![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Most akkor mi a cél? :D |
Quote:
|
Quote:
(pozitív gondolkodás :D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kutyuleee neked is köszönöm szépen! :p |
Van egy történetem, és most valahogy eszembe jutott.
Szóval márciusban részt vettem egy világversenyen, 5másik magyarral. Feladatsorokat kellett kitölteni. Az egyik körben hiba csúszott a nyomtatásba, és ezt csak közben vették észre, persze le lett fújva a forduló, viszont elég hülyén oldották meg, így az amcsik "kicsempésztek egy feladatsort". Mi csak kiírtunk néhány feladatot. A forduló később megismétlésre került, az amcsik oda is adták mindenkinek a puskát. Ekkor már azért kellett csalnunk, hogy kiegyenlítsük az erőviszonyokat, mondjuk én nem kaptam puskát, rossz helyen ültem, de ez most mindegy. :) Utána beszélgettünk a csapattársammal, a nagy bánata az volt, hogy hiába csalunk bármilyen ügyesen, az amerikaiak mindig jobban fognak csalni. |
Quote:
sajnos ez így van.:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
erre a topicra vagyok specializálva :D:D:D |
Különben azért írok ilyen helyekre, hogy az üzenet mellett ne növekedjen a szám! :D:D:D
|
Quote:
(Asszem......... :D) |
Quote:
most azonnal elkezdek irogatni.;) |
Quote:
Quote:
|
[quote=bimmbimm;103599]Meg a ki mit hallgat mostra:D
igen a másik kedvenc topicom :D |
Búm-bajom?
Minden. :( Szar az életem. :( |
Quote:
|
Ahogy nézem most ez egy ilyen depis hónap, de majdcsak vége lesz már...
|
Quote:
|
Nos összefoglalva attól hogy ilyen a többség erősítsük a kisebbséget és rontsuk a statisztikát, hogy hátha sikerül lecsusznunk a legpesszimistábbak dbogojáról...
Más: Nekem a nagy depim 2 napja hogy eddig csak az államvizsgáig terveztem ez volt a célom... Most hogy közeleg még mindig nem tudok rajta tul látni... Kérdezgettek hogy utána mi lesz mondom csak ezen legyek tul aztán majd.. Nos ahogy közeleg így 2 napja rám jött, hogyan tovább:( Albit kell keresni + melót... Mi lesz ha nem lesz... stb.. :( |
Quote:
Amúgy albi keresésben esetleges segitséget tudok nyújtani, ha kell. (pontosabban nem én, hanem egyik jó barátom...) |
Quote:
ez jól hangzik... Közgáz-kereskedelmi szak- pénzügy szakirány.. |
BCE Közgáz?
|
szerintem MÜTF :)
|
azért, mert akkor nem értettem mi a para, mert egy suliba járunk :)
|
nekem az a bajom, hogy hm..olyan barna vagyok, mint egy frissen festett fa :)
aki idén dinnyét eszik, gondoljon majd rám :) besegitettem a termelésbe :D |
Quote:
|
Én még nem is ettem idén dinnyét. :(
|
Quote:
:) |
ha szeretném a dinnyét, lehetne enni..
ahhoz kepest, hogy ma neztem, 170 Ft korul mozgott a dinnye kiloja, azert nem semmi.. szombaton mar szedjuk a dinnyet, egyelore csak a nyuszik kapják meg ingyé :) es ha nem pesten lennél Ati vinnéd neked ingyé dinnyét :) lehet elhozni melo utan 1 dinnyet fejenkent mindennap... |
Quote:
|
ha hazajossz, elviszem neked :)
|
hát ez a dinnye story komoly...
De Gyula nem itt van ugye Bp mellett? :D Apropó Reni de képpe vagyol... Apropó: Grabi még nem írtál, h mikor és hol? :D |
lent van a roman hatar mellett :)
de viszik pesti nagybanira a dinnyét :D |
Quote:
apropó fagyit is csak 1x ettem idén :( |
nincs idod tobbre? :(
kiloszamra falom a jegkremet...jogogy mondod a fagyit..elviszem ma asszonypajtast fagyizni :) |
All times are GMT +1. The time now is 16:32. |