![]() |
Quote:
|
ez így van.
az mf-ek általában úgy állnak le, hogy több varit tartanak, mint az azonos játékstílust játszók, és akkor kevesebb a toli vagy a paci ill. elit... ezért jó a szövi:D |
Quote:
e még Hadis MF-ként is bevered, szóval nemtom, hogy ez így mennyire állná meg a helyét:confused: |
Quote:
na most magyarul is kérném:) |
Quote:
|
Quote:
elég érdekes lenne, ha mf-ként végig söpörnék egy négyes szövin ilyen felállással... begömböznek, felmérnek, leölnek és bemészárolnak:D |
a másik felállással csak begömbölnek és leölnek:D
amúgy milyen orival gondoltad egy ilyen szövi lerohanását?? beállítottság, faj, személyiség?? |
Én semmilyennel sem, mertvédekező beállítottság, és termelés ezerrel- ezt csinálom:D
|
Ha játszani kell vele vagy ha harcolni kell ellene????
Ja és Ati én is nyitottam egy ilyen topicot:) |
Ja bocs ilyet még nem:)Más nyitott ilyet
|
az jó, ha már azt se tudod milyen topicot nyitottál:)
|
Quote:
Quote:
|
ha... de ha már itt tartunk akkor akár be is verhetem:D:p
|
Liza miért utálod a törpit? :confused:
|
Quote:
|
Mindenkit utálok aki tekit lop tőlem.
Egyébként élőhalottal nem lenék soha, mert azt egy kissé unalmasnak találom. És persze egyáltalán nincs "szeme", így csak vaktában támad. Utána meg szétszedik. |
Quote:
Legyel gnom :) |
Nem értem az embert miért szeretik jobban mint a felest?
|
Én az orkot utállom
2 ok: 1. amikor próbáltam az orkot akkor nagyon szarul ment 2. amikor találkozok orkokkal akkor szintén szarul megy :D |
Quote:
|
Quote:
Szövi vs mf. Nincs mit ragozni rajta. Ezért feleslegesnek éreztem az okfejtésed. De a szövi szövi ellenet hagyd ki kérlek, mert az annyi, de annyi mindentől függ, hogy felelőtlenség ilyet kijelenteni. De most, az újítás után, megnézem én, hány szövis elf fog szaladgálni a hódban. :D De látod? Kifejthetted volna ezt a nézeted, amikor az elf sérthetetlenségét ecsetelgették unásig. :D |
Quote:
|
Quote:
gyengébb lett a védelme? :D vagy kevesebb gömböt tud majd készíteni, esetleg éplistát a szövinek? :eek: |
Quote:
Szövire, és nem klánra gondoltam. :p |
Quote:
No meg ezt a kijelentésemet úgy néz lécci, hogy én eddig se vettem volna fel szövibe elfet. :D |
Quote:
Mindegy, akkor meg hadisnak, mert azért annak sem utolsó.... :) |
Quote:
:eek: gondolom karavánnal tudja etetni a szövijét is :D |
Quote:
|
a terminátor gnómot
Szerintem túl erős, a legjobb varisok, harcosok, tolik(na jó nem, de majdnem), de a legeslegjobb kevertek. Az az 50% elég sok, főleg ha még tudós is. Az hogy nem lehet tőle tekit lopni, az meg csak hab a tortán. Csak azért nem vagyok vele, mert úgy érzem túl könnyű lenne.
|
Quote:
Viszont ha a szöviérdek úgy kívánja, félreteszem az utálatomat és óriás vari (vagy hadivari leszek) :) |
Quote:
Tolvajlásban van jobb nála, varázslásban meg főleg (jobban fáradnak a varázslói is), és még hadiban is. De igen, talán mindenesben a legerősebb. Az a 30%al nagyobb haderőveszteség miatt sokkal sérülékenyebb. Így elsőre télleg nem tűnik soknak az a 30 százalék, de háborúban már igen, amikor látod a veszteségeket. Talán azért írják sokan itt a fórumban, hogy egy gnómot 1 nap alatt simán el lehet intézni, míg egy óriást több napig tart.. |
azt azért írják mert az óriást inkább csak sereggel lehet megrogyasztani, míg a gnóm tolira is kifejezetten érzékeny
|
Quote:
|
Nem értem a felest mért utálják jobban mintaz embert?
|
személy szerint mindkettőt szeretem:)
jók földre;) játszani viszont egyiket se játszanám, pont azért mert még egy seregcserés elf is átsétál rajtuk. |
Quote:
|
ember
tolinak az ember simán jobb szerintem, mert a legizmosabb varisok is teljesen tehetetlenek, így a vari elleni védelmet lehet inkább katonaira fordítani, és ha jól csinálja az ember, még a hadisak se tudnak mit tenni, csak lopkodni kell vidáman :D :D :D
|
Quote:
|
sőt, olyat mutass amit 40% lóval nem visz át egy hadis szövihelp nélkül:)
|
Még nincs ilyenem, de majd lesz. És megmutatom!!! :cool:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:19. |