![]() |
Quote:
|
Üdv!
Sikerült megcsípnem a 125ös sorszámot. :-D Az 52 percben van kv. pea |
Quote:
te se változol ;) |
Quote:
|
Külön "gratsz" az első multiknak:
FUBU (#24) Conquerer (#58) The Pandemonium Fortress (#108) YaMaKaSi (#179) --zozó-- (#188) Harrogath (#210) |
Quote:
Hány óra kellett nekik, regisztrációtól a büntiig? |
Quote:
|
Nagyon örülök, h végre elindult a német nyelvű változat, nagy szükség volt már rá.
A jobb érthetőség (és ezáltal a jobb játszhatóság) érdekében azonban igen jó lenne, ha a leírt szövegben időnként előforduló különféle (nyelvtani, nyelvhelyességi, szóhasználati, stb.) hibák mielőbb ki lennének javítva, ehhez szívesen felajánlom segítségemet, amennyiben erre szükség / igény lenne. |
Ati,ugye itt is az 1 normálos ori mellett 4 anarchos orija lehet az embernek? :)
|
Quote:
|
lehet hülye kérdés, sőőt..
most 980 kör múlva ha egy ori fellép, akkor ő egyedüliként nem tud fedezni, mert ugye a 4.ig lehet fedezni, dehát ő az első, akkor nem tud fedezni? természetesen, csak elmélet, mert valószínű, hogy több, mint négyen fognak 1k kör múlva azonnal lépni |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
egy kérdésem lenne.
Ha egyedül vagyok egy csoportban,benne vagyok a top30% ban??? |
Quote:
|
Quote:
nem sikerült...még:)...csak kérdeztem... tényleg: hogyhogy egyenlőre csak 2 csopiba lehet regizni(5/V és y)??? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Tudtommal nem vagy benne. 4főnél kisebb csoportban senkinek nem nő a topköre. |
[quote=Valezius;101147]Miért hány orit akarsz regelni ötös szintre? :)QUOTE]
csak megkérdeztem,hogy miért van így:) ne következtessetek már:D... |
Quote:
|
Quote:
a rabló mindd egyes, mindd többes számban Räüber |
Quote:
U.I.: perfekt német tudásom ellenére a herberge szón és is ültem pár másodpercet aztán megnéztem a súgóban mit írnak róla:D:o |
Quote:
De... a Räuber továbbrasem = a Diebe szóval, márpedig nem ártana, ha a főmenü és a képzés egységes lenne. ;) Lehet ciki lesz, de a Gemüsehändler nem zőldségest jelent?:o |
Quote:
amúgy meg igen úgy van, tudtom szerint azt jelenti |
Quote:
|
Szerintetek a Legedarnak van már német anyanyelvű felhasználója?
|
Quote:
|
milyen necces, hogy már a 2.-iknapon anarchaba vágtak pár orit:D:D sokáig volt tiszta a játék:mad:
|
Na, most akkor van német verzió. De melyik lesz a következő? (Gondolom itt nem fog megállni a dolog :rolleyes:)
|
Quote:
|
üzbégül esetleg? úgy is már jópár éve ott laksz elvileg...csak ismered a nyelvet
|
izéé.. eseményjelző az azért van itt is? vagy csak én vagyok ilyen kivételezett, hogy nem villog, ha a helytartó munkálkodik.. vagy csak sutyiban csinálja a dolgokat? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pedig már azt hittem, hogy kigyógyultam:) de elég inaktívak voltak a hódosok amikor elindult... több mint 1 órára rá regiztem be és ígyis a 93-as számot csíptem el:) Pool kérdése, hogy nem-e lehetne a magyar vipköröket áthozni németbe, vagy magyar szolgáltatótól ahogy magyarban is pannon és T-online-tól küldeni VIP sms-t német nyelvre?? szerintem sokak örülnének neki... én biztos, mert komolyabban gondoltam ezt, de ha 90 napos limit mindig lesz, akkor nagyon sokáig nem fogom húzni, még ha lépek is szintet mindig |
Quote:
|
azért mondjuk kicsit durva, h kb egy napos a játék és már 6 ori került anarchba.. :)
|
Quote:
Ati Arab nyelven nem gondolkoztál ?? :D Onnan biztos lenne játékos :D |
All times are GMT +1. The time now is 06:30. |