![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Azért az ilyeneket gondoljátok át. A tükörvarázs az egyik legbrutálisabb faji vari az össze közül. Szieszta vagy fantomsereg mellett az embert ( ami most se túl komoly ellenfél, legfeljebb ha nagyon brutál szövije van ) még ennél is könnyebben szét lehetne szedni... |
Mi ez a zöld meg szürke meg piros izé?
|
Quote:
|
Quote:
Ez valami fórumos funkció, de még új vagyok, nem tudom mire jó. |
Quote:
|
Emberi faj tényleg nem valami jó...Bár a tükörvarázs durva, de kéne nekik legalább valami előny...
Saját ötletem: -alkalmazkodás: ez egy specialitása az embereknek:ha egy bizonyos játékos sikeresen támadja és többször, akkor annak átveszi az előnyeit, ami segít a védekezésben(pl egy ork hadi már 20-adjára támada meg és az orknak 35-ös hadi tudománya van szemben az ember éppeni 15-ösétől akkor védekezés esetén a hadi tudománya felmegy valamennyivel[nem 35-re, hanem ahhoz támadások mennyiségétől függően egyre köelebbire!bár egyre lassabban..], de akár átveheti, ha a elf támadja védekezés bónuszát vagy a varázslatvédelmét). Ugyanez van tolizásnál és varizásnál is. Mindig annak az előnyeit kezdi felvenni, aki a legtöbbször támadja(hadi, vari, toli külön), méghozzá úgy, hogy: össz támadás attól az oritól x (össz támadás attól az oritól\össz támadás minden oritól) +még valamilyen képlet ami meghatározza, hogy mennyire vegye fel az értékeket. -Leigázás:ugyanez csak ez földfoglalás esetén: Ha földet foglal valakitől akkor felveszi annak a népnek a hozzá viszonyított támadási előnyeit, akitől a legtöbb hekit foglalt(ellentétben az előző tulajdonsággal ennél egyben a hadi vari és tolit is). A képlet hasonló lenne, mint az alkalmazkodásnál. Esetleg mind2-nél valamilyen mértékben(kevésbé, mint az előnyöket) az ori hátrányait is felvenné. Persze csak az adott offenzív vagy deffenzív formában. Gond: Megvalósítás "kissé" nehézkes és "átlag feletti" terhelés a szervereknek...ja és , ha valami nem tájékoztat róla, akkor nehéz követni\kiszámolni... |
Quote:
|
Esküdni mertem volna, hogy egy újabb tüöbbezer éves ötletet ki fog feleleveníteni. :(
Willi, arra kérlek, hogy a korszakalkotó ötleteket hagyd a fórumon kívül. 2-3 napnál régebbóta nemigen jhátszhatsz a Hódítóban, és máris mindent meg akarsz változtatni. Ez butaság. Ne akarj. Játssz. Ha nem tetszik a játék így, akkior pedig ne játssz. |
jah:D
Már nem is ötletnek tartom, hanem felvetésnek... Eléggé nehézkes megoldani...sztem nem is lesz...csak írtam egy érdekes cuccot hozájuk... Alfajok ötletet különben támogatom...de csak akkor, ha komoly érdemi különbségek lesznek az alfajok közt, kül csak értelmetlen programozás az egész... |
Quote:
Ne haragudj, de az ilyen mentalitásnak nincs helye a fórumon. Ezennel elbúcsúzunk egymástól. |
Quote:
|
Quote:
Nem mintha zavarna, hogy itt van, csak mintha kicsit következetlen lenne ez a dolog. Igazából a bannolással se értek egyet, de ugye az nem az én dolgom, és nem is lesz :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De persze lehet, hogy csak képzelődöm.:) |
Quote:
Sokadik téma teljes szétoffolása, amihez Vili hozzászólt, kikapcs. |
Hali!
Olvasgatni kezdtem a témát és nagyon megtetszett az elgondolás.:) Hol tart ez a projekt? Lesz belőle valami? |
Quote:
|
Quote:
Célszerűbb lenne inkább ezt elkővenni, mint még 3 évet vitatkozni " apró módosításokról" a hullával kapcsolatban nem? Mert mindíg ezt olvasom,amikor oda keveredek. :) A döbtő többségnek pedig eztetszik, ha jól látom. |
Quote:
|
Türelem, rózsát terem :D:D:D:D
|
Hozzászólva a témához, nekem tetszik, hogy az embert variáljuk meg, de szerintem simán maradhat ember a neve, nem kell paladin, buzogányos, teuton lovagnak lennie :):)
Viszont nem kellene az orkot replikálni, legyen másabb. A Paladinos rész meg kicsit zavaros lenne szerintem. legömbözöm, orkot mutat azt hulla lesz...hát nemtom :D Gondoljatok bele, hajnal 3-4 órás gömböléskor, lehet bejátszanék pár ilyet, azt mennék a pszichológushoz, hogy meggyagyásodtam, azt másnap mikor számolom a pénzt a munkahelyen, majd mondom húú egy 5 ezres...még jó, hogy rajta a Paladin varázslat, ez tuti csak 500 ft :D |
Quote:
volt egy szövitársam, anno biztonságiör volt. Még most is mosolygok mikor mesélte, hogy mit álmodott. Anno oriással volt a hodba, és azt álmodta hogy betörtek oda ahol melozik, mire álmába legyintett egyett hogy nem baj nem visznek sokat mert rajta van a szieszta:D hetekig ezen röhögtünk mikor mesélte a forumon milyen álma volt már káros volt a hod neki igy abbahagyta |
Ez se rossz, félek én is igy járok :)
|
Hát szerintem a Paladin kicsit erősre sikerült... Képzeljük el, hogy beépül az orija, tele lesz íjjal, ezzel betonozza magát, és mindemellett még ezzel egy szép varázserőre is szert tesz, amivel ártózhatna is. Mindezt persze templom nélkül, hogy még több barakkja vagy egyéb épülete legyen, mert hiába nem lesz rúnája termelve, megveszi a piacról, mert úgyse kell másra költenie. Néhanapján meg egy éjjel seregcserével még ki is megy egy-két fosztásra, amiből megszerzi a szükséges pénzt, vagy csak a szövitől kapja meg és kész. Plusz hozzá ez a védelem a szövire elgondolás is azért erős túlzás.
szerintem |
szerintem is meg lehetne kicsit turbózni az embert, de azért ne ennyire:)
ennyire összetetten meg egyszerűen lehetetlen lenne követni... |
Quote:
-Varázserőben nem fog felérni egy igazi varis óriáshoz. -A templomban sokkal többen vannak, nem kap annyi mágia és tolitekit sem. -Seregeit varázslóit tekercseit, és házait nem védi a szieszta a tolvajok ellen. -Katonai ereje messze egy mostani hadis faj alatt marad. Mindezekért cserébe sokrétűbb, de ha kitámad akkor azonnal megzuhan a varázsereje. |
Quote:
szerintem sokan kezdenének vele játszani, mert jól hangzik... viszont sokan mondanák, hogy inkább más leszek a következő szinten... akárkit támadsz be, nyom egy kristálygömböt, tuti sikerül, egyből leártóz.... aztán rájössz, hogy jobb, ha ki sem mész otthonról... :( |
Quote:
Sem hadilag sem mágiában nem vehetné fel a versenyt az abban jeleskedő fajokkal, de változatos új játékstílust eredményezhetne. A faji varázslatán persze lehet elmélkedni, de az alapkoncepciója szerintem érdekes színfolt lehetne a játékban. |
Skacok, kár ezeken a dolgokon filózni, mert "Jelen pillanatban nincs terítéken az ember változtatása."-by Ati :D
Bocs, Ati, nem cukkolni akarlak,de tényleg. Mindezek ellenére én támogatnám egy ilyesmi faj létrehozását. |
egy aprócska ötletem lenne a fajhoz
a "tükörvarázs" a gömböt (és a mágiafelderítést) is tükrözze kivétel, ha a támadó varázsereje ötszöröse az emberének lényegében egy "átüthető" fantomsereg, ami tükrözi az ártókat :) egy kis színt vinne a hódítóba és megérné választani a harcokban velük is kéne számolni, aminek hatására megjelenhetnek a varisabb és a tolisabb (félelf!!!) országok megbontaná a játék ~egyensúlyát , de szerintem jó irányba és nem utolsó sorban az ember játszhatóbb lenne |
Quote:
Ha már van tükre, akkor legyen gömbölhető... A javaslatodat értelmetlennek látom... Amit utána írtál, azt meg nem is nagyon értem... |
egyebkent valamit kellene kezdeni az emberrel, mert eleg gyengus faj es a kezdok eloszeretettel valasztjak elso orszaguknak, meg el nem megy a kedvuk a jatektol.
|
Quote:
|
Ember az etalon, valóban kicsit lemaradt a többi faj mögött. Én is szívesen látnám, ha egy használhatóbb valamit kapnának sokan akik első fajként választják.
A fajivari módosítása az egyik lehetséges jó irány, de jobb lenne ha könnyebben lehetne nyitni a világra, nem csak elrejtőzni. Szóval infószerző mágiánál arra is kéne a bónusz amikor az ember gömböz mást. Föntebbi szinteken ettől még ugyanolyan használhatatlan maradna, ez még csak olyan módosítás ami meghagyná a státuszát a többi faj között, de kedvet csinálni alkalmasabb lenne mint a jelenlegi ember. |
Quote:
|
Ati, jelen pillanatban terítéken van az ember-faj módosítása?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:13. |