Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tud-e bárki bármi hibáról? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1689)

Ati 05-02-2007 21:36

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 91442)
Körváltás előtt kiadok a piacon egy vásárlást. Elkezdődik a körváltás. Nyomogatom a gombot, hogy vegye már meg a cuccot. Körváltás végén helyesen meg is veszi. De a következő vásárlásomat nem hajtja végre, hanem kilép a piacról. Vissza kell lépnem és akkor már jól működik.

Nem lényeges dolgok, de azért felvetem. :)

Jelenség javítva. Ha esetleg mostantól egyáltalán nem menne a piac, sikítsatok. ;)

opp 05-03-2007 19:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 91921)
Ez szintén így a helyes, a párbaj terület előkészítésének van egy ideje, az alatt nem tudsz belépni. Érdemben óra 1 perc néhány másodperckor tudsz belépni, és elkezdeni játszani.

Ez rendbe is van, már megszoktam, én inkább arra kérnék egy megoldást, hogyha nem sikerül a belépés akkor se keljen visszalépni és ujra gépelni mindent, hanem csak nyomni a belépés gombot mint süket a csengőt amíg be nem ugrik :)
Ha nem lehet hát nem az se gond, ez csak egy személyes kérés volt :D

Ati 05-03-2007 19:08

Quote:

Originally Posted by opp (Post 92379)
Ez rendbe is van, már megszoktam, én inkább arra kérnék egy megoldást, hogyha nem sikerül a belépés akkor se keljen visszalépni és ujra gépelni mindent, hanem csak nyomni a belépés gombot mint süket a csengőt amíg be nem ugrik :)
Ha nem lehet hát nem az se gond, ez csak egy személyes kérés volt :D

Ha 1 perc, 5-10mp után próbálsz belépni, akkor már be is tudsz. Előtte felesleges próbálkozni.

Ati 05-03-2007 19:09

Közben még 1-2 kozmetikázás történt, szöviinfó oldalon, események oldalon.

Tud-e még bárki bármi hibáról? Akár ilyen szőrszálhasogatósról is, amilyenek az utóbbiak voltak. :D

Hunor a sirály 05-03-2007 19:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 92381)
Közben még 1-2 kozmetikázás történt, szöviinfó oldalon, események oldalon.

Tud-e még bárki bármi hibáról? Akár ilyen szőrszálhasogatósról is, amilyenek az utóbbiak voltak. :D

Ha belépek az orimba valamikor nem jelenik meg legfelül az összesítés, a pénz, népesség stb. CSak a fekete csík marad.

System 05-03-2007 19:17

ŐŐŐ énis törp volnék és tapasztaltam olyat is,hogy 1500 mágussal nemtudtam térkaput nyitni egy Élőholtra(!!!).
Másodszorra sikerült,de azért zavar...
Egyébként ezt tapasztaltam nem egyszer más fajú országokkal is:szemezgettem a szövi gömbjei között találtam egy nulla mágusos orit be akarom gömbözni...puff nem sikerült,nem írtam eddig mert gondoltam biztos hazajöttek a piacról vagy nemtom...de azért,hogy egy élőholtra...meghogy ez nemis egyszer fordult elő...

Valezius 05-03-2007 19:21

Quote:

Originally Posted by System (Post 92383)
ŐŐŐ énis törp volnék és tapasztaltam olyat is,hogy 1500 mágussal nemtudtam térkaput nyitni egy Élőholtra(!!!).
Egyébként ezt tapasztaltam nem egyszer más fajú országokkal is:szemezgettem a szövi gömbjei között találtam egy nulla mágusos orit be akarom gömbözni...puff nem sikerült,nem írtam eddig mert gondoltam biztos hazajöttek a piacról vagy nemtom...de azért,hogy egy élőholtra...meghogy ez nemis egyszer fordult elő...

Előbbi nem hiba ;) Utóbbinál meg hazajöttek a piacról, kivéve, ha az tényleg hiba. :)

System 05-03-2007 19:23

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 92387)
Előbbi nem hiba ;) Utóbbinál meg hazajöttek a piacról, kivéve, ha az tényleg hiba. :)

Megosztod velem a magyarázatot is? Vagy az a reklám után derül majd ki?:D :D :D

Ati 05-03-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 92382)
Ha belépek az orimba valamikor nem jelenik meg legfelül az összesítés, a pénz, népesség stb. CSak a fekete csík marad.

Lassú net esetén előfordul, kattints tovább, vagy ne töltögess le mellette annyit. ;) Nem hiba.

Ati 05-03-2007 19:25

Quote:

Nincs 100%-os sikerességű varázslat. Ha megnézed, minden varázslat maximum 99% sikerességű, törpénél ebből lejön még 25% is.

Ez teljesen normális.

Valezius 05-03-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by System (Post 92388)

A térkapu nyitásának esélye is csak max 99%, tehát 100esetből egyszer csak másodikra nyílik meg. 10000esetből egyszer csak harmadikra (átlagosan)

tdomo 05-03-2007 19:25

Quote:

Minden varázslat csak bizonyos valószínűséggel sikerül, ami sosem éri el a 100%-ot. Így előfordulhat, hogy nem sikerül. Nekem kétszer egymás után történt ilyen nemrég.

Ati 05-03-2007 19:26

Quote:

???

A térkapunyitás nem függ ám a másik ország varázslóinak számától.

Ez az infó remélem nem újdonság... :)

System 05-03-2007 19:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 92390)
Nincs 100%-os sikerességű varázslat. Ha megnézed, minden varázslat maximum 99% sikerességű, törpénél ebből lejön még 25% is.

Ez teljesen normális.

Oké köszi...és akkor az élőholtnál kijelzi hogy kiakart rá térkaput nyitni?:eek: Mert akkor reggel inkább nem kelek fel...

Andrew 05-03-2007 19:26

Quote:

mert térkaput bárkire tudsz nyitni, bizonyos %-ú sierességgel, ami ha van pár varid, akkor 99%, tehát minden 100-ik próbára be fog sülni - elvileg, aztán ez lehet kétszer is egymás után
a másik gömbözendő alany pedig nem elf volt véletlenül? :) amúgy meg ha régi volt a gömb, akkor vehetett varit;)

tdomo 05-03-2007 19:26

Legalább egy percen belül hárman is válaszoltunk neki.:)

Andrew 05-03-2007 19:28

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 92396)

hehe:D:D - ezt is csak fél pillanattal írtad utánam :o

System 05-03-2007 19:28

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 92396)

Amit köszönök is...:D :rolleyes:

Ati 05-03-2007 19:30

Szuper, akkor most, hogy a játék helyes működését megvitattuk, ismét felteszem a kérdést, ami közben elsikkadt, hog ytud-e bárki bármi hibáról még. :)

Valezius 05-03-2007 19:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 92393)
???

A térkapunyitás nem függ ám a másik ország varázslóinak számától.

Ez az infó remélem nem újdonság... :)

Quote:

Originally Posted by System (Post 92394)
Oké köszi...és akkor az élőholtnál kijelzi hogy kiakart rá térkaput nyitni?:eek: Mert akkor reggel inkább nem kelek fel...

Szóval nyilván nem kap értesítést...

System 05-03-2007 19:34

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 92403)
Szóval nyilván nem kap értesítést...

Köszi;) :D

Hunor a sirály 05-03-2007 19:36

A raktárak, Férőhelyek, Ételfogyasztás, Katonák körűl vannak kerítve fekete vonallal, de a Hadsereg-..., Tudományok-..., Építés/Felfedezés-... ezek nincsenek körülkerítve. Ez kicsit egységellenes, vagy fekete vonal kell mindenhez, vagy nem kell vonallal körülkeríteni. De még fekete van a hadsereg, építés menünél is.

Ati 05-03-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 92409)
A raktárak, Férőhelyek, Ételfogyasztás, Katonák körűl vannak kerítve fekete vonallal, de a Hadsereg-..., Tudományok-..., Építés/Felfedezés-... ezek nincsenek körülkerítve. Ez kicsit egységellenes, vagy fekete vonal kell mindenhez, vagy nem kell vonallal körülkeríteni. De még fekete van a hadsereg, építés menünél is.

Hmm, ez Explorer alatt valóban nem egységes... Megnéztem milyen lenne ott minden fekete kerettel... háááát... hajrá firefox... :) egyelőre egységesítettem IE alatt a kereteket feketére, de nem biztos, hogy ez így marad.

Viszont meglepődve tapasztaltam, hogy több mint 44%-a a játékosoknak Firefox-ot használ, ami nagyon jó arány... Firefox alatt egyébként sokkal szebbek a táblázatok. ;)

tdomo 05-03-2007 21:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 92435)
Viszont meglepődve tapasztaltam, hogy több mint 44%-a a játékosoknak Firefox-ot használ, ami nagyon jó arány... Firefox alatt egyébként sokkal szebbek a táblázatok. ;)

Csak a tűzróka.:D Lehet, hogy ez az én böngészőim hibája, de nekem is előfordul amit Hunor említett, hogy néha nem jelenik meg a felső csíkban adat, csak a fekete háttér.

Ati 05-03-2007 21:12

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 92437)
Csak a tűzróka.:D Lehet, hogy ez az én böngészőim hibája, de nekem is előfordul amit Hunor említett, hogy néha nem jelenik meg a felső csíkban adat, csak a fekete háttér.

Ez netsebesség probléma ilyenkor. Elvileg fentről lefele tölti be az oldalt a böngésződ, előbb a fenti (még üres) helyet, majd az odlal alsó részének betötésekor megtelik élettel, és beleíródnak a számok. Ha gond van a kapcsolattal, akkor ez a betöltési sorrend megfordulhat, és előbb akarná megtölteni adatokkal azt, ami még nincs ott. Ilyenkor ez nem sikerül. Ha kattintasz valamelyik menüre, akkor egyből megjelennek az adatok.

Ezzel érdemben nemigen lehet semmi olyat tenni, ami ne lenne mások kárára, úgyhogy ez a kis kellemetlenség marad mellékhatásként az esetlegesen akadozó net mellé.

Steve 05-03-2007 21:14

Quote:

Hmm, ez Explorer alatt valóban nem egységes... Megnéztem milyen lenne ott minden fekete kerettel... háááát... hajrá firefox... :) egyelőre egységesítettem IE alatt a kereteket feketére, de nem biztos, hogy ez így marad.

dejó hogy megtaláltam, hogy miért lett hirtelen kifejezeten ronda ez a rész...

Gáspár, nem tudnál véletlenül szoftosítani rajta az IE fanok kedvéért? :)

tdomo 05-03-2007 21:15

Köszönöm a segítséget.:)

Ati 05-03-2007 21:31

Quote:

Hmm, ez Explorer alatt valóban nem egységes... Megnéztem milyen lenne ott minden fekete kerettel... háááát... hajrá firefox... :)

Neeeeh, ez nagyon ronda, visszatettem az eredetit. Ez marad így.

Steve 05-03-2007 21:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 92442)
Neeeeh, ez nagyon ronda, visszatettem az eredetit. Ez marad így.

pedig épp demonstrációt szerveztem a közösön... azért köszi hogy csak rövid ideig "élvezhettük":)

Ati 05-03-2007 21:37

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 92443)
pedig épp demonstrációt szerveztem a közösön... azért köszi hogy csak rövid ideig "élvezhettük":)

Sajnos IE-ben tény, hogy hihetetlenül egybeolvadnak a sorok ezekben a táblázatokban. :( Itt most hosszas flame-partit lehetne arról tartani, hogy vajon az IE, vagy a Firefox rajzolja ki jól a táblázatokat, de asszem ebbe nem megyek most bele. :)

Hunor a sirály 05-04-2007 05:50

Quote:

Ati, ha nem volt szép fekete keretekkel, akkor az összes helyről le lehetne venni a fekete keretet, nem?:) És így is egységes lessz.

Ati 05-04-2007 09:40

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 92455)
Ati, ha nem volt szép fekete keretekkel, akkor az összes helyről le lehetne venni a fekete keretet, nem?:) És így is egységes lessz.

Marad így, ahogy most van.

Grabi 05-04-2007 17:44

tényleg szőrszálhasogatás meg furi, de W-ben néztünk távolt.
Deninek ezt írta ki:
2007-05-04 18:40:11 Bölcsöde (#427373) távolbalátása:

2007-05-04 18:40:11 Távolbalátásod eredménye:

nekem ezt:

2007-05-04 18:40:11 Goth*Angel (#156003) távolbalátása:

2007-05-04 18:40:10 Távolbalátásod eredménye:

tessék nézni az időpontot :)

Ati 05-04-2007 17:47

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 92632)
tényleg szőrszálhasogatás meg furi, de W-ben néztünk távolt.
Deninek ezt írta ki:
2007-05-04 18:40:11 Bölcsöde (#427373) távolbalátása:

2007-05-04 18:40:11 Távolbalátásod eredménye:

nekem ezt:

2007-05-04 18:40:11 Goth*Angel (#156003) távolbalátása:

2007-05-04 18:40:10 Távolbalátásod eredménye:

tessék nézni az időpontot :)

Ez az esemény generálódásának ideje, ebben nincs semmi rendkívüli. 1 másodperc alatt csak meghatározott számú esemény tud történni, ami ott nem zajlik le, az már a következő másodpercben történik meg, az esemény ennek megfelelően is mutatja.

merlin 05-04-2007 17:53

1A

1 fős klán vs. 1 fős klán

A védő klán orija szabin
Otthon 600 elit óriás

A támadó klán elf 104.000 támadó ponttal

visszapattanás

100k pont védelemhez pluszba jön a faji bónusz vagy ez hiba?

Valezius 05-05-2007 14:12

Nem tudom, hogy hiba-e, de felvetem:

Miért lehet egy 15:00:00-ig tartó párbajban 15:00:10-kor rengetni még?
Szerintem ennek nem így kéne lennie.

Andrew 05-05-2007 14:37

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 92756)
Nem tudom, hogy hiba-e, de felvetem:

Miért lehet egy 15:00:00-ig tartó párbajban 15:00:10-kor rengetni még?
Szerintem ennek nem így kéne lennie.

ha egy perccel később kezdődik, simán érhet véget később is egy perccel, ha már kifizetted óra pontossággal:D:D

Valezius 05-05-2007 14:40

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 92758)
ha egy perccel később kezdődik, simán érhet véget később is egy perccel, ha már kifizetted óra pontossággal:D:D

Na ja, legközelebb számítok rá.
Azt értem, hogy nem lép ki azonnal, hogy meg lehessen még nézni az eredményt, de hogy még akciózni is lehet az durva :mad:

invisible 05-05-2007 14:50

Ez vajon hogy lehetséges?

Kicsit meglepődtem ma.
Van egy ország a hódítóba akit támadni lehet de a kereső a helyesen beírt sorszáma alapján nem találja.
Azért kerestem rá a sorszáma alapján mert levelet akartam írni az országnak de azt írta ki ilyen ország nem létezik. Pedig töbször is próbálkoztam.
Mi a véleményekek erről???
Még sosem jártam így.
:):):)

Valezius 05-05-2007 14:53

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 92763)
Kicsit meglepődtem ma.
Van egy ország a hódítóba akit támadni lehet de a kereső a helyesen beírt sorszáma alapján nem találja.
Azért kerestem rá a sorszáma alapján mert levelet akartam írni az országnak de azt írta ki ilyen ország nem létezik. Pedig töbször is próbálkoztam.
Mi a véleményekek erről???
Még sosem jártam így.
:):):)

Ha bemásoltad a sorszámot a keresőbe, akkor nekem is csinált ilyet, asszem a másolásnál valami karakter belecsúszik és az rontja el a keresőt. De ha beírod a sorszámot, csak azt a max. 6számot, akkor szerintem működni fog.

All times are GMT +1. The time now is 04:24.