Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ötlet a 2/D-s kék számos fordulásához! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2178)

jack herrer 07-31-2007 16:17

Quote:

Originally Posted by VérGyöngyTyúk Z (Post 113805)
Kösz Ati!
Ezek szeint a sok "menjetk má mélyszabira!" kérés helyett nem az volna a célszerűbb, ha azt kiabálnák: Gyertek má ki mélyszabiról?"
Kissé mintha lentebb esne a topp.

felteve ha nem crazy hozna be mondjuk 50db orit lepeshatar folott:D
ugyhogy varhatsz ezzel a kiabalas dologgal még:)

Arden 07-31-2007 16:24

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 113815)
felteve ha nem crazy hozna be mondjuk 50db orit lepeshatar folott:D
ugyhogy varhatsz ezzel a kiabalas dologgal még:)

én nagyon szívesen kiabálnék,mint azt már jópárszor megtettem D fórumon,h ha lehet,hozzák elő az emberek a mélyszabis orikat.
Crazy nem hozza be a 100k hekis elfjeit,mert nincs ideje játszani manapság,így jóóóval lejebb menne a lépéshatár.

és ez sajnos egy csoportspecifikus probléma valóban,mivel ahogy a többiek is leírták,soha nem hallottam senkitől,hogy a D-n kívül akármelyik anarchos csoportban is problémája lenne a kék számos orijával a fellépés.

Ati 07-31-2007 16:33

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 113817)
és ez sajnos egy csoportspecifikus probléma valóban,mivel ahogy a többiek is leírták,soha nem hallottam senkitől,hogy a D-n kívül akármelyik anarchos csoportban is problémája lenne a kék számos orijával a fellépés.

No akkor most már néztem mégegy statot az aktív országok körében. M-ben és H-ban valóban max 20k méretű országok vannak. Y-ban 111.909 hektár a max, és 20k hettár fölött is van bőven 50 ország.

D-ben a max országméret 600k hektár, és 106 ország van 20k hektár fölött, az aktív 463 országból.

Így már világosabb a probléma, de én továbbra is amondó vagyok, hogy nem normális dolog, hogy egy ország 600k méretű legyen, és ne csináljon ott az égvilágon semmit.

hami 07-31-2007 16:33

Ati igazad van, nincsen rózsa tövis nélkül,tehát nem lehet megoldani úgy a dolgot, hogy mindenkinek jó legyen. Sajnos:(
És nem vettem személyeskedésnek;)

Arden 07-31-2007 16:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 113821)
Így már világosabb a probléma, de én továbbra is amondó vagyok, hogy nem normális dolog, hogy egy ország 600k méretű legyen, és ne csináljon ott az égvilágon semmit.

Ati,valóban nem normális dolog :)
de mint mondtad,több éves munkát nem lehet egy gombnyomással eltűntetni,ez nem érdek :)
viszont az sztem érdek lenne,hogy elérhető legyen a fordulás,és ezért próbálunk újabb és újabb ötleteket hozni,hogy lehetne megoldani ezt a problémát...ezt Te is láthatod,és remélem egyszercsak elérjük célunkat,és vmelyik ötletre rábólintasz :)

hami 07-31-2007 17:11

Quote:

Ati, mi végig ezt mondjuk :D ;)

belas 07-31-2007 21:37

Szerintem sincs probléma y,m,h-val mert ott nemigen fedeznek,hanem háboruznak a topig....csak ez a fránya "D"..Még a gigaorikbol se lehetne leküldeni annyi katit ill "zsét",hogy topig fedezz,mivel muszály fedezned,mert aktiv orit nemsokat találsz sajnos. Viszont a fordulás nemcsak a kis kék számosoknak nehéz,ezt bizton állitom.

jack herrer 07-31-2007 21:49

Quote:

No akkor most már néztem mégegy statot az aktív országok körében.

ennek igazan orulok:)
reggel meg ugy tunt nem akarsz foglalkozni a problemával;)
igazabol az is megoldast jelenthetne ha az orik meretet1/10ere csokktened de ha errol inditanal egy szavazast tuti az jonne ki hogy nem akarjak a jatekosok...
en se orulnek ha a 100k hekis orim Yban 10k hekire csokkenne de ha nics mas megoldas es vegleg elveted az elso szamu javaslatot akkor en is igennel szavaznek hogy jacchatobb legyen a jatek:)
de ezt tuti hogy tobben elleneznek mint ahanyan tamogatnak:)
mert azert csomo melo van ezekben az orikban meg ha jopar ori tulaja keptelen is arra hogy ekkora termelest el tudjon kolteni,es eszeruen fol tudja hasznalni:(
igazabol nem is lehet max 30milla katikbol 500 hekiket fedezni belole:)
ugyhogy az sem igazan eszeru koltekezes:)
sajna hulla nagyon elcseszte hogy folengedett masokat is 20k heki fole:(((
mert poenbol olyan orikat akart amikbe mindenbol 65535 db van:D
vicc meg a haverom hulla de sajna o cseszte el a D csopit:(

VérGyöngyTyúk Z 08-06-2007 13:58

OFF:
Na erre azt kell mondjam, várható volt. Az egész topic érdektelenségbe fulladt. Napok óta sehol egy új beírás.

On:

Az 1/10-es csökkentés igen furcsa lenne nem? Pl valaki belőtte 1,7k hekire a harci orijait, hogy a feljön az ellen akkor gyepa. Erre elszáguld tőle 1530 heki a levesbe. huppsz. Az ellen fellép másnap 1700 hekivel, ő meg aki fél éve vár lereppent 170-re. Hajdejó.... Vagy az összes többi szinten lévő összes ori "megtizedelődne" ugyanakkor? Vagy hogy is? Mert ezt sztem egyáltalán nem gondolta át a kiötlője.
Akkor már inkább ésszerű a 10/1 szabi és az automatikus védés kiiktatása nem? Minden 10 játékban töltött körért kapsz 1 kör szabit. Így aki játszik folyamatosan és el kell mennie annak lesz szabadsága (vagy addig megkér valakit, hogy ugyan nézzen má rá, bár D-ben asszem a földön kívül nincs pótolhatatlan veszteség és hosszú idő alatt az is) aki meg folyton szabira menekülne az meg így járt. A magukrahagyott "egyszermajdelőveszemésmegütlekvele" orik meg jók lesznek (a gazdájuknak is) tölteléknek. Vagy ha akarja újrázza miután kifosztotta.

Kíváncsi leszek mikor lesz a köv beírás ide, bár most a "kiemeltek" közt meg fog jelenni pár percre.

jack herrer 08-06-2007 14:10

legyen most a kov beiras:)
az 1/10ere csokentese az oriknak nekem sem teccene igazan de megoldana a Dcsopi problemait:)
amugy meg az egesz csopi ugy gusztustalan ahogy van:)
egyik megalomanias nyomi sem akarja leforditani az orijait hanem inkabb jotekonykodnak kiirjak a forumra hogy kiraktak olcson katikat nyersit meg tekiket:)
mintha a kicsik elernenek vele barmit is:)
azt kozbe ugyanugy nem tudnak fordulni a sok nagyoritol:)
a nagyorik meg fedeznek a napi kepzesbol tovabb 2-300k katibol naponta 3-4hekiket:)
tiszta vicc az egesz
senki nem akar segiteni
se ati se a megaloman ................(ezert kitiltas jarna ha leirnam):D

belas 08-07-2007 06:48

nahhh akkor irok mert nemértem miért is vitatkoztok:)) kb d-ben perpill 3-4 játékosnak vannak elő hadisai ami sztem szégyen a csopira nézve...tehát a hodot játszani kéne nem beszélni....tisztelet a kivételnek ezt tudják ökis:)) Termelni pedig tényleg értelmetlen,mert nincs kinek...tehát énis a morállomrásra szavaznék...

VérGyöngyTyúk Z 08-07-2007 07:34

Jack:
Oldaná meg a túrót. Max mégtöbben pakolnák el szabira az orijukat. Jahh és mégis hogy csökkentenéd 1/10-re az orikat? Arányosan? Mondjuk egy varis 2k hekis óriás 1-2 kocsmáját és a többi, még véletlenül sem 10-el osztható épületet? A szabin lévő orikkal mi lenne? "Na megyek játszani egy év után, azonosítás előtt a harcikkal. Hoppá.. miaz, hogy 2500 helyett 250 hekim van? És a sereg? ATIIIII!!! Mia... folyik ittt??" úgy nagyjából ez lenne. Vagy nem?
Mellesleg hogy fognak felfejlődni a kis letizedeltek? Fedeznek? Húúú.. harccal? Kitől? Egy csomó ori menne még pluszba el szabi, mert "miafenének jáccak, ha így keresztberaknak?" Aztán fellép valaki mondjuk a 3.-ról 50 orival (1700 hekivel) és az összes régebben D-s ori egy életre lent fog maradni.
Ez a megoldás sztem abszolút halál.
Mellesleg nem vagyok megalomán és én legalább írok a fórumra (és képzeld valaki még örül is neki) és 2-300k katiból nekem pl már 1 heki sem jön ki és nem is fedezek. De pl te az ide íráson kívül próbálod valamivel felrázni a D-t? Mert nem nagyon látszik.
Ati vágjon ki minden orit szabiról mondjuk 4 hétre azt megláztnánk mi lenne.

Chris 08-07-2007 07:45

Quote:

Originally Posted by VérGyöngyTyúk Z (Post 115515)
Ati vágjon ki minden orit szabiról mondjuk 4 hétre azt megláztnánk mi lenne.

Nem tudom, de én mondjuk felháborodnék, miután visszajönnék szabadságból (nem a hódítós szabadságból) és látnám, hogy az amúgy szabira tett orijaim nincsenek szabin, telik a VIP, és még szét is szedték őket...

Phoenix 08-07-2007 08:23

Igaz nem vagyok érdekelt az anarchos témában, de ez a szenvedés már engem is zavar...miért nem lehet behozni a morálromlást és a szabi alatt fogyó területet?
1. érvetek, hogy nem lesz a piacon semmi
Erre csak annyit tudok írni, hogy lehetséges egy kisebb időszak, de utánna minden menni fog, max nem lesz annyi árú a piacon és nem 1 vipért kapsz 1 mrd-t.
2. Fordulni szeretnétek nem? Akkor nem lenne jobb, ha nem lennének ezek a szabis tömegek Top30% felett?

VérGyöngyTyúk Z 08-07-2007 10:30

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 115516)
Nem tudom, de én mondjuk felháborodnék, miután visszajönnék szabadságból (nem a hódítós szabadságból) és látnám, hogy az amúgy szabira tett orijaim nincsenek szabin, telik a VIP, és még szét is szedték őket...

Na igen. Ez a másik dolog, hogy bármi ennyire "éles" változtatás sok-sok embert fog érzékenyen érinteni-sérteni. :(

A legegyszerűbb megoldást viszont talán még fel sem vetette senki.
Hogy (ha másoknak nem is) a kék számos oriknak, amiket úgyis külön számol-figyel elégé a szerver, eltörölni a felfedezési százalékot és visszaadni a 225/1 hekis felfedezést. Az nem sértene senkit (szerintem legalábbis) és mégis tudnának felfelé haladni. Ráadásul elég lenne nekik egy-két "tápoló" és gyakorlatilag záros időn belül fordulni tudna amelyik akar (és hagyják).

Ezzel részben (nagyon kis részben) fel lehetne oldani az egyik nagy ellentmondást is a Hód-ban. Vagyis, hogy akik már egyszer-többször végigjárták a szinteket akkor azok had tudjanak akár úgy is fejlődni ahogy a címlapon is áll: " harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb..."

Ati 08-07-2007 10:33

Quote:

Originally Posted by VérGyöngyTyúk Z (Post 115548)
A legegyszerűbb megoldást viszont talán még fel sem vetette senki.
Hogy (ha másoknak nem is) a kék számos oriknak, amiket úgyis külön számol-figyel elégé a szerver, eltörölni a felfedezési százalékot és visszaadni a 225/1 hekis felfedezést.

Ők már egyszer, vagy többször körbejárták a játékot, ezáltal biztos, hogy tapasztaltabb játékosok, és még plusz személyiség is könnyíti a haladásukat. Semmi nem indokolja, hogy ezen kívül még plusz könnyítéseket kapjanak a többi játékossal szemben, akik esetleg még nem olyan profik, mert még sose fordultak.

Ha több személyiséged van, az nem azt jelenti, hogy mostantól leépültél szellemileg, és nem tudsz olyan jól játszani, mint eddig, ezért még kérsz könnyítéseket.

Chris 08-07-2007 10:33

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 115520)
Igaz nem vagyok érdekelt az anarchos témában, de ez a szenvedés már engem is zavar...miért nem lehet behozni a morálromlást és a szabi alatt fogyó területet?
1. érvetek, hogy nem lesz a piacon semmi
Erre csak annyit tudok írni, hogy lehetséges egy kisebb időszak, de utánna minden menni fog, max nem lesz annyi árú a piacon és nem 1 vipért kapsz 1 mrd-t.
2. Fordulni szeretnétek nem? Akkor nem lenne jobb, ha nem lennének ezek a szabis tömegek Top30% felett?

Ennek hátrányait visszább Hami már kifejtette... :rolleyes:
Lapozz vissza!

VérGyöngyTyúk Z 08-07-2007 11:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 115553)
Ők már egyszer, vagy többször körbejárták a játékot, ezáltal biztos, hogy tapasztaltabb játékosok, és még plusz személyiség is könnyíti a haladásukat. Semmi nem indokolja, hogy ezen kívül még plusz könnyítéseket kapjanak a többi játékossal szemben, akik esetleg még nem olyan profik, mert még sose fordultak.

Ha több személyiséged van, az nem azt jelenti, hogy mostantól leépültél szellemileg, és nem tudsz olyan jól játszani, mint eddig, ezért még kérsz könnyítéseket.

OFF: Akkor ez a topic pl miért nem lett még törölve, mint értelmetlen? Elvégre még a címéből is az olvasható ki, hogy könnyítést szeretne elérni?!

Van nem egy olyan emberke akinek egy darab orija sem fordult még soha, de mégsem merném rájuk azt mondani, hogy nem profik. Csak épp "beültek" pl valahol és elvannak. Vagy szabiznak időtlen idők óta. Van aki úgy vette a kékszámost akkor az attól még nem profi, lehet, hogy hót kezdő, mély zsebbel.

De a lényeg, (csak példa de az arányok eléggé megközelítik a valóságot!) hogy áll valaki a kékkettes orijával D-ben. 0,0% felfedezéssel mondjuk 6k hekin és mit lát? felette 50 körre nincs senki szabin kívül. Kéne a kékhármas, akkor fedezzünk fel. Na ja, nekikezd. Ha teljesen zavartalanul tud felfedni akkor is hetek kemény munkájával és rengeteg odafigyeléssel jut el mondjuk 9k hekire, csak azzal foglalkozik, hogy guruljon felfelé amilyen sebesen tud, alkudozik, kér stb. Elég egyetlen egy olyan emberke akinek a szabisok közt akad orija. Látja, "jön felfedezve a kékkettes" hurrá hoz földet!" Vár kicsit, másik oriból figyelve mikor ér az övé közelébe, kilép szabiról beveri irgalmatlanul földre. Kékkettes lerepül, a melója pocsékba a másik meg beépít és megy vissza szabira. Azt időnként ránéz a pontlistára jön-e újabb erölködő ori.
Per pill ez egy eléggé tipikus eset. Vagy nem? Most akkor így minek erőlködjön a kékszámos? Hogy vigyen földet másoknak? Inkább leszabizik, aztán a következő is, aztán a többi.

ON: Akkor a D-ben áljon vissza a 225/1 és mellé egy olyan, hogy mondjuk a Top 20% nem tud felfedezni.

jack herrer 08-07-2007 16:39

nem tudom de mintha ez az 1/10edes dolog nem az en otletem lett volna kedves Z:)
mindenesetre barmit mondasz megoldana a fordulasi problemakat(es mint irtam ez nekem sem tetszene):)
neha kezdem azthinni hogy gondjaid vannak a szovegertelmezesel:)
olyan reszletkerdesekbe tudsz belekotni hogy teljesen lefarasztasz vele:)
es mint mar emlitettem 1 azaz jol figyelj leirom megeccer 1db D-s orim van:)
amivel utni is szoktam de 1orivall sajna nem lehet "folrazni a Dcsopit"
sajna meg azal sem tudnam folrazni ha lopi vagy lion nagyorijaival elkezdenem utni a topos orikat:)
amasik az hogy ok ezt nem biztos hogy engednék nekem hogy randalirozzak az orijaikkal:)))
alapbol egy 100k hekisnel nagyobb orit ki sem lehet gyurni rendesen hadinak
a 65535max barak miatt
a moralromlas az meg eleg nagy marhasag lenne mert egyetlenegy csopi jachatatlan es az a D !!!
az Ycsopiban egy négyeske ugy tud fellepni hogy nem sért hatart
az otosel es nagyobb szamokkal levo orikat meg folengednek a hatarőrök némi diplomaciaval odaig hogy teljenek a topkorei!!!
ez az Yban teljesen jol mukodik es az ottani jatekosok tesznek is rola hogy ez igy is maradjon es a tamagocsikiralyok ne lepjék el azt a csoportot is
azt nem ertem amugy a Dben is hogy ha az ottani topos jatekosok ha egyeduralomra tortek akkor miert engedtek fol az oszes jatekost hogy addig fedezzen amedig akar???
egyszeruen keptelen vagyok folfogni a D-s jatekosok mit miert csinaltak:)
ha piaci egyeduralomra akar torni valaki akkor a tobbi jatekost nem lenn kéne tartani a sajat termeloktol fényevekre hogy eselyuk ne legyen belepiszkalni a nagyobbak dolgaba???
mert az meg oke hogy csinalunk termeloket hogy a hadikat tudjuk tomni penzel de az arányokkal igencsak elcsusztak(lehet azert mert egymást utanozták?)...
na mind1 a lenyeg hogy ott mindent csak a beke es szeretet jegyeben csinaltak a tamagocsikiralyok
ugyhogy amit ok elcsesztek mar csak nem nekem kene helyrehoznom!!!
inkabb neked kene folraznod a Dcsopit mert te azok koze tartozol akik elcsesztek azt a csopit:)
igaz lehet nem titeket kene bantani erte mert kozbe volt 2 szabalyvaltoztatas is amik tonkretettek a "jatekot" a D-ben
ugyhogy sztem fejezzuk be egymas szapulasat es szidjunk valaki mást:D

jack herrer 08-07-2007 17:09

tuvalu mar rommá lett utve mert en a szamocskas szabalyvaltozast az o esznelkuli szamokert forgasanak a kovetkezmenyeként konyveltem el:)
igazabol megboszulok mindent amit tudok csak mas kerdes hogy semmit sem ertem el vele:)
en ennyit tudtam tenni ezugyben:)
meg azt a temanyito javaslatot leirni:)
ezenkivul nem erdekel az egesz ami a D-vel kapcsolatos
amugy mar az egesz jatekot kezdem genyora unni :)
mert ezek a toldozom fotozom szabalyvaltozasok kezdik tonkretenni az idegrendszeremet:(
igaz ati aszondja hogy olyan szabalyvaltoztatasokat csinal csak ami veglegesen megoldja a problemakat de sztem csak megoldja az egyik problemat es a valtozas előhoz uj vagy roszabb esetbe ujabb problemakat mint az anarch D-bol fordulas esete is bizonyitja:(((
jo nem lehet mindent teljesen atlatni elore
de akkoris ezen a felvalrol veszem a problemakat hozzaalas a reszerol sajnos nem segit!!!
lehet megint abba is hagyom a jatekot fel evre hatha addig lesz vmi valtozas ezugyben:)

Gyula 08-07-2007 18:14

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 115679)
tuvalu mar rommá lett utve mert en a szamocskas szabalyvaltozast az o esznelkuli szamokert forgasanak a kovetkezmenyeként konyveltem el:)
igazabol megboszulok mindent amit tudok csak mas kerdes hogy semmit sem ertem el vele:)
en ennyit tudtam tenni ezugyben:)
meg azt a temanyito javaslatot leirni:)
ezenkivul nem erdekel az egesz ami a D-vel kapcsolatos
amugy mar az egesz jatekot kezdem genyora unni :)
mert ezek a toldozom fotozom szabalyvaltozasok kezdik tonkretenni az idegrendszeremet:(
igaz ati aszondja hogy olyan szabalyvaltoztatasokat csinal csak ami veglegesen megoldja a problemakat de sztem csak megoldja az egyik problemat es a valtozas előhoz uj vagy roszabb esetbe ujabb problemakat mint az anarch D-bol fordulas esete is bizonyitja:(((
jo nem lehet mindent teljesen atlatni elore
de akkoris ezen a felvalrol veszem a problemakat hozzaalas a reszerol sajnos nem segit!!!
lehet megint abba is hagyom a jatekot fel evre hatha addig lesz vmi valtozas ezugyben:)

Jack: Ati már leírta hogy néha olvasnod is kéne és nem csak a sajátodat. A kékszámos nehezítéshez Tuvalunak az égegyadta világon semmi köze nem volt. A szétverésével pedig csak magadrol állítottál ki szegénységi bizonyítványt. 5-10orival nagy bátran levertél egyet.

Ennyét elértél, többet nem :)
Jah meg csináltattál Ardennel egy topicot, a többi d-s topic mellé :)

Ati: a 2/D problémájárol már tudsz. Megoldására több lehetőség is van. De ha akarsz vele kezdeni valamit azt neked kell megtenni, mert a "játékosok" nem teszenek semmit, csak mint Jack is irta feljebb, egy biztonságos oribol figyelik a pontlistát és ha valaki ütőtávba merészkedik a szabis orijuk mellé akkor hiénáznak eggyet és vissza szabira.

Chris 08-07-2007 18:15

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 115676)
...inkabb neked kene folraznod a Dcsopit mert te azok koze tartozol akik elcsesztek azt a csopit:)

Ez azért elég erős, még akkor is ha mosolyogsz a mondat végén. Több összetevője van annak, hogy a D csopi olyan, amilyen. Az semmiképp nem megoldás a jelenlegi helyzetre, hogy egymásra mutogatunk, hogy "te vagy a hibás"! Inkább ötletek kellenének, hogy hogyan másképp lehetne segíteni (ha már egyszer úgy tűnik, hogy az eddig felvetett javaslatok nem jók).

Never 08-07-2007 18:49

Quote:

Originally Posted by belas (Post 115510)
tehát énis a morállomrásra szavaznék...

Sztem nem megoldás,csak azt érnénk el vele,hogy feljebb is minden ori szabin lenne.Nem mintha most nem így lenne :)
Esetleg olyanon lehetne gondolkodni,hogy a viptelen orik,X kör szabizás után elkezdjenek területet veszteni...bár ebben én sem vagyok biztos,hogy jó ötlet :)

jack herrer 08-07-2007 18:50

őő
nem en kezdtem az ujal mutogatast ha visszaolvasol Z kezdte hogy semmit nem csinalok es nekem kene folrazni a csopit:)
de mint irtam ezt a vitat nem kivanom folytatni mert nem egeszen az o hibajuk annak ellenere hogy benne van a kezuk:)
en nem mutogattam ujal senkire d toprol beszeltem nem szemelyeskedtem ugyerzem:)

gyula a szovegertelmezes ugylatom neked sem erosseged:)
az en ugy konyveltem el az az en maganvelemenyemet takarja es treszek ra hogy masik topikban ki mit irt tuvalurul:)
igazabol mashol mar irtam hogy en a normalban tapasztalt tuv jatekstilus miatt nem kedveltem a 10esket :)
ugyhogy sztem eldonthetem kit utok szet es hany orival ez az en maganugyem:))
ez az anarchban megengedett:)
a masik meg hogy 1 orival is ugyanugy szet tudnam szedni max tovabb tartana...
es tudom hogy a fel csopi rinyalt hogy ne bantsuk neverrel mert tisztelni kell amiert keken vilagit es ketszamjegyu
ez most is kb ugyananyira erdekel mint akkor:D
mellesleg rengeteg embernek bantotta a szemet tuv szamokert forgasa ezert soxor forumtema volt
hogy ki mit mond rola hogy miert lett megvaltoztatva a fordulasi szabaly azt meg elhiszem ha akarom...

jack herrer 08-08-2007 20:07

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 115687)
Jack:
Jah meg csináltattál Ardennel egy topicot, a többi d-s topic mellé :)

OFF
hmm es tehetek rola hogy van egy hulye szabaly hogy akinek minuszos a "hirneve" nem nyithat uj temat?
amugy lusta voltam nem is probaltam egybol megkertm ardent:)
de ez rohadtul nem fair hogy ha valakit ha nem szeretnek esetleg a tobbiek az nem nyithat temat
tiszta vicc hogy a jatektapasztalat meg ilyenek xart sem ernek hanem a tobbi jatekos lehuzza az elismertseged akkor megszivtad:D
ha reglelek par kulombozo neven a kulsore es lehuzom az elismertsegedet gyulus te sem tudsz majd temat nyitni es csunya pirosan fox te is vilagitani:P
mitnemondjak eleg gyerekesek vagytok mindketten ati es te is hogy mar nem eloszor ezen lovagoltok:rolleyes:

Ati 08-08-2007 20:12

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 116079)
OFF
hmm es tehetek rola hogy van egy hulye szabaly hogy akinek minuszos a "hirneve" nem nyithat uj temat?
de ez rohadtul nem fair hogy ha valakit nem szeretnek esetleg a tobbiek az nem nyithat temat
tiszta vicc hogy a jatektapasztalat meg ilyenek xart sem ernek hanem a tobbi jatekos lehuzza az elismertseged akkor megszivtad:D
ha reglelek par kulombozo neven a kulsore es lehuzom az elismertsegedet gyulus te sem tudsz majd temat nyitni es csunya pirosan fox te is vilagitani:P
mitnemondjak eleg gyerekesek vagytok mindketten ati es te is hogy mar nem eloszor ezen lovagoltok:rolleyes:

És hányszor írtad, hogy nem olvasod el, hogy más mit ír? Na ugye. Nem véletlen hát, hogy nem indíthatsz új témát. Ez nagyon jól is van így, tökéletes példa ez arra, hogy ezen nem is szabad változtatni. Sőt, az ilyen kis "kijátszásokat" talán még ki kéne küszöbölni.

Ne haragudj, de ha annyira nem tiszteled a többieket, hogy elolvasd, hogy mit írnak, akkor ne várd, hogy más akárcsak kicsit is kíváncsi legyen a javaslatodra.

Biztos vagyok benne, hogy van olyan ember, aki tiszteletben tartja a játékostársait, és tud úgy fórumozni. Bőven elég, ha az ő kiváltságuk a témaindítás.

Mert jelen esetben azt is látjuk, hogy a saját témádat is remekül szét tudod offolni.

Ennek így semmi értelme.

Gyula 08-08-2007 20:21

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 116079)
OFF
de ez rohadtul nem fair hogy ha valakit ha nem szeretnek esetleg a tobbiek az nem nyithat temat

Sok sikert hozzá.
itt ép azt ecxseteled hogy hogyan tudnál csalni itt, ha ez örömet boldogságot okoz neked akkor ismét csak sajnálni tudlak.

jack herrer 08-08-2007 20:27

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 116083)
Sok sikert hozzá.
itt ép azt ecxseteled hogy hogyan tudnál csalni itt, ha ez örömet boldogságot okoz neked akkor ismét csak sajnálni tudlak.

ezen mi a csalas?
az neharagudj de viccha valaki 6-7 ev jatektapsztalattal nem nyithat temat mert nem kedvelik a tobbiek!!!

jack herrer 08-08-2007 20:28

ajajaj:)
ati
inkabb nem bonyolodok nagyobb vitaba veled mert en huznam a rovidebbet:)
epp eleget olvasok mas temakban is ha gondolod letesztelhetsz nehany keresztkerdessel a fejlesztesekel kapcsolatban:)
amugy az hogy nem erdekel teszek rá es hasono kifejezesek miota jelentik azt hogy nem olvastam valamit?
na mind1 majd regelek uj neven ha temat akarok nyitni:)
vmi lánynevet fogok hasznalni ugy tuti szeretni fogtok:D
csinalok 50 beirast pikpakk minden temaban beirom hogy igen tamogatom:)
nem irsz ki nekem egy szavazast ati hogy milyen neven regizzek?
zsuzsika orsika vagy bejácska?:D
persze ez csak vicc lusta lennek ilyesmihez:)

Ati 08-08-2007 20:32

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 116085)
ezen mi a csalas?
az neharagudj de viccha valaki 6-7 ev jatektapsztalattal nem nyithat temat mert nem kedvelik a tobbiek!!!

Nem hiszem, hogy itt a "nem kedvelés" szóbakerült volna, viszont te magad hoztad szóba, hogy lusta vagy még témát is nyitni, és hogy mások írásait elolvasd, az pedig már végképp elképzelhetetlen.

Ez az a hozzáállás, ami egy társadalmi színtéren, mint a fórum is, azt hiszem, hogy nem helyénvaló.

Bőven elég, ha itt egy embert utálnak sokan: ezt a szerepet az adminságommal felvállaltam.

Ati 08-08-2007 20:34

Nyah, témához van esetleg még hozzászólás, vagy átmentünk csetbe, és tehetem át oda? :)

jack herrer 08-08-2007 21:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 116087)
Nem hiszem, hogy itt a "nem kedvelés" szóbakerült volna, viszont te magad hoztad szóba, hogy lusta vagy még témát is nyitni, és hogy mások írásait elolvasd, az pedig már végképp elképzelhetetlen.

az hogy akarki szavazhat a masik "elismertsegere" az micsoda ha nem az hogy kinek menyire voltak esetleg szimpatikusak az eddigi beirasaim???
sztem egy kis logikaval ra lehet jonni hogy mit takar valojaban az elismertseg:)
az hogy en mit mondtam es azt te hogy ertelmezted felre azt meg hagyuk:)
karaszonyra haljakmeg veszek nektek magyar ertelmezo keziszotart :D
a tema sztem is mehet a levesbe teged nem erdekel
nalam is betelt a pohar
nem is ertem mit bohockodunk itt
vagy akar le is zarhatod a temat
gyulat meg toroltem msn ilyen emberrel nem beszelek tobbet(es remelem soha nem fogunk talalkozni)
amugy sem kedvelem tulzottan az alkoholistakat akik egymasra szavazgatnak hogy elismertek legyenek:D

off en beszeltem:P:D:D:D

Ati 08-08-2007 21:22

Oké, akkor ezúton arra kárlek, hogy a jövőben maradj távol a fórumtól. Köszönöm.

Többiek? Van valaki értelmes ember, akit érdekel a téma, vagy tényleg csak arra volt ez az egész jó, hogy legyen egy újabb téma, ahol fel lehet azzal vágni, hogy micsoda király csávó az, aki a legkisebb mértékig sem tiszteli játékostársait?

jack herrer 08-08-2007 21:31

en nem adtam meg a tiszteletet?
nem en oltottam le magam hogy hulye vok es temat sem tudok nyitni meg hasonlok
a tisztelet ott kezdodott volna
en udvarias voltam eleinte
na mind1
ha szepenkerlek elveszed az irasjogom?
ugysem birnam megalni hogy ne irjak tobbet
foleg fha valami uzit nekem cimeznek

Ati 08-08-2007 21:35

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 116096)
ha szepenkerlek elveszed az irasjogom?
ugysem birnam megalni hogy ne irjak tobbet
foleg fha valami uzit nekem cimeznek

Természetesen, mert ennek így semmi értelme.

Téma is áttéve az általános beszélgetések közé, mert ez már rég nem szól semmiféle javaslatról, csak a szokásos személyeskedésről. Ha valaki érdemben szeretne ezzel a témával foglalkozni, és indíthat témát, akkor kérem tegye meg. Túl nagy érdeklődést nem láttam eddig itt.

belas 08-08-2007 21:53

Sztemis szétlett offolva a téma:( ezt szomoru volt végigolvasni...

Ati 08-08-2007 21:58

Quote:

Originally Posted by belas (Post 116099)
Sztemis szétlett offolva a téma:( ezt szomoru volt végigolvasni...

Ez van. Megerősítette, hogy helyes döntés volt a javaslatindítás korlátozása.

Steve 08-09-2007 08:31

Csak egy sztori és ami szerintem a probléma. Elnézést hogy konkrét neveket írok, remélem nem sértek meg senkit.
Jó féléve fordítottam egy egyszemes orit Dből. 2000hekiről indulva 20k hekiig kellett hogy menjek. Szerencsére kaptam tápot, így annyi kati volt hogy fel tudtam volna fedezni, de közben jött a nehezítés. Ekkor ütnöm kellett. Azzal a problémával szembesültem hogy nagyon nehéz célpontot találni. Sebaj, igen sok idő alatt pár ütésváltással hála ég összejött. Ez azt jelenti, hogy én mint kisember az egy fordulásommal úgy 4-5k hekit vettem ki a csopiból (más ütése - fordulás). Aztán pár hétre rá Jupi felvitt pár oriját magasra. Őis nagyon szépen játszott, sokat ütött, de ezzel a top alatti részbl rengeteg gyakorlatilag visszafedezhetetlen hekit vesztett. (ne feledjük, plusz hátráltatás hogy ütéskor nem csökken a fedezési arány). Majd jött Arden és Dev, ők is felvittek pár orit, nagyon szépeket ütöttek, de egy idő után elakadtak, pedig tényleg mindent megtettek. Ez nem az ő hibájuk, nem azért történt mert nem tudnak játszani, mert igenis jó tervük volt, egyszerűen elfogyott a célpont. És minden egyes felütésnél rosszabb lesz a helyzet.

Hogy ez szerintem miért van? ÉN úgy láttam anno, hogy a kialakított egy millás hekihatár nagyon magasnak bizonyult. Ez gyakorlatilag azt jelenti hogy a béke szigete csopi utolsó akciója az volt, hogy vagy 50 határvéd lett 1 millán és az olcsó fedezéses rendszerben minden tamagocsikirály gyiorsan feltlta magát efölé. Így eshetett meg, hogy a kékszámos nehezítés bevezetésekor az 1 és kétszemesnek ugyanannyi volt a limit.

Röviden: annyira torz a pontlista, hogy túl sok az ori fenn és lenn nincs egyáltalán normális mennyiségbe. Erre szerintem csak az lehet a megoldás hogyha az illetékes adminisztrátor önkényesen belenyúl a csoportba. Történt ez már így. A hogyanjára sok alternatíva volt már. Amit ebben a topicban indítiottak az spec nekem cnem tetszik, szerintem kiforratlan. De úgy gondolom, bármilyen radikális lépés jó volna. A klánszint ötlete süllyesztőbe ment, személyes tragédiám, mert az nagyon jó móka lenne. Kár hogy személyeskedésre hivatkozva lett elvetve. Személyeskedések mindig lesznek, ezen talán túl kéne lépni. Talán jobb elbánást érdemelhetne ez a kiscsoport őrült fanatikus aki rengeteg idejét, és elég sok mennyiségű pénzt áldoz erre a játékra. De ez rossz érv, ne azért várjuk el mert sokat fizetünk, hanem azért mert elvileg ez is a játék egy támogatott része kéne hogy legyen. Mint kiderült, az ellentétek miatt sajnos önmaguk nem képesek megoldani a problémát, ez többször kiderült.

Mégegy utolsó köszönet: az egyetlen kicsit korrektebbül gondpolkodó játékos Crazy volt, akit végül sikerült meggyőzni hogy feleslegesen tartott 50topos oiját mélyszabizza, ekkor a top30 a 70%ára esett vissza, ergó ha több ilyen lenne lehetne élvezetes csopit csinálni, csak sajnos nem lesz.

Röviden: szerintem restartolni kéne minden orit. mindig ide lyukadok ki...

Elnézést, a vége zavaros, sok régi gondolat, meg lehet hogy egyáltalán nem igaz, hieszen sacc/kb fél éve nem láttam D pontlistát, bár van egy tippem hogy nem változott :)

belas 08-09-2007 09:48

kicsit lejebb esett a top,most kb 12k hekiről lehet fordulni....

Arden 08-16-2007 11:55

ismét megmozdult a tophatár,Crazy 100k hekis orijai mélyszabira mentek,ahogy ígérte,így 1,3 milla ponton már pörög a kék 3masok topköre :)

Ati,ebben a témában várhatunk vmi előremozdulásra? :)

All times are GMT +1. The time now is 10:55.