![]() |
mindenkinél más a cél. valaki erösödni akar. valaki izmosodni. valaki meg csak azért megy le a terembe hogy felhuzhassa a biciglis kesztyüjét. :D nekem 8 év után csak az állag megörzés a célom. :D
amugy pedig... egy labdát kergetni az sport? ha valaki nem a labdáért küzd hanem azért hogy egy számára kivánatos fizikumot elérjen az miért baj? mert nem önzetlen? :D amugy nem te irtad azt hogy nem tetszik a csajoknak ha gyurunk. na látod mi még ezt is bevállaljuk. :D |
Quote:
Másrészt a táplálékkiegészitő nem kox... ezért az a neve... Táplálék mellé kell enni, hogy ne kelljen 6 egész grillcsirkét megenni, hogy az elegendő táplálék meg legyen Ja és ha abbahagyod az edzést az alak elszáll... |
Nem vagyok olyan aktív sportoló, keversz, nem veszed észre?:D Nagyon kedves, hogy magadat Nba-kosarasokhoz vagy Zizu-hoz hasonlítod, ez ám a szerénység:D :D
|
Ne legyél már ennyire gyagya!!! Ki hasonlitja magát hozzájuk???
Te neked elgurult a két első kereked ember... Nincs kedved inkább átmanni a sakkozókhoz és őket riogatni??? Én örülnék neki :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nincs véletlen a tévében valami jó műsor? Nézhetnéd azt... Vagy ha ennyire szerepelni szeretsz akkor játssz a tv2-ben... Mondjuk Activityt--- |
Quote:
|
én innentől kiszálltam... Inkább lemegyek edzeni, azt legalább szeretem csinálni...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pedig szertném ha ujra beirnád mert én min kérdésedre feleltem. asszem. :D de akkor te is eröltesd meg magad és válaszolj a kérédsemre és ne játsz dedosat. köszi. :D |
Quote:
|
Quote:
tehát akkor már nem azért idézöjeles a sportunk mert nem olimpiai sportág. mert nem lehet sprintelgetni közben és mert koxolunk hanem mert minnél izomsabb akarunk lenni ami szerinted nem bir sportértékkel szemben azzal ha valaki a labdát hajta. értelek. :D |
Quote:
a cél: minél nagyobbá válni, a dolog teljesen öncélú, hiszen a versenyszellem nincs meg benne. Nem másoknál jobbnak lenni, nem elsőnek lenni valamiben a motiváló eszköz, hanem az utcán feszítés, nyári strand és szétkokszolt agy a lényeg. Na és mivel ezt évek óta csináljátok, sport. Aha, hát köszönöm. Most már értem a gyúrósok lelkivilágát:D Ezek szerint ha én évek óta futok a busz után minden reggel, már sportolok is. |
Quote:
Ez a válaszod ugyanis arra, hogy ez miért sport. (Amúgy bicikli) ezt lécci meséld el egy vízilabdásnak;-) Mert újra hangsúlyoznám, sokan felhasználják a gyúrást, azért, hogy valamelyik SPORT-ban jobbak legyenek... |
Quote:
és nem csak én kérdeztem és maradtam válasz nélkül. Én ugyanezt szajkózom... |
Quote:
nem az évek száma a lényeg csak valahogy probállak meggyözni arrol hogy engem ne vegyél egy kalap alá a sztereotip testépitöddel. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Olvasd el majd egyszer elejétől a topic-ot. Szerintem nagyon vicces. Néhány emlékezetes tanács és megjegyzés:
"ha már cuccozol, végig kell csinálni" (G.O.D.) "Ma már nem is olyan drága, havi 100-300e megrendelésem van" (szintén) "Kicsit betegre enni magad" (Apa) "2-3 hónap szteroidozás" (G.O.D) "Kerüld a fölös mozgást!" ez a legjobb... Nah, itt a sport:D :D |
Quote:
|
Dav, hagy már őket, mielőtt valami bajuk lesz itt idegességükben :)
Ja, gyúrós fórum: "Sport Sakktól a testépítésig minden, ami sport" - hát ez tényleg pont az... Látod, én annyit mondtam, hogy nincs benne semmi gyorsaság és mozgalmasság, erre az egyetlen asszociáció a sprint, ennél többet nem ismernek :) Szóval, tényleg hagyd őket, a hitük van veszélyben! Nekem meg bőven elég a tudat, hogy gyorsabb, ügyesebb, kitartóbb és messze állóképesebb vagyok, mint bármelyikük ;) Pussz all! :) |
Quote:
Ezzel azt kell kezdened, hogy be kéne látni: egy sportoló ilyeneket nem tanácsol(hat). Ezek itt ugyanis a sport megszégyenítői... |
Kedves Daemon!
Quote:
Felőlem futhatsz annyi sprintet amennyit gondolsz, de továbbra sem értem miért kell lealázni azt amit mi tiszta szivvel és teljes odaadással csinálunk. De ha már az állóképességről beszélünk: Én lehet, hogy nem tudok annyit futni, vagy olyan kecsesen mozogni egy futó, de te próbáld meg végigcsinálni egy napunkat... Bár ahogy látom, tök fölöslegesen tépem a számat :-( |
Reagálás a többire? Miért kell ilyen tanácsokat adni másoknak? Miért kell hirdetni a szteroidozást? Ez szerinted sport? Mindig szelektíven válaszoltok, amire úgy érzitek, hogy tudtok. A többi meg mintha nem is létezne...
|
Kedves G.O.D.!
Erre csak annyit, hogy próbáld meg Te végig csinálni, csak a negyedét az én 2 órás edzésemnek ;)
Bár szerintem a melegítésnek már nem érnél a végére... :) Ti egyes egyedül csak erőt tudtok felmutatni, én egy picivel többet ;) Ja meg a sport még az egészségről is szól. A cuccolós gyúrosok 30-40 között vagy összezuhannak ronccsá, vagy megáll a szívük. Én évek óta még csak meg sem fázom. Na, de részemről tényleg ennyi. Uff! |
Quote:
ja és lehet hogy te gyorsabb vagy de én nagyobb erösebb és szebb. :D |
Quote:
|
Quote:
a gyurást is az egészségröl szol illetve szolhat. mindeki maga dönti el miként üzi ezt a sportot. |
Quote:
|
na menek """sportolni"" :D :D :D
|
amúgy is engem szeretnek a csajok nem tom mit erölködtök:D
pedig satnya is vagyok csunya is buta is. :D helyesírásomról nem is beszélve:D |
Húúde izgalmas http://smiley.onegreatguy.net/popcorn.gif
|
Quote:
Kár hogy nagy lánggal ég (flame) :) |
Quote:
|
Quote:
Te normális vagy amikor ezeket a bolondságokat irod??? Én nem cuccolok!!! Már 2 napja hangoztatom, hogy NEM MINDEN TESTÉPITŐ CUCCOZIK!!! Másrészt Honnan a fenéből veszed, hogy hogy a testépités nem egészséges??? Nem egy 50-60 éves testépitőről tudok aki világ életében tisztán edzett, és nincs összezuhanva ronccsá... Én azt gondolom, te sem tudsz semmivel többet felmutatni mint én... A testépitők teljesen tisztában vannak azzal, hogy mi kell a szervezetüknek, tudják mikor kell és mit fogyasztani, lehet hogy nem tudnak úgy sprintelni mint egy sellő, de NEM IS ANNAK KÉSZÜLNEK!!! Én is mondhatnám, hogy nem ér semmit ez az idióta futkározósdi, de nem teszem. Miért tenném??? Tudod az az undoritó, hogy van pofátok lealázni minket, mert ,,cuccozunk,,. Semmit nem tudsz rólunk, nem mondhatsz véleményt. Ezért nem mondtam semmit arról amit te csinálsz. Kettőnk közt ez a fő különbség... Csak birálni tudtok semmi mást. Na ez fáj a legjobban. Én nem akarlak meggyőzni sem téged sem mást, mert nem érzem feladatomnak, de azt javaslom gondolkozzzzzzz..... |
Quote:
Én alternativákat kináltam fel, nem azt mondtam, hogy vegyen!!! Hogy jössz ahoz, hogy kiragadsz pár mondatot és ide irogatod??? Előtte utánna edzéstervekről volt szó, semmi másról nem! Az ifjú emberke nem testépitőnek készül... gyorsan akart meghizni és felvázoltam neki milyen lehetőségei vannak... ennyi! Ugyanúgy leirtam, hogy mennyit kell ennie, és milyen keményen kell edzenie TISZTÁN és milyen keményen kell edzenie akkor is ha esetleg KOXOL. Semmilyen szó sem esett arról, hogy milyen fajta szteroidok vannak, és milyen koxot tudnék esetleg szerezni... Nem ajánlok senkinek szteroidot, aki nem tudja mi is az. Remélem sikerült megválaszolni ezeket a hablatyokat amiket beidéztél... Bár teljesen értelmetlen foglalkoznom veled, látom be vagy gyöpösödve és még olvasni sem tudsz!!! (vagy értelmezni azokat a szavakat amiket ide gépeltem...) |
Geri!
Az... Tömegnövelő. ja és azt mondom, hogy EZ NEM SZTEROID!!! LEGÁLISAN KAPHATÓ BÁRMELYIK TESTÉPITŐ BOLTBAN! Tudod vannak olyan balfékek akiknek már ez is annak számit. DE ARRA SEM KÉPES HOGY UTÁNNAOLVASSON A SZAKIRODALOMBAN, CSAK BIRÁL... Én azért javasoltam csak fehérjét, mert gondoltam a szénhidrátokat be tudod vinni rendes étkezéssel is... Bár amit Zima mondott az is jó, sőt lehet hogy jobb :-D |
All times are GMT +1. The time now is 13:14. |