![]() |
Quote:
Hogy mondhatod, hogy nem szabályellenes? Világosan le van írva, hogy az! És itt jön be az, hogy nekem is meg kell szegnem a szabályoakt, hogy esélyem legyen a többiek ellen. Feketén-fehéren le van írva, hogy szabélyellenes. Csak ez egy megtűrt szabálytalanság. Ami jó is van így, mert tágítja a stratégiai lehetőségeket. Ugyanakkor maga a súgó álszent, hogy ilyet ír. Ugyanakkor ebből az következik, hogy pénzt utalni szabályos: "csak olyan áron, amennyiért reális kereslet van az adott árura." Ha tudom, hogy X ember meg fogja venni, akkor betartottam ezt a szabályt. |
Quote:
Amúgy mindent meg lehet magyarázni... azért tettem ki magasabb áron, mert bíztam benne, hogy felmegy X Y áru ára a piacon, vagy azért újráztam, mert rájöttem, hogy az a faj, amit elsőre a szinten választottam, nem életképes fentebb stb... Amúgy aki az újrákat erre használja el az vállalja, hogy késöbb mikor valóban szüksége lehet rá, akkor már nem lesz neki. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én pl katikkal szoktam azt csinálni, hogy amikor nagyon lent van folyamatosan az ára akkor bevásárolok egy kisebb osztagot, és kirakom magassabb áron, lehet hogy 1hónap lesz amire megtérül a befektetés, de végeredményként, min 30-40%hasznom szokott rajta lenni |
Szerintem be kell lépni egy olyan szövibe, akik legalább egy éve tekit írnak, és kérni tőlük sokat.
(Ötlet by Remedy) |
Quote:
|
Quote:
Hozzáteszem inkább újrázok kétszer, mint hogy ezt eljátszam.;) Ződet én se tudok, utánad összesen 1 ember kapott. |
Adjátok Remynek, télleg az ötlete volt.
Illetve ne adjátok, ha ti is utáljátok:D |
Quote:
|
Quote:
|
hát igen...kevesen maradtunk hűek az egyezményhez :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1*50*1,35(tudós)*1,2*20*200(db ár)=324.000 Elf 1*50*1,35(tudós)*1,3*20*200(dbár)=351.000 :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ja, meg ott a gnóm is :D:D |
Quote:
1*50*1,05(tudós)*20*200=210.000 :D:D Ork, 1455*50*1,45(tudós)*20*200= 421.950.000 Félelf: 1455*50*0,9*1,35(tudós)*20*200=353.565.000 Itten ni hozta a cica.:D Csak hogy legyen termelés: 1455 tanya :D:D |
Quote:
|
Quote:
meg a gnómnak 50-es tekije és ha már termelésről van szó, akkor kell hozzá tanya is :D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Most már van 1455 tanya, hogy lássuk mennyire megéri termelni a félelfel, és az orkal. :D |
Új témát nem akartam nyitni, és ezt találtam a legjobbnak.Szal 185 hekin vok gnómmal, tekit írok. Jelenleg így nézek ki:
32 ház 119könyvtár 4 kocsma 13 templom 5barakk 12 tanya Abban bízom, hogy 185 hekin nincsen sok aktív ori, és ezért nincs katonai védelmem.Varira gyúrok, mert ha mégis lenne akk nem tud gömbölni, sztem nem támad.Toli azért kell hogy némi fegyóhoz jussak.Szerintetek nem hülyeség?(hozzáteszem 1 hete vok itt és eddig 2 orit találtam aki aktív. |
Quote:
amúgy én még ennyi varit sem tartanék :p |
Quote:
Sztem is elég kevesebb vari;) |
jöjj fossz be Andrew, de utána izom gnóm hadis leszek és neked annyi...!am aki nem veszi észre hogy tekit írok, az vagy láma, vagy nem gömbölt engem.Am ok.10 templom?
|
Quote:
Az enyém így néz ki, és még katonát is gyártok napi 250-et. Ház 34 Barakk 15 Kovácsműhely 0 Tanya 15 Könyvtár 104 Raktár 5 Fatelep 0 Kőbánya 0 Fémbánya 0 Agyagbánya 0 Drágakőbánya 0 Őrtorony 0 Kocsma 10 Templom 16 Hadsereg : Katona 250 Védő 0 Támadó 0 Íjász 650 Lovas 0 Elit 0 Varázsló 2400 Tolvaj 600 Nem ez a tökéletes, de néha tudsz gömbölni, meg lopni is, és van védelmed a kezdő zombik ellen:) |
off de ezt be kell máolnom:
2007-11-01 22:29:20 Földeden 36 körig viharok pusztítanak! A varázslat fentről érkezett, 10 - 12 kör távolságból. Ez vagy vmi számelírás, vagy vmi nagyon nagy noob... |
Quote:
|
Quote:
a 10 templom elég lesz sztem, én 199 hekin annyit tartottam |
Quote:
|
Quote:
|
pörgött az eszem, dolgozott az agyam és arra jutottam hogyha minden tekit megírok, átépülök 100 bankos orira, mert 100 bankkal 1kör/15millió tekissel meg (nem az ottani csopi piacát nézve mert nekem későbbre kell)
19 kör/ 11900*2200=26180000 1kör /kb 1300000 Sőt a bankos orival katonai egységeim is lehetnek simán. |
rájöttem vmire...Az én aranyos okos gnómocskám tudós...Nem kereskedő.DE ahhoz hogy én idítsak egy kereskedő gnómot nem nagyon van kedvem.Esetleg ha ezzel az orival szontet lépek akkor talán :D
|
Quote:
|
Quote:
ha ott 4k-ért adnál tekit, szerintem kezet csókolnának Neked :D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:46. |