![]() |
Bemutatkozás
Sziasztok!:)
Sanyi vagyok, 25 éves, Borsod megyéből műszaki informatikus végzettséggel. Néhány hónapja játszom, a függőséget eddig sikerült elkerülnöm. Van egy pici orim és egy szövetségem a barátnőm orijával, és oroszlánként védem őket. :) Mindenkinek jó szórakozást kívánok:) |
olvasva bemutatkozásokat én vagyok az egyetlen aki a gépet alig bírja bekapcsolni?(mindneki informatikus..elbújok közgazdaságtani ambícióimmal)
|
Quote:
itt a kazánfütötöl az informatikusig mindenkit megtalálsz.. ja és a portás is informatikus merthogy kérdezösködnek tölle is.. |
Üdv mindenkinek!
Akkor én is feliratkozok a bemutatkozott emberkék listájára: Gergő vagyok Szabolcs megyéből 2 éve hódítózok napi 5-6 órában igaz ez csak egy ori. mi lesz ha ha több lesz?:) továbbá gimibe járok és környezetemben is akad néhány függő hódos. asszem ennyi ha valakinek kérdése van megteheti itt vagy 323198. ja és 4ever HÓDÍTÓ:D |
Peti vagyok. 26.5 éves. A hóddal 4-5 éve ismertetett meg egy volt kollégám Otoh-Gunga néven ismeritek ha jól sejtem.
Notsak notsak... Van itt ollan aki még emléxik a DundaTökiBácsira? :-O Rajtunk kivül ;-) |
Quote:
|
Az is Ö volt :) .... Asszem.... ugy rémlik :)
|
Noha Lányokat még nem nagyon ismertem meg írjatok ide:)
LORD OF THE RINGII (#200887) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amugy sziasztok 25 eves multam (nem sokkal, csak nehany honap), Pesten szulettem es szeretem is a pesti eletet. Vegzettsegem szerint kulkereskedelmi vallalkozasi ugyintezo vagyok (ilyet sem lattam meg sokat:)) de meg veletlenul sem a szakmamban dolgozom... viszont szeretek hoditozni, es a konyveken, zenen, versen kivul meg sok mas is erdekel! Asszem most ennyi, ha valakinek lenne egyeb kerdese, az ugyis megirja :) |
Quote:
Remy: Te nem vagy mérvadó ebben a témában ;-) |
Quote:
|
Quote:
|
Látom itt vannak szóló szöszik :))
Lányk a Bulik topicot ajánlom figyelmetekbe :)) |
Quote:
|
Bodog szülinaPOT Sógor:)
|
Quote:
Ha mar bemutatkozasnal jarunk ime: Mike Forester a becenevem 23 leszek majusba, es a Szigibabe vel elek egyutt...( O a jegyesem...) kozepsuliba infot tanultam a napi par ora a geppel az muszaly kulonben elvonasi tuneteim vannak... Hobby: kosarlabda amit egy evig versenyszeruen is nyomtam, olvasas, lustalkodas az agyban...ebben eleg profi vagyok..., moziba jaras, pohar emelgetes a szajhoz...:) Pesten laktam sokaig, de kesobb lekoltoztunk videkre majd nem sokra ra kikoltoztunk angliaba, es mar jo ideje itt vagyunk es tervezgetjuk hogy mit csinalunk majd otthon.... Mas nagyno nem jut eszembe |
Quote:
|
Mike, most teljesen elrontottad az image-emet!!! na ezert meg kesobb szamolunk... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én nem vagyok se festett, se eredeti szőke, de én is az írásjoggal rendelkező nőnemüek táborát erősítem :D |
Quote:
ennek örülök:)) De hol lehet elérni titeket, hol, hol??? :confused: |
Quote:
|
Gyüszüs: a hoditos jányok elerhetetlenek... olyanok mint a nimfák!
:P |
nem elérhetetlenek, csak többnyire foglaltak:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És mi is a pici országotok sorszáma??? :confused: mer azt ugye sneki nem adta meg:D |
az enyém 6 szémjegyü:P
a többit rátok bízom:D |
de sokan szólnak hozzá..
|
Bemutatkozás:)
Sziasztok!:)
Gábor vagyok 12 éves , fél éve játszom a hódítoval. Amikor tudok hódítózok és más egyéb játékokal játszom. Most Borsodban lakom vidéken. Hobbijaim a foci, gépezés,táborozás. Ezen a nyáron is megyek A balatonra:) . Lényegében ennyi:) további jó hódítást! |
Quote:
|
szóval...
az a helyzet, hogy visszatértem, mint a terminátor :D még nem biztos, hogy véglegesen, de azért elérhető vagyok :) szóval aki eddig nem ismert, itt a lehetőség :D naggyongyorsan jöjjön 5/u fórumra de az is, aki ismer! :D |
Üdv! Enkidu vagyok, a nagy harcos!
A sör a menny itala! Az ork pedig a legnemesebb, legbátrabb és leghősibb faj! Fülemnek nincs kedvesebb ének vagy dal, mint az ork csatakiáltás: "GURÁÁÁÁ!!!" A Conanban azt mondják, hogy "Az erő az égből jön." Egyértelmű tehát, hogy az ork sör minden erő forrása! Igyatok sok ork sört! A zagyat is tisztíccsa!!! :D |
Sziasztok!
Mivel engem még senki sem ismer, ezért szeretnék módosítani rajta. Ani vagyok, Nógrád megyéből, 28 éves. Pár éve én is játszottam már a Hódítón, de abba kellett hagynom, viszont pár hónapja visszatértem. Nagyon tetszik ez az új játék. Az országom: Deme (#325904) Üdv. :-) |
All times are GMT +1. The time now is 13:56. |