![]() |
Hja. És akinek megfordul a fejében a "tudománytekercselt élőhalott?" kérdés, az kérem, ne ebben a topicban fejtse ki világmegváltó "olyan nincs is" gondolatmenetét, direkt nyitottam egy tupicot a tudós személyiségű élőhalottnak. Oda írjon plz, ez jksz topic. :)
|
Quote:
Ahogy le is van írva, egyes esetekkel kapcsolatos visszajelzések, és megjegyzések nem születnek, sem a bejelentő részére, sem publikusan. |
Quote:
Szóval teljesen ki lehet nullázni egy orit,ha sok ezerszer hívod el azokat a kedves íjakat. Az 5-600 paci meg tök vakon elég gyanús bár lehet szerencséje is:) |
Quote:
És nem akartam JKSZ-t bejelenteni, azt megtettem pár hjónapja. :) Csak leírtam egy esetet, amikor a bünti nem követte a büntettet. :) Mindenesetre a "profi csaló" elég ritka, és jó lenne, ha nem szaporodnának el... Útálom azt, aki a normálban keménykedik sok orival. |
Quote:
Szóval még mindig nem értem, hogy volt erre képes. Meg a másik: ha ő elhívta az én összes egységemet, én is elhívhatom az övét. Kollektív seregcserét lehet csinálni... És máris nem fér be a 600 lovas élőhalott... Ugyebár. Szóval szabi nélkül is megvan az ellenszere a dolgoknak. De én ebben a szituációban továbbra is azt tartottam volna jó ötletnek, ha az első értelmetlen seregelhívás után azonnal szövibontás és szabi. /Egy szóval nem állítottam, hogy nem gyanús. Ilyen szituáció kellős közepén fokozottan gyanús. De az, hgoy bement, az még nem egyértelmű bizonyíték./ |
Quote:
A szabadság feltételei: az elmúlt 12 órában nem végezhettél tolvajakciót, illetve ártó varázslatot, nem indíthattál katonai támadást, valamint nem lehet kiküldött sereged (támadásra, segítségre, vagy támadásban segítésre küldve). Szóval,ha állandóan hívogatva van a sereged akkor nem mész szabira! A megoldás a szövi bontás! Bár,ha egyszer kipucolják az orid amíg te dolgozol vagy alszol akkor kár a gőzér! Game Over;) |
Én értem mit mondasz.
De ha "lassan íhvogatja el az egységeket" (értsd: minden nap mondjuk egyszer) akkor nem tud maradandó károsodást okozni az alatt, amíg fel nem bomlik a szövi. (Kárt igen, de kiheverhetőt.) Ha viszont arról van szó, hgoy 10 perc alatt leszívott 0-ra, akkor meg benyomod a szabit, és elmegy, amikor elmegy. Sosincs Game Over. :D Ha agyon is vernek, otthagyod az orit a fenébe... Mindenki jól agyon fogja verni. Naésaztán. (Nyilván itt szintlépés utáni oriról van szó.) Közben indítasz egy orit az 5. szinten. Azzal játszol. Majd 500 kör múlva visszamész a 4. szinti agyonütött kisemmizett oridba, és leújrázod. Addig a srácok már rég békén hagytak, és tuti hogy feletted vannak. Újrázás után megerősíted magad, és alulról agyonvágod a szájukat. :) |
Quote:
Lehet én tudom rosszúl, de nincs beszabályozva, hány alkalommal hívhat segítséget. Más. 6300 íjjal toronyban, hogy lehet 30k lovat fogni? És gyerek megírja, hogy menjek nyugisan bármennyivel, nem férek be. Nosza megyek 40k lóval, és tényleg nem férek be. Vélemény? |
Működik a JSZK?
nem ez a topic címe? Felül ezt írja:D |
Quote:
|
Quote:
Amúgy meg ha jól emlékszem ilyen 5-10 körre hívta el a seregüket, és ha nem tudsz gép előtt lenni, amikor hazaérnek, akkor hiába akarod elhívni az ő seregét, ha megelőz :) A szabi meg jó megoldás, de én pl nem szeretek szabizni harcolok a végsőkig :D |
2 dolog van, ami alap probléma...
1: ismeretlen került a szövibe 2: keveset voltak gép előtt Vannak orijaim ahova napi 30x vagy 40x belépek. Ott azért ezt nehezebb megcsinálni, mint ahova napi 1. Vagy 2 naponta 1. :S |
(Bár én még mindig nem értem ezt az egészet... Azt állította a topicnyitó, hgoy beton védelme volt sokezer íjásszal. Már alapból nem értem, miért kell a szövisegítséget 50%-ra állítani. Nálam mindig 10%. És ha a szövinek segítség kell, így egy SMS-t, hogy dobjak neki íjast... Na mindegy.
Szóval ha mondjuk 6-7 ezer íjnak leszívja az a gonosz tag a felét, akkor is marad 3-3,5 ezer tornyozott, tudománytekercselt íjad. Oda hogy fér be egy élőhalott 600 lóval? Még akkor is elképzelhetetlen ez számomra, ha a hullának is van tekercse. Szóval hogy fért be egy hulla 600 (500?) hekin 600 lóval bárhova is? Jó katmorállal akár 200-250 íjjal is pattintani lehet. 7 ezret hogy lehet leszívni modnjuk 250-re?) :O Bocs Ati az első részben erre reagáltam. A második tényleg nem ide tartozik. |
Quote:
|
Quote:
Csak részletet vettem ki más hozzászólásából.:) Meg van fogalmazva a dolog. 10%, vagy 50% ilyen esetben oly mindegy....... |
Quote:
|
Quote:
Ahova 40-szer lépsz be onnan ne is lépj ki alapból:):D |
Quote:
őőő. kimész piacra, veszel ijat, elhivod az ő seregét, majd a piacon eladod az ijakat. Szóval meg tudod magad valamennyire védeni ha nagyon kell. |
Quote:
|
Quote:
Több,mint 10 ori? Nekem 1 ori is sok-sok órát visz el és rengeteg ki-be lépkedés nem kell nekem anarchos ori.;) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:04. |