![]() |
Quote:
|
Quote:
ha kezdők, akkor egyáltalán nem biztos :) |
Egy MF ország sincs, amit egy közepesen jó szövi ne tudna szétszedni.:)
|
Quote:
Azonos tudás mellett az mf sehol sincs. Nem véletlen, hogy a topokban szinte csak szöviket találsz. Mindenki az mfeket földeli le mert nem tud védekezni. Persze van néhány fanatikus tanyafree de nem róluk beszélünk. |
Quote:
természetes hogy azonos tudással a 4 többet ér, mint az 1, ezt soha senki nem is cáfolná :) |
Quote:
ezért mondtam, hogy az egész felállástól függ :) |
Quote:
de mi köze van a felállásnak hozzá?:) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és igen, egy profi mf-et egy kezdő szövi nem tud szét szedni... és nagyon sok köze van a felállásak az egészhez :) a szöviben csak egy gyenge pont kell, egy rosszul megválasztott faj, és finoman szólva is cseszhetik... márpedig a kezdők előszeretettel választanak rossz fajt :) illetve olyat, amivel nem tudnak játszani :) |
tegyük hozzá, annak az mf-nek nemárt ha van vagy 4 raklap aranya is, és ne szeressen aludni :)
|
Quote:
|
szó nem volt itt a részletekről :) az pénz minden háború sikerességének az egyik kulcsa :)
és szintet sem emlegettünk :) |
Quote:
nem az volt a kérdés, hogy ez kezdő szövi-e a jobb vagy egy profi mf... |
Quote:
én elmondtam valamit, ami az én véleményem :) a saját arcommal pedig eleget foglalkozom, hidd el ;) |
Quote:
Nem azt mondom, hogy MFként nem lehet haladni, vagy jól játszani, de én még egy MFországot se láttam, aki érinthetetlen lenne. Még ha álmatlanságban szenved az ori tulaja és elég sok pénze, akkorse. |
Quote:
|
rövid távon pár napig meg lehet csinálni az alábbi mf elfet: 35-35 18% ház, 9,5% templom, 2% raki, 20 bank. kell hozzá rengeteg pénz, 24 órás távol, elf-tudós. sőt lehet kevesebb házzal is és akkor fokozós.
de ezt nem merem leírni, mert úgyis tudom, hogy bezzeg ha legyújtják meg rengetik meg az én 90%-os ork tudós tábim átviszi és béna vagyok. :( |
Quote:
de tudod mit igazad van úgy lesz Zsáni is meg Te is előttem vagytok lerendezhetjük ott ha ez a kérésed:p |
Quote:
|
Quote:
A kérdés az, hogy van-e olyan mf, amit egy közepesen jó szövi nem tud szétszedni. Mint mondtam, egyet már láttam :) |
Quote:
Mondjuk 90%barakkos orkot még nem láttam 200hekin.:) (Bocs most látom csak, hogy nem konkréten 200hektárra írtad, sry.:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezt a helyzetet kéretik boncolni. Az mf szerintem megpróbál elpucolni és a szövi jó eséllyel nem fogja tudni követni. (Jó esély mondjuk 60%) |
Quote:
Viccet félretéve, ha egy szövi elég összeszokott, jól együt tudnak működni, akkor simán követik együtt is a mi kis MF-ünket.:) |
Quote:
|
Quote:
Ha a szövi toli, vari + 2hadis felállásu, seperc alatt visszagengeti a varis maguk közé. Ha 4 hadis, akkor pedig meg se várják, hogy megszökjön... Kivéve, ha a már említett 35%tornyos elfről van szó, aki valószínüleg ha akarna se tudna meglépni.:) |
Quote:
beüt 4-5 sereggel földre onnan már nem tudják visszarengetni 2 körre. és üt tovább folyamatosan. ha jól van építve a szövi is max 1x tudja beütni... |
Quote:
És mi a garancia arra, hogy a szövi nem üti be, amíg az ő seregei kintvannak?:) |
Quote:
gondolom Te is láttál már fanatikus kiélezett hadis orit. Azt a szövi max full sereggel üti be 1x de akkor visszamehet. megverni nem tudja a szövit de elszökni el tud. |
Quote:
Még jobbat mondok, ha valamelyik szövitag teljes szövihelppel nekiesik és behív a többiektől íjászokat, akkor se látom sok esélyét, hogy az MF vissza tud vágni.:) |
Quote:
|
ne felejtsd el az alapszitut: profi fanatikus mf... nem rólad vagy rólam van szó:)
|
All times are GMT +1. The time now is 13:13. |