![]() |
Quote:
De mond csak nálad a WC is kéznél van már, hogy ennyire tudod mi vár még rám?:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cassandra: azért ennyi egybeesést :D |
Quote:
Hát igen, a karma...:rolleyes: :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nem vagyok függő:)
na jó biztos volt olyan időszak, de az ember is,mint a teja is örexik,így hát azért bittosan nem tűnök még el teljesen a hódról:) uh hijába örülnétek:) |
Pedig sokan már majdnem fellélegeztek... de nekem hiányozna a Teja néne!!:D :p
|
Huu ezért megint mit fogok kapni...:D
Amugy az ugye még nem függés ha már az egyetemen is a hod a kezdőlapom a browserben??? |
Quote:
|
Akkor yo!
Most azon gondolkodom hogyha betenném az explolert 30szor az inditopultba nem kéne állandóan nyomogatni a gombokat...:D :D :D |
Quote:
|
Quote:
én azt tudom,hogy jó nagy léget vettek,de hijába,majd kipréselem belőlük:D kölök |
[quote=Steve]Huu ezért megint mit fogok kapni...:D
csak a szokásost,de mostmár én is drasztikusabb fogok lenni,ha mégeccer előfordul,kölök :P te nem függő vagy,te őrült:P |
Quote:
|
Quote:
Toto, már kezdett hiányozni eme fanyar örömöd felém:P akkor jó lesz,ha kicsit megint visszatérek a hódba:D na jó monduk majdnem két hét múlva,addig nem érek rá.ŐRÜLJ!! Toto :D |
Quote:
|
Quote:
|
Hadd csatlakozzam, így a végefele:)
Én nem vagyok függő, kérdezzétek meg a feleségem:):):) |
Na jó.....
Igennel szavaztam;) |
Tudjuk Synkel:p :D én se vagyok függő csak nem lehet kirúgdalni a gép elől:D na jó ez így nem teljesen igaz. De az estémbe mindig belefér a hódítás:)
|
Quote:
Nekem a reggelembe is Meg ha lehet a melóból is hazalógok... Meg a délutánomba is Meg az estémbe is És most is alig valamivel múlt 1 óra... |
ugy látom mind betegek vagytok.
még jo hogy én nem viszem tulzásba. (a sárkány uccse engedné) a fiamat még tudom nevelni, az asszony még hallgat rám,.. mi baj lehet???? a kutya má 2 honapos...elvagyunk mmi itthon szépen... a lakásbol senki sehova.....befelé is csak kevesen..... de ez még nm függőség,. kérdezz meg akárkit.... |
A tagadás a függés jele.:D
Én sem vagyok függő ám.:rolleyes: |
Quote:
Ha már a kutyának is van orija, akkor azért határeset...:DDDD |
Quote:
(értsd: ma a kutya játszik helyettem) |
Quote:
|
no
Szasztok mióta nemvoltam jó sokat irtatok:D
ahhoz képest hogy akkor top 3iroban voltam na mind1. ezen a héten ha jólsázmolom hát hétfőn 13órát voltam kedden csak 11et... szerda 16 ma csütörtök eddig még csak 11,de nemtudom nemvagyok álmos:) a péntek az mindig olyan ha sulivan,hogy 2től szombat estig,de most nincsen suli úgyhogy reggel 6tól leszek valszeg szombat estig meg vasránap reggeltől éjjelig ha hétvégizni lesz kedvem,mert már nyerni is kéne:) tehát én csak ennyit szoktam hodozni:) |
Akkor te elmondhatod magadról, hogy tényleg függő vagy már:D
|
Nekekm a rekordom 16óra:)
Leírom mit csináltam az nnap: reggel felkeltem.délben etttem.hajnal2kőr kikapcsoltam a gépet azt lefeküdtem |
Quote:
|
a reggeli ébredésnél az eslő dologom az volt hogy bekapcsoljam a gépet:)
mostmá nemhiszem hogy bírnák 16órát.már most álmos vok:D |
Az én gépem csak akkor van kikapcsolva ha épp áramszünet üt be:)
Legfeljebb újraindítás, az se sűrjen... |
Quote:
csak nem mindig vagy gép elött, mert néha alszol is |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:19. |