![]() |
Egy ifjú házaspár lemegy a Balatonra nyaralni, de a szúnyogok már este 8 körül bekergetik őket a házba.
Látják, hogy a szomszéd nyaralóban nagyban megy a kerti-party, ezért átmennek megkérdezni, hogy miért nem csípik őket szét a szúnyogok. A házigazda válaszol is: - Bekenjük az anyóst mézzel, és kiültetjük a kert közepére. Mire a másik férfi értetlenül: - De nem kaparja magát széjjel??? - Á, dehogy! Béna. |
(Csak azért írom ide, mert nem akarom kihúzni a gyufát :D de szerintem aranyos :))
T. Szerkesztőség! Mélységesen felháborodtan az Önök által szerkesztett keresztrejtvényben szerepelt feladvány miatt: "A szerelem nyílása." A megoldás 4 betű, most nem írnám le. Ez egyszerűen gusztustalan. Nyilvános bocsánatkérést követelek a jó erkölcs nevében. A Megyés Püspök A szerk. válasza: Tisztelt Püspök Úr! Elnézését kérjük, ha ez Önt felháborította. Azonban fel szeretnénk hívni a figyelmét egy kis apróságra. Az Ön megoldása a "p*na" volt, melyet sajnos nem tudunk elfogadni. A feladvány ugyanis nem "A szerelem nyílása" volt, hanem "A szerelem nyilasa", amelyre a megoldás "Ámor" lett volna. Összesen 23465 megoldás érkezett be szerkesztőségünkbe. Ezek között mindössze 2 rossz megfejtés volt, egyik az Öné, másik az Érsek Úré, így ezúton üzenjük az Érsek Úrnak, hogy az Ő "segg" válaszát sem tudjuk elfogadni. A szerk. |
Kicsit morbid.
Egy ifjú házaspár lemegy a Balatonra nyaralni, de a szúnyogok már este 8 körül bekergetik őket a házba.
Látják, hogy a szomszéd nyaralóban nagyban megy a kerti-party, ezért átmennek megkérdezni, hogy miért nem csípik őket szét a szúnyogok. A házigazda válaszol is: - Bekenjük az anyóst mézzel, és kiültetjük a kert közepére. Mire a másik férfi értetlenül: - De nem kaparja magát széjjel??? - Á, dehogy! Béna. |
Quote:
|
öööö.
Quote:
na mindegy...és ez volt már???: Ideges apuka ül a váróteremben. Végre megjelenik a szülőorvos karjaiban a gyerekkel. Ahogy jön a folyósón egyszer csak fogja magát és kétszer jól a falhozcsapja a gyereket. Az apukuka kétségbeesetten, ledöbbenve nézi - mikor odaér az orvos elmosolyodik és így szól: - Csak vicceltem! Halva született... |
Quote:
Ez is volt már XD |
Quote:
Inkább megyek aludni. |
Quote:
(rövid) |
Quote:
|
Egy utolsó neki futás
Kovács ül az étteremben újságjába temetkezve, előtte az asztalon egy tányér gőzölgő paradicsomleves. Belép egy hajléktalan az ajtón, s látja, hogy Kovács hozzá sem nyúl az ételhez. Odamegy hozzá:
- Drága Uram, segítene rajtam? Két napja egy falatot sem ettem, nekem adná a levesét? Kovács rá sem néz, csak az újság mellől biccent. A hajléktalan mohón nekilát a levesnek, s már csak alig van a tányér alján, mikor meglát benne egy undorító korpás, zsíros hajcsomót - erre vissza is hányja az egészet a tányérba. Kovács felnéz az újság mögül: - Mi van, maga is csak odáig jutott? Na most már tényleg jó éjt:D |
na ez jó volt:D:D
|
Quote:
A legviccesebb az egészben,hogy ez is volt már .. csak nem a morbid viccek közt :D:D:D |
Quote:
psszt..csak halkan! Ma van a szülinapja ne rontsd el a kedvét:) :D |
Moricka a jatszoteren jatszik egyszer csak megjelenik az edesannya.Moricka gyere haza mert megjott a Mikulas .Na de Annya meg csak Augusztus van.Neked meg rakod
Brr ez brutalis :mad: |
Quote:
mellesleg, ha ez egy vicc, akkor miért teszel a végére mérges smile-t? ha nem tetszik, ne írd be... |
Quote:
Ez a Morbid Viccek topikja ha szurja valami a szemedet Nyiss egy Uj topikot Mondjuk Cinikus Kritikus elnevezessel vagy Kossunk bele az elo faba cimmel. Remelem nem okoz tul nagy gondot elolvasnod e par sort es veszed is az adast:D |
Ez nem brutális. Synkel kezdő vicce volt brutális. Szerintem amiatt lett alacsony a topic látogatottsága. :D:D:D:D:D Mert már rögtön a 2. hozzászólás után hanyatt-homlok menekül innen mindenki. :D:D:D:D:D (Bár ez egy ilyen topicban inkább dícséretnek minősül... :D:p)
|
Quote:
Én kérek elnézést, hogy nem tanítottak meg ékezetet használni ;) de ahogy mondod, nem vita topik, ne ide reagálj lehetőleg :) |
Quote:
ha nem tetszik hogy ekezet nelkul ir valaki, me lehet nincs ekezete akko ne olvasd el... amugy meg maradhat itt nyugodtan, me amit csinalsz az nevetsegges, es ez a vicc topic.. remelem beletart 7-8 percbe amig elolvasod, es vagy 15 be amig fel is fogod termeszetesen ment a piros. *vicc* :D:D:D - es nevetunk is. |
Quote:
ment a piros és ez nem vicc Zsáni az hogy valaki nem ír ékezettel lehet önhibáján kivül is ebben Hóhérnak is igaza van csak éppen a stílus ahogy közölte .... |
Quote:
:p ha te egy holgynek szeretned csapni a szelet leszarom. neked sem kell bebizonyitani mekkora macso gyerek vagy, és hogy ki allsz a holgyek mellett... számomra ez is rohadtul nevetsegges :D:D es megint csak idezem magam, nekem jossz a privivel, és ide irsz nyilvanosan? sajat magad szavat vagod keresztbe, akkora franko gyerek vagy... ehhh... attol meg hogy holgy vagy sem, ugyanugy jar neki a piros ezert: "Én kérek elnézést, hogy nem tanítottak meg ékezetet használni " ez semmiképp nem tiszteletre melto uzenet... egyenlosegg mi? :confused: |
Quote:
|
Quote:
nagyonis, pont hasonlo az ovehez, ez az egyenlosegg... visszaterve a macso hoditasodhoz... SZOVAL MEGKERDEZTED MA (MÁ) MI, HOGY VAN E BARATJA?? :D:D:D |
Hóhér .. úgy beszélsz,mint egy gyilkos víziló :)
Na ez vicces volt :) |
Quote:
me nincs ekezetem ? ehhh... nincs ekezet azt be szolunk ? nem : :D hanem : :mad: aztan man szolongatunk is ? ha nem lenne baratja megertenem , vagy ha nincs lo, jo a Szamár : )) is?? nah ez a vicces... :D:D:D |
ügyes vagy Hóhér Gratulálok szép volt megcsináltad .....
|
Ákos miért kell ez? :(
Inkább válts klánt :D |
hacsak nem belezitek ki egymást most rögtön, akkor az elmúlt 1 oldalon semmi morbid nem volt :rolleyes:
sok OFFoló :D:D |
Quote:
|
Quote:
ez úton kívánom megjegyezni, hoy az ilyesminek elengedhetetlen kelléke a rozsdás vaskampó, ami a híradóba való bekerülést is hatványozottan javítja :D:D |
Quote:
U.I ott reagalom le ahol beszolnak |
Quote:
:D:D:D:D:D |
Quote:
Mar ne haragudj a tiszteletrol beszelsz itt?? hol a tisztelet olvasd mar vissza a Zsani beirasa. Baratom Kuldd nyugodtan a pirosat nincs semmi olyan dolog amit bannom kene ebben a beirasban sot az elozokben sincs!! |
Quote:
CSaupán megjegyezte hogy a poénod nehezen érthető az ékezetek nélkül, nem volt benne semmi extra csak ákos kollégádnak úgy látszik tegnap nem állt fel és ezért mérgében ide jött hepajozni. Szóval húzd be gyorsba a kéziféket, és próbálj kicsit ésszel élni. |
Quote:
Huzzal te bort a fogadra, nyomod nekem itt az izompolitikat kinek kepzeled te magad????Tehetsz egy szivesseget.......................... Gondold oda mire is gondoltam |
Ezek már tényleg elég morbid viccek...
|
Quote:
Akár a talp is. Amúgy a csituljál kifejezést kellett volna inkább észrevenni! :D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Gyere bátran ;-) |
Quote:
szóval akadj le rólam... |
All times are GMT +1. The time now is 11:03. |