![]() |
Quote:
eddig nem tudtam mit jelenthet 432601 ANARCH 5 Gyülölet Lágja(88) és így már ez is egyre világosabb :) |
Ezzel az orinévvel nincs semmi bajom, van tényleg az a "88" egy titkos üzenet.:D
Mondjátok már el mit jelent az a "88"!! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
A náci németországban, a háború vége felé már, minden hivatalos dokomentum elejére és végére odaírták "88"! Jelentése a fent leírt Heil Hitler!
Hitler elég nagy ovit csinált akkor:DD |
Quote:
|
Komoly. Szélsőjobbos nézeteket valló fiatalok közt ma is elterjedt köszönési forma.
|
na :) mostmá elhiszed Ati :) Nem mindig beszélek én hülyeségeket :):rolleyes:
|
Quote:
|
én sem hallottam még soha, de utána néztem gyorsan és tényleg így van.....de találtam még egy másik jelentését is
Más jelrendszerben azonban sokkal kellemesebb jelentése van a 88-nak: a nemzetközi rádióamatőr mozgalomban "puszi", "baráti üdvözlet" a jelentése :) |
Gyula...de ugye csak a rádiós jelentésében akarod használni? :)
|
Quote:
|
Ezért is mondtam feljebb h kicsit tulzás h most mindneki mindent megpróbál bele magyarázni a dolgokba :)
Szal ok h Hitler nevét ne használjuk országnévnek, de még a 88-at se mert a skinheadok is használják a 88-at :) azért ez már kicsit durva :) véga az lesz h holnap feljelentem a boltost ha azt mondja nekem h 88 forint :D |
ha holnap mész boltba, azért lecsuknak :)
zárva lesz minden |
Quote:
Azt hiszem, hogy ezzel itt egyet kell, hogy értsek... |
Quote:
én is egyetértek Gyulussal, de többet nem hangoztatom, hogy nem tartom helyén valónak ezt a dolgot :) |
Quote:
Ne is, mert ez a topic nem arról szól, hogy egyetértesz-e vele, vagy sem, hanem hogy mik azok a nevek, amik zavaróak, és esetleg átestek a rostán. Ha nem tudsz ilyen nevet, azt nem szükséges ennyiszer leírnod. :) |
A terroristák viszavágnak (#415956)
|
Quote:
|
Kicsit lekéstem, de mi van, ha a 88 egyszerűen azt jelenti, hogy 1988-ban született? :)
|
Ati: http://hu.wikipedia.org/wiki/88_(sz%C3%A1m)
Itt találkozhatsz a 88 egyik (nevezetesen HH) jelentésével, ha a többieknek eddig nem hittél... A szám valóban használatos bizonyos körökben... Sajnos, a Hódítóban is :( És azt hiszem, h elég, ha megnézed a zárójelbe tett számhoz csatolt orineveket, melyek szintén árulkodók... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Valahol igazad van, de olyan név is akad, hogy "Kutyák földje", akinek az ismerősét szétmarcangolta egy kutya, azt biztosan ez is zavarja. Sőt olyan ember is van, aki szomjanhalt a sivatagban, esetleg ráesett egy vasaló, ne adj Isten elütötte egy busz, vagy a fejére esett egy virágcserép. Ilyen túlzásokba azért ne essünk.
Sőt, továbbmegyek: rengeteg ember van, akinek az ismerősét lelőtték egy magnummal. Akkor Te miért ilyen nevet választottál? Úgyhogy inkább általános neveket várnék, nem ilyen viszonylag egyedi eseteket, mert sajnos tény, hogy bármilyen névre ki lehet találni, hogy valakit az miért is bánthat. |
Quote:
Off vége.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez tényleg baromira vicces! És akkor Te szégyenkezve jársz az emberek között, mert a könyörtelen, rómát fosztogató, hun vezér nevét viseled?! |
Quote:
|
Magnum....szerintem gondold át ezt higgadtan újra...biztos lehetsz benne, ez az a játék, ahol tuti nem fognak olyan nicket elfogadni, amivel gond van, (eddigi tapasztalataim alapján).
|
Úgy látom érzkeny lelkü Magnum barátunk olyan mélységekbe sülyesztette a topicot hogy én feljelentem saját magamat :) Tudjátok van egy ismerősőm akinek a nagymamájának a barátnője hallot olyan emberröl akinek a szomszédja mesélte, hogy látta mikor valakit egy 870-es Remingtonnal őltek meg.
252296 A Remington Bosszúja :-) Elnézést kérek hogy iylen faragatlan voltam és egy ilyen szörnyű gyilkos fegyvert választottam országom nevéűl. Az ország törlésén gondolkodom most, nehogy véletlen egy mimóza lelkü játékostársamnak fájdalamat vagy lelki törést okozzak ezzel :( |
Quote:
|
Anyáám. Hát lehet itt belemagyarázni nevekbe bőven. Főleg a történelmi nevekbe.
A 88-cal kapcsolatban igaz a felvetés, de lehetetlen szürni azt hogy most valaki mire is gondolt azzal hogy XY nevet adott az országának. Egyébként bármelyik történelmi személyre rá lehet fogni hogy tömeggyilkos volt, vagy önkényuralmi rendszer vezetője kiszolgálója volt... Augustusra, Hunyadira, Clemenceaura, Trumanra (Hirosima), Horthy Miklós ellentengernagyra, bárkire. Ez utóbbit főleg lenácizzák azok akik életükbe nem tanultak történelmet, vagy igen de a vörösök idején :S |
Quote:
|
434869 bghjghjhjjhgjjhjhgjghjhgj
|
Quote:
|
Quote:
:D :D :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
|