![]() |
Quote:
Cecénél a pont (ill lenne, ha érne valamit, és nem csak szürke lenne:D) a párbajos fehér táblás dolgot sokan nem szeressük |
Quote:
|
Nenene... léci ne. Ne offoljátok szét, mert fejemet veszik. :( Én csak spontán említettem meg.
Beszéljünk inkább a körváltfelirat dologról. Nekem a piros szín (valaki említette) nem szükségszerű. Sőt, inkább ha fekete az alap a fehér sokkal szembetűnőbb lenne :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ne szólj be!:P |
Most offoljuk tovább?
Tudodm, hogy ki lehet + azt is tudom, hol kell + Timbának is igaza van, hogy sokkszor; főleg mikor széria van hétvége, vagy valami más ráérős ünnep alkalmából. Bár nagyon rossz az időzítés, mert már több mint 20órája nem jelent meg a fehér csunyaság, de van mikor zárogatom naponta sokszor :p Olyankor mindig Poolt emlegetem, mert ha jól emlékszem ő könyörögte ki ezt az izét :D A kikapcsolást én úgy képzelem el mint a villanykapcsolót: kikapcsolm oszt nem világít :D Képzeld, ha mindig akkor kapcsolódna fel, amikor ő akar! :D Nah de hogy maradjunk a témánál... ha lessz ez a visszaszámlálós dolog, akkor mikor is lessz? Vagy hogy is lessz? :) Szal frissiti magát percenként? Mennyire lassítja ez le a dolgokat, mert ez számomra igen csak fontos tényező :p |
Quote:
"lesz"... bocsíííí...:D On: |
Quote:
Bocsi, csak késöbb vetem észre:( Örültem magamnak, hogy eszembejutott, de most már látom, hogy Te megelöztél. |
Quote:
A nagy párbaj tábla nem csak ronda de a játékban is galibát okoz... belépek az országomba és egy jó nagy ronda reklámot látok meg a párbajról( a reklámmentes vip orimban). katt a kikapcsolásra de evvel együtt a friss eseményeim is eltünnek. Elég idegesítő... ráadásul szerintem a játékosok 98 %-át nem érdekli a párbaj, aki meg párbajos tudja hol találja meg... |
Quote:
És milyen reklám? Az értesítésre gondolsz, ami a játék szerves része? Ne keverjük már a játék lényeges elemeit a reklámokkal. Neked a főmenü is reklám, és szedjük ki? Az ilyesmiket a viccek topicba légyszi. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Legyen kikapcsolható oszt ammen :D Ne kapcsolja be ha zavarja... ;) Ez olyan kicsi változtatás, amit szerintem felesleges volt a fórumra hozni :D Igaz alapból nekem jobban tetszene, ha azt írná ki, hogy mikor van körváltás, mondjuk az óra alá, oszt jónapot, mindenki számoljon :) |
Quote:
Másrészt nem is a banda fele... kb 70% mellette van a szavazók közül is. |
Quote:
Tudod hogy vagyok a szavazásokkal: akik nem írnak semmit, azokat nem számolom. Márpedig a szavazók jelentős része nem írt semmit érdemben a témához. Vagy egyáltalán. |
Quote:
|
Quote:
|
Én támogatom!!
Én is sokat piacozok és van olyan amikor pont meg szivom és várhatok!!:mad: |
Quote:
Ezt már te tudod, én örülnék ha lenne, de így se gond, max jobban kell fókuszálnom a monitorom oldalára biggyesztett cetlire a kv-k miatt... |
Quote:
Az a baj ezzel a módszerrel, hogy ha több országot viszek, és belépek egyikbe, akkor tuti, hogy van valamilyen esemény.. És akkor máris nem látszik a körváltásig hátralévő idő, tehát full felesleges... Meg kell várnod, végigkattintanod mindent, hogy eltűnjenek a villogások, és annak is van valamennyi eltolódása szerintem... Tehát a legjobb megoldás, ha a helytartó oldalon (hiszen úgyis csak vipeseknek tervezted) felülre kiírja, hogy a következő körváltás 2007.03.12. x:y időpontban lesz. |
Quote:
Ha csak egy kiírás, akkor az lenne mindenkinek, nemcsak vipeseknek. |
Quote:
|
sztem se kellene menüpont alá tenni -célozva ahelytartó pont alá:D-
egy kiírás meg bőven elég lenne szvsz;) |
Quote:
Akkor oda... Tökmind1 :) |
Quote:
de sztem is jó lenne 1 sima kiírás, az óra környékén... Nem hittem volna az elején, hogy ekkora probléma lesz ebből a kis ügyből :O |
Quote:
|
Quote:
csak meglepett, hogy 1 apró ügyből is mekkora problémakerekedik.. |
Kétségívül nem lenne rossz egy ilyen időkijelzés,főleg az olyan pancsereknek,mint például én vagyok ,hogy mindig az utolsó percben vásárolok be,és 5 perc múlva már se pénzem,se nyersim:D ,csak az a kevés,aminek van hely,ami pedig nem sok
mindenképpen szeretném,ha bekerülne! akármilyen formában is... |
Szerintem jó ötlet. De kéne neki + egy sor!
|
szerintem jó ötlet, jól is néz ki, csak egy sornyi helyet foglal
a körváltás ideje minden egyes országnál különböző, vagy az egy csoporton belüli országoknál megyezik? vagyis egy csoport összes országának egyszerre van a körváltása? |
igen. 10 karakter
|
Quote:
és minden csopinak más a körváltás időpontja :) |
sztem jo ötlet,de abba is beleeggyezek hogy a kezdő országoknak mondjuk az első 100 körben ottlegyen,utána csak akkor ha VIP tag...de én ugy gondolnám ,hogy legyen neki egy + sor...
|
Quote:
|
Én nem használnám, mert sztem csak másodpercalapon lenne értelme, de az ugyebár nem lesz, és arra amúgyis csak simán hozzállítok egy szimpla asztali órát a hód órájához, vagy nemes egyszerűséggel fejebn számolom a másodperceket.
Szóval tőlem... de csak ha kikapcsolható lesz, mert idegesítene a látványa, pláne ha még piros is volna. |
látom csak akkor ér valamit a szavazatom, ha magyarázom a bizonyítványt :P
legyen. Az ötelet alapjában tetszik. Még a legelső verzió is, bár tényleg rendesen lezabálná a szervereket. Így a fix kiírás mellett teszem le a voksomat. Pl. csop. betűje, aztán mellette a következő váltás ideje, ami minden körváltás után frissülne. Ez szerintem annyira alap dolog, hogy felesleges viphez kötni. |
Nakem is tetszik de nem leht neki +1 sort csinálni ?? Szerintem sokan piacoznak:D
|
ott nem látod???
|
Én a felôlem lehetre szavaztam. Nem értem, hogy mit hiányoltok. Van egy gomb az a neve régi események... Máris tudni mikor van a csoportodban körváltás.
Ha meg épp most jöttél vissza szabiról akkor úgysem csak úgy beesel az országodba, s utána tudsz nézni mikor is van a váltás. Igaz, hogy csak 3 orim van, de nekem csak hajnalban álmosan és részegen szokott ez gondot jelenteni. Azon viszont a visszaszámlálás se sokat segítene, mert olyankor úgyse látnám... :D |
All times are GMT +1. The time now is 13:01. |