Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Morbid Viccek (18) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2370)

Fefe013 11-17-2007 08:24

Egy ifjú házaspár lemegy a Balatonra nyaralni, de a szúnyogok már este 8 körül bekergetik őket a házba.
Látják, hogy a szomszéd nyaralóban nagyban megy a kerti-party, ezért átmennek megkérdezni, hogy miért nem csípik őket szét a szúnyogok.
A házigazda válaszol is:
- Bekenjük az anyóst mézzel, és kiültetjük a kert közepére.
Mire a másik férfi értetlenül:
- De nem kaparja magát széjjel???
- Á, dehogy! Béna.

Zsáni 11-20-2007 09:47

(Csak azért írom ide, mert nem akarom kihúzni a gyufát :D de szerintem aranyos :))

T. Szerkesztőség!

Mélységesen felháborodtan az Önök által szerkesztett keresztrejtvényben szerepelt feladvány miatt: "A szerelem nyílása." A megoldás 4 betű, most nem írnám le. Ez egyszerűen gusztustalan. Nyilvános bocsánatkérést követelek a jó erkölcs nevében.

A Megyés Püspök

A szerk. válasza:

Tisztelt Püspök Úr!

Elnézését kérjük, ha ez Önt felháborította. Azonban fel szeretnénk hívni a figyelmét egy kis apróságra. Az Ön megoldása a "p*na" volt, melyet sajnos nem tudunk elfogadni. A feladvány ugyanis nem "A szerelem nyílása" volt, hanem "A szerelem nyilasa", amelyre a megoldás "Ámor" lett volna.
Összesen 23465 megoldás érkezett be szerkesztőségünkbe. Ezek között mindössze 2 rossz megfejtés volt, egyik az Öné, másik az Érsek Úré, így ezúton üzenjük az Érsek Úrnak, hogy az Ő "segg" válaszát sem tudjuk elfogadni.

A szerk.

Rider Of Rohan 11-20-2007 21:50

Kicsit morbid.

Egy ifjú házaspár lemegy a Balatonra nyaralni, de a szúnyogok már este 8 körül bekergetik őket a házba.
Látják, hogy a szomszéd nyaralóban nagyban megy a kerti-party, ezért átmennek megkérdezni, hogy miért nem csípik őket szét a szúnyogok.
A házigazda válaszol is:
- Á, dehogy! Béna.

Remedy 11-20-2007 21:51

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 136635)
A házigazda válaszol is:
- Á, dehogy! Béna.

Nezz csak 2 posttal lejjebb! (azaz innen mar 3mmal....)

Rider Of Rohan 11-20-2007 21:55

öööö.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 136636)
Nezz csak 2 posttal lejjebb! (azaz innen mar 3mmal....)

na csak pont ezt az oldalt nem néztem...
na mindegy...és ez volt már???:

Ideges apuka ül a váróteremben.
Végre megjelenik a szülőorvos karjaiban a gyerekkel. Ahogy jön a folyósón egyszer csak fogja magát és kétszer jól a falhozcsapja a gyereket.
Az apukuka kétségbeesetten, ledöbbenve nézi - mikor odaér az orvos elmosolyodik és így szól:
- Csak vicceltem! Halva született...

Tsobi 11-20-2007 22:22

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 136637)
na csak pont ezt az oldalt nem néztem...
na mindegy...és ez volt már???:

Ideges apuka ül a váróteremben.
Végre megjelenik a szülőorvos karjaiban a gyerekkel. Ahogy jön a folyósón egyszer csak fogja magát és kétszer jól a falhozcsapja a gyereket.
Az apukuka kétségbeesetten, ledöbbenve nézi - mikor odaér az orvos elmosolyodik és így szól:
- Csak vicceltem! Halva született...

Ez is volt már XD

Rider Of Rohan 11-20-2007 22:38

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 136646)
Ez is volt már XD

Most se találtam,mondjuk épp csak átfuttotam,a vicceket.
Inkább megyek aludni.

J.Ati 11-20-2007 22:43

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 136657)
Inkább megyek aludni.

Jó éjt;)

(rövid)

Tsobi 11-20-2007 22:45

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 136657)
Inkább megyek aludni.

Ne csüggedj :)

Rider Of Rohan 11-20-2007 23:19

Egy utolsó neki futás

Kovács ül az étteremben újságjába temetkezve, előtte az asztalon egy tányér gőzölgő paradicsomleves. Belép egy hajléktalan az ajtón, s látja, hogy Kovács hozzá sem nyúl az ételhez. Odamegy hozzá:
- Drága Uram, segítene rajtam? Két napja egy falatot sem ettem, nekem adná a levesét?
Kovács rá sem néz, csak az újság mellől biccent.
A hajléktalan mohón nekilát a levesnek, s már csak alig van a tányér alján, mikor meglát benne egy undorító korpás, zsíros hajcsomót - erre vissza is hányja az egészet a tányérba. Kovács felnéz az újság mögül:
- Mi van, maga is csak odáig jutott?

Na most már tényleg jó éjt:D

J.Ati 11-20-2007 23:21

na ez jó volt:D:D

Tsobi 11-20-2007 23:32

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 136701)
Kovács ül az étteremben újságjába temetkezve, előtte az asztalon egy tányér gőzölgő paradicsomleves. Belép egy hajléktalan az ajtón, s látja, hogy Kovács hozzá sem nyúl az ételhez. Odamegy hozzá:
- Drága Uram, segítene rajtam? Két napja egy falatot sem ettem, nekem adná a levesét?
Kovács rá sem néz, csak az újság mellől biccent.
A hajléktalan mohón nekilát a levesnek, s már csak alig van a tányér alján, mikor meglát benne egy undorító korpás, zsíros hajcsomót - erre vissza is hányja az egészet a tányérba. Kovács felnéz az újság mögül:
- Mi van, maga is csak odáig jutott?

Na most már tényleg jó éjt:D

A legviccesebb az egészben,hogy ez is volt már .. csak nem a morbid viccek közt :D:D:D

J.Ati 11-20-2007 23:36

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 136712)
A legviccesebb az egészben,hogy ez is volt már .. csak nem a morbid viccek közt :D:D:D

psszt..csak halkan!

Ma van a szülinapja ne rontsd el a kedvét:)
:D

Puppi 11-21-2007 00:10

Moricka a jatszoteren jatszik egyszer csak megjelenik az edesannya.Moricka gyere haza mert megjott a Mikulas .Na de Annya meg csak Augusztus van.Neked meg rakod
Brr ez brutalis :mad:

Zsáni 11-21-2007 06:50

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 136714)
Moricka a jatszoteren jatszik egyszer csak megjelenik az edesannya.Moricka gyere haza mert megjott a Mikulas .Na de Annya meg csak Augusztus van.Neked meg rakod
Brr ez brutalis :mad:

ékezetek nélkül beletelt jópár másodpercbe, mire rájöttem a végére....
mellesleg, ha ez egy vicc, akkor miért teszel a végére mérges smile-t? ha nem tetszik, ne írd be...

Puppi 11-22-2007 05:16

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 136722)
ékezetek nélkül beletelt jópár másodpercbe, mire rájöttem a végére....
mellesleg, ha ez egy vicc, akkor miért teszel a végére mérges smile-t? ha nem tetszik, ne írd be...

En kerek elnezest hogy meg kellet eroltesd magad hogy felfogd ,remelem nem tettem nagy kart benned es tuleled.Azert tettem a vegere merges smile-t mert visszaolvasva brutalisnak talaltam.Azt nem mondtam hogy nem tetszik
Ez a Morbid Viccek topikja ha szurja valami a szemedet Nyiss egy Uj topikot Mondjuk Cinikus Kritikus elnevezessel vagy Kossunk bele az elo faba cimmel.
Remelem nem okoz tul nagy gondot elolvasnod e par sort es veszed is az adast:D

[HTPA]GeeForce 11-22-2007 07:00

Ez nem brutális. Synkel kezdő vicce volt brutális. Szerintem amiatt lett alacsony a topic látogatottsága. :D:D:D:D:D Mert már rögtön a 2. hozzászólás után hanyatt-homlok menekül innen mindenki. :D:D:D:D:D (Bár ez egy ilyen topicban inkább dícséretnek minősül... :D:p)

Zsáni 11-22-2007 07:40

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 136893)
En kerek elnezest hogy meg kellet eroltesd magad hogy felfogd ,remelem nem tettem nagy kart benned es tuleled.Azert tettem a vegere merges smile-t mert visszaolvasva brutalisnak talaltam.Azt nem mondtam hogy nem tetszik
Ez a Morbid Viccek topikja ha szurja valami a szemedet Nyiss egy Uj topikot Mondjuk Cinikus Kritikus elnevezessel vagy Kossunk bele az elo faba cimmel.
Remelem nem okoz tul nagy gondot elolvasnod e par sort es veszed is az adast:D

Semmi brutális nem volt benne, sajnálom, ha az érzékeny lelkecskédbe belegázoltam :)

Én kérek elnézést, hogy nem tanítottak meg ékezetet használni ;)
de ahogy mondod, nem vita topik, ne ide reagálj lehetőleg :)

Hóhér 11-22-2007 17:19

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 136902)
Semmi brutális nem volt benne, sajnálom, ha az érzékeny lelkecskédbe belegázoltam :)

akko ezt olvasd el okos tojas

ha nem tetszik hogy ekezet nelkul ir valaki, me lehet nincs ekezete

akko ne olvasd el...

amugy meg maradhat itt nyugodtan, me amit csinalsz az nevetsegges, es ez a vicc topic..

remelem beletart 7-8 percbe amig elolvasod, es vagy 15 be amig fel is fogod

termeszetesen ment a piros.

*vicc*

:D:D:D - es nevetunk is.

Dragi 11-22-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 136987)

akko ne olvasd el...

amugy meg maradhat itt nyugodtan, me amit csinalsz az nevetsegges, es ez a vicc topic..

*vicc*

Hóhér kérlek szépen hogy tartsd tiszteletben a játékostársaidat főleg mivel egy hölgyről van szó ezt azért vedd figyelembe és ha problémád van nyugodtan old meg privátba nem kell mindenki szeme láttára bebizonyítanod milyen nagyon kemény és okos csávó vagy!
ment a piros és ez nem vicc

Zsáni az hogy valaki nem ír ékezettel lehet önhibáján kivül is ebben Hóhérnak is igaza van csak éppen a stílus ahogy közölte ....

Hóhér 11-22-2007 17:37

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 136991)
Hóhér kérlek szépen hogy tartsd tiszteletben a játékostársaidat főleg mivel egy hölgyről van szó ezt azért vedd figyelembe és ha problémád van nyugodtan old meg privátba nem kell mindenki szeme láttára bebizonyítanod milyen nagyon kemény és okos csávó vagy!

Zsáni az hogy valaki nem ír ékezettel lehet önhibáján kivül is ebben Hóhérnak is igaza van csak éppen a stílus ahogy közölte ....

nah akkor kicsit te is fogd vissza magad ok?
:p

ha te egy holgynek szeretned csapni a szelet leszarom.
neked sem kell bebizonyitani mekkora macso gyerek vagy, és hogy ki allsz a holgyek mellett...

számomra ez is rohadtul nevetsegges :D:D

es megint csak idezem magam, nekem jossz a privivel, és ide irsz nyilvanosan?
sajat magad szavat vagod keresztbe, akkora franko gyerek vagy...

ehhh...

attol meg hogy holgy vagy sem, ugyanugy jar neki a piros ezert:

"Én kérek elnézést, hogy nem tanítottak meg ékezetet használni "

ez semmiképp nem tiszteletre melto uzenet...

egyenlosegg mi?

:confused:

Dragi 11-22-2007 17:43

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 136993)
nah akkor kicsit te is fogd vissza magad ok?
:p

ha te egy holgynek szeretned csapni a szelet leszarom.
neked sem kell bebizonyitani mekkora macso gyerek vagy, és hogy ki allsz a holgyek mellett...

számomra ez is rohadtul nevetsegges :D:D

es megint csak idezem magam, nekem jossz a privivel, és ide irsz nyilvanosan?
sajat magad szavat vagod keresztbe, akkora franko gyerek vagy...

ehhh...

attol meg hogy holgy vagy sem, ugyanugy jar neki a piros ezert:

"Én kérek elnézést, hogy nem tanítottak meg ékezetet használni "

ez semmiképp nem tiszteletre melto uzenet...

egyenlosegg mi?

:confused:

nem csapom én neki a szelet van neki barátja de te komolyan mennyivel érzed magad jobban azzal hogy beszólsz neki ? mert jó rendben nem volt igaza de azért normálisan is meg lehet kérni hogy talán ezt mégse így kéne... vagy tévedek ???? nem érzed egy kicsit hogy a stílus az épp nem üti a mércét ?:)

Hóhér 11-22-2007 17:45

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 136994)
nem csapom én neki a szelet van neki barátja de te komolyan mennyivel érzed magad jobban azzal hogy beszólsz neki ? mert jó rendben nem volt igaza de azért normálisan is meg lehet kérni hogy talán ezt mégse így kéne... vagy tévedek ???? nem érzed egy kicsit hogy a stílus az épp nem üti a mércét ?:)

dede...

nagyonis, pont hasonlo az ovehez, ez az egyenlosegg...

visszaterve a macso hoditasodhoz...

SZOVAL MEGKERDEZTED MA (MÁ) MI, HOGY VAN E BARATJA??

:D:D:D

Tsobi 11-22-2007 17:51

Hóhér .. úgy beszélsz,mint egy gyilkos víziló :)
Na ez vicces volt :)

Hóhér 11-22-2007 17:54

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 136996)
Hóhér .. úgy beszélsz,mint egy gyilkos víziló :)
Na ez vicces volt :)

me me me ?

me nincs ekezetem ?

ehhh...

nincs ekezet azt be szolunk ?

nem : :D
hanem : :mad:

aztan man szolongatunk is ?

ha nem lenne baratja megertenem ,

vagy ha nincs lo, jo a Szamár : )) is??

nah ez a vicces... :D:D:D

Dragi 11-22-2007 18:01

ügyes vagy Hóhér Gratulálok szép volt megcsináltad .....

Steve 11-22-2007 18:34

Ákos miért kell ez? :(
Inkább válts klánt :D

Andrew 11-22-2007 19:40

hacsak nem belezitek ki egymást most rögtön, akkor az elmúlt 1 oldalon semmi morbid nem volt :rolleyes:
sok OFFoló :D:D

Redback 11-22-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 137015)
hacsak nem belezitek ki egymást most rögtön, akkor az elmúlt 1 oldalon semmi morbid nem volt :rolleyes:

Ezt csak abból tudhatjuk meg hogy mind2-en eltűnnek.Az egyik kibelezi a másikat, és atúlélő elbújik a világ elől, hogy ne csukják le :D

Andrew 11-22-2007 19:49

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 137017)
Ezt csak abból tudhatjuk meg hogy mind2-en eltűnnek.Az egyik kibelezi a másikat, és atúlélő elbújik a világ elől, hogy ne csukják le :D

a híradóban benne lenne ;)
ez úton kívánom megjegyezni, hoy az ilyesminek elengedhetetlen kelléke a rozsdás vaskampó, ami a híradóba való bekerülést is hatványozottan javítja :D:D

Puppi 11-22-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 136902)

Kinek kepzeled magad? kepzeld tudok ekezetet hasznalni cak sajnos a gepemet nem tanitottak meg a hasznalatara. Neked meg a 7 eved hianyzik othonrol!!! es meg cifrazhatnam csak a beszukult agytekervenyeid ugy sem fognak fel.Oszinten sajnallak nehez lehet neked igy elned sajnos az evoluciu messze elkerult de nem baj lessz meg jegkorszak!!!! Es a gyengek elhullanak!!
U.I ott reagalom le ahol beszolnak

Pali papa 11-22-2007 20:44

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 137015)

Szerinetm Gee fel tudná javítani egy két hullaidéző értelmezéssel.
:D:D:D:D:D

Puppi 11-22-2007 20:44

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 136991)

Ne hari de holgy megszolitas kicsit nem ide illo es nem erre a szemelyre!!!
Mar ne haragudj a tiszteletrol beszelsz itt?? hol a tisztelet olvasd mar vissza a Zsani beirasa. Baratom
Kuldd nyugodtan a pirosat nincs semmi olyan dolog amit bannom kene ebben a beirasban sot az elozokben sincs!!

Gyula 11-22-2007 20:46

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 137021)
Kinek kepzeled magad? kepzeld tudok ekezetet hasznalni cak sajnos a gepemet nem tanitottak meg a hasznalatara. Neked meg a 7 eved hianyzik othonrol!!! es meg cifrazhatnam csak a beszukult agytekervenyeid ugy sem fognak fel.Oszinten sajnallak nehez lehet neked igy elned sajnos az evoluciu messze elkerult de nem baj lessz meg jegkorszak!!!! Es a gyengek elhullanak!!
U.I ott reagalom le ahol beszolnak

Szőrős talpu kolléga kicsit csitisál magadon, mert ennek nem lesz jó vége.
CSaupán megjegyezte hogy a poénod nehezen érthető az ékezetek nélkül, nem volt benne semmi extra csak ákos kollégádnak úgy látszik tegnap nem állt fel és ezért mérgében ide jött hepajozni.
Szóval húzd be gyorsba a kéziféket, és próbálj kicsit ésszel élni.

Puppi 11-22-2007 20:56

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 137025)
Szőrős talpu kolléga kicsit csitisál magadon, mert ennek nem lesz jó vége.
CSaupán megjegyezte hogy a poénod nehezen érthető az ékezetek nélkül, nem volt benne semmi extra csak ákos kollégádnak úgy látszik tegnap nem állt fel és ezért mérgében ide jött hepajozni.
Szóval húzd be gyorsba a kéziféket, és próbálj kicsit ésszel élni.

Szoros talpu??? Osszekeversz valamelyik rokonoddal
Huzzal te bort a fogadra, nyomod nekem itt az izompolitikat kinek kepzeled te magad????Tehetsz egy szivesseget.......................... Gondold oda mire is gondoltam

Ati 11-22-2007 20:58

Ezek már tényleg elég morbid viccek...

Pali papa 11-22-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 137028)
Szoros talpu??? Osszekeversz valamelyik rokonoddal
Huzzal te bort a fogadra, nyomod nekem itt az izompolitikat kinek kepzeled te magad????Tehetsz egy szivesseget.......................... Gondold oda mire is gondoltam

Pedig Nekem mondta hogy ha próbálja szorítani akkor szoros lesz...
Akár a talp is.
Amúgy a csituljál kifejezést kellett volna inkább észrevenni!
:D:D:D:D:D

Andrew 11-22-2007 21:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137029)
Ezek már tényleg elég morbid viccek...

ez már sajnos durvább annál... ez tényleg nem kéne :(

Gyula 11-22-2007 21:30

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 137032)
ti 3an gruppenbe nyomjátok ?

még is benézünk arra a hódítós találkozóra.

remélem ott lesztek, majd ott megbeszéljük.

Gyere bátran ;-)

Zsáni 11-22-2007 22:07

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 136987)

akko ne olvasd el...

*vicc*

most neked mi is a problémád? annyi, hogy megjegyeztem valamit? még csak meg se kértem az illetőt, hogy írjon ékezettel, és hogy ő irtó bunkó stílusban válaszolt, nem az én saram...
szóval akadj le rólam...

All times are GMT +1. The time now is 11:03.