![]() |
ahogy végeztem a topic végigolvasásával ,rájöttem hogy az elsöre szavazzak. Aiket itt irogattál hmmm,szerintem töröltem volna magam is,nemcsak az orit.:mad:
|
Quote:
|
szépen egyetÉrtünK :D :D :D
|
Quote:
|
Dehogy érti:(
De ahogy olvastam nem tartottad be amit ígértél:D:D:D:D |
Quote:
|
Ez egy fullosan jó topic, rég vigyorogtam ennyit, szerintem tartsuk meg:)
|
Quote:
az azért elég érdekes, hogy mindegyik mindenben erősebb volt a másik az, hogy szerintem ez már rég a másik játékának tönkretétele kategóriába tartozik... |
Csak barakkot gyútanak a lázongó népek? (súgó szerint igen, de nekem régről úgy rémlik hogy annak hiányában a felbőszült tömeg mintha másnak is nekiesett volna).
Hogy én miért csak most találok meg egy ilyen felüdítő topicot? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Az emberek lázonganak. Az éjszaka folyamán hatalmas tömegekben vonultak az utcákra tüntetni. Az éjszaka véres befejezéseként egy házat fel is gyújtottak, ami szinte azonnal porrá égett.
Az emberek lázonganak. Az éjszaka folyamán hatalmas tömegekben vonultak az utcákra tüntetni. Az éjszaka véres befejezéseként egy barakkot fel is gyújtottak, ami szinte azonnal porrá égett. házat-barakkot mást nem |
fúúúúúúúj felmegy topba és termel már több ezer köre és nem hagyja érvényesülni a lentieket.
luxusprofit, luxusprofit! :) |
Quote:
|
Jedi-erő :D
|
Vicces egy topik:)))
én az egyiket se jelölném be:) Törölni ? minek?? Várni?? Mire, a sültgalambra?? |
All times are GMT +1. The time now is 02:14. |