Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   elfet ért malluszok -- szavazás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1781)

Muki 05-07-2008 17:48

Megtaláltam a témával kapcsolatos Topikot:D
De miért is ez a nagy gyengítés?:confused:

Ati 05-07-2008 17:58

Quote:

Originally Posted by Muki (Post 173528)

Remélem csak viccnek szántad, hogy egy hónapokkal ezelőtti módosításról érdeklődsz, amiről a téma olvasása előtt mégcsak nem is tudtál...

Pepa 05-07-2008 18:07

Quote:

Egyébként erősítve lett az elf, csak úgy túl erős lett és ezért kellett visszavenni a többi képességéből.

Muki 05-07-2008 18:09

Miért baj ez?

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173529)
Remélem csak viccnek szántad, hogy egy hónapokkal ezelőtti módosításról érdeklődsz, amiről a téma olvasása előtt mégcsak nem is tudtál...

Több mint 1éve volt a modosítás:)
És csak megkérdeztem hogy miért volt ez így....
Nem tudom hogy ez miért olyan nagy baj:(

Ati 05-07-2008 18:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173529)

Bocs, nem "hónapokkal ezelőtt", hanem pontosabban: "több mint egy éve".

Ati 05-07-2008 18:10

Quote:

Originally Posted by Muki (Post 173532)
Több mint 1éve volt a modosítás:)
És csak megkérdeztem hogy miért volt ez így....
Nem tudom hogy ez miért olyan nagy baj:(

Tessék elolvasni. Ha erre a témára rábukkantál, akkor biztosan rá fogsz azokra is, amikben le lett írva, hogy ez miért történt. Had ne egy egy évvel ezelőtti módosítás okait kelljen már magyarázni... Hihetetlen...

Muki 05-07-2008 18:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173534)
Tessék elolvasni. Ha erre a témára rábukkantál, akkor biztosan rá fogsz azokra is, amikben le lett írva, hogy ez miért történt. Had ne egy egy évvel ezelőtti módosítás okait kelljen már magyarázni... Hihetetlen...

Nem tudom hogy egy Elfről szóló topikban miért nem lehet megkérdezni egy ilyen dolgot.
És megtaláltam a témáról szóló topikot csak nem szeretnék 1500 hozzászólás között böngészni.
És nem feltétlen rád gondoltam Ati hogy te mondd el miért voltak a változtatások....

Ati 05-07-2008 18:21

Quote:

Originally Posted by Muki (Post 173536)
Nem tudom hogy egy Elfről szóló topikban miért nem lehet megkérdezni egy ilyen dolgot.
És megtaláltam a témáról szóló topikot csak nem szeretnék 1500 hozzászólás között böngészni.
És nem feltétlen rád gondoltam Ati hogy te mondd el miért voltak a változtatások....

Akkor hajrá, akinek van kedve egy lerágott csontot újra és újra feleleveníteni csak azért, hogy nehogy el kelljen olvasni a már leírtakat, annak tessék csak...

Princ 05-07-2008 23:13

Quote:

A fő érv a malusz-ok mellett úgy emlékszem az volt, hogy miközben egy elf tudott ártani tolival vagy varival (felépítéstől függően), amit olykor meg is tett, nehéz viszonozni a 'kedvességét' haddal. Ezért eleve ne is tudjon túl sok kárt tenni, hanem legyen a legbékésebb faj.

Kutyuleee 05-07-2008 23:38

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 173579)
A fő érv a malusz-ok mellett úgy emlékszem az volt, hogy miközben egy elf tudott ártani tolival vagy varival (felépítéstől függően), amit olykor meg is tett, nehéz viszonozni a 'kedvességét' haddal. Ezért eleve ne is tudjon túl sok kárt tenni, hanem legyen a legbékésebb faj.

rosszul emléxel...
Az elfnek , ellentétben az addig a súgóban leirtakkal, nem 30% hanem 20% volt a katonai védelmi bónusza. és akkor jött a téma, hogy 30 legyen vagy pedig a súgó legyen javitva, az emberek a 30-at szavazták meg, még akkor is ha Ati előre szólt hogy akkor más területen lesz gyengitve. Erre még rájött a passióból gyújtogató elfek legendája, és így alakult ki a jelenlegi elf:)

Killer 05-08-2008 04:44

ha valaki egy atombunkerban ücsörög ne lövöldözzön kifelé:D

laci 05-08-2008 08:42

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 173584)
ha valaki egy atombunkerban ücsörög ne lövöldözzön kifelé:D

Ne kezdjük újra a vitát ;)

Princ 05-08-2008 09:30

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 173580)
rosszul emléxel...
Az elfnek , ellentétben az addig a súgóban leirtakkal, nem 30% hanem 20% volt a katonai védelmi bónusza. és akkor jött a téma, hogy 30 legyen vagy pedig a súgó legyen javitva, az emberek a 30-at szavazták meg, még akkor is ha Ati előre szólt hogy akkor más területen lesz gyengitve. Erre még rájött a passióból gyújtogató elfek legendája, és így alakult ki a jelenlegi elf:)

Muki kérdése az elf gyengítésére vonatkozott, nem az erősítésére, de köszönöm hogy kifejtetted a "nehéz beütni elfet" részt. ;)

Ati 05-08-2008 09:32

Úgy látom, hogy a téma felelevenítése semmi másról nem szól, mint az egy évvel ezelőtti "essünk egymás torkának" téma folytatása. Mivel ennek a fórumnak nem az a célja, hogy ezt támogassa, ezért téma zárva.

All times are GMT +1. The time now is 00:21.