Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fontos események (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=20)
-   -   2/D-ben csinálni 1/A szerű csoportot (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=220)

Hamilkár 11-06-2006 15:32

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 41263)
ez a fő oris dolog nem rossz 5let:)
akinek lent van fel kell hozza:D

és akinek normálban van, az tetesse át?:p

Peter 11-06-2006 15:33

Quote:

Originally Posted by spok (Post 41268)
na látjátok akkor teljesen felesleges a fö ori mert sztem nekem is van egy rakás föorim.
akkor meg minek a föorit belle huzni.:P

azért hogy léptesd fel Teronit :D

Steve 11-06-2006 15:33

Értsétek meg, én ezt korlátnak raknám be, végülis lehet akárhány de akkor vipeld :P

Peter 11-06-2006 15:33

Quote:

Originally Posted by Hamilkár (Post 41272)

pontosan :D :D :D

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 15:33

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 41269)
mert így nehezebben lehetne ott 10 orid is? :D

azért mert a főorim nem anarchos:D
és nem tetetem át hogy felmenjek anarchba a legfelső szintre:p

Peter 11-06-2006 15:34

This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 7 seconds.
:mad:

Steve 11-06-2006 15:34

Quote:

Originally Posted by Hamilkár (Post 41272)

hmm:rolleyes: regizés? esetleg lekapcsolás?:D

Peter 11-06-2006 15:34

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 41277)
azért mert a főorim nem anarchos:D
és nem tetetem át hogy felmenjek anarchba a legfelső szintre:p

akkor az neked ki van lőve :p
játsz lentebb :D

spok 11-06-2006 15:35

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 41270)
Nézzétek nekem jelenleg egy anarhos főorim van, gondolom ebben a csopiban is lene 90napos szabály, és valszeg párat hajlandó lennék vipelni. De azt ne mondjátok hogy klánszerű csopi és csak egy orim lehet anarhban. Ilyenre ott az A, olyanból egy is elég, köszi:)

Pont ez a lényeg a D csopiba be jönn a 90 nap az 1/.. csopiba meg nem lenne a klánok müködnének csak egy orival egy klánba lehet lépni.Ha ezt mégse tartja be valaki akor azt a klánt mibe van büntetni.

Hamilkár 11-06-2006 15:36

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 41279)

:p a lekapcsolást mutasd peg pls......

Peter 11-06-2006 15:36

Quote:

pontosan, de igy az döntené el kinek lenne ott sok orija, hogy ki tud többet vipelni, szóval aki sok vipet tud küldeni, az sok fő orit gyárthat...stbstb
míg most (elvileg) nincs viphez kötve a sok ori (bár klánrendszert nem tudok nem vipes orival elképzelni, legalábbis A mintára, ugy értve, hogy nem vipes az orim)

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 15:37

Quote:

nem tom lekapcsolni őket....:S:mad:

Hamilkár 11-06-2006 15:37

csak egy orival lehesen fellépni a klános csopiba....;)
máris ki van lőve a probléma!

Peter 11-06-2006 15:38

Quote:

Originally Posted by spok (Post 41281)
Pont ez a lényeg a D csopiba be jönn a 90 nap az 1/.. csopiba meg nem lenne a klánok müködnének csak egy orival egy klánba lehet lépni.Ha ezt mégse tartja be valaki akor azt a klánt mibe van büntetni.

Spok, játszottál már 1Aban? lehet csak nekem nem megy ott vip nélkül :(

Peter 11-06-2006 15:39

Quote:

Originally Posted by Hamilkár (Post 41285)
csak egy orival lehesen fellépni a klános csopiba....;)
máris ki van lőve a probléma!

akkor miben különbözne 1A-tól?
ez itt a probléma... :(
mondjuk a korábban emlitett "termelő szintben" (topX% csak a piacra termel, de csak hogy mindig legyen a piacon fix áron áru) különbözhetne, de attól még mindig nem anarchista, vagyis legális multi

Steve 11-06-2006 15:40

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 41284)
nem tom lekapcsolni őket....:S:mad:

ha lejár a vip letudod;)

spok 11-06-2006 15:41

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 41286)
Spok, játszottál már 1Aban? lehet csak nekem nem megy ott vip nélkül :(

Hát logiku elönyöd van a vipel de az már a te döntésed hogy vipeled vagy nem.
De ezt mindenki saját maga mérlegeli.
És a földszerzés arányos a fedezhetö területel meg mindenkép csatákat alakitana ki.

Steve 11-06-2006 15:42

Most mér akartok bekerülni az Aba az anarhon keresztül?? mert ez olyan...:(
EZ AZ ANARH! Legális multi meg ilyenek:)

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 15:43

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 41288)
ha lejár a vip letudod;)

vn azon a pár orin majd 3k vip......:(
sosenemjárle:eek: :eek:

spok 11-06-2006 15:44

Azért kell máskép ki alakitani mint az 1/A t.

Steve 11-06-2006 15:45

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 41291)
vn azon a pár orin majd 3k vip......:(
sosenemjárle:eek: :eek:

Akkor regi és spuri:D nem ma lesz megvalósítva az tlet, nem maradsz le a startról ha igyexel:)

Másrészt felmenne a Hs és a Ds orik ára, mindenki venni akarna:D

hulla 11-06-2006 15:47

jól mondod, nem ma és nem holnap, vszinűleg nem is az idén valósul meg:S de ez nem ati és a mi hibánk, de ezt már ő írta vmelyik topikban..

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 15:49

-5k hekivel lehessen felépni az 1/Anarchba
-több ori is lehet fent egy ember kezébe de mindegyiknek külön klánba kell lennie
-a bünti az egy szintel visszábdobás mintha most lépett volna fel
-D ből tul nehéz lenne fellépni ezért a top 40 lenne a követelmény aki fel akarna lépni
-annyi lenne a követelmény hogy legyen orid 1/Anarchba a forduláshoz , de a top 30-at kell teljesíteni vagy a jelenlegi szabályt..
a többit találjátok ki:):p

Arden 11-06-2006 15:53

na nézzük :)

fellépéssel kapcsolatban: ugy kellene megállapítani a fellépési határt, h D-ben érdemes legyen bebontani az orikat a lépés miatt. teszem azt 10-20k heki tökéletes lenne. ennél kisebb sztem nem lenne szerencsés, hiszen az egész csopi felhasználását ők fogják megtermelni, ők etetik az egész csopit.
sztem a fenti "termelő" orikkal kapcsolatban lehetne, h mindenkinek max 3 orija lenne termelő. ezek az orik fellépnek tfh. 20k hekin, ott termelnek és annál följebb nem fedeznek.
klánokkal kapcsolatban lehetne egy olyan variáció h mindenkinek csak egy klánban lehet orija,max 3 (ezt a számot lehet növelni, csökkenteni...)
jogos, h ez anarch, sokkal több orija is lehet, azonban ez mégiscsak egy klánrendszerű csopi lenne.
főorit lükeségnek tartom :)
fordulás is jó lenne h csak kék számos orival lehessen D-ből fordulni.
D-ből fellépési határ nem tudom mennyi legyen,2300 mint normálban, v több kevesebb, ez megbeszélés tárgya.

nyah regény off.

Peter 11-06-2006 15:53

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 41296)
-5k hekivel lehessen felépni az 1/Anarchba
-több ori is lehet fent egy ember kezébe de mindegyiknek külön klánba kell lennie
-a bünti az egy szintel visszábdobás mintha most lépett volna fel
-D ből tul nehéz lenne fellépni ezért a top 40 lenne a követelmény aki fel akarna lépni
-annyi lenne a követelmény hogy legyen orid 1/Anarchba a forduláshoz , de a top 30-at kell teljesíteni vagy a jelenlegi szabályt..
a többit találjátok ki:):p

nagyjábol értem a többit, csak za 5k hekit nem kellene még konkretizálni ennyire...
legyen X heki a lépéshatár, és ez pl beszéljük meg később (meg miért pont 5k és nem 4800? :p )

hulla 11-06-2006 15:53

szted ki bontana le a jelenlegi körülményeknek megfelelően egy 21k hekis orit 5k hekire h léphessen?:P rajtam kívül nemsokan tennék meg:P főleg nem 40-50-100-400-500k hekis orikkal:P

hulla 11-06-2006 15:56

arden: ellentmondasz magadnak:P először a 20k hekit mondod utánna meg a 2300-at lépésnek:P

Steve 11-06-2006 15:56

Semmiféle multizásos csalás büntetését nem támogatom. Ez az anarh, itt szabad:) esetleg legyen ez egy megbeszélt dolog hogy egy ember max 1klánban lehessen vagy max 3ban, egy klánban max 5 orival, ilyenek (számok változtathatóak) és ha nem a csopi elintézi!

hulla 11-06-2006 15:58

sztem legyen közép út kb
10k lépés határ D-ből / feltételek: 1500 normál kör, 500 top 40% [ többszemélyiségűenek az új változás szerint] /
az új csopiból meg a mostani D-s feltételek

spok 11-06-2006 15:58

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 41301)
szted ki bontana le a jelenlegi körülményeknek megfelelően egy 21k hekis orit 5k hekire h léphessen?:P rajtam kívül nemsokan tennék meg:P főleg nem 40-50-100-400-500k hekis orikkal:P

DE hogy nem ahogy meg kpnák az üzit:)

Kedves játékosunk! Az anarchista csoport alsó 3 szintjén szintenként 90 napod van arra, hogy feljuss a következő szintre. Ha ez alatt az idő alatt nem sikerül fellépned, akkor a játékot elvesztetted. Te már több, mint 90 napja kezdted a játékot. Mostantól csak a Feljutás, a Súgó, a Beállítások és a Kilépés menüpontokat éred el ebben az országban. Ha megfelelsz a feljutás feltételeinek, a következő szinten a 90 napos idő nulláról kezdődik. Az anarchista csoport alsóbb szintjein 90 napnál több időt játékban csak VIP tagjaink tölthetnek el. Ha nem felelsz meg a feljutás feltételeinek, országodat a Beállítások menüpont alól újraindíthatod, vagy ha erre nincs lehetőséged, ugyanitt törölheted.

Erre sztem sokkan lépnének:)

hulla 11-06-2006 16:00

angolban is meg lehetett oldani h 4 orija lehet mindenkinek az ottani anarchban 1 szinten, akkor itt is meg lehetne oldani h pl 10 legyen, az h ki mit csinál a 10 orijával az az ő dolga

spok 11-06-2006 16:00

Mindenkép csökenteni kell normális hekire a lépést de a normálba alacsony de mindenkép a két számjegy allat kellene lenie.

Arden 11-06-2006 16:00

hulla :)

nem mondok ellent.
úgy képzeltem el a dolgot, h a csopi megnyílása után kb 1 hete lesz az embereknek, h 20k-s orit felléptessenek, "termelőt".
egy hét után ez a lehetőség megszűnne és életbe lépne a 2300 hekis fellépési határ.
fellépnének a nagy orik, piac megszületne, és akkor jönnének a kisebb orik, klánokba rendeződnének és jönne a hent :)
Gárdi: nem támogatom h 1 embernek lehessen több klánban is orija. hiszen akkor nem lenne meg a klánok közti harcnak a lehetősége, ami elég fontos elem lenne sztem.
pl klántámadáshoz hasonló dolgot h vinnél végbe, ha mind2 klánban lenne orid és mind2 klán orijait tudnád, éplistát, mindent? :)

hulla 11-06-2006 16:02

Quote:

Originally Posted by spok (Post 41307)

Kedves játékosunk! Az anarchista csoport alsó 3 szintjén szintenként 90 napod van arra, hogy feljuss a következő szintre. Ha ez alatt az idő alatt nem sikerül fellépned, akkor a játékot elvesztetted. Te már több, mint 90 napja kezdted a játékot. Mostantól csak a Feljutás, a Súgó, a Beállítások és a Kilépés menüpontokat éred el ebben az országban. Ha megfelelsz a feljutás feltételeinek, a következő szinten a 90 napos idő nulláról kezdődik. Az anarchista csoport alsóbb szintjein 90 napnál több időt játékban csak VIP tagjaink tölthetnek el. Ha nem felelsz meg a feljutás feltételeinek, országodat a Beállítások menüpont alól újraindíthatod, vagy ha erre nincs lehetőséged, ugyanitt törölheted.

alsó 4 szintjén:P és az 1/... szinten nem lenne 90 nap, a többin viszont igen

Peter 11-06-2006 16:02

Quote:

Originally Posted by spok (Post 41307)

Spok, ott fent sok ori vipes, a katiképzés miatt, vagy nem tudom, de én amennyit láttam eddig, mind vipes volt, ez semmit nem oldana meg
esetleg ha olyan üzit kapnának, hogy "...Elolvasás után van egy napod bontani és lépni...ha nem hát byebye 500k-s ori, ergo töröljük" na ez hatásos lenne ;)

spok 11-06-2006 16:03

Persz én is igy gondolom.
Ez meg gyözne sok embert a D böl hogy bontson.

hulla 11-06-2006 16:04

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 41310)
hulla :)

nem mondok ellent.
úgy képzeltem el a dolgot, h a csopi megnyílása után kb 1 hete lesz az embereknek, h 20k-s orit felléptessenek, "termelőt".
egy hét után ez a lehetőség megszűnne és életbe lépne a 2300 hekis fellépési határ.
fellépnének a nagy orik, piac megszületne, és akkor jönnének a kisebb orik, klánokba rendeződnének és jönne a hent :)
Gárdi: nem támogatom h 1 embernek lehessen több klánban is orija. hiszen akkor nem lenne meg a klánok közti harcnak a lehetősége, ami elég fontos elem lenne sztem.
pl klántámadáshoz hasonló dolgot h vinnél végbe, ha mind2 klánban lenne orid és mind2 klán orijait tudnád, éplistát, mindent? :)

ezzel megint azt csinálnánk h elcsesződne a csopi és az újonnan fellépők nem érnék el a topos orikat, pedig az lenne a lényege h bárki bármikor topra törhessen és az éppen aktuális legnagyobb klán látná el a piacot de a piac részletkérdés,

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 16:04

lessz több időm az egész L képzelésem összefoglalom egy rövidrefogott regénybe:P

spok 11-06-2006 16:05

Akkor is szerintem sokkat nyomna a latba.

hulla 11-06-2006 16:06

lépek, később benézek h mi is a pálya

All times are GMT +1. The time now is 18:03.