![]() |
Quote:
|
ne öljétek egymást, csak lazán. én is vagyok az 1/Aba és én is elnézek sok apróságot. az ember abban jó amit gyakorol. most hogy a hulla mit kezd a túlélővel az egy olyan dolog aminek nem sokan néznek utána. én pl a gazdálkodót nem tudtam mire jó sokáig.... :D
|
végülis tényleg elenéysző fontosságú a játékhoz, hogy tudd melyik személyiség mit csinál...
|
Quote:
Nem kell alá adnod a lovat! |
Quote:
Arra van a súgó ha nem tudsz valamit de szükséged van infóra belenézel jól nézne ki fejből fújnám a súgót:D |
Quote:
|
möhöhö... egész szép klánfelhördülés volt ez fiúk :D
|
Quote:
|
Azért ne vegyül el senki kedvét a játéktól :D
|
Hali.
Beleszolok en is a vitába. Az ember felelf összevetesben szerintem is jobb az ember.Itt nem pusztan a loperot nezzuk.Abban jobb a felelf de nem szamit.Az ember ereje abban rejlik hogy nem lehet tönkretenni. Azt kar vitatni hogy 3 hadis szövi beuti, mert minden fajt beut 3 hadis ugyhogy ez nem mervado. De hat egy jo kis gnom vagy orias siman levarizza a felelfet.Es akkor mar neki vege is van. Es minel magasabb a hekiszam annal erosebbek a varis orik igy egyre gyengul a felelf es egyre erosodik az ember... Nem ertem miert veri le az orias ennyir a gnomot.Szerintem a gnom osszességében nézve jobb faj.De ez megint helyzet függő. Amugy en a törpére voksoltam.Mert párbajban a az legjobb es A ban is marha jo ...:))) masreszt 3 csopit vevig vittem ugy törppel hogy szarralonak minden nap megszivatnak es meg se erzi.Beutni meg nem tudjak ...:))) |
Nekem az elf a kedvenc fajom. Hogy miért? Mert magasak a tornyaik, szépen faragottak az íjjaik, szeretnek rejtőzködni, és mert hegyes a fülük... :D
Ember vs. félelf... hmm, érdekes kérdés. Az embert eléggé ki kell élezni, hogy működjön, de csak szvsz.... |
Elf?
igen marha jo annak aki nem az izgalmakert akar jaccani... Marha betonbiztos nehezen elkaphato es ne mis maceraljak... De a jatek izgalma kicsit elvesz vele... |
Quote:
Arról nem tudok véleményt mondani, hogy normálban milyen elffel játszani (Aúú tudna mesélni róla... jópárszor szétszedték az oriját, most is épp azt rakosgatja össze), mert csak anarchiában van országom, de hidd el ott is szét lehet kapni egy elfet... |
Ha már a játék izgalmáról esik szó, akkor e tekintetben az élőhalott a legjobb... azzal aztán igazi kihívás játszani... :D
|
En jaccom elffel normalban es abszolut nem izgalmas...
Az orszagom olyan jol elvan egymagamban is ... Napi 1 szer ranezek neha meg az is sok.Ugyse töténik semmi...:) |
Quote:
|
De errol van szo.
Az elf mf re jo faj es nem buzergalasra.En se tudok mast szivatni ok se engem... |
Quote:
|
én eddig kihagytam, de ezután is ki fogom, mert az unalmas, így tolisként nem unatkozik az ember...főleg ha nem csóró orik veszik körül :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hát hogy témánál maradjunk, ezért csak azt mondom, hogy a félelf a legjobb faj :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hi!
véleményem szerint nem esküdnék egyik fajra sem. :p voltam már ork, gnóm, aztán meg vagyok most elfel és óriással. ha már fontos lenne, én maradok az óriásnál.... :cool: üdv, King |
Quote:
Ha játszani is szeretnél, akkor válassz valami másik fajt :D |
Quote:
|
hát hogy témánál maradjunk, ezért csak azt mondom, hogy a félelf a legjobb faj :D[/b][/color][/quote]
Bár még kezdő játékos vagyok (még sosem jártam 5. szintnél feljebb:rolleyes: ), de szerintem is a Félelf a legjobb faj;) (bár még mást nem is próbáltam)! Nagyon megtetszett a lopkodás:D . Tehát Félelf forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Na majd rájössz.. :P
|
Mi is a félelfed száma? :D
Az elfemmel benéznék hozzád :P Vagy valami sereggel :D |
A tolvajkokkal az a baj hogy egy ido utan beleutkoznek majd olyan hadis szövibe akik kimeletlenül lemeszaroljak oket....A lopkodassal azonnal lebuksz...A varis orik akkor mar kcist jobbak...
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy tényleg nem nagyon éri meg ha csak nem arra játszol hogy 5-6 körről kikészítsd valakinek az idegeit:D :cool: Engem néha felhúz ha egy toli lentről okoskodik de hát ez is beletartozik. |
Quote:
|
Quote:
Olyankor sosincs lelkiismeret fudralásom :cool: |
Leírom a kedvenc fajom: 8ork tábornok aki aprítja a épet, 4gnóm vándor szövibe meglepinek, mellette vegyesen elf és óriás varisok gömbölnek és tartósan nullán tartják az ellen mosrálját, félelf és ember tolisok tekizik szarrá a környéket és a törpincsek mint hadis nyersitermők kísérnek! Na yo lehet egypár bankos zombi mert nem kell tanya csak ház meg bank!
Jah ez nem az anarh?:D :cool: :D :cool: |
Quote:
|
Yo már furcsa is olt ez a színváltás:D
|
All times are GMT +1. The time now is 09:54. |