![]() |
Hát nem tudom...
De szerintem az elég kemény, ha nem tudok a géphez ülni, mert mondjuk eltörtem a lábam, és a kórházban fekszem 1 hétig, vagy elutazok nyaralni, ahol nincs wifi meg netkávézó, vagy akármi. tehát önhibámon kívül nem tudok netezni, és nem tudom elrakni az orimat szabadságra... Ha egy olyan orit, ami aktívan játszik (tehát feltehetőleg sok az ellensége) bentmaradásra kényszerítek felügyelet nélkül... hát azt szerintem nullára verik. Ha meg elnyomják ellene a támadást, az szabadság alatt is beüt. Tehát hiába menekülök szabira. + 2 hétig nem játszhatok az otimmal, és ha nem jövök vissza 2 hét múlva, elveszik a vérdíjam... De ahogy gondolod. Végülis az is nagyon igaz, amit Te írtál. |
támogatom h ne mehessem szabira amíg a vérdíj az országon van
most is rengeteg a szabis vérdíjas ori, akik csak kör közben pár percekre lépnek be fórumozni, és ezt jó volna meg oldani egyszerűen rátapicskulsz a szabadságra és amint elvesztetted a vérdíjat már szabin is vagy |
Quote:
Megmondom őszintén, hogy nekem ez a verzió a legszimpatikusabb. |
Quote:
Én is támogatom hogy ne mehessen szabira a vérdijjas ... és persze a fejvadász se ... ha tudja hogy nyaralni fog menni akkor számoljon azzal hogy ha szerez vérdijjat az ori marad a célkeresztben :D;) |
Quote:
|
háát igen erre szükség van, mert különben rengetegen fognak piros és zöld kis kettesekkel szaladgálni, és ah mindenkinek ilyen orijai lesznek, akkor elveszti az egész a hangulatát, amiért mindezt itt összehoztuk:(
|
Quote:
|
Quote:
És ahhoz mit szólsz, hogy a vérdíjas ne mehessen szabadságra, a fejvadász meg mehessen szabadságra, viszont akkor leesik róla a fejvadász jelzés? Ede, én azért soroltam be az "eltört a lábam = 1 hét kórház" dolgot, emrt azt nem tudod előre, mint azt, hgoy elmész nyaralni. Vagy pl az internetszolgáltatód fejleszt a környéken, és nincs neted... Tehát olyan is közbejöhet, hogy muszáj lenne szabadságolnod magad, mert nem tudsz napokig belépni az országodba. Viszont az is igaz, hogy ha meg szabizni tudsz, akkor használhatod menekülésre is a szabadságot... Hm... És ha mindenki elmehetne szabadságra, de akkor azonnal leesik a vérdíj is meg a fejvadász is? Hiszen a való életben is van, hogy feladják a nyomozást / megússza a tettes. Mind a kettő a játékban " hátrány " lenne, hiszen ha nem vagy vérdíjas sem meg fejvadász sem, akkor elbukod a színes kis számok begyűjtésének lehetőségét, meg a színes kiírást az orid mellől... tehát ebben az esetben csak akkor mennél szabira, ha tényleg baromira indokolt lenne. |
Quote:
A vérdíjas viszont más tészta. Ha szorult helyzetben vagyok, mert belementem ebbe a játékba, hogy vérdíj, most meg mindenki meg akar támadni, jajj mit csináljak, akkor elmenyek szabira, és máris megszűnt a vérdíj jelzésem? Megmenekültem? Ez egy hatalmas kibúvónak tűnik nekem. |
Szerintem a vérdíjas is mehetne szabira (mert nem tudod bizonyítani, hogy indokolt volt a szabizás), viszont ha visszatér, kapjon plusz annyi kör vérdíjat az orijára, amennyi ideig szabin volt.
|
Quote:
még1 dolog. akinek van vérdijja, vagy fejvadász, azt jó lenne motiválni, hogy haladjon felfele, azaz lépjen is szintet. akár ugy is, hogy ha nem akar akkor vessze el a státuszát. ezzel megakadályozva, hogy -amit belas írt az elején- a termelök mögé bujjon, és ismét csak szinesítse a fórumot leverhetlenül. (gondolok arra például, hogy akár topköröktől függően veszitsen kitűzött vérdijából, vagy fejvadászi státuszából) |
Már csak azért is, mert ha fejvadászként szabizni lehet, akkor az is "rangmegtartási" lehetőség...
5/Y-ban összeverek magamnak egy rakás fejvadász-értéket, majd szabizok... éjszakánként 3 naponta előjövök fedezgetni, és szinteket lépkedek.. Tehát szerintem sokkal több lesz a zöld 2-es mint a piros 2-es. Lassan ,de biztosan lehet lépkedni fejvadászként akkor. Viszont azt nem hsizem, hogy sokan fognak rohangálni színes számokkal... Azér 2/D-ben ember legyen a talpán, aki lefordul... Főleg ha már van alap kék száma. szinte lehetetlen. (ha jól láttam a D-s pontlistát..) |
Quote:
|
Quote:
Akkor meg a sok szabadságolással biztosítani tudnám magamon a védíjat. Szerintem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tényleg nem kéne nekik ezt megkönnyíteni, had legyenek l vele jó sokáig:D |
Quote:
A fejvadásznak szerintem több gyakorlati haszna van, mint a vérdíjnak. Földet kapok érte Színes jelzést kapok érte Egy rahedli pénzt kapok érte Ha fordulok színes számot kapok érte Rengeteg pozitív hírnevet kapok érte a vérdíjas meg Színes jelzést kap érte Meg ha fordul színes számot És eszembe jutott még valami, ha már a fejvadászt 10x pozitív hírnévvel jutalmazzuk. Aki védett vagy fejvadász országot támad meg, az a vérdíj mellé 5x szorzós negatív hírnevet kapjon 'előbüntetésként', függetlenül attól, hogy levelé vagy fölfelé üt. Egyébként meggyőztél. A vérdíjas ne tudjon szabadságra menni. Elbújhat nagy hekin a fejvadász-jelöltek elől. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és azonnal szintet lépni... És már csak idő kérdése lenne a színes kis (2)-es. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha a hírnévnek úgysincs gyakorlati haszna, szerintem azt ne keverjük bele. |
Quote:
|
Aki a rossz hírnévre hajt, verjem védett orit, vagy fejvadászt. 5x negatív szorzóval kapná a hírnevet, és ha nem veri végig a 11 siekres támadást, még vérdíjas sem lesz. tehát gyűjtögethetné büntetlenül a negatív hírnevét.
De ahogy gondolod. haszna valóban nincs, csak egy kis búnusz lenne, mert aki negatívot emg aki pozitívat gyűrt, amindkettőnek lenne rá lehetősége amélkül, hogy a vérdíj játékba 'benevezne'. |
Quote:
Erre az jutott az eszembe, hogy aki NEM az 5. szinten gyűjtötte be, hanem 4.3.2. szinten, az ne kapjon színes számot a fordulásnál, hanem fordulás után 5. szinten vérdíjasként, vagy fejvadászként kezdjen már alapból... (Nyilván ,a kék számát megkapná természetesen.) |
Quote:
(Zsoldos: az aki vérdíjas országot üt, olyan mint a fejvadász, csak 4-3-2szinteken) |
Vagy aki az 5. szintről végigviszi a vérdíjat/fejvadászt, az vastag betűvel kapja a kis zöld/piros számát, aki meg közben szerzi meg, az is kapjon szíens számot, de szimpla betűtípussal.
:) |
Quote:
|
Quote:
Ez így szintén felejtős... :) |
A zsoldos és a vastag betű már egy kicsit sok...:D
|
OFF:
Kicsit idegesítő, hogy hetekig senki nem szólt ide egy mukkot sem, és az utolsó pillanatban kell sebtiben 'dolgozni' a témán. ON: Nem támogatok egy új rajngejzést, mert akkor mi van, ha 5. szinten vérdíjas leszek. Azt a 3. szinten leverik, akkor az illető zsoldos jelzést kap. És mi van, ha a 2. szinten megverek egy zsoldost? Az is bűncselekmény... Akkor csak picit leszek vérdíjas? Szerintem nem jó az új rang bevezetés. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na de komolyra fordítva a szót: Szerintem aki fentebbi szinteken szerez vérdíjat vagy fejvadászt, az ne színes számot kapjon, hanem fejvadászként / vérdíjasként kezdje az 5. szintet. |
Mókás lesz ebből egy olyan súgót összehozni, amit az első 10 olvasás alatt megért valaki. :D
|
Quote:
Ati: ha gondolod segítünk a súgóban:D |
Szerintem tök logikus az egész.
Mondanivalója: "Üssé mindenkit, mert jó lesz!.." :D Mit szólsz a fordulásos dologhoz? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:47. |