Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Körváltásig hátralévő idő... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1535)

Andrew 03-08-2007 18:44

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 78842)
Hogy a hatalmas csúf párbajfehérség senkit nem zavar... pedig az valami nagyon nagy és nagyon csunya és nagyon nem illik a képbe és nagyonkikapcsolnám, mert uccsepárbajozok :d

Cecénél a pont (ill lenne, ha érne valamit, és nem csak szürke lenne:D)
a párbajos fehér táblás dolgot sokan nem szeressük

Cassandra 03-08-2007 18:48

Quote:

Hogy a hatalmas csúf párbajfehérség senkit nem zavar... pedig az valami nagyon nagy és nagyon csunya és nagyon nem illik a képbe és nagyonkikapcsolnám, mert uccsepárbajozok :d Azt hittem idővel majd megszokom, de egyre jobban idegesít :D ...nah de ez nem ide tartozik, csak úgy felötlött bennem, mert mindig felötlik ha belépek az oriba, mert ... fújj :o

Mi akadályoz abban, hogy kikapcsold, igaz gyakran ki kell és nem lehet végleg, de az mindegy?!:P

Cece 03-08-2007 18:49

Nenene... léci ne. Ne offoljátok szét, mert fejemet veszik. :( Én csak spontán említettem meg.
Beszéljünk inkább a körváltfelirat dologról. Nekem a piros szín (valaki említette) nem szükségszerű. Sőt, inkább ha fekete az alap a fehér sokkal szembetűnőbb lenne :)

Ati 03-08-2007 21:01

Quote:

Hogy a hatalmas csúf párbajfehérség senkit nem zavar... pedig az valami nagyon nagy és nagyon csunya és nagyon nem illik a képbe és nagyonkikapcsolnám, mert uccsepárbajozok :d Azt hittem idővel majd megszokom, de egyre jobban idegesít :D

OFF: azt egy kattintással el lehet ám tüntetni. ;) Katt a "bezár" linkre a jobb alsó sarkában a szöveg fehér dobozának. :)

Ati 03-08-2007 21:02

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 78851)
Mi akadályoz abban, hogy kikapcsold, igaz gyakran ki kell és nem lehet végleg, de az mindegy?!:P

Gyakran? 2 naponta egyszer kb... :D

Cassandra 03-08-2007 21:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78891)
Gyakran? 2 naponta egyszer kb... :D

Az lényegtelen, a lényeg az, hogy ki lehet.:)
Ne szólj be!:P

Cece 03-09-2007 20:41

Most offoljuk tovább?
Tudodm, hogy ki lehet + azt is tudom, hol kell + Timbának is igaza van, hogy sokkszor; főleg mikor széria van hétvége, vagy valami más ráérős ünnep alkalmából. Bár nagyon rossz az időzítés, mert már több mint 20órája nem jelent meg a fehér csunyaság, de van mikor zárogatom naponta sokszor :p Olyankor mindig Poolt emlegetem, mert ha jól emlékszem ő könyörögte ki ezt az izét :D
A kikapcsolást én úgy képzelem el mint a villanykapcsolót: kikapcsolm oszt nem világít :D Képzeld, ha mindig akkor kapcsolódna fel, amikor ő akar! :D
Nah de hogy maradjunk a témánál... ha lessz ez a visszaszámlálós dolog, akkor mikor is lessz? Vagy hogy is lessz? :) Szal frissiti magát percenként? Mennyire lassítja ez le a dolgokat, mert ez számomra igen csak fontos tényező :p

Cassandra 03-09-2007 21:18

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 79179)
Nah de hogy maradjunk a témánál... ha lessz ez a visszaszámlálós dolog, akkor mikor is lessz? Vagy hogy is lessz? :) :p

Off:
"lesz"... bocsíííí...:D
On:

Hunor a sirály 03-10-2007 19:18

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 78824)
Ezt már lelőttem előtted ha nem vetted volna észre...

Bocsi, csak késöbb vetem észre:(
Örültem magamnak, hogy eszembejutott, de most már látom, hogy Te megelöztél.

kérdés 03-12-2007 16:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78890)
OFF: azt egy kattintással el lehet ám tüntetni. ;) Katt a "bezár" linkre a jobb alsó sarkában a szöveg fehér dobozának. :)

A nagy párbaj tábla nem csak ronda de a játékban is galibát okoz... belépek az országomba és egy jó nagy ronda reklámot látok meg a párbajról( a reklámmentes vip orimban). katt a kikapcsolásra de evvel együtt a friss eseményeim is eltünnek. Elég idegesítő... ráadásul szerintem a játékosok 98 %-át nem érdekli a párbaj, aki meg párbajos tudja hol találja meg...

Ati 03-12-2007 16:40

Quote:

Originally Posted by kérdés (Post 79723)
A nagy párbaj tábla nem csak ronda de a játékban is galibát okoz... belépek az országomba és egy jó nagy ronda reklámot látok meg a párbajról( a reklámmentes vip orimban). katt a kikapcsolásra de evvel együtt a friss eseményeim is eltünnek. Elég idegesítő... ráadásul szerintem a játékosok 98 %-át nem érdekli a párbaj, aki meg párbajos tudja hol találja meg...

Ennek mi köze az aktuális témához?

És milyen reklám? Az értesítésre gondolsz, ami a játék szerves része? Ne keverjük már a játék lényeges elemeit a reklámokkal. Neked a főmenü is reklám, és szedjük ki? Az ilyesmiket a viccek topicba légyszi. :)

Cassandra 03-12-2007 16:50

Quote:

Originally Posted by Savaria (Post 79725)
nekem egy a kérdésem:
mikor lessz már végre bevezetve?

Ha lesz nekije helye és egy konkrét elképzelés, hogy végülis hogy legyen megoldva, jelezve.:)

Ati 03-12-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by Savaria (Post 79725)
nekem egy a kérdésem:
mikor lessz már végre bevezetve?

MICSODA? :) Eddig konkrétan ott tartunk, hogy a banda fele kifejezetten idegesítőnek találná, nem tetszik a hely, ahova javasoltam, és egyáltalán mi szükség rá... :)

Kisbér 03-12-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79729)
MICSODA? :) Eddig konkrétan ott tartunk, hogy a banda fele kifejezetten idegesítőnek találná, nem tetszik a hely, ahova javasoltam, és egyáltalán mi szükség rá... :)

Kit érdekel a banda fele :)
Legyen kikapcsolható oszt ammen :D
Ne kapcsolja be ha zavarja... ;)

Ez olyan kicsi változtatás, amit szerintem felesleges volt a fórumra hozni :D Igaz alapból nekem jobban tetszene, ha azt írná ki, hogy mikor van körváltás, mondjuk az óra alá, oszt jónapot, mindenki számoljon :)

Xeper 03-12-2007 17:50

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 79740)
Kit érdekel a banda fele :)
Legyen kikapcsolható oszt ammen :D
Ne kapcsolja be ha zavarja... ;)

Ez olyan kicsi változtatás, amit szerintem felesleges volt a fórumra hozni :D Igaz alapból nekem jobban tetszene, ha azt írná ki, hogy mikor van körváltás, mondjuk az óra alá, oszt jónapot, mindenki számoljon :)

Szerintem is jó helye lenne ott, és így nem lenne olyan erőforrásigényes, hiszen a főoldal lekérésekor csekkolhatna csak.

Másrészt nem is a banda fele... kb 70% mellette van a szavazók közül is.

Ati 03-12-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 79746)
Másrészt nem is a banda fele... kb 70% mellette van a szavazók közül is.

Tudod hogy vagyok a szavazásokkal: akik nem írnak semmit, azokat nem számolom. Márpedig a szavazók jelentős része nem írt semmit érdemben a témához. Vagy egyáltalán.

Kutyuleee 03-12-2007 19:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79748)
Tudod hogy vagyok a szavazásokkal: akik nem írnak semmit, azokat nem számolom. Márpedig a szavazók jelentős része nem írt semmit érdemben a témához. Vagy egyáltalán.

Ati sok érv volt melette is,ellene is. most mit vársz, hogy minden szavazó ugyanazt a 4-5 mondatot ismételgesse? nekem a piac miatt jól jönne hogy éjszaka tudjam ép hol áll a fejem. de megértem akiket zavarna. sztem ez pont nem egy olyan bonyolult téma, hogy túl sokat lehetne indokolni hogy miért lenne jó vagy rossz. egyszerüen annyi hogy vki látja értelmét vki nem.

Ati 03-12-2007 19:05

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 79766)
Ati sok érv volt melette is,ellene is. most mit vársz, hogy minden szavazó ugyanazt a 4-5 mondatot ismételgesse? nekem a piac miatt jól jönne hogy éjszaka tudjam ép hol áll a fejem. de megértem akiket zavarna. sztem ez pont nem egy olyan bonyolult téma, hogy túl sokat lehetne indokolni hogy miért lenne jó vagy rossz. egyszerüen annyi hogy vki látja értelmét vki nem.

A "látom értelmét" és az erőforrásigények nincsenek arányban, úgyhogy kezdeti lelkesedésem alábbhagyott, és majd talán egyszer később lesz belőle valami, vagy később se, és megy a süllyesztőbe.

gyuri1995 03-12-2007 19:06

Én támogatom!!
Én is sokat piacozok és van olyan amikor pont meg szivom és várhatok!!:mad:

Kutyuleee 03-12-2007 19:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79769)
A "látom értelmét" és az erőforrásigények nincsenek arányban, úgyhogy kezdeti lelkesedésem alábbhagyott, és majd talán egyszer később lesz belőle valami, vagy később se, és megy a süllyesztőbe.

Ezt már te tudod, én örülnék ha lenne, de így se gond, max jobban kell fókuszálnom a monitorom oldalára biggyesztett cetlire a kv-k miatt...

Kisbér 03-12-2007 19:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79769)

Ati, ha csak ez a baj, hogy nagy az erőforrásigénye, akkor legyen az, hogy a helytartó menüpontban felülre odaírná, hogy mikor van a következő körváltás. Oszt kész...

Az a baj ezzel a módszerrel, hogy ha több országot viszek, és belépek egyikbe, akkor tuti, hogy van valamilyen esemény.. És akkor máris nem látszik a körváltásig hátralévő idő, tehát full felesleges... Meg kell várnod, végigkattintanod mindent, hogy eltűnjenek a villogások, és annak is van valamennyi eltolódása szerintem...
Tehát a legjobb megoldás, ha a helytartó oldalon (hiszen úgyis csak vipeseknek tervezted) felülre kiírja, hogy a következő körváltás 2007.03.12. x:y időpontban lesz.

Ati 03-12-2007 19:27

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 79777)
Ati, ha csak ez a baj, hogy nagy az erőforrásigénye, akkor legyen az, hogy a helytartó menüpontban felülre odaírná, hogy mikor van a következő körváltás. Oszt kész...

Ott tuti nem keresném, ha tudni akarnám, hogy mikor lesz a körváltás.

Ha csak egy kiírás, akkor az lenne mindenkinek, nemcsak vipeseknek.

Synkel 03-12-2007 19:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79779)
Ott tuti nem keresném, ha tudni akarnám, hogy mikor lesz a körváltás.

Ha csak egy kiírás, akkor az lenne mindenkinek, nemcsak vipeseknek.

Tökéletes lenne az óra környékén egy egyszerű kiírás. Aki abból nem ért, annak ne is villogjon, mert úgyis felesleges:)

dreaman68 03-12-2007 19:56

sztem se kellene menüpont alá tenni -célozva ahelytartó pont alá:D-
egy kiírás meg bőven elég lenne szvsz;)

Kisbér 03-12-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 79787)
Tökéletes lenne az óra környékén egy egyszerű kiírás. Aki abból nem ért, annak ne is villogjon, mert úgyis felesleges:)

Ja.. :)
Akkor oda... Tökmind1 :)

LotR 03-13-2007 12:28

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 79790)
Ja.. :)
Akkor oda... Tökmind1 :)

az nem mind1 :p
de sztem is jó lenne 1 sima kiírás, az óra környékén...

Nem hittem volna az elején, hogy ekkora probléma lesz ebből a kis ügyből :O

Kisbér 03-13-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 79894)
az nem mind1 :p
de sztem is jó lenne 1 sima kiírás, az óra környékén...

Akkor legyen ott, ahol LotR akarja, oszt lapozzunk má' :D

LotR 03-14-2007 10:42

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 80019)
Akkor legyen ott, ahol LotR akarja, oszt lapozzunk má' :D

nekemis mind1 :D
csak meglepett, hogy 1 apró ügyből is mekkora problémakerekedik..

Zoli 03-23-2007 21:09

Kétségívül nem lenne rossz egy ilyen időkijelzés,főleg az olyan pancsereknek,mint például én vagyok ,hogy mindig az utolsó percben vásárolok be,és 5 perc múlva már se pénzem,se nyersim:D ,csak az a kevés,aminek van hely,ami pedig nem sok
mindenképpen szeretném,ha bekerülne! akármilyen formában is...

Penge 03-28-2007 17:18

Szerintem jó ötlet. De kéne neki + egy sor!

opel 03-29-2007 18:42

szerintem jó ötlet, jól is néz ki, csak egy sornyi helyet foglal

a körváltás ideje minden egyes országnál különböző, vagy az egy csoporton belüli országoknál megyezik?
vagyis egy csoport összes országának egyszerre van a körváltása?

Grabi 03-29-2007 18:46

igen. 10 karakter

Zsáni 03-29-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by opel (Post 83544)
szerintem jó ötlet, jól is néz ki, csak egy sornyi helyet foglal

a körváltás ideje minden egyes országnál különböző, vagy az egy csoporton belüli országoknál megyezik?
vagyis egy csoport összes országának egyszerre van a körváltása?

egy csoporton belül az összes orinak megegyezik a körváltás :)
és minden csopinak más a körváltás időpontja :)

Dus 04-11-2007 13:14

sztem jo ötlet,de abba is beleeggyezek hogy a kezdő országoknak mondjuk az első 100 körben ottlegyen,utána csak akkor ha VIP tag...de én ugy gondolnám ,hogy legyen neki egy + sor...

merlin 04-11-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 78124)
túl picike, én gyakran piacozom sajnos kv környékén, ezért inkább pirosba kéne írni a <3 percet.

támogatom, s alapot is

Fransisco 04-12-2007 23:15

Én nem használnám, mert sztem csak másodpercalapon lenne értelme, de az ugyebár nem lesz, és arra amúgyis csak simán hozzállítok egy szimpla asztali órát a hód órájához, vagy nemes egyszerűséggel fejebn számolom a másodperceket.

Szóval tőlem... de csak ha kikapcsolható lesz, mert idegesítene a látványa, pláne ha még piros is volna.

Wizard 04-13-2007 10:27

látom csak akkor ér valamit a szavazatom, ha magyarázom a bizonyítványt :P
legyen.
Az ötelet alapjában tetszik. Még a legelső verzió is, bár tényleg rendesen lezabálná a szervereket. Így a fix kiírás mellett teszem le a voksomat. Pl. csop. betűje, aztán mellette a következő váltás ideje, ami minden körváltás után frissülne.
Ez szerintem annyira alap dolog, hogy felesleges viphez kötni.

Penge 04-14-2007 12:37

Nakem is tetszik de nem leht neki +1 sort csinálni ?? Szerintem sokan piacoznak:D

Burning 04-14-2007 13:08

ott nem látod???

Lustaság 04-14-2007 14:03

Én a felôlem lehetre szavaztam. Nem értem, hogy mit hiányoltok. Van egy gomb az a neve régi események... Máris tudni mikor van a csoportodban körváltás.
Ha meg épp most jöttél vissza szabiról akkor úgysem csak úgy beesel az országodba, s utána tudsz nézni mikor is van a váltás.
Igaz, hogy csak 3 orim van, de nekem csak hajnalban álmosan és részegen szokott ez gondot jelenteni. Azon viszont a visszaszámlálás se sokat segítene, mert olyankor úgyse látnám... :D

All times are GMT +1. The time now is 13:01.