![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Én nem ismerem wandot, annyit tok róla amit hallottam innen-onnan, de én is szeretem :)
Off Vajon rólam mikor nyílik rajongói topic? :) Off end |
Quote:
nézd ahogy elnézem olyankor nyílik amikor már mindenki utál (lásd Harcosok), szal azért ez kétes dicsőség :D |
Quote:
|
Quote:
Kizááááárt.:D |
Quote:
további problémák fellépése esetén fordulj szakemberhez :D valami azt súgja nem kell messzire menned a segítségért :D |
Quote:
Ha lenne sárkányom minden bizonnyal kedves, aranyos lenne! :) És megtiszteltetésnek vehetnéd, hogyha csak rápillanthatnál! :) |
Quote:
Pfff....:rolleyes: |
Quote:
brühühü:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( |
Quote:
|
Quote:
|
Wand ahelyett hogy nyaralnál itt rontod a levegőt? :p
Legalább rontanád akkor már a hodba is;) |
Quote:
|
Quote:
Lehozzam Neked a csillagokat, vagy mivan??? :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Megvan? Na, most hogy visszajöttél, hogy megnézd a további utasításokat menj vissza és hajtsd végre azokat.:D Szal... a fürdőben találsz egy olyat, hogy tükör... Nézz bele... Na, akit ott láttál, ő lesz az.:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
húú, akkor még van, aki komál :) király :D |
Szép reményü topic ez már látom :) Ha jól emlékszem írt ide Baba, Serg, Monró :) Már csak az hiányzik hogy tiszteletét tegye Ati is :)
Wand: Cassyrol jühetnek azok a kényes énfók :) Az oribelépőd meg 32kulcs8263 ha jól sejtem :) Jah és ha valaki látta az underworld cimü film első részét légyszi mesélje már el nekem, mert nincs meg írva a cd teljesen és nem tudtam megnézni :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
megismerni önmagam?? az még tuti nekem is fájna! :D |
Quote:
|