Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Testépités (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=181)

zima 03-03-2006 08:51

mindenkinél más a cél. valaki erösödni akar. valaki izmosodni. valaki meg csak azért megy le a terembe hogy felhuzhassa a biciglis kesztyüjét. :D nekem 8 év után csak az állag megörzés a célom. :D

amugy pedig... egy labdát kergetni az sport? ha valaki nem a labdáért küzd hanem azért hogy egy számára kivánatos fizikumot elérjen az miért baj? mert nem önzetlen? :D amugy nem te irtad azt hogy nem tetszik a csajoknak ha gyurunk. na látod mi még ezt is bevállaljuk. :D

G.O.D. 03-03-2006 08:53

Quote:

Originally Posted by Davalon
Igen, nem látom, hogy azon kívül, hogy minél hatalmasabbra nőjjetek, még mi a cél?:D Mert ugye az érthető, hogy ha gizda vagy, nekiállsz gyúrni, hogy jobban nézz ki (ettől még nem sport), de utána? Olyan durva alakokat látni, akik szétgyúrták magukat, hogy hihetetlen... Ti azt hiszitek, hogy az szép? vagy mi a cél, a méretnövelésen kívül? Mert ha csak ez, akkor nem sport...

Én igazán komolyan 4 éve edzek, heti 4x2 órát. Nem vagyok durva alak! 85kg vagyok, csöppet sem vagyok felfújva...
Másrészt a táplálékkiegészitő nem kox... ezért az a neve... Táplálék mellé kell enni, hogy ne kelljen 6 egész grillcsirkét megenni, hogy az elegendő táplálék meg legyen

Ja és ha abbahagyod az edzést az alak elszáll...

Davalon 03-03-2006 08:53

Nem vagyok olyan aktív sportoló, keversz, nem veszed észre?:D Nagyon kedves, hogy magadat Nba-kosarasokhoz vagy Zizu-hoz hasonlítod, ez ám a szerénység:D :D

G.O.D. 03-03-2006 08:57

Ne legyél már ennyire gyagya!!! Ki hasonlitja magát hozzájuk???
Te neked elgurult a két első kereked ember...
Nincs kedved inkább átmanni a sakkozókhoz és őket riogatni???
Én örülnék neki :D

Davalon 03-03-2006 08:59

Quote:

Originally Posted by G.O.D.
Másrészt a kosárlabdában nem koxolnak??? EMBER AZ NBA-BAN EFFEDRINT SZEDNEK!!! Nézd már meg a tiltólistát mielőtt marhaságokat beszélsz???
A fociban még Zidane is kreatint stb, szed!!! Sztem egyedül Lékó Peti nem koxol :D
...

Hát most erre mit mondjak? Milyen jó, hogy van nyoma... Te hoztad fel őket példának, nem én...

director 03-03-2006 09:00

Quote:

Originally Posted by G.O.D.
Ne legyél már ennyire gyagya!!! Ki hasonlitja magát hozzájuk???
Te neked elgurult a két első kereked ember...
Nincs kedved inkább átmanni a sakkozókhoz és őket riogatni???
Én örülnék neki :D

sakkozókra nem beszólni, jó?:)

zima 03-03-2006 09:00

Quote:

Nem vagyok olyan aktív sportoló, keversz, nem veszed észre?:D Nagyon kedves, hogy magadat Nba-kosarasokhoz vagy Zizu-hoz hasonlítod, ez ám a szerénység:D :D

huha huha. remélem nem vonulsz ki a vitábol. szoval akkor én mit is csinálok immár 8 éve? és ugye ha jol összegzem a sport számodra = olimpiai sportág legyen. lehessen sprintelgetni és akik hobbi szinten üzik azt a bizonyos valamit azonak döntös többsége ne koxoljon. jol értelmezlek? :D

G.O.D. 03-03-2006 09:01

Quote:

Hát most erre mit mondjak? Milyen jó, hogy van nyoma... Te hoztad fel őket példának, nem én...

Ja... Mert példának felhozom, azért már magamat is hozzájuk hasonlitom...
Nincs véletlen a tévében valami jó műsor?
Nézhetnéd azt... Vagy ha ennyire szerepelni szeretsz akkor játssz a tv2-ben...
Mondjuk Activityt---

Davalon 03-03-2006 09:02

Quote:

Originally Posted by zima
huha huha. remélem nem vonulsz ki a vitábol. szoval akkor én mit is csinálok immár 8 éve? és ugye ha jol összegzem a sport számodra = olimpiai sportág legyen. lehessen sprintelgetni és akik hobbi szinten üzik azt a bizonyos valamit azonak döntös többsége ne koxoljon. jol értelmezlek? :D

nem, nem jól értelmezel, de hát oldalakon leírtam, miért nem, annak ellenére, hogy hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy mindent 2x kell elmondanom, ráadául röbb órán keresztül, veletek had tegyek kivételt és olvassatok vissza. :)

G.O.D. 03-03-2006 09:02

én innentől kiszálltam... Inkább lemegyek edzeni, azt legalább szeretem csinálni...

zima 03-03-2006 09:09

Quote:

nem, nem jól értelmezel, de hát oldalakon leírtam, miért nem, annak ellenére, hogy hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy mindent 2x kell elmondanom, ráadául röbb órán keresztül, veletek had tegyek kivételt és olvassatok vissza. :)

: ))) hát ennél szebb kivonulást is láttam. :D

Davalon 03-03-2006 09:10

Quote:

: ))) hát ennél szebb kivonulást is láttam. :D

Ugye nem kell mindent újra beírnom?:) Még mindig nem kaptam választ arra, amiket kérdeztem.

zima 03-03-2006 09:12

Quote:

Ugye nem kell mindent újra beírnom?:) Még mindig nem kaptam választ arra, amiket kérdeztem.

: ))))))

pedig szertném ha ujra beirnád mert én min kérdésedre feleltem. asszem. :D
de akkor te is eröltesd meg magad és válaszolj a kérédsemre és ne játsz dedosat. köszi. :D

Davalon 03-03-2006 09:14

Quote:

Igen, nem látom, hogy azon kívül, hogy minél hatalmasabbra nőjjetek, még mi a cél?:D Mert ugye az érthető, hogy ha gizda vagy, nekiállsz gyúrni, hogy jobban nézz ki (ettől még nem sport), de utána? Olyan durva alakokat látni, akik szétgyúrták magukat, hogy hihetetlen... Ti azt hiszitek, hogy az szép? vagy mi a cél, a méretnövelésen kívül? Mert ha csak ez, akkor nem sport...

Na, hát inkább bemásolom újra. Tehát: mi a cél a méretnövelésen kívül? Ez a kérdés... Mitől sport? Attól, hogy nagyobb legyél? Ez a cél?

zima 03-03-2006 09:20

Quote:

Na, hát inkább bemásolom újra. Tehát: mi a cél a méretnövelésen kívül? Ez a kérdés... Mitől sport? Attól, hogy nagyobb legyél? Ez a cél?

erre itt a válaszom. #121 :D

tehát akkor már nem azért idézöjeles a sportunk mert nem olimpiai sportág. mert nem lehet sprintelgetni közben és mert koxolunk hanem mert minnél izomsabb akarunk lenni ami szerinted nem bir sportértékkel szemben azzal ha valaki a labdát hajta. értelek. :D

Davalon 03-03-2006 09:25

Quote:

erre itt a válaszom. #121 :D

tehát akkor már nem azért idézöjeles a sportunk mert nem olimpiai sportág. mert nem lehet sprintelgetni közben és mert koxolunk hanem mert minnél izomsabb akarunk lenni ami szerinted nem bir sportértékkel szemben azzal ha valaki a labdát hajta. értelek. :D

ez így meddő, ez a beírásod ugyanis nem válasz, bár elhiszem, hogy te annak vetted. A lényeg:
a cél: minél nagyobbá válni, a dolog teljesen öncélú, hiszen a versenyszellem nincs meg benne. Nem másoknál jobbnak lenni, nem elsőnek lenni valamiben a motiváló eszköz, hanem az utcán feszítés, nyári strand és szétkokszolt agy a lényeg. Na és mivel ezt évek óta csináljátok, sport. Aha, hát köszönöm. Most már értem a gyúrósok lelkivilágát:D Ezek szerint ha én évek óta futok a busz után minden reggel, már sportolok is.

Davalon 03-03-2006 09:26

Quote:

mindenkinél más a cél. valaki erösödni akar. valaki izmosodni. valaki meg csak azért megy le a terembe hogy felhuzhassa a biciglis kesztyüjét. :D nekem 8 év után csak az állag megörzés a célom. :D

Ez a válaszod ugyanis arra, hogy ez miért sport. (Amúgy bicikli) ezt lécci meséld el egy vízilabdásnak;-) Mert újra hangsúlyoznám, sokan felhasználják a gyúrást, azért, hogy valamelyik SPORT-ban jobbak legyenek...

Davalon 03-03-2006 09:39

Quote:

Originally Posted by Half
Hát ihgen a gyurás mire jó??
Pár sporthoz hasznos nem?? megfelelő hozzásportoláshoz majdnem minden sporthoz hozzá alakulnak az izmok.
De azért leginkább egy szebb külső kialakitásáért hasznos.
G.O.D. te Suzy vagy??? csak azért kérdezem mennyi a maxod?? fekvenyomásban?

és nem csak én kérdeztem és maradtam válasz nélkül. Én ugyanezt szajkózom...

zima 03-03-2006 09:42

Quote:

ez így meddő, ez a beírásod ugyanis nem válasz, bár elhiszem, hogy te annak vetted. A lényeg:
a cél: minél nagyobbá válni, a dolog teljesen öncélú, hiszen a versenyszellem nincs meg benne. Nem másoknál jobbnak lenni, nem elsőnek lenni valamiben a motiváló eszköz, hanem az utcán feszítés, nyári strand és szétkokszolt agy a lényeg. Na és mivel ezt évek óta csináljátok, sport. Aha, hát köszönöm. Most már értem a gyúrósok lelkivilágát:D Ezek szerint ha én évek óta futok a busz után minden reggel, már sportolok is.

na megint visszatértünk a komplexusaidhoz. :D nem azért gyurok 8 éve hogy a strandon feszengjek. önmagamért sportolok és nem másért. ezt miért olyan nehéz felfognod? nem azért gyurok hogy téged befenyitselek vagy hogy a csajszik elött ugráljak. :D

nem az évek száma a lényeg csak valahogy probállak meggyözni arrol hogy engem ne vegyél egy kalap alá a sztereotip testépitöddel. :D

zima 03-03-2006 09:43

Quote:

Ez a válaszod ugyanis arra, hogy ez miért sport. (Amúgy bicikli) ezt lécci meséld el egy vízilabdásnak;-) Mert újra hangsúlyoznám, sokan felhasználják a gyúrást, azért, hogy valamelyik SPORT-ban jobbak legyenek...

bicikli igen. biztos félreütöttem ;)

zima 03-03-2006 09:45

Quote:

és nem csak én kérdeztem és maradtam válasz nélkül. Én ugyanezt szajkózom...

a testépités. a test épitésére jo.

Davalon 03-03-2006 09:47

Olvasd el majd egyszer elejétől a topic-ot. Szerintem nagyon vicces. Néhány emlékezetes tanács és megjegyzés:
"ha már cuccozol, végig kell csinálni" (G.O.D.)
"Ma már nem is olyan drága, havi 100-300e megrendelésem van" (szintén)
"Kicsit betegre enni magad" (Apa)
"2-3 hónap szteroidozás" (G.O.D)
"Kerüld a fölös mozgást!" ez a legjobb...
Nah, itt a sport:D :D

zima 03-03-2006 09:50

Quote:

Olvasd el majd egyszer elejétől a topic-ot. Szerintem nagyon vicces. Néhány emlékezetes tanács és megjegyzés:

Nah, itt a sport:D :D

köszike hogy ezeket ide nekem bemásoltad de nem tudok mit kezdeni velük. :D

Daemon 03-03-2006 09:51

Dav, hagy már őket, mielőtt valami bajuk lesz itt idegességükben :)

Ja, gyúrós fórum: "Sport Sakktól a testépítésig minden, ami sport" - hát ez tényleg pont az...

Látod, én annyit mondtam, hogy nincs benne semmi gyorsaság és mozgalmasság, erre az egyetlen asszociáció a sprint, ennél többet nem ismernek :)

Szóval, tényleg hagyd őket, a hitük van veszélyben!
Nekem meg bőven elég a tudat, hogy gyorsabb, ügyesebb, kitartóbb és messze állóképesebb vagyok, mint bármelyikük ;)

Pussz all! :)

Davalon 03-03-2006 09:52

Quote:

köszike hogy ezeket ide nekem bemásoltad de nem tudok mit kezdeni velük. :D

Még ki is egészítettem őket azóta;) kerüld a fölös mozgást (ez nagyon jó) és 2-3 hónap szteroidozás.
Ezzel azt kell kezdened, hogy be kéne látni: egy sportoló ilyeneket nem tanácsol(hat). Ezek itt ugyanis a sport megszégyenítői...

G.O.D. 03-03-2006 10:01

Kedves Daemon!

Quote:

Originally Posted by Daemon
Dav, hagy már őket, mielőtt valami bajuk lesz itt idegességükben :)

Ja, gyúrós fórum: "Sport Sakktól a testépítésig minden, ami sport" - hát ez tényleg pont az...

Látod, én annyit mondtam, hogy nincs benne semmi gyorsaság és mozgalmasság, erre az egyetlen asszociáció a sprint, ennél többet nem ismernek :)

Szóval, tényleg hagyd őket, a hitük van veszélyben!
Nekem meg bőven elég a tudat, hogy gyorsabb, ügyesebb, kitartóbb és messze állóképesebb vagyok, mint bármelyikük ;)

Felőlem futhatsz annyi sprintet amennyit gondolsz, de továbbra sem értem miért kell lealázni azt amit mi tiszta szivvel és teljes odaadással csinálunk.
De ha már az állóképességről beszélünk:
Én lehet, hogy nem tudok annyit futni, vagy olyan kecsesen mozogni egy futó, de te próbáld meg végigcsinálni egy napunkat...
Bár ahogy látom, tök fölöslegesen tépem a számat :-(

Davalon 03-03-2006 10:06

Reagálás a többire? Miért kell ilyen tanácsokat adni másoknak? Miért kell hirdetni a szteroidozást? Ez szerinted sport? Mindig szelektíven válaszoltok, amire úgy érzitek, hogy tudtok. A többi meg mintha nem is létezne...

Daemon 03-03-2006 10:08

Kedves G.O.D.!

Erre csak annyit, hogy próbáld meg Te végig csinálni, csak a negyedét az én 2 órás edzésemnek ;)
Bár szerintem a melegítésnek már nem érnél a végére... :)
Ti egyes egyedül csak erőt tudtok felmutatni, én egy picivel többet ;)
Ja meg a sport még az egészségről is szól. A cuccolós gyúrosok 30-40 között vagy összezuhannak ronccsá, vagy megáll a szívük. Én évek óta még csak meg sem fázom.
Na, de részemről tényleg ennyi.

Uff!

zima 03-03-2006 10:09

Quote:

én is pusszantalak ha szabad de jobban örültem volna ha érdemben reagálsz a témára. a mérgünk pedig nem az igazatoknak szol hanem a hülységeteknek. ugyhogy ne örülj ennyire látványosan. :D amugy azért emlegettem mindig a sprintelést példaként mert irományod szerint azt üzted évekig.

ja és lehet hogy te gyorsabb vagy de én nagyobb erösebb és szebb. :D

Davalon 03-03-2006 10:11

Quote:

"2-3 hónap szteroidozás" (G.O.D)
"Kerüld a fölös mozgást!"

"Sportolók" tanácsai.... Erre reagálást, ha kérhetnék, immár 4-edszer... Miért kell ilyen tanácsokat adni másoknak? Miért kell hirdetni a szteroidozást? Ez szerinted sport?

zima 03-03-2006 10:14

Quote:

Erre csak annyit, hogy próbáld meg Te végig csinálni, csak a negyedét az én 2 órás edzésemnek ;)
Ja meg a sport még az egészségről is szól. A cuccolós gyúrosok 30-40 között vagy összezuhannak ronccsá, vagy megáll a szívük. Én évek óta még csak meg sem fázom.

Uff!

ez már kezd nagyon ovi lenni. :D ti voltatok azok akik megkérdöjeleztétek a sportunkat. én soha senkitöl nem vitattam a teljesitményét az eröfeszitését.

a gyurást is az egészségröl szol illetve szolhat. mindeki maga dönti el miként üzi ezt a sportot.

zima 03-03-2006 10:19

Quote:

Reagálás a többire? Miért kell ilyen tanácsokat adni másoknak? Miért kell hirdetni a szteroidozást? Ez szerinted sport? Mindig szelektíven válaszoltok, amire úgy érzitek, hogy tudtok. A többi meg mintha nem is létezne...

én nem hirdetem a szteroidozást de aki okosan használja a cuccot az az ö dolga. nem árt vele senkienk. maximum magának. és attol hogy a végletekig el akar menni még lehet egy nagyszerü sportolo. ember.

zima 03-03-2006 10:27

na menek """sportolni"" :D :D :D

Half 03-03-2006 12:08

amúgy is engem szeretnek a csajok nem tom mit erölködtök:D
pedig satnya is vagyok csunya is buta is. :D
helyesírásomról nem is beszélve:D

Csokibácsi 03-03-2006 16:44

Húúde izgalmas http://smiley.onegreatguy.net/popcorn.gif

Xeper 03-03-2006 17:21

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi

Zajlik az élet bizony :D
Kár hogy nagy lánggal ég (flame) :)

Geri 03-03-2006 20:05

Quote:

kár hogy nem értelek. :D szerinted a tömegnövelö miböl áll? ja. fehérje és jo minöségü szénhidrát. az 59 kilos gerinek felesleges tiszta fehérjét venni. sokkal többet használ magának ha tömegnövelöt vesz.

tehát akkor tömegnövelő?

G.O.D. 03-03-2006 22:08

Quote:

Uff!

Előre is elnézést kérek a hangnemért, de:
Te normális vagy amikor ezeket a bolondságokat irod??? Én nem cuccolok!!! Már 2 napja hangoztatom, hogy NEM MINDEN TESTÉPITŐ CUCCOZIK!!! Másrészt Honnan a fenéből veszed, hogy hogy a testépités nem egészséges??? Nem egy 50-60 éves testépitőről tudok aki világ életében tisztán edzett, és nincs összezuhanva ronccsá... Én azt gondolom, te sem tudsz semmivel többet felmutatni mint én... A testépitők teljesen tisztában vannak azzal, hogy mi kell a szervezetüknek, tudják mikor kell és mit fogyasztani, lehet hogy nem tudnak úgy sprintelni mint egy sellő, de NEM IS ANNAK KÉSZÜLNEK!!! Én is mondhatnám, hogy nem ér semmit ez az idióta futkározósdi, de nem teszem. Miért tenném??? Tudod az az undoritó, hogy van pofátok lealázni minket, mert ,,cuccozunk,,. Semmit nem tudsz rólunk, nem mondhatsz véleményt. Ezért nem mondtam semmit arról amit te csinálsz.
Kettőnk közt ez a fő különbség... Csak birálni tudtok semmi mást. Na ez fáj a legjobban. Én nem akarlak meggyőzni sem téged sem mást, mert nem érzem feladatomnak, de azt javaslom gondolkozzzzzzz.....

G.O.D. 03-03-2006 22:15

Quote:

"Sportolók" tanácsai.... Erre reagálást, ha kérhetnék, immár 4-edszer... Miért kell ilyen tanácsokat adni másoknak? Miért kell hirdetni a szteroidozást? Ez szerinted sport?

Na idefigyelj ember!!!
Én alternativákat kináltam fel, nem azt mondtam, hogy vegyen!!!
Hogy jössz ahoz, hogy kiragadsz pár mondatot és ide irogatod???
Előtte utánna edzéstervekről volt szó, semmi másról nem!
Az ifjú emberke nem testépitőnek készül... gyorsan akart meghizni és felvázoltam neki milyen lehetőségei vannak... ennyi! Ugyanúgy leirtam, hogy mennyit kell ennie, és milyen keményen kell edzenie TISZTÁN és milyen keményen kell edzenie akkor is ha esetleg KOXOL. Semmilyen szó sem esett arról, hogy milyen fajta szteroidok vannak, és milyen koxot tudnék esetleg szerezni... Nem ajánlok senkinek szteroidot, aki nem tudja mi is az.
Remélem sikerült megválaszolni ezeket a hablatyokat amiket beidéztél...
Bár teljesen értelmetlen foglalkoznom veled, látom be vagy gyöpösödve és még olvasni sem tudsz!!! (vagy értelmezni azokat a szavakat amiket ide gépeltem...)

G.O.D. 03-03-2006 22:20

Geri!
Az... Tömegnövelő. ja és azt mondom, hogy EZ NEM SZTEROID!!! LEGÁLISAN KAPHATÓ BÁRMELYIK TESTÉPITŐ BOLTBAN! Tudod vannak olyan balfékek akiknek már ez is annak számit. DE ARRA SEM KÉPES HOGY UTÁNNAOLVASSON A SZAKIRODALOMBAN, CSAK BIRÁL... Én azért javasoltam csak fehérjét, mert gondoltam a szénhidrátokat be tudod vinni rendes étkezéssel is... Bár amit Zima mondott az is jó, sőt lehet hogy jobb :-D

All times are GMT +1. The time now is 13:14.