Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Elf hibajavítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1722)

Ati 04-24-2007 18:59

Quote:

Originally Posted by hapi-hapi (Post 90179)
Amúgy, ha eddíg olyan kegyetlenül, irreálisan sok volt az a 30%, akkor miért nem írt ki senki hamarabb szavazást,h legyen kevesebb?
Ha volt ilyen, akkor meghunyászkodva kérek elnézést... bár akkor gondolom ezt elfogadták, ha volt...

Rengetegszer felmerült már, hogy túl erős az elf, de a ténylegeshez képesti faji gyengítést nemigen lehet rajtam átvinni... :)

hapi-hapi 04-24-2007 19:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90184)
Rengetegszer felmerült már, hogy túl erős az elf, de a ténylegeshez képesti faji gyengítést nemigen lehet rajtam átvinni... :)

:)
Még szerencse... akkor lenne itt igazi káosz, de ha téged sem zavart eddíg... mert persze teis 30%-nak tudtad... akkor miért kell most megváltoztatni, ha te sem akartad eddíg?

Olvasom az érveket... de ezek akkor eddíg is megvoltak.

khemotox 04-24-2007 19:06

Szerény vélemény

Üdv!
Szerény véleményem, hogy ha a többi faj kaphat bármiből is 30% búnuszt akkor az elfnek is kijár, és ha a súgóban így írták, akkor valószínűleg tervezéskor kalkuláltak ezzel a számmal, hogy minden faj közel azonos szinten legyen. És ha ez így van akkor ez megvalósítási hiba, magyarul nincs értelme szavazni, ki kell javítani és közzétenni....

Ati 04-24-2007 19:11

Quote:

Originally Posted by khemotox (Post 90189)
Üdv!
Szerény véleményem, hogy ha a többi faj kaphat bármiből is 30% búnuszt akkor az elfnek is kijár, és ha a súgóban így írták, akkor valószínűleg tervezéskor kalkuláltak ezzel a számmal, hogy minden faj közel azonos szinten legyen. És ha ez így van akkor ez megvalósítási hiba, magyarul nincs értelme szavazni, ki kell javítani és közzétenni....

Ez már nagyon gyerekes... Ha ki akarod fejteni a véleményedet, akkor elég azt EGY becenévvel megtenni, felesleges csak emiatt újakat regisztrálni. Látom ám, hogy mi volt a másik neved, teljesen hülyének nem kell nézni. :)

Egy ban azért jár érte mindkét névre, bocsika.

Andrew 04-24-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90196)
Ez már nagyon gyerekes... Ha ki akarod fejteni a véleményedet, akkor elég azt EGY becenévvel megtenni, felesleges csak emiatt újakat regisztrálni. Látom ám, hogy mi volt a másik neved, teljesen hülyének nem kell nézni. :)

Egy ban azért jár érte mindkét névre, bocsika.

nemááááá:D:D:D
most lehet vadászni hogy ki lett még bannolva:D:D

-3 perc múlva- Bingóóó megvan ;)

-Fegya- 04-24-2007 19:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90160)
Erre mit mondjak? Ha a 20% komoly probléma lett volna, akkor már rég kibukott volna. A játékegyensúly a mostani TÉNYEK alapján állt be, nem a szándékok alapján.

Ez szerintem óriási tévedés. A jelenlegi egyensúly úgy állt be, hogy mindenki 30%-kal számolt. Meg sem támadta az elfet, aki 30% mellett nem fért be.

Nem tetszik a szavazás szövege. Azt kérdezi, hogy az erős védelmű elf védelmét tovább erősítsük-e, holott mivel mindenki 30 %-t feltételezett, erősítésről szó sincs.

Ati alapelve, hogy nem gyengítünk fajt. Ezért nem támogatom az elf gyengítését. Legyen 30%!

Szerintem gyorsan le kéne zárni ezt a szavazást, mert most már tudjuk, hogy csak 20% a védelmi bónusz és a javításig ezt ki lehet használni. Mindenesetre szólok klántársaimnak, hogy gyorsan üssék a környező elfeket. :)

Az elf erős védelmét egyébként az egyensúlyozza, hogy nem tud fedezni a top10% fölött, tehát nagyon nehezen tud feljutni a csúcsra.

Fransisco 04-24-2007 19:34

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 90205)
Ez szerintem óriási tévedés. A jelenlegi egyensúly úgy állt be, hogy mindenki 30%-kal számolt. Meg sem támadta az elfet, aki 30% mellett nem fért be.

Nem tetszik a szavazás szövege. Azt kérdezi, hogy az erős védelmű elf védelmét tovább erősítsük-e, holott mivel mindenki 30 %-t feltételezett, erősítésről szó sincs.

Ati alapelve, hogy nem gyengítünk fajt. Ezért nem támogatom az elf gyengítését. Legyen 30%!

Szerintem gyorsan le kéne zárni ezt a szavazást, mert most már tudjuk, hogy csak 20% a védelmi bónusz és a javításig ezt ki lehet használni. Mindenesetre szólok klántársaimnak, hogy gyorsan üssék a környező elfeket. :)

Az elf erős védelmét egyébként az egyensúlyozza, hogy nem tud fedezni a top10% fölött, tehát nagyon nehezen tud feljutni a csúcsra.

Ez is igaz. Dobhatom ki az összes, elfre vonatkozó számításomat, ha marad a most ténylegesen 20%, ami helyett a súgóban olvasott 30%-kal számoltam.

Reaktor 04-24-2007 19:40

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 90171)
A játékegyensúly az alapján állt be, hogy mindenki 30%-kal számol a fantomsereg szerint. Azok a tények, amit mindenki annak hisz. A fantomsereg miatt a 30% volt tény, miért tűnt volna fel egy jó támadónak hogy az elfnek csak 20% védelme volt? Egy elfre vakon csak nagyon nagy sereggel megy ki az ember, vagy éplista ismeretében kiszámolja a 30% véderős verziót -és BEVERI! Mert ne mondja nekem senki hogy nem lehet beverni, nem egy elfet vertünk mi is be.

A bankos verzióval ne mállítanám párhuzamba:
egyrészt mert ott tapasztaltad, hogy mennyi pénzt loptak tőled egy-egy alkalommal, és ha sokalltad, építettél még bankot (úgy érzem hogy a többség a bankokat nem tervezett lefogásra építette, hanem pusztán érzésre). Az évek során igen sokan tapasztalták mennyit visznek tőle/mennyit sikerül lopni, és senki nem furcsállta a dolgot
másrészt ott az ország védelme szempontjából egy erősítést jelentett a változtatás (a súgóhoz képest)

Tehát ha most 20%-ra lenne "módosítva", akkor ez lenne a módosítás, hiszen mint már korábban többen említettétek: elhanyagolhatóan kevesen tudták, hogy 20%-kal kell számolni és nem 30-cal.
Így jóval több csata kimenetele módosulna, mintha megkapná a köztudott 30%-ot: mindenki akinek van információja az elfről, érezhetően kevesebb sereget kell hogy küldjön.

Ha javítva lenne 30%-ra, akkor egyetlen dolog változna a jelenlegi helyzethez képest: akik eddig vakon mentek ki egy elfre relatív kis sereggel (a 20% és 30% résbe esők), azok már nem járnak sikerrel.

Felmerült bennem a kérdés: eddig miért volt jó a 30% védelmi bónusz a többségnek?

Végre egy vélemény, amivel 100% ban egyetértel.

Lyra 04-24-2007 19:41

Esetleg egy gordiuszi döntés? Elf, valós, fel 25%-ra és igazitani a sugit hozzá? Mert ugyi az A-ban van igazán ereje az elf-nek lejjebb könnyen kicsinál6ó...:confused:

Goldy 04-24-2007 19:44

Hol van itt egyensúly?
Az egyensúly hogy az elf mind3 hadnemben lever?
Ha mindent feláldozva beverem akkor meg meg lehet nézni az erdményt...

Orkkal ne játszak két fős klánban? ahha szal ha nem tudk bejutni egy tápos klánba akkor tamagocsizzak elfel és ártozzam a környékem hátha kijön rám vki akit aztán haza kisérek 4 sereggel...
szép játék:)

Reaktor 04-24-2007 19:44

Az elf lehetőséget ad azoknak is a játékra, akik deffenzíve szeretnek játszani.
Akiknek csak napi 2 szer van idejük belépni.

Ha a Fajokkal foglalkozunk akkor inkább arra kellene koncentrálni, hogy a hulla, meg az ember miért nem játszható eredményesen a B középtől felfelé.

(És senki se mondja, hogy jól játszható, ha 30 orira egy se jut. )
Bocs az offért.

Goldy 04-24-2007 19:45

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 90216)
Az elf lehetőséget ad azoknak is a játékra, akik deffenzíve szeretnek játszani.
Akiknek csak napi 2 szer van idejük belépni.

Ha a Fajokkal foglalkozunk akkor inkább arra kellene koncentrálni, hogy a hulla, meg az ember miért nem játszható eredményesen a B középtől felfelé.

(És senki se mondja, hogy jól játszható, ha 30 orira egy se jut. )
Bocs az offért.

Oké legyen deffenzví
de akkor ne ártózzon...

pea 04-24-2007 19:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90094)
Elnézést, ez melyik bolygó?

Felmerült az ork változtatása, mint lehetőség? Nem. Akkor kéretik nem totál szétoffolni a témát, mert azt sem szeretem. Ahogy sokminden mást sem, de ezt nyilván tudod, pea. :)

Tudom, hogy pikkelsz rám, de látom nem érted. Valszeg, mert nem fejtettem ki. Én úgy gondolom, hogy ha bármilyen más fajt nézünk, akkor nyugodtan lehet 20% az elf. Ha nem orkkal megy rá, akkor szinte megtámadhatatlan. Ezzel szemben, ha az ork az ellen, ez jelentős gyengítés (ha így marad). Vegyük az A-t. Eddig ha valaki szeret jókat harcolni klánszinten, annak milyen jó volt a 4 ork, 1 törpe, 3 elf (ezen megint ne vitázzunk, tudom, hogy sok egyéb is létezik). Milyen szuperul lehetett klántámadni ilyen felállással. Most viszont jelentős gyengítés jelent meg a védelem javára. Röviden úgy gondolom, hogy valamiféle egyensúly volt eddig, a legjobb védekező faj és a legjobb támadó faj között, ami most felborulni látszik. És ha 20% lesz (marad) az elf, akkor nem az gyengül, mert akik eddig nem tuták beverni (vagy legalábbis elég nehezen, azok ezután sem tudják), viszont aki eddig be tudta verni, mert ork, az ezután még könnyebben, ergo, inkább az ork erősödik ezzel, semmint az elf gyengül. Tehát, ha marad 20% az elf, akkor vegyétek le az orkot is, vagy mivel az nem téma ezen a bolygón, ezért inkább az elfet emeljétek fel 30-ra.

Amúgy én és legtöbb ismerősöm, mindig 30%-kal számoltunk, ezért úgy érzem, az jelentene kisebb változtatást, ha 30% lenne ezek után.

De tőlem aztán, bármi lehet, szerintem a jó játékos, kiválóan fog játszani akármelyik módosítás is történik. Ennek az egésznek csak azok nem örülnek, akik eddig is tudták tapasztalat útján, hogy az elf nem úgy működik ahogy kéne.

Persze én csak egy dilettánbs vagyok, aki beszél össze vissza.

Cassandra 04-24-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 90212)
Esetleg egy gordiuszi döntés? Elf, valós, fel 25%-ra és igazitani a sugit hozzá? Mert ugyi az A-ban van igazán ereje az elf-nek lejjebb könnyen kicsinál6ó...:confused:

Na nem gondoltam volna, hogy ez lesz a viccemből.:)
Még a végén mindkét tábor az én fejemet akarja majd.:D

Reaktor 04-24-2007 19:50

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 90214)
Hol van itt egyensúly?
Az egyensúly hogy az elf mind3 hadnemben lever?
Ha mindent feláldozva beverem akkor meg meg lehet nézni az erdményt...

Orkkal ne játszak két fős klánban? ahha szal ha nem tudk bejutni egy tápos klánba akkor tamagocsizzak elfel és ártozzam a környékem hátha kijön rám vki akit aztán haza kisérek 4 sereggel...
szép játék:)

Goldy sokat tanultál amióta játszol az A ban, de hidd el, valaki akkor tud erős lenni, ha nem kell termelnie.

Ha magára kell mindent termelni akkor tökmind1, hogy elf, vagy ork, sebezhető lesz.

Megjegyezném ,hogy az ork toli támadóereje ugyanakkora mint az elf tolié.

-Fegya- 04-24-2007 19:51

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 90217)
Oké legyen deffenzví
de akkor ne ártózzon...

Az ártózásnak mi köze van a témához? Erről itt ugyanúgy nincs szó, mint az ork gyengítéséről.

Goldy 04-24-2007 19:52

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 90220)
Goldy sokat tanultál amióta játszol az A ban, de hidd el, valaki akkor tud erős lenni, ha nem kell termelnie.

Ha magára kell mindent termelni akkor tökmind1, hogy elf, vagy ork, sebezhető lesz.

Megjegyezném ,hogy az ork toli támadóereje ugyanakkora mint az elf tolié.

Az igaz hogy annyi de ha én be akarom verni az elfetm, hol tudok annyi tolit tartani mint 1 bunker elf?
itt a nagy különbség.

Lyra 04-24-2007 19:55

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 90222)
Az igaz hogy annyi de ha én be akarom verni az elfetm, hol tudok annyi tolit tartani mint 1 bunker elf?
itt a nagy különbség.

Goldy! A titok nyitja a mészárlás megcáfolhatatlan előnyeiben rejlik. 3X legázolod és már is nem fog lopni az garantált. HA meg van a szöviben snajdig sámán, akkor ugyi ugrik a készü azt tsókolom. LEgfeljebb flashelheti a VGA-t a gépben annyira piros lesz a képernyője...:D

Goldy 04-24-2007 19:57

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 90225)
Goldy! A titok nyitja a mészárlás megcáfolhatatlan előnyeiben rejlik. 3X legázolod és már is nem fog lopni az garantált. HA meg van a szöviben snajdig sámán, akkor ugyi ugrik a készü azt tsókolom. LEgfeljebb flashelheti a VGA-t a gépben annyira piros lesz a képernyője...:D

Az elfet? 3szor legázolom mikor bebunkerolta magát úgy hogy nem jön rám a fél csopi hááát....

Lyra 04-24-2007 20:01

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 90226)
Az elfet? 3szor legázolom mikor bebunkerolta magát úgy hogy nem jön rám a fél csopi hááát....

NEm eccerre teeeee. Szipen egyenként. Idő van és nem neki dolgozik! :)

Ati 04-24-2007 20:05

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 90227)

Ha tovább van az elf erősítve, akkor egyenként se fogod tudni lemészárolni.

Goldy 04-24-2007 20:07

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 90227)

Lyra a gond az hogy ha egyszer is be akarom mészárolni már azért elég nagy áldozatot kell hoznom és nem kicsi kozkázatot vállalok...

Lyra 04-24-2007 20:12

Hát erről Rémálom Birodalma regényt tudna irni a 2/B-ből... Az a helyzet hogy ha nagyon betonos az elf, az nem ártózik. HA nem annyira betonos akkor meg neki jelenleg nyekk. Az 1/A-ban is, pedig ott szegről-végről egyéni támadások mennek only. Én személyszerint nem játszom az elfet, mert nem szeretem, de véleményem az hogy nem kell soket "áldozni" azért hogy egy elfet jelenleg taccsra tegyen az ember, ha már a szerencsétlen elfje beleköt...;)

Arwen 04-24-2007 20:14

Adjuk meg az elfnek ami jár, ha már az ork megkapja a 30% támadóerőtöbbletet.

Eddig azt hittem az orknak van láthatatlan ereje 1/A-ban, h simán beverik az elfeket, pedig bármilyen számolóprogi, és képlet szerint pattanni kellett volna.

Nem akarok nagyon offolni, de nem örülnék neki, ha olyanok döntenék el ezt a kérdést, akik még soha nem vittek elfet 1/A-ban a csoport 10%-a felett.

Ati 04-24-2007 20:15

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 90234)
Nem akarok nagyon offolni, de nem örülnék neki, ha olyanok döntenék el ezt a kérdést, akik még soha nem vittek elfet 1/A-ban a csoport 10%-a felett, vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy nem csak a top 30-ig szándékoznak eljutni.

Az Elf az speciálisan csak 1/A-ban választható faj?

Remedy 04-24-2007 20:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90235)

Tippem szerint ez Judit finom es noies megfogalmazasa annak, hogy ne olyanok kardoskodjanak mar, akiknek nincs igazan tapasztalatuk az elfekrol, nagyon egyoldaluan latjak a dolgokat, es nincs atfogo kepuk a jatekrol. Es ezzel en is egyetertek....

Arwen 04-24-2007 20:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90235)

Talán ott jelentkezik a legjobban a felfedezési korlát.

Goldy 04-24-2007 20:20

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 90234)
Adjuk meg az elfnek ami jár, ha már az ork megkapja a 30% támadóerőtöbbletet.

Eddig azt hittem az orknak van láthatatlan ereje 1/A-ban, h simán beverik az elfeket, pedig bármilyen számolóprogi, és képlet szerint pattanni kellett volna.

Nem akarok nagyon offolni, de nem örülnék neki, ha olyanok döntenék el ezt a kérdést, akik még soha nem vittek elfet 1/A-ban a csoport 10%-a felett.

ork lovas miért is nem ér akkor kapásból 8-at 6 helyett pl?
ez így elég demagóg érv

1/A-ban az elfek nagyrésze még akkor jutott felmikor még nem volt se fedezési korlát se a 10%-os korlát...

Arwen 04-24-2007 20:22

[quote=Goldy;90239]ork lovas miért is nem ér akkor kapásból 8-at 6 helyett pl?
QUOTE]

Ne haragudj, nem látom ezt hol írják a súgóban? :confused:

Ati 04-24-2007 20:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 90237)
Tippem szerint ez Judit finom es noies megfogalmazasa annak, hogy ne olyanok kardoskodjanak mar, akiknek nincs igazan tapasztalatuk az elfekrol, nagyon egyoldaluan latjak a dolgokat, es nincs atfogo kepuk a jatekrol. Es ezzel en is egyetertek....

Ezzel én is, és emiatt a szavazás valami hihetetlen torz képet mutat, multis szavazásokkal, miegyéb. Úgyhogy maradjunk főként az érveknél.

Azt, hogy az elf nem 30%-ot kap, azt hiszem feltételezhetjük, hogy tapasztalták már jópáran (csak elfelejtettek róla szólni). Ennek fényében hatalmas erősítés az elf védelem tényleges 30%-ra emelése, szemben azzal, hogy egy "titkot" most mindenkinek elárulunk.

Mindkettő némi átépítést igényelne mind a támadó, mind a védő oldalon, de az egyik verzió a meglevő játékot nem változtatja, a másik igen.

Egyelőre én erősen arra a verzióra hajlok, amelyik nem változtatja a meglevő játékot, és nem erősíti mégtovább az amúgyis nehezeb sebezhető elfet.

Ennek ellenkezőjéről meggyőzhető vagyok, ha olyan érv merül fel, ami eddig elkerülte a figyelmem.

nyolcvan 04-24-2007 20:25

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 90239)
ez így elég demagóg érv

Talán azért mert az ork már így is elég erős támadásban: nem a lovasai az erősebbek, hanem plusz tábornokai vannak, ami tábornok személyiséggel még +20%al támadóerötöbblet.
Meg jobban kitámadhat, mert akkor az otthonmaradt védelemre kap védelmi bónuszokat, pont annyit, mint az elf most: +20%tolvaj, +20 varázslás, +20% katonai védelem (figyelmen kivül hagyva az íjászosat.)

Goldy 04-24-2007 20:26

[quote=Arwen;90241]
Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 90239)
QUOTE]

Ne haragudj, nem látom ezt hol írják a súgóban? :confused:

az örtorony bónuszra céloztam...

Ati 04-24-2007 20:26

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 90243)
talán azért mert az ork már így is elég erős támadásban: nem a lovasai az erősebbek, hanem plusz tábornokai vannak, ami tábornok személyiséggel még +20%al támadóerötöbblet.
Meg jobban kitámadhat, mert akkor az otthonmaradt védelemre kap védelmi bónuszokat, pont annyit, mint az elf most: +20%tolvaj, +20 varázslás, +20% katonai védelem (figyelmen kivül hagyva az íjászosat.)

Ha a személyiséget hozzávetted az orkhoz, akkor ide is vedd hozzá.

Goldy 04-24-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 90243)
Talán azért mert az ork már így is elég erős támadásban: nem a lovasai az erősebbek, hanem plusz tábornokai vannak, ami tábornok személyiséggel még +20%al támadóerötöbblet.

az otthonmaradókra kap bónuszt igen
no most vagy nem számol a visszakisérő elf a seregelengedés esélyével vagy igen...
nem sok mindenki marad otthon egy bunker feltörése után... +30% amit esetleg elengedek ha full kimegyek

lacqa 04-24-2007 20:34

szerintem:

igaza van annak, aki szerint az a virtuális 30% sok esetben megvédte az elfet olyankor is, amikor a 20% nem védte volna meg, ez egyszerű pszichológia és logika.

igaza van annak, aki azt mondja, hogy elvi kérdés hogy a súgónak megfelelően kell javítani a játékot.

igaza van annak, aki azt mondja, hogy az elf a 20%-kal is elég erős.

ha mindenki elolvasta (és nem csak átfutotta) volna a topiknyitót, akkor észre veheti, hogy a topik megnyitásának motivációja feltehetőleg pont ebből a háromból a két utolsó (relatív) igazságnak a fennálása volt.

szerintem lépjünk túl azon, hogy mit hogyan kell javítani, és próbáljuk úgy nézni a dolgot, hogy valahogyan működik most, és felmerült hogy mostantól mi legyen: 20%, vagy 30%.

az az érv, hogy valaki így választott fajt, meg úgy építette fel az országát, ahogy a súgóbeli szabályokból kiolvasta... nos ez eléggé erős érv, de másrészről ha ezt az indokot egy az egyben elfogadnánk, akkor ilyen alapon konzerválnunk kéne a játékot a mostani állapotában. márpedig ez butaság lenne. lehet kitalálni valamilyen moratóriumot (ez most nem működik nyilván), vagy kompenzációt, de attól még ha a változtatás jobb irányba viszi el a játékot, akkor azt meg kell lépni.

új érveket nem tudok mondani, szvsz meggyőző számolásokat láttunk, én szavaztam. uff.

nyolcvan 04-24-2007 20:36

igen, de szerintem így lesz a jó, mert nagyjából kifogják egyenlíteni egymást:
-vérszomj ellen ott a védelem varázslat
-ork faji 30% támadóerőtöbblet ellen ott a 30%os toronybónusz
-ha meg az elfnek 20%faji védőerőtöbblete lesz, az pont jó az ork tábornok 20% tábornokos többletével szemben
-az elf íjászos többlete meg jó ahhoz, ha az ork alulról támad 10%os bónusszal szemben, plusz hogy az orkot sokkal jobban lehet élezni (egy ork hadinak csak több barakkja van, mint amennyi barakkja és tornya van az elfnek védelemre:
egy orknak biztosan több mint 30%nyi több barakkja van, míg az elfnek szerintem általában 15%barakkja+15%tornya van. ha az elfnek ennél több védelme van, akkor az már nem is lesz tolis, varis--> nem is ártózik annyira)

de a 7.oldalon leírt számításból jól látszik

nyolcvan 04-24-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 90246)
az otthonmaradókra kap bónuszt igen
no most vagy nem számol a visszakisérő elf a seregelengedés esélyével vagy igen...
nem sok mindenki marad otthon egy bunker feltörése után... +30% amit esetleg elengedek ha full kimegyek

szerintem egy elf nem fog visszakisérni, mert nem nagyon vannak neki lovasai, meg elitjei. Ha meg mégis vannak neki azok, akkor meg toli-ból meg variból nem erős--> nem fog ártózni..

Ati 04-24-2007 20:45

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 90251)
-ha meg az elfnek 20%faji védőerőtöbblete lesz, az pont jó az ork tábornok 20% tábornokos többletével szemben
-az elf íjászos többlete meg jó ahhoz, ha az ork alulról támad 10%os bónusszal szemben, plusz hogy az orkot sokkal jobban lehet élezni (egy ork hadinak csak több barakkja van, mint amennyi barakkja és tornya van az elfnek védelemre:
egy orknak biztosan több mint 30%nyi több barakkja van, míg az elfnek szerintem általában 15%barakkja+15%tornya van. ha az elfnek ennél több védelme van, akkor az már nem is lesz tolis, varis--> nem is ártózik annyira)

Ez most egy egész jó érvelés lenne, ha nem pont az ellenkezőjére szavaztál volna... Most akkor melyik verziót támogatod? :)

nyolcvan 04-24-2007 20:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90253)
Ez most egy egész jó érvelés lenne, ha nem pont az ellenkezőjére szavaztál volna... Most akkor melyik verziót támogatod? :)

olvasd el ezt a hozzászólásom:
http://forum.queosia.com/showpost.ph...2&postcount=64

Goldy 04-24-2007 20:49

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 90251)

Háát én elég sok elfet látok 30% barakk 30% toronnyal rohangálni...
azt milyen orkkal ütöm be?
barakkon kívül nem sok minden lenne benne

All times are GMT +1. The time now is 22:44.