Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Milyen büntetés jár a VIP országnak , ha nem megfelelő a hangnem- (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2385)

Tsobi 10-12-2007 16:17

Nyilván senki nem örül annak,ha kitiltják. Valószínűleg én sem örülnék .. viszont tartom magam annyira intelligensnek,hogy nem kezdem magam alatt a fát vágni. A regisztrációs szabályokat mindenki elfogadta azzal,hogy belekattintott abba a kis négyzetbe .. innentől kezdve mindennemű szabályszegésért felelősségrevonható. Fáy .. a cimborád szabályt szegett,megkapta érte a mindenkire ugyanúgy vonatkozó büntijét. Ebbe sajnos bele kell törődni,megvárni,míg letelik a tiltása .. addig ti bevéditek,hogy senki ne tudja bántani. Nincs igazad akkor,mikor a jogosságot vagy épp a mértéket vitatod,hisz nem kivételes esetről van szó .. hasonló szóhasználatért mindenki megkapja ugyanezt.Ha nincs igazam,akkor Ati,kérlek javíts ki ..

fáy 10-12-2007 16:19

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 129189)
Miért is nem lehetne / kellene azt az orit bántani, amelyik vét a Hódító szabályai ellen???

Te nagyon bátor lehetsz

Remedy 10-12-2007 16:20

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 129189)
Miért is nem lehetne / kellene azt az orit bántani, amelyik vét a Hódító szabályai ellen???

Lehet. Nekem nem fer bele a moralomba :) Aki a foldon van, es vedtelen, nem rugdosom, ha gyilkos, akkor se :)

Reni 10-12-2007 16:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 129186)
He? Nemtom Te hogy vagy vele, de nalam a "szabvany eljaras" az, hogy kitiltott orikat nem bantunk.... Erdekes egy felfogasod van...

A bántunk többesszámával kire céloztál még Remy?

Remedy 10-12-2007 16:22

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 129198)
A bántunk többesszámával kire céloztál még Remy?

Senkire, de ismerek meg par embert, aki ezt vallja... :) De konkretan nem gondoltam epp senkire

fáy 10-12-2007 16:22

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 129195)
Nyilván senki nem örül annak,ha kitiltják. Valószínűleg én sem örülnék .. viszont tartom magam annyira intelligensnek,hogy nem kezdem magam alatt a fát vágni. A regisztrációs szabályokat mindenki elfogadta azzal,hogy belekattintott abba a kis négyzetbe .. innentől kezdve mindennemű szabályszegésért felelősségrevonható. Fáy .. a cimborád szabályt szegett,megkapta érte a mindenkire ugyanúgy vonatkozó büntijét. Ebbe sajnos bele kell törődni,megvárni,míg letelik a tiltása .. addig ti bevéditek,hogy senki ne tudja bántani. Nincs igazad akkor,mikor a jogosságot vagy épp a mértéket vitatod,hisz nem kivételes esetről van szó .. hasonló szóhasználatért mindenki megkapja ugyanezt.Ha nincs igazam,akkor Ati,kérlek javíts ki ..

Bevédeni belehet , ebbe igazad van , sok igaság van a leveledbe , de ha elviszik a tekijeit , gondolok a lakitekire , a kati vari toli nem a piacra megy , javits ki ha tévedek , 1000 haki felett már jelentős kár éri az orit ( szövit)
azaz 3 büntetés 1 levélér .

Croissant 10-12-2007 16:25

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129196)
Te nagyon bátor lehetsz

1. Valóban az vagyok... És be is tartom azokat a szabályokat, amiket elfogadtam...
2. Miért is ne lehetnék bátor? (főként ilyen szövi és ilyen hozzáállás mellett)

ui.: úgy látom, h nagyon nehezen tanulsz, pedig nem kevesen a javadat (javatokat) akartuk...

Reni 10-12-2007 16:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 129200)
Senkire, de ismerek meg par embert, aki ezt vallja... :) De konkretan nem gondoltam epp senkire

Értem :)
rövid hsz.

fáy 10-12-2007 16:27

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 129202)
1. Valóban az vagyok... És be is tartom azokat a szabályokat, amiket elfogadtam...
2. Miért is ne lehetnék bátor? (főként ilyen szövi és ilyen hozzáállás mellett)

ui.: úgy látom, h nagyon nehezen tanulsz, pedig nem kevesen a javadat (javatokat) akartuk...

Ezt légyszi fejtsd ki ezt nem értem.

A csoportunkba valaki nagyon a javunkat akarja :( ( az anyagiakra gondoltam)

Croissant 10-12-2007 16:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 129197)
Lehet. Nekem nem fer bele a moralomba :) Aki a foldon van, es vedtelen, nem rugdosom, ha gyilkos, akkor se :)

Nem is te morálodéba kell, h beférjen.. Hanem azéba, aki büntiben van...
Ezt a fajta "betyárbecsületet" nem díjazom...

Zsáni 10-12-2007 16:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 129200)

*jelentkezik*
hasonló véleményen vagyok...

fáy 10-12-2007 16:36

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 129206)
*jelentkezik*
hasonló véleményen vagyok...

Szintén ezt valom , ha számit

Ati 10-12-2007 16:37

Ha már úgyis megmaradt ez a téma azért, hogy "más tanulhasson az esetből", akkor itt említeném meg, hogy valószínüleg sokkal kevesebben próbálkoznának a kitiltott ország tekercseinek ellopásával, ha nem kerül a fórumon mindenki által hozzáférhető módon terítékre a kérdés, nem kerül nyilvánosságra, hogy ki van kitiltva, mennyi időre, melyik csoportban, milyen fajú, milyen felépítésű ország, mik a gyenge pontjai, és hogy hamarosan miket lehet tőle elhozni bárkinek, aki a közelében van.

Nem véletlenül szűnt meg az a lehetőség, hogy a kitiltott országokról ingyen gömb járt mindenkinek.

Ha valaki mégis a fórumon kezdi ecsetelni, hogy mik vannak az országban, és milyen jó lesz hamarosan a környék összes hiénájának... nos ez elég buta dolog szerintem.

Arról nem is beszélve, hogy szabályellenes.

Lám, megint eljutottunk egy újabb szabály megszegéséhez... Mindez azért, mert első körben a fórumra hoztad a kitiltást, ami ugyan nem idevaló lett volna, és már egy másik ország kitiltását is eredményezte.

Összességében kérdezném: megérte?

Persze ha bezárom a témát, vagy most törlöm a szabályellenes beírásokat, akkor én leszek a gonosz, aki cenzúrázza a fórumot... Vagy kivételesen belátod, hogy a témanyitással, és az infókiadásokkal sorozatosan megszegted a szabályokat, amik a szövetségesed országának teljes tönkremeneteléhez vezetnek?

Tippem szerint nem látod be, úgyhogy álljon itt emlékül az utókornak ez a téma, hogy egy kitiltás fórumra cipelésével, azon túl, hogy szabályellenes, milyen további károkat lehet okozni...

Ati 10-12-2007 16:40

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129207)
Szintén ezt valom , ha számit

Ööö, he? Te épp mindent kitálaltál a szövid országáról, az összes információt megadtad róla, az összes gyenge pontját leírtad. Leírtad hogy lehet a legegyszerűbben támadni, mit érdemes vinni tőle.

Komoly fogalomzavar van kettőnk között, ez számomra nem igazán egyezik azzal, hogy nem bántod a kitiltott országot... Ez számomra azzal egyezik, hogy mindenkit a támadására buzdítasz...

fáy 10-12-2007 16:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129208)
Ha már úgyis megmaradt ez a téma azért, hogy "más tanulhasson az esetből", akkor itt említeném meg, hogy valószínüleg sokkal kevesebben próbálkoznának a kitiltott ország tekercseinek ellopásával, ha nem kerül a fórumon mindenki által hozzáférhető módon terítékre a kérdés, nem kerül nyilvánosságra, hogy ki van kitiltva, mennyi időre, melyik csoportban, milyen fajú, milyen felépítésű ország, mik a gyenge pontjai, és hogy hamarosan miket lehet tőle elhozni bárkinek, aki a közelében van.

Nem véletlenül szűnt meg az a lehetőség, hogy a kitiltott országokról ingyen gömb járt mindenkinek.

Ha valaki mégis a fórumon kezdi ecsetelni, hogy mik vannak az országban, és milyen jó lesz hamarosan a környék összes hiénájának... nos ez elég buta dolog szerintem.

Arról nem is beszélve, hogy szabályellenes.

Lám, megint eljutottunk egy újabb szabály megszegéséhez... Mindez azért, mert első körben a fórumra hoztad a kitiltást, ami ugyan nem idevaló lett volna, és már egy másik ország kitiltását is eredményezte.

Összességében kérdezném: megérte?

Persze ha bezárom a témát, vagy most törlöm a szabályellenes beírásokat, akkor én leszek a gonosz, aki cenzúrázza a fórumot... Vagy kivételesen belátod, hogy a témanyitással, és az infókiadásokkal sorozatosan megszegted a szabályokat, amik a szövetségesed országának teljes tönkremeneteléhez vezetnek?

Tippem szerint nem látod be, úgyhogy álljon itt emlékül az utókornak ez a téma, hogy egy kitiltás fórumra cipelésével, azon túl, hogy szabályellenes, milyen további károkat lehet okozni...

Bocsánat , ha jól emlékszem , sehol nem került szóba , kiról is van szó , milyen ori , melyik csoport

Ati 10-12-2007 16:41

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129210)
Bocsánat , ha jól emlékszem , sehol nem került szóba , kiról is van szó , milyen ori , melyik csoport

Szerintem remekül elhangzott az országnév...

fáy 10-12-2007 16:42

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129210)

lécci erre válaszolj .

Ati 10-12-2007 16:43

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129212)
lécci erre válaszolj .

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129211)
Szerintem remekül elhangzott az országnév...

Már válaszoltam...

fáy 10-12-2007 16:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129213)
Már válaszoltam...

nem válaszoltál , mert nem hangzott el.
Csak annyi , hogy 1000 heki felett
lakitekije meg elég sok orinak van

Ati 10-12-2007 16:48

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129214)
nem válaszoltál , mert nem hangzott el.
Csak annyi , hogy 1000 heki felett
lakitekije meg elég sok orinak van

Had ne én idézzem már be az országnevet... :)

fáy 10-12-2007 16:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129215)
Had ne én idézzem már be az országnevet... :)

nyugodtan idézd be , nagyvalószinűséggel törlésre kerülünk .
Idézd be hol hangzott el

Ati 10-12-2007 16:56

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129216)
nyugodtan idézd be , nagyvalószinűséggel törlésre kerülünk .
Idézd be hol hangzott el

Közben megnéztem, hogy már a becenév után se kell sokat nyomozni; úgyhogy ha valaki nem rakta volna össze a kitiltás tényét a kitiltott ország nevével megegyező becenévvel, akkor íme az idézet:

Quote:

Originally Posted by Révész (Post 129133)
Volt egy országom Révész néven

Tsobi 10-12-2007 17:00

Én már meg is találtam :p

Ati 10-12-2007 17:04

Szóval ezek után... most komolyan... a többség simán elsiklott volna a kitiltás fölött, de most már tudják, hogy milyen jó zsákmányra lehet számítani.

Jó volt ez valamire? Most őszintén?

Hidd el, hogy nem véletlenül vannak a szabályok. Nem véletlenül nem lehet a fórumon kitiltásokról beszélni. Látod mi lett a vége? Mégegy kitiltás, valamint gyakorlatilag szabad préda lett az eredeti ország is.

Az én megítélésem szerint ez nem érte meg.

És ha egyszerű szabályokkal ezt meg lehet akadályozni -- márpedig meg lehet --, akkor célszerű meg is tenni.

Remélem, hogy ha másra nem is volt jó ez a téma, arra mindenképp, hogy valamelyest alátámassza azt, hogy nem véletlenül vannak a néha cenzúrának tűnő szabályok.

Ezek létjogosultságát nem megkérdőjelezni kell, egyszerűen csak be kell őlet tartani.

Ati 10-12-2007 17:06

És ha valaki tudatosan kitiltatta magát, akkor nem 3 különböző becenévvel próbálni újraregisztrálni. Miért kell mégtovább lejáratni magatokat?

Synkel 10-12-2007 17:07

Kíváncsiságból legörgettem a mai kitiltásokat. Télleg nem nagy show kitalálni, melyikről is beszélünk...

fáy 10-12-2007 18:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129217)
Közben megnéztem, hogy már a becenév után se kell sokat nyomozni; úgyhogy ha valaki nem rakta volna össze a kitiltás tényét a kitiltott ország nevével megegyező becenévvel, akkor íme az idézet:

Van 1 szó , hogy volt amit törölt , ha visszanéznéd az irt szöveget.
Most adtad ki az ori nevét , a forumra ( bár tudom nem volt nehéz rájönni sokat elárult magárol , de ő csak azt irta volt 1 orija x sorszámmal Révész néven , amit törölt , nézd vissza.
Az ori nevét , még ha meg is egyezik a törölt nevével , te jeleniteted meg a forumba , de tudom , ez alol is lesz kibuvó válasz , a felelőséget nem válalod.

Ati 10-12-2007 18:32

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129224)
Van 1 szó , hogy volt amit törölt , ha visszanéznéd az irt szöveget.
Most adtad ki az ori nevét , a forumra ( bár tudom nem volt nehéz rájönni sokat elárult magárol , de ő csak azt irta volt 1 orija x sorszámmal Révész néven , amit törölt , nézd vissza.
Az ori nevét , még ha meg is egyezik a törölt nevével , te jeleniteted meg a forumba , de tudom , ez alol is lesz kibuvó válasz , a felelőséget nem válalod.

Ha volt egy ilyen országa, ilyen néven regisztrál a fórumra, az utóbbi napokban egyetlen ország lett 168 körre kitéve, amit mellesleg pont így hívnak, akkor miről is beszélünk? :)

Szerinted komolyan van értelme folytatni ezt a beszélgetést?

fáy 10-12-2007 18:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129220)
És ha valaki tudatosan kitiltatta magát, akkor nem 3 különböző becenévvel próbálni újraregisztrálni. Miért kell mégtovább lejáratni magatokat?

ebbe is tévedsz.
a harmadik akit nem engedtél be a szövi egyik tagja volt nem irom meg milyen néven probált 2* regisztrálni - de hasonló lett volna mint az orija-
1 * nem kapott vissza valamien kódot , másodiknál nem engedtétek belépni.
Szóval ennyi a szabad vélemény nyilvánitásról.
Ja és fontos Révésznek dinamikus IP cime van , gondolom neked mond valamit ez ( sajna én nem értek hozzá)

Ati 10-12-2007 18:38

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129226)
ebbe is tévedsz.
a harmadik akit nem engedtél be a szövi egyik tagja volt nem irom meg milyen néven probált 2* regisztrálni - de hasonló lett volna mint az orija-
1 * nem kapott vissza valamien kódot , másodiknál nem engedtétek belépni.
Szóval ennyi a szabad vélemény nyilvánitásról.
Ja és fontos Révésznek dinamikus IP cime van , gondolom neked mond valamit ez ( sajna én nem értek hozzá)

Kinőttem már az estimesékből, de azért próbálkozásnak jó volt. ;)

Minden bizonnyal "Megint Révész" néven a szövid egyik tagja regisztrált, mert ez az országának is a neve gondolom.

Jó dolog másokat hülyének nézni?

Számomra ez már kezd egy kicsit unalmas lenni.

fáy 10-12-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129225)
Ha volt egy ilyen országa, ilyen néven regisztrál a fórumra, az utóbbi napokban egyetlen ország lett 168 körre kitéve, amit mellesleg pont így hívnak, akkor miről is beszélünk? :)

Szerinted komolyan van értelme folytatni ezt a beszélgetést?

ne akarj kibujni a felelőség alol , te irtad le a nevét , vagy nem??????

ő csak a törölt orija nevét irta meg.

és igenis folytatni fogom , tisztelettel irok , nem sértek meg senkit , amig bárki reagál , adig irok , igenis tudják meg , a szabályok csak ránk vonatkoznak játékosokra , rátok nem . Bárkit kitilthatok a forumból , vagy be se engeditek ( most nem révre gondolok)

Kubbi 10-12-2007 18:44

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129228)
a szabályok csak ránk vonatkoznak játékosokra , rátok nem . Bárkit kitilthatok a forumból , vagy be se engeditek ( most nem révre gondolok)

Vicces, mert tudtommal a regisztrációnál ezt is elfogadtad... :D

fáy 10-12-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 129230)
Vicces, mert tudtommal a regisztrációnál ezt is elfogadtad... :D

De most nem rólam , nem Révészről van szó , a szövim 3 ik tagja , aki még nem irt itt , nem volt büntetve , csak a véleményét akarta elmondani , de nem engedik be ide.

Ati 10-12-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129228)
ne akarj kibujni a felelőség alol , te irtad le a nevét , vagy nem??????

ő csak a törölt orija nevét irta meg.

és igenis folytatni fogom , tisztelettel irok , nem sértek meg senkit , amig bárki reagál , adig irok , igenis tudják meg , a szabályok csak ránk vonatkoznak játékosokra , rátok nem . Bárkit kitilthatok a forumból , vagy be se engeditek ( most nem révre gondolok)

Azt hiszem, hogy ez esetben kénytelenek leszünk elbúcsúzni egymástól.

Úgy érzem, hogy elég embernek okoztál már problémát ezzel a témával.

Sikerült demonstrálni, hogy miért is vannak a szabályok, és hogy azok be nem tartása milyen káros hatásokkal jár.

További emberek és országok tönkretételét, bármennyire szeretnéd is, már nem fogom engedni neked.

Ati 10-12-2007 18:48

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129231)
De most nem rólam , nem Révészről van szó , a szövim 3 ik tagja , aki még nem irt itt , nem volt büntetve , csak a véleményét akarta elmondani , de nem engedik be ide.

Arról én nem tehetek, hogy valaki nem tud regisztrálni. Nem bonyolult dolog.

Megjegyzem, talán szerencséje is, hogy nem tud regisztrálni, kár volna mégegy országot kitetetni csak azért, mert úgy gondoltad, hogy neked nem kell betartani a szabályokat.

Croissant 10-12-2007 18:48

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129231)

Az előzmények után csodálkozol ezen?

fáy 10-12-2007 18:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129232)
Azt hiszem, hogy ez esetben kénytelenek leszünk elbúcsúzni egymástól.

Úgy érzem, hogy elég embernek okoztál már problémát ezzel a témával.

Sikerült demonstrálni, hogy miért is vannak a szabályok, és hogy azok be nem tartása milyen káros hatásokkal jár.

További emberek és országok tönkretételét, bármennyire szeretnéd is, már nem fogom engedni neked.

Most én milyen szabályt sértetem meg ?

fáy 10-12-2007 18:52

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 129234)
Az előzmények után csodálkozol ezen?

megmondom öszintén nem

Croissant 10-12-2007 18:53

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129237)
megmondom öszintén nem

Nem tudok mást mondani rá: akkor vess magadra...

fáy 10-12-2007 18:53

mi ez a piros pont ?
Gondolom nem dicséret

All times are GMT +1. The time now is 06:54.