![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Emberi segítséggel meg... akkor már felkeltél úgyis, egyszerűbb ellőni a távolbalátást magadtól. |
én mint informatikához síkhülye...a mostani rendszer azt hiszem nem zárol x próba után...beírja a script írója, hogy 1000-9999ig minden számot próbáljon meg és kész is...
feltétlen javaslom, hogyha számos megoldás lesz akkor 2-3 próba után zárolja be az orit egy órára. |
Quote:
Ilyen szintűekre gondolok? Válaszd ki a 4válaszból a nagy A betűt. Ha elsőre nem sikerül, akkor jöhetnek a számok, ha neked kényelmesebb számokat beírni, akkor nyugodtan elronthatod :) És abban is igaza van, hogy a fórumon hamar összegyűlne a kívánt mennyiségű kérdés :) |
nekem wand ötlete a kérdéses katintós elég szimpatikus;):)
és Vale megelőzött:) |
Quote:
|
egyszer csak eltalálja...ha a gépek nem tudom millió műveletet képesek most megcsinálni 1 mp alatt...ezért javaslom a zárolást
|
Quote:
|
Nekem spec nem tetszene hogy kódokat írogassak távolbalátás elött, és idegesítene is de nagyon . :(
Találtam neten egy idevágó beszélgetést remélem nem gond ha a linket beszúrom. A lényeg itt is, hogy kódgenerálóval szeretné megoldani hogy botok írogassanak az oldalra. A lényeg, hogy neki sem tanácsolják a kódgenerátort, nem is egy emberke írta hogy aki akarja visszafejti, tehát egy informatikus ellen ez nem megoldás és naná hogy a programot informatikus írja. http://weblabor.hu/forumok/temak/4740 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Ez persze csak hangos gondolkodás. :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Továbbra is csak hangos gondolkodás.) |
Én nem használok semmilyen scriptet, nem örülök annak hogy mások használnak, de ez a kódos dolog nekem sehogy sem tetszik, Ati akármit is gondolkodik hangosan, mindig attol félek hogy majd egy kritikus pillanatban fogja kérni az ország a kódot tőlem.
Nem lehetne valami mást kitalálni? |
Quote:
ha valaki azt nem tudja, hogy az alma a gyümölcs vagy a szék, az ne lépjen be az orijába:D |
Quote:
|
Próbáljuk meg a fejlesztések topicot ne szétoffolni azzal, hogy ki kinek ad milyen színt. Köszönöm.
|
Mint már másik hsz-emben írtam semmiképp nem támogatom ezt a számbeírós ötletet, mivel telefonról ha vagyok le kell töltenem a képeket is emiatt, ami még lassabbá és még nagyobb adatforgalmúvá (drágábbá) teszi a dolgot!
Inkább használják a programjukat, úgyis a komolyabb orik/szövik úgy számolnak 1-1 támadásnál, hogy az illető gépnél van. |
Quote:
Este meg nyugodtan alszom azért nemfogom futtatni a gépet, ha beütnek, hát beütnek majd visszakapják :) |
Quote:
Ui: Már látom a kérdéseket: miért nincs még anarchban, ha ilyen sejtések vannak. Ha ismét felmerül az erős gyanú, akkor ilyen előtörténettel természetesen azonnal anarch lesz belőle. És ilyenkor már elég a gyanú is. |
Én nem tudom hogy ki miért használ scripteket de én nem használnék mert azért jáccok mert örömöm lelem benne.Most abban hogy egy hülye "progi" nekem távolozik meg sms-tküld hogyha jön valaki abban semmi örömöm nincs.De ők biztos ezt érzik jónak...
|
Quote:
|
Quote:
amúgy a számosképesmegoldást én sem értékelném.. főleg azért nem (régen már volt is ezzel kapcsolatban vitám a supporttal), mert amikor régen hétvégiztem kifejezetten idegesítő volt, hogy le kellett a számokról a kis képet print screenelnem és átküldenem valakinek, aki megmondta, hogy mi is van rajta, mert az esetek bő 60%-ában nem tudtam őket elolvasni.. namármost, ha ezt éjjel 2 körül is el kellene játszanom, lehet hogy cseppet sem értékelném :rolleyes: |
nem tom milyen színnel kéne írni:(
MIÉRT NEM TETSZIK NEKTEK WAND ÖTLETE:confused: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:37. |