Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Március: név-vadászat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1516)

Andrew 03-14-2007 18:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 80208)
Vagy Hurrá Havazik... :D Azért ennyire ne lássunk már bele dolgokat... :)

nem is mond hülyeségeket, a KKK 'szlogenje' után a HH már nem is meglepő...
eddig nem tudtam mit jelenthet

432601 ANARCH 5 Gyülölet Lágja(88)

és így már ez is egyre világosabb :)

Hunor a sirály 03-14-2007 18:27

Ezzel az orinévvel nincs semmi bajom, van tényleg az a "88" egy titkos üzenet.:D
Mondjátok már el mit jelent az a "88"!!

Andrew 03-14-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 80207)
őőőőő Jelent is valamit. Az angol abc-ben a 8.-ik betű a H, tehát a 88 az HH szal HH=(Heil Hitler) De nem kérek pirit :)

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 80214)
Ezzel az orinévvel nincs semmi bajom, van tényleg az a "88" egy titkos üzenet.:D
Mondjátok már el mit jelent az a "88"!!

szerintem nem olyan nehéz visszaolvasni...

Ati 03-14-2007 18:42

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 80215)
szerintem nem olyan nehéz visszaolvasni...

Ez gondolom csak ilyen vicces belemesélés akart lenni, nem? Tényleg ezt jelentené? Nem már... :) Ilyen szintű "titkos" jelbeszédet oviban használtunk utoljára... :D

Batu 03-14-2007 18:45

A náci németországban, a háború vége felé már, minden hivatalos dokomentum elejére és végére odaírták "88"! Jelentése a fent leírt Heil Hitler!
Hitler elég nagy ovit csinált akkor:DD

Ati 03-14-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 80220)
A náci németországban, a háború vége felé már, minden hivatalos dokomentum elejére és végére odaírták "88"! Jelentése a fent leírt Heil Hitler!
Hitler elég nagy ovit csinált akkor:DD

Ez komoly? Hmm, ma is tanultam valami újat... :)

Batu 03-14-2007 18:48

Komoly. Szélsőjobbos nézeteket valló fiatalok közt ma is elterjedt köszönési forma.

Dragi 03-14-2007 18:56

na :) mostmá elhiszed Ati :) Nem mindig beszélek én hülyeségeket :):rolleyes:

Gyula 03-14-2007 18:58

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 80222)
Komoly. Szélsőjobbos nézeteket valló fiatalok közt ma is elterjedt köszönési forma.

Ezentúl akkor köszönjek én is 88-al? :)

Reni 03-14-2007 18:58

én sem hallottam még soha, de utána néztem gyorsan és tényleg így van.....de találtam még egy másik jelentését is

Más jelrendszerben azonban sokkal kellemesebb jelentése van a 88-nak: a nemzetközi rádióamatőr mozgalomban "puszi", "baráti üdvözlet" a jelentése
:)

Reni 03-14-2007 19:00

Gyula...de ugye csak a rádiós jelentésében akarod használni? :)

Gyula 03-14-2007 19:02

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 80227)
Gyula...de ugye csak a rádiós jelentésében akarod használni? :)

abszolut csak úgy :) azért mert a "katona időmet" is iylen beosztásban töltöttem :)

Gyula 03-14-2007 19:05

Ezért is mondtam feljebb h kicsit tulzás h most mindneki mindent megpróbál bele magyarázni a dolgokba :)

Szal ok h Hitler nevét ne használjuk országnévnek, de még a 88-at se mert a skinheadok is használják a 88-at :) azért ez már kicsit durva :)
véga az lesz h holnap feljelentem a boltost ha azt mondja nekem h 88 forint :D

Reni 03-14-2007 19:06

ha holnap mész boltba, azért lecsuknak :)
zárva lesz minden

Ati 03-14-2007 19:07

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 80229)
Ezért is mondtam feljebb h kicsit tulzás h most mindneki mindent megpróbál bele magyarázni a dolgokba :)

Szal ok h Hitler nevét ne használjuk országnévnek, de még a 88-at se mert a skinheadok is használják a 88-at :) azért ez már kicsit durva :)

Azt hiszem, hogy ezzel itt egyet kell, hogy értsek...

Zsáni 03-14-2007 20:14

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 80230)
ha holnap mész boltba, azért lecsuknak :)
zárva lesz minden

nem kell boltba menni, hogy feljelentsd :)
én is egyetértek Gyulussal, de többet nem hangoztatom, hogy nem tartom helyén valónak ezt a dolgot :)

Ati 03-14-2007 20:26

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 80237)
én is egyetértek Gyulussal, de többet nem hangoztatom, hogy nem tartom helyén valónak ezt a dolgot :)

Ne is, mert ez a topic nem arról szól, hogy egyetértesz-e vele, vagy sem, hanem hogy mik azok a nevek, amik zavaróak, és esetleg átestek a rostán. Ha nem tudsz ilyen nevet, azt nem szükséges ennyiszer leírnod. :)

Magnum 03-14-2007 22:18

A terroristák viszavágnak (#415956)

Gyula 03-14-2007 22:37

Quote:

Originally Posted by Magnum (Post 80250)
A terroristák viszavágnak (#415956)

:eek: ezzel meg mi bajod van?

Valezius 03-14-2007 23:02

Kicsit lekéstem, de mi van, ha a 88 egyszerűen azt jelenti, hogy 1988-ban született? :)

Croissant 03-14-2007 23:54

Ati: http://hu.wikipedia.org/wiki/88_(sz%C3%A1m)

Itt találkozhatsz a 88 egyik (nevezetesen HH) jelentésével, ha a többieknek eddig nem hittél...
A szám valóban használatos bizonyos körökben... Sajnos, a Hódítóban is :(
És azt hiszem, h elég, ha megnézed a zárójelbe tett számhoz csatolt orineveket, melyek szintén árulkodók...

Peter 03-15-2007 01:16

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 80257)
Kicsit lekéstem, de mi van, ha a 88 egyszerűen azt jelenti, hogy 1988-ban született? :)

ha csak önmagában állna ott az a szám, akkor még bele tudnád ezt magyarázni talán, de a White Power-rel összekapcsolva már több, mint egyértelmű...

Remedy 03-15-2007 01:23

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 80269)
Ati: http://hu.wikipedia.org/wiki/88_(sz%C3%A1m)

Itt találkozhatsz a 88 egyik (nevezetesen HH) jelentésével, ha a többieknek eddig nem hittél...
A szám valóban használatos bizonyos körökben... Sajnos, a Hódítóban is :(
És azt hiszem, h elég, ha megnézed a zárójelbe tett számhoz csatolt orineveket, melyek szintén árulkodók...

Kicsit kijavitottam, mostmar kattinthato az urled.... :) ( a zarojel kivul volt)

Magnum 03-15-2007 08:33

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 80253)
:eek: ezzel meg mi bajod van?

Ezt most komolyan kérdezed???!!! Talán ha majd a te családodat fogják egy nap felrobbantani, mert elutazott Egyiptomba nyaralni, akkor majd Te is rájössz!! Van ismerősöm, akinek közeli hozzátartozóját ölték meg szept. 11.-én, pedig az ég világon senkinek sem ártott. Hát ez a bajom! Ezért nem kellene ilyen beteg, aberrált neveket kitalálni!

Ati 03-15-2007 08:41

Valahol igazad van, de olyan név is akad, hogy "Kutyák földje", akinek az ismerősét szétmarcangolta egy kutya, azt biztosan ez is zavarja. Sőt olyan ember is van, aki szomjanhalt a sivatagban, esetleg ráesett egy vasaló, ne adj Isten elütötte egy busz, vagy a fejére esett egy virágcserép. Ilyen túlzásokba azért ne essünk.

Sőt, továbbmegyek: rengeteg ember van, akinek az ismerősét lelőtték egy magnummal. Akkor Te miért ilyen nevet választottál?

Úgyhogy inkább általános neveket várnék, nem ilyen viszonylag egyedi eseteket, mert sajnos tény, hogy bármilyen névre ki lehet találni, hogy valakit az miért is bánthat.

Cassandra 03-15-2007 08:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 80280)
Valahol igazad van, de olyan név is akad, hogy "Kutyák földje", akinek az ismerősét szétmarcangolta egy kutya, azt biztosan ez is zavarja. Sőt olyan ember is van, aki szomjanhalt a sivatagban, esetleg ráesett egy vasaló, ne adj Isten elütötte egy busz, vagy a fejére esett egy virágcserép. Ilyen túlzásokba azért ne essünk.

Ehh... akkor nekem minden országnevemet lehetne lecserélni, mert okozott már mindegyik halálos kimenetelü közúti balesetet.:o

Off vége.:)

Magnum 03-15-2007 09:57

Quote:

Sőt, továbbmegyek: rengeteg ember van, akinek az ismerősét lelőtték egy magnummal. Akkor Te miért ilyen nevet választottál?

Úgyhogy inkább általános neveket várnék, nem ilyen viszonylag egyedi eseteket, mert sajnos tény, hogy bármilyen névre ki lehet találni, hogy valakit az miért is bánthat.

Viszonylag egyedi?! Hogy "terrorista"?! - no comment

Xeper 03-15-2007 10:01

Quote:

Originally Posted by Magnum (Post 80288)
Viszonylag egyedi?! Hogy "terrorista"?! - no comment

És mi van a 'mészáros', 'gyilkos' stb nevekkel szerinted?

Magnum 03-15-2007 10:05

Quote:

Ez tényleg baromira vicces! És akkor Te szégyenkezve jársz az emberek között, mert a könyörtelen, rómát fosztogató, hun vezér nevét viseled?!

Magnum 03-15-2007 10:08

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 80289)
És mi van a 'mészáros', 'gyilkos' stb nevekkel szerinted?

Szerintem? Hiányoznak a kritériumok, ami alapján dönteni lehetne, ilyen egyszerű. Ebben a formában, semmi értelme ennek a topicnak.

Reni 03-15-2007 10:26

Magnum....szerintem gondold át ezt higgadtan újra...biztos lehetsz benne, ez az a játék, ahol tuti nem fognak olyan nicket elfogadni, amivel gond van, (eddigi tapasztalataim alapján).

Gyula 03-15-2007 11:59

Úgy látom érzkeny lelkü Magnum barátunk olyan mélységekbe sülyesztette a topicot hogy én feljelentem saját magamat :) Tudjátok van egy ismerősőm akinek a nagymamájának a barátnője hallot olyan emberröl akinek a szomszédja mesélte, hogy látta mikor valakit egy 870-es Remingtonnal őltek meg.

252296 A Remington Bosszúja :-)

Elnézést kérek hogy iylen faragatlan voltam és egy ilyen szörnyű gyilkos fegyvert választottam országom nevéűl. Az ország törlésén gondolkodom most, nehogy véletlen egy mimóza lelkü játékostársamnak fájdalamat vagy lelki törést okozzak ezzel :(

Killer 03-15-2007 12:09

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 80299)
Úgy látom érzkeny lelkü Magnum barátunk olyan mélységekbe sülyesztette a topicot hogy én feljelentem saját magamat :) Tudjátok van egy ismerősőm akinek a nagymamájának a barátnője hallot olyan emberröl akinek a szomszédja mesélte, hogy látta mikor valakit egy 870-es Remingtonnal őltek meg.

252296 A Remington Bosszúja :-)

Elnézést kérek hogy iylen faragatlan voltam és egy ilyen szörnyű gyilkos fegyvert választottam országom nevéűl. Az ország törlésén gondolkodom most, nehogy véletlen egy mimóza lelkü játékostársamnak fájdalamat vagy lelki törést okozzak ezzel :(

asszem nem ér semmit a zöldem,de a szándék a lényeg Gyula bá:DD

Non Omnis Moriar 03-15-2007 12:13

Anyáám. Hát lehet itt belemagyarázni nevekbe bőven. Főleg a történelmi nevekbe.

A 88-cal kapcsolatban igaz a felvetés, de lehetetlen szürni azt hogy most valaki mire is gondolt azzal hogy XY nevet adott az országának.
Egyébként bármelyik történelmi személyre rá lehet fogni hogy tömeggyilkos volt, vagy önkényuralmi rendszer vezetője kiszolgálója volt... Augustusra, Hunyadira, Clemenceaura, Trumanra (Hirosima), Horthy Miklós ellentengernagyra, bárkire. Ez utóbbit főleg lenácizzák azok akik életükbe nem tanultak történelmet, vagy igen de a vörösök idején :S

Peter 03-15-2007 12:22

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 80301)
Augustusra, Hunyadira, Clemenceaura, Trumanra (Hirosima), Horthy Miklós ellentengernagyra, bárkire. Ez utóbbit főleg lenácizzák azok akik életükbe nem tanultak történelmet, vagy igen de a vörösök idején :S

hát náci nem volt épp, de egy szent sem :p

Hunor a sirály 03-15-2007 12:35

434869 bghjghjhjjhgjjhjhgjghjhgj

Non Omnis Moriar 03-15-2007 12:36

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 80302)
hát náci nem volt, de egy szent sem :p

Milyen értelemben? Mert nem engedte vissza a Habsburg királyt, vagy mert szétcsapott a komcsik közt? Ne keverjük össze Szálasival... Szerintem mákunk volt vele, mert sokkal rosszabbul járhattunk volna, mint pl a lengyelek vagy a jugók. Müvelt ember volt nem úgy mint németek vagy az oroszok "vezérei", vagy mint a mieink most. Áhh, mind1 hagyjuk a politikát.

Non Omnis Moriar 03-15-2007 12:37

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 80303)
434869 bghjghjhjjhgjjhjhgjghjhgj

Smash forehead on keyboard to continue...

:D :D :D :D :D

Ati 03-15-2007 12:57

Quote:

Originally Posted by Magnum (Post 80290)
Ez tényleg baromira vicces! És akkor Te szégyenkezve jársz az emberek között, mert a könyörtelen, rómát fosztogató, hun vezér nevét viseled?!

Én nem, de nem is mondom azt, hogy dobjunk ki mindenkit, akinek a nevében van "A" betű... :)

Ati 03-15-2007 12:58

Quote:

Originally Posted by Magnum (Post 80291)
Szerintem? Hiányoznak a kritériumok, ami alapján dönteni lehetne, ilyen egyszerű. Ebben a formában, semmi értelme ennek a topicnak.

Ööö, regisztrációs szabályok? ;)

All times are GMT +1. The time now is 17:01.