Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Igényfelmérés: SMS fogadás Vodafone irányból - 1. kérdés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2451)

laci02 11-13-2007 07:04

vodafone

üdv ha lenne vodafone én vip tag lennék régen de mivel a családban csak vodafonos telefon van ezért eddig nem tudtam küldeni sms-t =(

Békés 11-13-2007 07:17

Bankkártyáról megy a párom-é és az enyém is, ha esetleg úgyhozza a szükség akkor T-Mobilról segitem ki szegény népem vip éhségét.

gambrius 11-13-2007 07:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 133894)
Sziasztok!

Az SMS fogadó rendszerünk átállításával megnyílt az elvi lehetőség a Vodafone irányból történő emeltdíjas SMS-fogadásra. Csak elvi lehetőségről beszélek, hiszen ennek esetleges bevezetése rengetegmindentől függ.

Ezt a témát egy igényfelmérő témának indítottam.

Arra kérek mindenkit, hogy a szavazáson a valós helyzetét jelölje be, ne itt poénkodjon senki. Ha valaki nem akarja megmondani, akkor egyszerűen ne szavazzon semmire.

A témát az általános beszélgetések közé indítottam, hogy új fórumozók is kifejthessék véleményüket. Elsősorban nekik szól, hogy a szavazat önmagában semmit nem ér, kérnék egy pár szavas leírást is arról, hogy miért arra a pontra került a szavazat, amire.

Mint említettem, ez egy igényfelmérő téma csak, a szavazás eredménye csak tájékoztató jellegű. Akkor sem biztos, hogy ezt az irányt bevezetjük, ha mindenki azonnal élne ezzel a lehetőséggel.

Ráadásul ez még csak az igényfelmérés első része, lásd témacím, ennek eredményétől függően még folytatódik az igényfelmérés tovább... :)

A szavazati lehetőségeket nem nagyon részletezem, azt hiszem egyértelműek, nem nagyon van mit hozzáfűzni.

Mégegyszer arra kérek mindenkit, hogy a valós helyzetének megfelelő pontra szavazzon. Ha több pontra is tudna szavazni, akkor arra szavazzon, amelyik a legjellemzőbb.

Köszönöm.

Szia!
ha arról van szó ,hogy az sms fogadó rendszeretek a Vodafontól ís fogadja a vip. körrök meghosszabbitát. ezt igenis okos ötletnek tartom.
ha viszont arról ,hogy a Pannon és T mobil szolgáltató helyett ez legyen az másokra nézve kedvezőtltn lenne és ezt nem támogatnám.
üdv
gambrius

Bayard 11-13-2007 07:25

Hali

Olyan lehetőség nincs a szavazásba, hogy a teljes szövetségemnek állandó probléma, hogy vodafoneról nem lehet küldeni, mivel még a környezetemben sincs más hálózattal rendelkező ismerős. Csak a hód miatt szoktunk venni egy pannonos karit, de ha lenne vodás megkönnyítené nagyban a dolgot, úgyhogy hajrá, támogatom:D

Elme 11-13-2007 07:31

Pannon és T-online előfizető vagyok ezer éve, a hódot a pannonról fizetem, mivel éppen az volt kéznél amikor először fizettem vipet - automatizálva van a történet
asszem hasznos lenne, ha a vodások is tudnának vipet fizetni, egyrészt nem nekem kellene az sms-t küldözgetni a vodás szövi helyett, másrészt jár nekik is, ne a hódító miatt válasszon valaki szolgáltatót:)>>> és diákoknak, ha minden igaz talán a legolcsóbb a vodánál telefonhoz jutni

Ati 11-13-2007 08:19

Quote:

Originally Posted by drafij (Post 135048)
És az is érdekelne, hogy mikor tértek át a digitálisra, mert jelenleg digitális telefonról a rendszer nem veszibe az sms-eket. És mivel ez a jövö szerintem jólenne minél elöbb áttérnétekrá.

Nem tudom, hogy miről van szó. Nem a telefontól függ, hogy tudsz-e sms-t küldeni. Ha a telefonod a mostani szolgáltatókkal nem képes az sms küldésére, akkor azt a telefont valószínüleg nem is használhatnád. Ha engedélyezve van, akkor biztos vagyok benne, hogy képes az sms küldésére.

Ati 11-13-2007 08:21

Quote:

Originally Posted by gambrius (Post 135059)
ha viszont arról ,hogy a Pannon és T mobil szolgáltató helyett ez legyen az másokra nézve kedvezőtltn lenne és ezt nem támogatnám.

Erről nincs szó, csupán az esetleges bővítés merült fel Vodafone irányába, a meglevő irányok (Pannon és T-Mobile) megszüntetése nem.

Cricketkate 11-13-2007 08:32

Üdv!
Nagyon nem bánnám, ha lenne Vodás vip sms.
Nem fogok ezért szolgáltatót váltani, és hihetetlen macera olyan egyént találnom, akinek alkalmas mobilszolgáltatóval van épp szerződése.
Szóval ha lesz, plusz egy garantált strigulát behúzhattok a kizárólagos Voda oszlopba, mert jelenleg nem is bajlódom a vip-pel, anélkül játszogatok.
Kati

Gilberta 11-13-2007 08:47

Sziasztok!

Támogatom az ötletet, csak azért tartok fent pannonos kártyát,mert nem lehet Vodáról sms-zni:(

Remélem sikerál a szavazat s bevezetésre kerül! Örvenedk az ötletnek.

G

demian 11-13-2007 09:19

Pannon-t jelöltem mivel pannonos a telcsim :), de egy kis megjegyzés a választható pontokról, "Pannonról fizetek, és maradok is ennél. ..." nem a legjobb megfogalmazás, mivel én ha tehetném bankkártyával fizetnék csak hát az enyémmel nem lehet neten fizetni :(( pedig olyant kértem ... majd változtatok ezen a közeljövőben :)

Jah akkor még egy kis megjegyzés ez most a játékosoknak, nemtudom esett-e róla szó, vagy tudjátok-e hogy sms-es fizetésnél a mobilcégek szépen leveszik a saját részük, főleg ha valaki közvetítőn keresztül üzemelteti az emeltdíjas sms-es szolgáltatásait 200FT után kb 50-60 FT jut el ahoz akihez kellene sajna, ezért is fizetnék bankkártyán szívesebben mert ott azért annyit nem akaszt le a bank vagy a közvetítő :)

Arcana Anchev 11-13-2007 10:53

Mivel láttam, hogy lehet, hogy vodás irányból drágább lesz az SMS. szeretném megjegyezni, hogy egy kicsivel emeltebb díjas SMS is megérné nekem a helytartót.
Bár elég sokat tudok gép elött lenni, de mindig sikerül ideérni mindig a varázslatok lejárta elött és még sorolhatnám.

Ill. én régen játszottam levelezős szerepjátékot, ahova postai csekkel is lehetett fizetni. Esetleg?

A banki átutalásnál meg túl horibilis az egyszerre elküldendő összeg és mivel kezdő játékos vagyok, elő fordul, hogy törlöm az orim...

Kérjük szépen hagy legyünk VIP-ek!

gambrius 11-13-2007 11:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135069)
Erről nincs szó, csupán az esetleges bővítés merült fel Vodafone irányába, a meglevő irányok (Pannon és T-Mobile) megszüntetése nem.

akkor üdvözlöm az ötletet és mielőbb szeretnék vodás sms lehetőséget.
üdv gambrius

Goldland 11-13-2007 12:20

Sziasztok!

T-mobilos vagyok, és maradok is ennél.
De ha mód van rá, miért ne kaphatnák meg a Vodások is ezt a lehetőséget.

Hamilkár 11-13-2007 13:25

Sziasztok!

T-Mobileos és pannonios előfizető vagyok, nekem nem hiányzik a voda.

Lassan üzleti lehetőséget látok ennek a kérdésnek a megoldásában! ;)

A remek és kiváló OTP mindenhol jelen van, nyitni kell egy számlát, ahová bárki befizethet. Mondjuk 300HUF-ot, a közleményrovatba beírja az ország sorszámát és ha elfaxolja a számla üzembentartójának a befizetési bizonylatot máris megy a VIP! :p
És akkor nem kell "kuncsorogni" senkinek! / bár hihetetlen hogy valakinek nincsen olyan ismerőse aki VIP-képes és ha kap KP-t nem küld el egy SMS-t ..../

Az ötletet bárki szabadon felhasználhatja!

Free 11-13-2007 13:45

Sziasztok!
Voltam VIP-es, banki átutalással vásároltam, de hosszadalmas és körülményes volt! Vodafon előfizetéssel rendelkezem, s sztem hasonlóan sokakhoz, csak a játék miatt nem térek át más szolgáltatóhoz! Nagyon örülnék, ha a VIP sms lehetőségét kiterjesztenék a Vodafonos előfizetőkre is ;) Több ismerősöm hasonló "cipőben" jár ;)
Köszi a lehetőséget! és Üdvözlöm az ötletet!

Croissant 11-13-2007 15:12

Pannonos vagyok és az is maradok, de mivel tudom, h sok Vodásnak lenne jó, ha onnan tudna VIP-elni, támogatom a Vodafone használatát VIP-elésre.

Taky 11-13-2007 15:55

Én vodás vagyok, és nagy segítség lenne ha, onnan is vippelhetnék. Kellett vennem egy tmobilos feltöltős kártyát, direkt emiatt...
Szóval a telóm az asszony nevén van ( nem röhögni, anyagi okok miatt, céges előfizetés :p ) és elég ciki volt elmagyarázni, hogy minek nekem másik telcsi, másik számmal, amit csak én használhatok, és a Hódító akinek bőszen SMS-ezek az nem egy khm... :)
Meg néha elég gáz, hogy pont lemerül a keret és mehetek feltölteni, és a helytartóm pont akkor pihen, amikor a legjobban kellene...

szóval teljes válszélességgel voda!!!

Chris75 11-13-2007 16:40

Én is hasonló cipóben vaok sőt nekem vodás a kártyám is a szó legszorosabb értelmében is (voda fizet igyál vizet) és Én is vásároltam egy panyonos feltöltős kártyát hogy ne kelljen mindig Öcsémtől,havertól,kollegától kuncsorogni egy sms-ért!
Persze rögtön dobnám is el ha lehetne VODKÁS számról is VIP-elni! :)
Szóval végre valahára :)

rlevis19 11-13-2007 16:49

vodafonos vagyok, a családban is mindenki az, így hát vagy megfűzöm hugomat hogy a barátjával küldessen már sms-t pannonról, vagy bankkártyával. Arra szavaztam hogy nincs VIP-em, de ha lehetne vodáról küldeni akkor lenne. Ez tükrözi is a jelenlegi álláspontot. 2/B-n már azért nem árt ha VIP és ezt mobilról tudnám a legkényelmesebben megoldani. Remélem összejön a bővítés

nbelagm 11-14-2007 18:49

Vodafon

Hy !
Vodafon előfizető vagyok és csak azért vettem egy vacak pannonos kártyát, hogy VIP tag lehessek, de még a telefonom is ki kellett függetleníteni miatta.Utaláskor kártyát kell cserélni, ha lefogy töltögetni. Egy szó mint 100 nagyon kényelmetlen a jelenlegi rendszer. Remélem minél hamarabb lehet vodafonról tölteni.

Irsa 11-14-2007 20:56

Régi vágyam teljesülne, ha lehetne Voda-rol is sms-t küldeni:)
Igy-vagy ugy néha megoldottam egyéb lehetöseggel a témát:)
de ha több orim van, már nehéz mindig kunyizni:P
a net-es és egyébb banki ügyletektől ódzkodok....sztem nem vok egyedül:)
szval hajrá!:)

samuráj 11-15-2007 07:04

Vodafon

Nagyon szeretném ha megvalósulna mert én Vodás vagyok és mindíg meg kell kérnem valakit, hogy töltse fel a Vip-emet. Így elég körülményes.:( Őszintén örülnék neki.....:p

Zsáni 11-15-2007 07:37

3 pannonos és 1 tmobilos kártyával asszem megoldom, de ismerős az eddigi szöveg, engem is kértek már, hogy vipeljek...és kellemetlen a delikvensnek ezt kérnie.

[HTPA]GeeForce 11-15-2007 07:44

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 135720)
3...és kellemetlen a delikvensnek ezt kérnie.

Ellenséges klánban van? :D:D:D:p

Zsáni 11-15-2007 08:09

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135724)
Ellenséges klánban van? :D:D:D:p

nem :p
de ezt ne itt :p
:)

Gazsy 11-15-2007 10:46

Ati!

Szerintem lépjünk tovább a 2. felmérésre... eddig nyilvánvaló hogy van igény vodára. ez látszik a szavazáson is, meg egyébként is nyilvánvaló...(emberek 1/3-a kb vodás...+/- egy pici) és gondolom ez itt sincs másképp.. de kb ezt igazolja a felmérés.
Térjünk rá a "mennyi az annyi"-ra...:) aztán az már egy nehezebb szavazás lesz... hogy voda miatt akarunk-e többet fizetni, vagy hogy akkor is vodáról küldenél-e ha csak az lenne drágább, vagy egyébként is lesz-e emelés... és társai kérdéskörre.

Ne haragudj, ha kicsit bunkó vagyok... de a mostani kérdés lényege lényegében lényegtelen.

Akikkel bezséltem, azokat is az érdekli hogy mennyi lesz/lenne a változás.

nyilvávaló: ez egy üzlet: és a játék szívonala azért ilyen magas mert a vipek miatt megéri a ráfordított időt. és ez így is van rendjén:)
nme fussunk szerintem tovább tiszteletköröket: beszéljünk a lényegről...

Remélem nem bátottam meg senkit és érdekeket sem sértettem.

Gazsy

Ati 11-15-2007 11:52

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 135746)
Ati!

Szerintem lépjünk tovább a 2. felmérésre... eddig nyilvánvaló hogy van igény vodára. ez látszik a szavazáson is, meg egyébként is nyilvánvaló...(emberek 1/3-a kb vodás...+/- egy pici) és gondolom ez itt sincs másképp.. de kb ezt igazolja a felmérés.
Térjünk rá a "mennyi az annyi"-ra...:) aztán az már egy nehezebb szavazás lesz... hogy voda miatt akarunk-e többet fizetni, vagy hogy akkor is vodáról küldenél-e ha csak az lenne drágább, vagy egyébként is lesz-e emelés... és társai kérdéskörre.

Ne haragudj, ha kicsit bunkó vagyok... de a mostani kérdés lényege lényegében lényegtelen.

Akikkel bezséltem, azokat is az érdekli hogy mennyi lesz/lenne a változás.

nyilvávaló: ez egy üzlet: és a játék szívonala azért ilyen magas mert a vipek miatt megéri a ráfordított időt. és ez így is van rendjén:)
nme fussunk szerintem tovább tiszteletköröket: beszéljünk a lényegről...

Remélem nem bátottam meg senkit és érdekeket sem sértettem.

Gazsy

A második kérdés jövőhéten (akár hétfőn) várható, addig várjuk meg, amíg a hétvégi játékosok is hozzá tudnak szólni ehhez a témához még.

Sajnos nem lényegtelen ez a kérdés sem a mi részünkről, hiszen ha valaki más módról tér át esetlegesen a Vodára, az nekünk számottevő veszteség, aminek az arányát látni kell, mielőtt ennek a konstrukciónak a tervét egyáltalán megszüljük. Az már most világosan látszik a szavazás arányaiból, hogy a Voda bevezetésével nem nyerünk annyit, mint ami a veszteség lesz így rajta, ezért az már most biztos, hogy ha lesz Voda, akkor azt nem tudjuk a többivel egyező feltételek szerint biztosítani.

Fefe013 11-15-2007 11:58

T-mobilról fizetek jelenleg, de a családban van vodás teló is és, ha épp nem lenne pénzem feltölteni, biztos használnám a vodás lehetőséget, de jelenleg számomra nem létszükség!

Gazsy 11-15-2007 12:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135760)
Az már most világosan látszik a szavazás arányaiból, hogy a Voda bevezetésével nem nyerünk annyit, mint ami a veszteség lesz így rajta, ezért az már most biztos, hogy ha lesz Voda, akkor azt nem tudjuk a többivel egyező feltételek szerint biztosítani.

Vmi hasonlót sejtettem. Ezért is kérdeztem, hogy terveztek-e egyébként is emelést, vagy csak a voda keverhet be...

nyilván ha a voda drágább lesz mint a többi akkor nem azt fogja választani aki teheti: mert minek gazdagítsa a multit, ha effektíve Nektek ugyananni jut a többől mint a másik két társaságnál a kevesebből.

Volt egy hozzászólás feljebb: az vodások nagyrésze megoldja úgy, hogy egyik ismerőst megkéri... így ha nem egyenlő lesz a tarifa (ha jól értem ezt jelenti a beidézett rész), akkor tényleg nagyon kevesen fogják azt használni.
Mert persze nyilván nem 5x annyi lesz... de aki teheti ugyanazért miért fizetne többet...:(:(:(:(

(nme értem a voda miért szarakodik... ha a többi cégnek megéri ezzel a feltétellel, akkor neki ménem:(...)

[HTPA]GeeForce 11-15-2007 13:35

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 135746)
...... de a mostani kérdés lényege lényegében lényegtelen. ......

Na ezért most kapsz egy zöldet. :D

A döntést Atinak kell mérlegelni. Tehát ha úgy látja, hgoy mondjuk ez az egész neki mondjuk 100k-ba kerül, és a bevétel belőle csak 40k, akkor szerintem erősen meg fogja gondolni, hogy legyen-e ilyen. (Szerintem)

[HTPA]GeeForce 11-15-2007 13:39

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 135770)
(nme értem a voda miért szarakodik... ha a többi cégnek megéri ezzel a feltétellel, akkor neki ménem:(...)

Mert a voda nem akkora májer, mint amilyennek mutatja magát. De afelé tart, és ha monopol helyzetbe kerül, akkor azt csinál amit akar. :(

Joshi 11-15-2007 19:08

Miért is nem lehetett eddig, Vodáról Vippelni? Mert kevesebb jut az üzemeltetőknek? Ez a szavazás nem szól másról, mint hogy mennyi T-Mobilról és Pannonról sms-ezőt vinne el a Voda. Mert mint az eddigiek is mutatják a komolyabb játékosok nagy része megoldotta eddig is. De kiváncsi lennék arra,hogy mi lenne akkor ha mindenki a Vodára szavazna? Eltünne a javaslat?
Egyébként miért nem csak az a kérdés, hogy lehessen-e Vodáról is Vippelni vagy nem.
Mire ez a ki mivel, hogyan felméréses szavazás?
Bocsi ha zavartam a kérdéseimmel valakit.
Joshi

Ati 11-15-2007 19:19

Quote:

Originally Posted by Joshi (Post 135889)
Miért is nem lehetett eddig, Vodáról Vippelni? Mert kevesebb jut az üzemeltetőknek? Ez a szavazás nem szól másról, mint hogy mennyi T-Mobilról és Pannonról sms-ezőt vinne el a Voda. Mert mint az eddigiek is mutatják a komolyabb játékosok nagy része megoldotta eddig is. De kiváncsi lennék arra,hogy mi lenne akkor ha mindenki a Vodára szavazna? Eltünne a javaslat?
Egyébként miért nem csak az a kérdés, hogy lehessen-e Vodáról is Vippelni vagy nem.
Mire ez a ki mivel, hogyan felméréses szavazás?
Bocsi ha zavartam a kérdéseimmel valakit.
Joshi

Ha elolvasod az eddigieket, és nem csak olvasás nélkül írsz be, akkor megtudod. :) Végülis azért lett leírva előtted az a sok-sok dolog, hogy akit érdekel, az elolvassa. :)

NorB 11-15-2007 20:03

T-s vagyok, de (és) teljesen mindegy, hogyan lehet vipelni, megoldom

TDK 11-16-2007 00:38

már korábban irtam jelenleg egy csak hodra használt pannonos sim kártyával oldom meg a vippet, hiába vagyok vodás.

a kérdésem az, ami nem egyértelmü, ha be lesz hozva a voda a partnerek közé, akkor annak lesz csak egy emeltebb ára, vagy ez automatikusan megdrágitja a két korábbi szolgáltato sms-ét is? um block drágul, vagy csak a vodás lesz drágább?

mert ha ez a helyzet, akkor én pl. bevezetés elött megoldom, hogy még pannonról nyomjak egy jelentös tétel-t, akár 1 évet is, hogy igy kerüljem el a drágulást

Ati 11-16-2007 08:15

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 135944)
a kérdésem az, ami nem egyértelmü, ha be lesz hozva a voda a partnerek közé, akkor annak lesz csak egy emeltebb ára, vagy ez automatikusan megdrágitja a két korábbi szolgáltato sms-ét is? um block drágul, vagy csak a vodás lesz drágább?

A jelenleg is elérhető tagságváltási rendszereken (Pannon sms, T-Mobile sms, PayPal, WorldPay, banki utalás, postai befizetés) nem tervezünk változtatást.

Reaktor 11-16-2007 09:44

Vodás vagyok.

Van egy kártyafüggetlen telóm, és vettem bele egy tmobilos feltöltőt.
Annak is utána kellene járni, hogy feltöltsem, így általában a Párom vipeli kártyáról.

Örülnék, ha Vodás vip lehetőség is lenne.

Kós00792 11-17-2007 16:01

Pannonos vok és leszek, de jó lenne ha Vodával is lehetne vipelni.

Joshi 11-17-2007 18:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135892)
Ha elolvasod az eddigieket, és nem csak olvasás nélkül írsz be, akkor megtudod. :) Végülis azért lett leírva előtted az a sok-sok dolog, hogy akit érdekel, az elolvassa. :)

Már bocs Ati, de előrébb nincsenek válaszok
De persze, mint mindig, biztos neked van igazad.

Ati 11-17-2007 19:02

Quote:

Originally Posted by Joshi (Post 136125)
Már bocs Ati, de előrébb nincsenek válaszok
De persze, mint mindig, biztos neked van igazad.

Akkor minden bizonnyal teljesen véletlenül nőtt 16 oldalasra a téma, és a lenti válaszaimat is csak a többiek látják, és te nem. Kár pedig, hogy nem látod őket, mert azért írtam, hogy mindenki elolvashassa. Ezek szerint csak 99,999999999%-ban sikerült, mert valahogy kimaradtál a szórásból, és bár mindenki más látja ezeket a válaszokat, te nem. Furcsa...

Itt valahogy mindig furcsa dolgok történnek. Amikor a súgóban valami le van írva, és valaki mégis reklamál, hogy miért úgy történt, ahogy a súgóban le van írva, akkor is gyanítom, hogy a súgó direkt csinálja, hogy a fontos részeket csak a többieknek mutatja, az érintett embernek sose. Ez is furcsa.

Annyi furcsa dolog történik itt, hogy csak na...

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135760)
A második kérdés jövőhéten (akár hétfőn) várható, addig várjuk meg, amíg a hétvégi játékosok is hozzá tudnak szólni ehhez a témához még.

Sajnos nem lényegtelen ez a kérdés sem a mi részünkről, hiszen ha valaki más módról tér át esetlegesen a Vodára, az nekünk számottevő veszteség, aminek az arányát látni kell, mielőtt ennek a konstrukciónak a tervét egyáltalán megszüljük. Az már most világosan látszik a szavazás arányaiból, hogy a Voda bevezetésével nem nyerünk annyit, mint ami a veszteség lesz így rajta, ezért az már most biztos, hogy ha lesz Voda, akkor azt nem tudjuk a többivel egyező feltételek szerint biztosítani.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135069)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135032)
Hidd el, hogy nem véletlen nem volt eddig ez a lehetőség.

És ismét hangsúlyozom, hogy ez az igényfelmérés első kérdése. Lesz még legalább egy kérdés. Ott jön majd a feketeleves. Ugyanis, ahogy az előbb írtam, nem véletlen nem volt eddig Vodafone irányból erre lehetőség.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 134246)
Itt már kicsit offtopic megyek, de nekem pl nincs annyi telefonom, ahány kártyám... :) Olcsóbb egy telefont kártyafüggetleníteni, mint venni egy új telefont, és a macera is sokkal kevesebb vele. :)

Mindegy, ennyire nem akarom támogatni az sms megoldást, mert természetesen a bankkártyás megoldás a preferált az összes közül. Mindenkinek ez a legjobb: Neked is biztonságosabb, azonnal láthatod, ha valaki használta a kártyát; nincsenek utólagos meglepetések, amikor megkapod a számlát; nincsenek elgépelések, rosszul írt kódszavak, rosszul beírt sorszámok, így gyakorlatilag olcsóbb is, hiszen a rontott sms-eket nem fizeted, mivel nincs rontás; és még pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk rá arra az esetre, ha valaki úgy döntene, hogy VIP-ként mindent szabad, majd ezt másnap meg is bánja, és soha többet nem akarja látni se a Hódítót. ;) És természetesen nem titok, hogy nekünk is ez a legelőnyösebb.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 134143)
Külföldről biztosan nem fog működni. Külföldről bankkártyás fizetés javasolt.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 133955)
Ez az igényfelmérés első fele, a feketeleves még hátravan... Nem véletlen nem volt eddig Voda...

All times are GMT +1. The time now is 06:59.