vodafonos telefon van ezért eddig nem tudtam küldeni sms-t =(
|
Bankkártyáról megy a párom-é és az enyém is, ha esetleg úgyhozza a szükség akkor T-Mobilról segitem ki szegény népem vip éhségét.
|
Quote:
ha arról van szó ,hogy az sms fogadó rendszeretek a Vodafontól ís fogadja a vip. körrök meghosszabbitát. ezt igenis okos ötletnek tartom. ha viszont arról ,hogy a Pannon és T mobil szolgáltató helyett ez legyen az másokra nézve kedvezőtltn lenne és ezt nem támogatnám. üdv gambrius |
Hali
Olyan lehetőség nincs a szavazásba, hogy a teljes szövetségemnek állandó probléma, hogy vodafoneról nem lehet küldeni, mivel még a környezetemben sincs más hálózattal rendelkező ismerős. Csak a hód miatt szoktunk venni egy pannonos karit, de ha lenne vodás megkönnyítené nagyban a dolgot, úgyhogy hajrá, támogatom:D
|
Pannon és T-online előfizető vagyok ezer éve, a hódot a pannonról fizetem, mivel éppen az volt kéznél amikor először fizettem vipet - automatizálva van a történet
asszem hasznos lenne, ha a vodások is tudnának vipet fizetni, egyrészt nem nekem kellene az sms-t küldözgetni a vodás szövi helyett, másrészt jár nekik is, ne a hódító miatt válasszon valaki szolgáltatót:)>>> és diákoknak, ha minden igaz talán a legolcsóbb a vodánál telefonhoz jutni |
Quote:
|
Quote:
|
Üdv!
Nagyon nem bánnám, ha lenne Vodás vip sms. Nem fogok ezért szolgáltatót váltani, és hihetetlen macera olyan egyént találnom, akinek alkalmas mobilszolgáltatóval van épp szerződése. Szóval ha lesz, plusz egy garantált strigulát behúzhattok a kizárólagos Voda oszlopba, mert jelenleg nem is bajlódom a vip-pel, anélkül játszogatok. Kati |
Sziasztok!
Támogatom az ötletet, csak azért tartok fent pannonos kártyát,mert nem lehet Vodáról sms-zni:( Remélem sikerál a szavazat s bevezetésre kerül! Örvenedk az ötletnek. G |
Pannon-t jelöltem mivel pannonos a telcsim :), de egy kis megjegyzés a választható pontokról, "Pannonról fizetek, és maradok is ennél. ..." nem a legjobb megfogalmazás, mivel én ha tehetném bankkártyával fizetnék csak hát az enyémmel nem lehet neten fizetni :(( pedig olyant kértem ... majd változtatok ezen a közeljövőben :)
Jah akkor még egy kis megjegyzés ez most a játékosoknak, nemtudom esett-e róla szó, vagy tudjátok-e hogy sms-es fizetésnél a mobilcégek szépen leveszik a saját részük, főleg ha valaki közvetítőn keresztül üzemelteti az emeltdíjas sms-es szolgáltatásait 200FT után kb 50-60 FT jut el ahoz akihez kellene sajna, ezért is fizetnék bankkártyán szívesebben mert ott azért annyit nem akaszt le a bank vagy a közvetítő :) |
Mivel láttam, hogy lehet, hogy vodás irányból drágább lesz az SMS. szeretném megjegyezni, hogy egy kicsivel emeltebb díjas SMS is megérné nekem a helytartót.
Bár elég sokat tudok gép elött lenni, de mindig sikerül ideérni mindig a varázslatok lejárta elött és még sorolhatnám. Ill. én régen játszottam levelezős szerepjátékot, ahova postai csekkel is lehetett fizetni. Esetleg? A banki átutalásnál meg túl horibilis az egyszerre elküldendő összeg és mivel kezdő játékos vagyok, elő fordul, hogy törlöm az orim... Kérjük szépen hagy legyünk VIP-ek! |
Quote:
üdv gambrius |
Sziasztok!
T-mobilos vagyok, és maradok is ennél. De ha mód van rá, miért ne kaphatnák meg a Vodások is ezt a lehetőséget. |
Sziasztok!
T-Mobileos és pannonios előfizető vagyok, nekem nem hiányzik a voda. Lassan üzleti lehetőséget látok ennek a kérdésnek a megoldásában! ;) A remek és kiváló OTP mindenhol jelen van, nyitni kell egy számlát, ahová bárki befizethet. Mondjuk 300HUF-ot, a közleményrovatba beírja az ország sorszámát és ha elfaxolja a számla üzembentartójának a befizetési bizonylatot máris megy a VIP! :p És akkor nem kell "kuncsorogni" senkinek! / bár hihetetlen hogy valakinek nincsen olyan ismerőse aki VIP-képes és ha kap KP-t nem küld el egy SMS-t ..../ Az ötletet bárki szabadon felhasználhatja! |
Sziasztok!
Voltam VIP-es, banki átutalással vásároltam, de hosszadalmas és körülményes volt! Vodafon előfizetéssel rendelkezem, s sztem hasonlóan sokakhoz, csak a játék miatt nem térek át más szolgáltatóhoz! Nagyon örülnék, ha a VIP sms lehetőségét kiterjesztenék a Vodafonos előfizetőkre is ;) Több ismerősöm hasonló "cipőben" jár ;) Köszi a lehetőséget! és Üdvözlöm az ötletet! |
Pannonos vagyok és az is maradok, de mivel tudom, h sok Vodásnak lenne jó, ha onnan tudna VIP-elni, támogatom a Vodafone használatát VIP-elésre.
|
Én vodás vagyok, és nagy segítség lenne ha, onnan is vippelhetnék. Kellett vennem egy tmobilos feltöltős kártyát, direkt emiatt...
Szóval a telóm az asszony nevén van ( nem röhögni, anyagi okok miatt, céges előfizetés :p ) és elég ciki volt elmagyarázni, hogy minek nekem másik telcsi, másik számmal, amit csak én használhatok, és a Hódító akinek bőszen SMS-ezek az nem egy khm... :) Meg néha elég gáz, hogy pont lemerül a keret és mehetek feltölteni, és a helytartóm pont akkor pihen, amikor a legjobban kellene... szóval teljes válszélességgel voda!!! |
Én is hasonló cipóben vaok sőt nekem vodás a kártyám is a szó legszorosabb értelmében is (voda fizet igyál vizet) és Én is vásároltam egy panyonos feltöltős kártyát hogy ne kelljen mindig Öcsémtől,havertól,kollegától kuncsorogni egy sms-ért!
Persze rögtön dobnám is el ha lehetne VODKÁS számról is VIP-elni! :) Szóval végre valahára :) |
vodafonos vagyok, a családban is mindenki az, így hát vagy megfűzöm hugomat hogy a barátjával küldessen már sms-t pannonról, vagy bankkártyával. Arra szavaztam hogy nincs VIP-em, de ha lehetne vodáról küldeni akkor lenne. Ez tükrözi is a jelenlegi álláspontot. 2/B-n már azért nem árt ha VIP és ezt mobilról tudnám a legkényelmesebben megoldani. Remélem összejön a bővítés
|
Vodafon
Hy !
Vodafon előfizető vagyok és csak azért vettem egy vacak pannonos kártyát, hogy VIP tag lehessek, de még a telefonom is ki kellett függetleníteni miatta.Utaláskor kártyát kell cserélni, ha lefogy töltögetni. Egy szó mint 100 nagyon kényelmetlen a jelenlegi rendszer. Remélem minél hamarabb lehet vodafonról tölteni. |
Régi vágyam teljesülne, ha lehetne Voda-rol is sms-t küldeni:)
Igy-vagy ugy néha megoldottam egyéb lehetöseggel a témát:) de ha több orim van, már nehéz mindig kunyizni:P a net-es és egyébb banki ügyletektől ódzkodok....sztem nem vok egyedül:) szval hajrá!:) |
Vodafon
Nagyon szeretném ha megvalósulna mert én Vodás vagyok és mindíg meg kell kérnem valakit, hogy töltse fel a Vip-emet. Így elég körülményes.:( Őszintén örülnék neki.....:p
|
3 pannonos és 1 tmobilos kártyával asszem megoldom, de ismerős az eddigi szöveg, engem is kértek már, hogy vipeljek...és kellemetlen a delikvensnek ezt kérnie.
|
Quote:
|
Quote:
de ezt ne itt :p :) |
Ati!
Szerintem lépjünk tovább a 2. felmérésre... eddig nyilvánvaló hogy van igény vodára. ez látszik a szavazáson is, meg egyébként is nyilvánvaló...(emberek 1/3-a kb vodás...+/- egy pici) és gondolom ez itt sincs másképp.. de kb ezt igazolja a felmérés. Térjünk rá a "mennyi az annyi"-ra...:) aztán az már egy nehezebb szavazás lesz... hogy voda miatt akarunk-e többet fizetni, vagy hogy akkor is vodáról küldenél-e ha csak az lenne drágább, vagy egyébként is lesz-e emelés... és társai kérdéskörre. Ne haragudj, ha kicsit bunkó vagyok... de a mostani kérdés lényege lényegében lényegtelen. Akikkel bezséltem, azokat is az érdekli hogy mennyi lesz/lenne a változás. nyilvávaló: ez egy üzlet: és a játék szívonala azért ilyen magas mert a vipek miatt megéri a ráfordított időt. és ez így is van rendjén:) nme fussunk szerintem tovább tiszteletköröket: beszéljünk a lényegről... Remélem nem bátottam meg senkit és érdekeket sem sértettem. Gazsy |
Quote:
Sajnos nem lényegtelen ez a kérdés sem a mi részünkről, hiszen ha valaki más módról tér át esetlegesen a Vodára, az nekünk számottevő veszteség, aminek az arányát látni kell, mielőtt ennek a konstrukciónak a tervét egyáltalán megszüljük. Az már most világosan látszik a szavazás arányaiból, hogy a Voda bevezetésével nem nyerünk annyit, mint ami a veszteség lesz így rajta, ezért az már most biztos, hogy ha lesz Voda, akkor azt nem tudjuk a többivel egyező feltételek szerint biztosítani. |
T-mobilról fizetek jelenleg, de a családban van vodás teló is és, ha épp nem lenne pénzem feltölteni, biztos használnám a vodás lehetőséget, de jelenleg számomra nem létszükség!
|
Quote:
nyilván ha a voda drágább lesz mint a többi akkor nem azt fogja választani aki teheti: mert minek gazdagítsa a multit, ha effektíve Nektek ugyananni jut a többől mint a másik két társaságnál a kevesebből. Volt egy hozzászólás feljebb: az vodások nagyrésze megoldja úgy, hogy egyik ismerőst megkéri... így ha nem egyenlő lesz a tarifa (ha jól értem ezt jelenti a beidézett rész), akkor tényleg nagyon kevesen fogják azt használni. Mert persze nyilván nem 5x annyi lesz... de aki teheti ugyanazért miért fizetne többet...:(:(:(:( (nme értem a voda miért szarakodik... ha a többi cégnek megéri ezzel a feltétellel, akkor neki ménem:(...) |
Quote:
A döntést Atinak kell mérlegelni. Tehát ha úgy látja, hgoy mondjuk ez az egész neki mondjuk 100k-ba kerül, és a bevétel belőle csak 40k, akkor szerintem erősen meg fogja gondolni, hogy legyen-e ilyen. (Szerintem) |
Quote:
|
Miért is nem lehetett eddig, Vodáról Vippelni? Mert kevesebb jut az üzemeltetőknek? Ez a szavazás nem szól másról, mint hogy mennyi T-Mobilról és Pannonról sms-ezőt vinne el a Voda. Mert mint az eddigiek is mutatják a komolyabb játékosok nagy része megoldotta eddig is. De kiváncsi lennék arra,hogy mi lenne akkor ha mindenki a Vodára szavazna? Eltünne a javaslat?
Egyébként miért nem csak az a kérdés, hogy lehessen-e Vodáról is Vippelni vagy nem. Mire ez a ki mivel, hogyan felméréses szavazás? Bocsi ha zavartam a kérdéseimmel valakit. Joshi |
Quote:
|
T-s vagyok, de (és) teljesen mindegy, hogyan lehet vipelni, megoldom
|
már korábban irtam jelenleg egy csak hodra használt pannonos sim kártyával oldom meg a vippet, hiába vagyok vodás.
a kérdésem az, ami nem egyértelmü, ha be lesz hozva a voda a partnerek közé, akkor annak lesz csak egy emeltebb ára, vagy ez automatikusan megdrágitja a két korábbi szolgáltato sms-ét is? um block drágul, vagy csak a vodás lesz drágább? mert ha ez a helyzet, akkor én pl. bevezetés elött megoldom, hogy még pannonról nyomjak egy jelentös tétel-t, akár 1 évet is, hogy igy kerüljem el a drágulást |
Quote:
|
Vodás vagyok.
Van egy kártyafüggetlen telóm, és vettem bele egy tmobilos feltöltőt. Annak is utána kellene járni, hogy feltöltsem, így általában a Párom vipeli kártyáról. Örülnék, ha Vodás vip lehetőség is lenne. |
Pannonos vok és leszek, de jó lenne ha Vodával is lehetne vipelni.
|
Quote:
De persze, mint mindig, biztos neked van igazad. |
Quote:
Itt valahogy mindig furcsa dolgok történnek. Amikor a súgóban valami le van írva, és valaki mégis reklamál, hogy miért úgy történt, ahogy a súgóban le van írva, akkor is gyanítom, hogy a súgó direkt csinálja, hogy a fontos részeket csak a többieknek mutatja, az érintett embernek sose. Ez is furcsa. Annyi furcsa dolog történik itt, hogy csak na... Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:59. |