Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Melyik fajt utálod a legjobban? ;) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1638)

Valezius 04-16-2007 10:11

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 88012)
Én spec akárhány elffel találkoztam, szétkaptuk, mert tápos faj az elf persze egész addig amig rájösz mivel blöfföl. Mert blöff faj... ha vari van elég, toli nincs, ha toli is van, akkor meg sereg nincs... és vice versa. Ha meg sereg van akkor toli nincs. Ha mindenböl van valamennyi akkor meg egyik sem elég...

Úgy érzem, ez minden fajra igaz. Olyan nincs, hogy mindenből elég legyen neki, ha mf. :)

Burning 04-16-2007 15:40

ez így van.
az mf-ek általában úgy állnak le, hogy több varit tartanak, mint az azonos játékstílust játszók, és akkor kevesebb a toli vagy a paci ill. elit...
ezért jó a szövi:D

Vas 04-16-2007 16:52

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 88117)
ez így van.
az mf-ek általában úgy állnak le, hogy több varit tartanak, mint az azonos játékstílust játszók, és akkor kevesebb a toli vagy a paci ill. elit...

Egy jól élezett arival, meg 2 hadi+toli/3 izom hadival így lazán lerohsnod:D:D
e még Hadis MF-ként is bevered, szóval nemtom, hogy ez így mennyire állná meg a helyét:confused:

Burning 04-16-2007 16:55

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 88162)
e még Hadis MF-ként is bevered, szóval nemtom, hogy ez így mennyire állná meg a helyét:confused:

ez 6 ori, avgy máshogy értetted??
na most magyarul is kérném:)

Vas 04-16-2007 17:09

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 88163)
ez 6 ori, avgy máshogy értetted??
na most magyarul is kérném:)

a " / " jel nálam "vagy"-ot jelent,csak lusta voltam kiírni:D

Burning 04-16-2007 17:11

Quote:

és ezt mint mf rohannám le???
elég érdekes lenne, ha mf-ként végig söpörnék egy négyes szövin ilyen felállással...
begömböznek, felmérnek, leölnek és bemészárolnak:D

Burning 04-16-2007 17:13

a másik felállással csak begömbölnek és leölnek:D
amúgy milyen orival gondoltad egy ilyen szövi lerohanását??
beállítottság, faj, személyiség??

Vas 04-16-2007 17:42

Én semmilyennel sem, mertvédekező beállítottság, és termelés ezerrel- ezt csinálom:D

Kill 04-16-2007 17:54

Ha játszani kell vele vagy ha harcolni kell ellene????
Ja és Ati én is nyitottam egy ilyen topicot:)

Kill 04-16-2007 17:55

Ja bocs ilyet még nem:)Más nyitott ilyet

Burning 04-17-2007 16:05

az jó, ha már azt se tudod milyen topicot nyitottál:)

Burning 04-17-2007 16:06

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 88117)
ez így van.

Quote:

ha ez az ori rendesen be van betonozva varikkal és tolikkal nem tudom mennyire vered be és hogyan:);)

Vas 04-17-2007 16:10

ha... de ha már itt tartunk akkor akár be is verhetem:D:p

Valezius 04-17-2007 22:31

Liza miért utálod a törpit? :confused:

Burning 04-18-2007 13:31

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 88416)

mert gazdagabb nála:p:D

bodolur 04-19-2007 15:28

Mindenkit utálok aki tekit lop tőlem.
Egyébként élőhalottal nem lenék soha, mert azt egy kissé unalmasnak találom. És persze egyáltalán nincs "szeme", így csak vaktában támad. Utána meg szétszedik.

Remedy 04-19-2007 17:36

Quote:

Originally Posted by bodolur (Post 88775)
Mindenkit utálok aki tekit lop tőlem.
Egyébként élőhalottal nem lenék soha, mert azt egy kissé unalmasnak találom. És persze egyáltalán nincs "szeme", így csak vaktában támad. Utána meg szétszedik.

:D :D

Legyel gnom :)

Kill 04-19-2007 17:42

Nem értem az embert miért szeretik jobban mint a felest?

solven 04-19-2007 17:59

Én az orkot utállom
2 ok:

1. amikor próbáltam az orkot akkor nagyon szarul ment

2. amikor találkozok orkokkal akkor szintén szarul megy

:D

Non Omnis Moriar 04-26-2007 18:49

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 88023)
Mf kontra szövi...

Hát éppen hogy nem... legyen az MF vagy szövis, egykutya. Szétkapható lazán. Egy MF ori egy másik MF ellen aki elf, ugy elismerem lehet probléma, ha történetesen pont az ellen gyúrt be az elf ami az én erősségem. De egy szövi ellen se MF se szövis elfnek nem sok esélye van - HA lelepleződött a blöffje

Kubbi 04-26-2007 19:14

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 90901)
Hát éppen hogy nem... legyen az MF vagy szövis, egykutya. Szétkapható lazán. Egy MF ori egy másik MF ellen aki elf, ugy elismerem lehet probléma, ha történetesen pont az ellen gyúrt be az elf ami az én erősségem. De egy szövi ellen se MF se szövis elfnek nem sok esélye van - HA lelepleződött a blöffje

Hát én is ezt mondtam. ;)
Szövi vs mf. Nincs mit ragozni rajta. Ezért feleslegesnek éreztem az okfejtésed.

De a szövi szövi ellenet hagyd ki kérlek, mert az annyi, de annyi mindentől függ, hogy felelőtlenség ilyet kijelenteni.

De most, az újítás után, megnézem én, hány szövis elf fog szaladgálni a hódban. :D
De látod? Kifejthetted volna ezt a nézeted, amikor az elf sérthetetlenségét ecsetelgették unásig. :D

solven 04-26-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 90908)

De most, az újítás után, megnézem én, hány szövis elf fog szaladgálni a hódban. :D

Azért itt-ott biztos lesz majd, ha másnak nem akkor kajatermelőnek...

Hóhér 04-26-2007 19:34

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 90908)

miért ?
gyengébb lett a védelme?

vagy kevesebb gömböt tud majd készíteni, esetleg éplistát a szövinek?
:eek:

Kubbi 04-26-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by solven (Post 90910)
Azért itt-ott biztos lesz majd, ha másnak nem akkor kajatermelőnek...

Itt félreértés van születőben. :D
Szövire, és nem klánra gondoltam. :p

Kubbi 04-26-2007 19:38

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 90912)
miért ?
gyengébb lett a védelme?

vagy kevesebb gömböt tud majd készíteni, esetleg éplistát a szövinek?

Nem kell kést élesíteni. :D
No meg ezt a kijelentésemet úgy néz lécci, hogy én eddig se vettem volna fel szövibe elfet. :D

solven 04-26-2007 19:39

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 90914)

Jaaaa :o

Mindegy, akkor meg hadisnak, mert azért annak sem utolsó.... :)

Hóhér 04-26-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 90914)

miért csak 1/a ban termelnek a tanyái?

gondolom karavánnal tudja etetni a szövijét is

Bogár 04-26-2007 22:38

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 88416)

biztos nincsenek jó emlékei a gonosz törpékkel kapcsolatosan. :D :D

zombie 05-01-2007 12:38

a terminátor gnómot

Szerintem túl erős, a legjobb varisok, harcosok, tolik(na jó nem, de majdnem), de a legeslegjobb kevertek. Az az 50% elég sok, főleg ha még tudós is. Az hogy nem lehet tőle tekit lopni, az meg csak hab a tortán. Csak azért nem vagyok vele, mert úgy érzem túl könnyű lenne.

Valezius 05-01-2007 12:46

Quote:

Originally Posted by zombie (Post 91776)
Szerintem túl erős, a legjobb varisok, harcosok, tolik(na jó nem, de majdnem), de a legeslegjobb kevertek. Az az 50% elég sok, főleg ha még tudós is. Az hogy nem lehet tőle tekit lopni, az meg csak hab a tortán. Csak azért nem vagyok vele, mert úgy érzem túl könnyű lenne.

Valami ilyesmit érzel az óriással kapcsolatban, leszámítva, hogy nem jó toli. De szintén nem nagyon lehet tőle tekit lopni :mad:

Viszont ha a szöviérdek úgy kívánja, félreteszem az utálatomat és óriás vari (vagy hadivari leszek) :)

nyolcvan 05-01-2007 12:57

Quote:

Originally Posted by zombie (Post 91776)

Azért nem olyan erős a többi fajhoz képest.
Tolvajlásban van jobb nála, varázslásban meg főleg (jobban fáradnak a varázslói is), és még hadiban is. De igen, talán mindenesben a legerősebb.
Az a 30%al nagyobb haderőveszteség miatt sokkal sérülékenyebb. Így elsőre télleg nem tűnik soknak az a 30 százalék, de háborúban már igen, amikor látod a veszteségeket. Talán azért írják sokan itt a fórumban, hogy egy gnómot 1 nap alatt simán el lehet intézni, míg egy óriást több napig tart..

skiti 05-01-2007 13:08

azt azért írják mert az óriást inkább csak sereggel lehet megrogyasztani, míg a gnóm tolira is kifejezetten érzékeny

Kutyuleee 05-01-2007 13:09

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 91780)
azt azért írják mert az óriást inkább csak sereggel lehet megrogyasztani, míg a gnóm tolira is kifejezetten érzékeny

jaja egy gnóm elég égő egy tolival szemben:D:D

Kill 05-01-2007 13:12

Nem értem a felest mért utálják jobban mintaz embert?

skiti 05-01-2007 13:14

személy szerint mindkettőt szeretem:)
jók földre;)
játszani viszont egyiket se játszanám, pont azért mert még egy seregcserés elf is átsétál rajtuk.

Kill 05-01-2007 13:18

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 91783)
személy szerint mindkettőt szeretem:)
jók földre;)
játszani viszont egyiket se játszanám, pont azért mert még egy seregcserés elf is átsétál rajtuk.

Én személy szerint ha választanom kéne (ember vs. feles) akkor biztos hogy a felest választanám;)

zombie 05-01-2007 13:25

ember

tolinak az ember simán jobb szerintem, mert a legizmosabb varisok is teljesen tehetetlenek, így a vari elleni védelmet lehet inkább katonaira fordítani, és ha jól csinálja az ember, még a hadisak se tudnak mit tenni, csak lopkodni kell vidáman :D :D :D

skiti 05-01-2007 13:27

Quote:

Originally Posted by zombie (Post 91786)
tolinak az ember simán jobb szerintem, mert a legizmosabb varisok teljesen tehetetlenek, így a vari elleni védelmet lehet inkább katonaira fordítani, és ha jól scinálja az ember, még a hadisak se tudnak mit tenni, csak lopkodni kell vidáman :D :D :D

mutass már egy olyan ember toli éplistet, ami ellen egy hadis nem tud tenni semmit:D

skiti 05-01-2007 13:29

sőt, olyat mutass amit 40% lóval nem visz át egy hadis szövihelp nélkül:)

zombie 05-01-2007 13:34

Még nincs ilyenem, de majd lesz. És megmutatom!!! :cool:

All times are GMT +1. The time now is 01:19.