![]() |
Quote:
Viszont a kocsma tényleg kevés! |
Milyen kocsma? Én nem irtam kocsmát. Bár lehet neked van valami ultraszemed, vagy micsoda. A kereskedővel meg nem tudom mi bajod. A tanyával annyi a baj, hogy nincs belőle csak 7% mig bankból 17%. A gyújtásról meg annyit hogy akkor a bank megy alulra és kész.
|
Quote:
|
Quote:
Nekem általában 2-3 milliárd van az orimba mindentől függetlenül és csak 30 bank védi, ami a terület 1% se. |
Quote:
|
Quote:
Bezony vannak ultra élezett Orkok még 1 fős klánocskában is. Van aki az AnyaKlánjához igyekezne és van aki csak azért, mert. :D De nem is kell annyira durvának lenni 24-24-es Elfhez, főleg ha annak a katmorálja 85%. (Nincs kocsma = nincs katmorál) Másrészt nem tudni, hány fős klánban van a postot író. |
Quote:
|
Amig nem bukok le addig folytatom. Mit is mondhatnék a szerencse fia vagyok.
|
Na jó rendben ha ennyire tudtok akkor mondjuk lebontom a bankokat. Felhuzok mondjuk 10% kocsmát és a többi meg megy barakk/toronynak. Akkor előtárbe kerül a pénz kérdés az miből lesz? Én elhiszem hogy a felső 50-be betokozódva könnyü már termelni/katonát eladni, meg időd is van, de én nem akarok két hetenként 100 hekit haladni.
Azt megmondjátok, hogy mi a gond, de a válasz újabb kérdéseket vet fel. |
Nem ritkák a 70% barakk arány fölöttiek sem és azok vígan fognak átvágtatni rajtad.
(Szerintem)[/quote] Most szerinted vagy gondolod hogy nem ritkák. A kettő nem ugyanaz. Szerintem a Hold sajtból van ha érted az analógiát. De ezzel be is fejeztem az itteni beirásokat. Ez volt az utolsó. Hurrogni lehet, de alternativát adni azt már nehezebb. |
Másrészt nem tudni, hány fős klánban van a postot író.[/quote]
6 fős. |
Quote:
|
mindenképpen tudós, egyértelmű.
pénz szempontjából viszont kérdéses: fix vagy állandóan legyünk kitéve a kaja árának. másik apróbb szempont elsősorban rövidtávú: ált. mennyi a fa/kő ára. mert klánütésekhez ide-kell húzógatni a torony-barakk bank/tanya kombót. de alapvetően +1 remy és tudós és tanya. |
Majd szólok mire jutottam két hónap múlva, a kereskedővel.
|
ha tudja mit csinál akkor hadd csinálja
|
Quote:
|
Mert hát a helyzet fennáll akkor is ha felmérnek és látják a 20% tanyát.
|
Quote:
A bankos ori pénzt csinál. Nagy a különbség.;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Nekem tudnátok mondani egy épület listát A-ba Elf tudós termelésre 1500-2000 hekire ha lehetne akkor a százalákok mellett legyen már ott szám is hogy mennyi katona fér be köszi |
Quote:
|
Quote:
2. Körülbelüli hektárra mondjunk neked pontos adatot? Még én is végigolvastam, pedig nem vagyok A-ban elf, és van arról is fogalmam, hogy hogy kell kinézzen! |
én is elolvastam amit előtte írtak de mivel több variáció is létezik még egy párat akartam látni hogy véglegesen is döntsek vagy magamnak alakítsam kis segítséggel az országomat
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
19% ház 22% barack 20% torony 24% tanya 30 db raktár 6% kocsma 6% templom 25 db bank 15 körre van elég hely a képződő katonáknak. Vip kell hozzá. De semmi extra klán vagy elképzelés nincs mögötte. |
Quote:
10 % - 10 % 52*terület*0,1 5 % - 5 % 52*terület*0,05 - 130*terület*0,05 ( bár ez utobbiakba csak tolvaj és varázsló fér, alap katonából ide nem fér túl sok.. szinte semmi.. sőt szerintem konvergál a nullához :) ) 1 db 48 % 1,5 % |
Quote:
2. Mi az hogy 15 korre van eleg hely a kepzodo katonaknak? Ezt a mondatot nem igazan tudom ertelmezni. (Kiveve ugy, hogy a torony feletti barakkhelyre 15 kornyi kepzes fer be, ha a nepesseg 10edresze 20 korre van egyenletesen elosztva, de ez esetben ez az info nemhiszem, hogy fontos lenne.) :) |
Quote:
nem akarlak bántani de ha zavar hogy 100hekit haladsz 2hetenként, akkor miért azt csinálod? elf tudóssal 1fős klánban ha tartasz 25% tanyát, akkor 100as gabona árral keresel körönként 3,5milkát 2400hekin, úgyhogy bent van minden. gondolom a sereget benttartod így azzal együtt számolva... pár hét tamagocsizással meglehet termelni szép kis summát. szépen veszel pacikat és kinttartod őket a piacon, aztán ha tudsz gépnél lenni, akkor beépitesz 70%barakkot ütsz 2-3at klánban és visszaépülsz tanyásra megint... tudóssal már lehet ütni szépen elfel is, nem beszélve arról, hogy nem kevés az a +5% védelem... így nem 100hekit haladsz majd hetenként (főleg,hogy ha elfogy a kedvezményesed még ritkábban telik fedezésre), hanem a havonta megtermelt 2-3yardból üthetsz 5-600hekit. izgalmasabb és hasznosabb módszer:) egyedül az eleje unalmasabb amikor csk termelsz hetekig amig meg lesz a szükséges paci a piacon és a max pénz... 1fős klánban egyéniben nem nagyon fognak bántani a sok fős klánok, a kicsik, meg általában vagy betonelfek, vagy orkok, akik meg inkább klánban ütnek. utobbiakat eltudod kerülni a klánlistában, mert árulkodó a hírnevük. ha ilyen mellé kerülsz elfedezel, a kedvezményesedből:P nem 1 elfet ismerek aki így kúszott fel:) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Barakkból az elfek akkor szoktak sokkal többet építeni mint toronyból, ha támadni is akarnak. Legalább visszatámadni. Erre szántad a termelő elfjét? |
Quote:
a srác csak %-okat kért de lehet csak átsiklottam valami felett meg hogy írjam le mibe mennyi katona fér.. :) egyébként meg tök egyértelmű :D:D:D amibe katona fér az gondolom a barakk ( ez hány k? ) ami mellette van az lehet a torony, hisz mindenki párba állítja.. az 1 darab az kevés raktárból ezt mondhattad volna.. a 1,5% szazalek az a 30 darab bank 2 k-n :) amibe nem fer katona mert vari meg toli fer az meg a kocsma es templom.. öö maradt a 20 % az meg egyertelmu akkor, hogy a haz :PP az a sok % os meg szerintem tuti a tanya akar lenni :P szemelyisegnek javaslom a gazdalkodo tudos vandor tulelo kereskedo-t és a rengeteg mnt-t baratot ismerost |
Quote:
|
köszönöm a segítséget, remélem most betesznek mert eddig amit írtam 3 üzenetett nem tették be
vannak még segíteni akaró emberek |
Quote:
Ja, nem. Csak ugy hajnaltajt azt hirtelen nem fogtam, hogy a Tied is a "hulye kerdesre hulye valasz" kategoria. :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:00. |