Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A fosztogatás kibővítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1400)

Penya 02-08-2007 18:32

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 72345)
Naná, hogy elírtad :):):)
Bocs, de nekem az ilyenek szinte kiszúrják a szememet...
Lehet, h foglalkozási ártalom...

Tanár vagy? :D:D

Deni 02-08-2007 18:32

Én mondjuk mindig hadis vagyok, ennek ellenére nem támogatom, hogy tovább bővítsuk a támadási módokat. Főleg ne azzal, hogy rakira is menjen a fosztogatás. Szerintem ez maradjon csak meg a tolisok privilégiumaként.

Croissant 02-08-2007 18:34

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 72346)
szerintem direkt írja el :D

a kb mértékegység bevezetése biztos nem direkt volt :)

Croissant 02-08-2007 18:36

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 72347)
Tanár vagy? :D:D

Néha hízelgek magamnak azzal, hogy igen... De a valóságban nem... Időnként oktattam magántanárként nyelvet, de nem hivatásszerűen...
Csak iszonyú sokat olvasok, és az megtanított az ilyen, mások számára szinte észrevehetetlen hibák észrevételére...

laci 02-08-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 72348)
Én mondjuk mindig hadis vagyok, ennek ellenére nem támogatom, hogy tovább bővítsuk a támadási módokat. Főleg ne azzal, hogy rakira is menjen a fosztogatás. Szerintem ez maradjon csak meg a tolisok privilégiumaként.

De akkor tulajdonképpen mi értelme a fosztogatásnak?

A másik: ezzel a logikával a pusztitást hagyjuk meg a varázslóknak (földrengés), a mészárlást ugyancsak (tűzgolyó), a hadisoknak meg maradjon simán a hóditás, mert az az egyetlen, amire csak ő képes.

laci 02-08-2007 18:41

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 72350)
Néha hízelgek magamnak azzal, hogy igen... De a valóságban nem... Időnként oktattam magántanárként nyelvet, de nem hivatásszerűen...
Csak iszonyú sokat olvasok, és az megtanított az ilyen, mások számára szinte észrevehetetlen hibák észrevételére...

Szvsz más is észreveszi őket, de ha elkezdenénk minden egyes gépelési hiba miatt beleoffolni a témákba...

Croissant 02-08-2007 18:46

Azért szavaztam a "Ne"-re, mert sztem:

1. csökkennének a tolisok lehetőségei,
2. a törpök még több fenyegetésnek lennének kitéve (nem csak a fosztás negatív anyagi vonzata miatt járnának rosszul, hanem a kat. moráljuk esése miatt is)

Croissant 02-08-2007 18:49

Quote:

Originally Posted by laci (Post 72352)
Szvsz más is észreveszi őket, de ha elkezdenénk minden egyes gépelési hiba miatt beleoffolni a témákba...

OFF
Bizonyára igazad van... Nekem feltűnt, viccesnek szánt hozzászólásként írtam róla.. Elnézést kérek érte... Ennyi...
ON

Penya 02-08-2007 18:53

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 72354)
OFF

ON

Ha már itt tartunk nekem ezek szúrják ki a szemem. Roppant mód bökik a csőröm.

Croissant 02-08-2007 19:00

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 72355)
Ha már itt tartunk nekem ezek szúrják ki a szemem. Roppant mód bökik a csőröm.

Sajnálom...

Synkel 02-08-2007 19:21

Na ne izéljetek már!
Ha nincs értelmes célpont fosztani, akkor nem foszt a polgár és kész. Ugyanakkor a tapasztalat azt mutatja, hogy 5-dik szint kivételével van fosztanivaló célpont, és sokkalta jövedelmezőbb, mintha elhoznék tőle 1.5k nyersit. 5-ben meg lopsz nyersit eleget még óriással is a kezdők miatt...
Mellesleg én hadiorival ha nem óriás nem szoktam veszni hagyni a tolikészülimet, sőt óriással is megkeresem a hullákat, és amit lehet elhozok.
A javaslat szerint:
A varis gömböz, ártóz, és aranyalmáz, esetleg lopja a hullákat.
A tolis lopja a hadist a varist meg a termelőt, esetleg ártózza a hadist.
A hadis meg földet foglal, foszt pénzt, foszt nyersit, pusztítja és mészárolja a másik kettőt, és ha okos még a többi hadist is lopja... Persze ez nem aránytalan, ez így lenne jó...

Cece, ugye te óriással hadizol mióta megutáltad a tolisokat?

Kutyuleee 02-08-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by laci (Post 72351)
De akkor tulajdonképpen mi értelme a fosztogatásnak?

A másik: ezzel a logikával a pusztitást hagyjuk meg a varázslóknak (földrengés), a mészárlást ugyancsak (tűzgolyó), a hadisoknak meg maradjon simán a hóditás, mert az az egyetlen, amire csak ő képes.

hmm voltál már tolissal??? akkor menj rá ugyanarra az orira tolizni egy készülit és utána meg fosszál, szted ennyire értelmetlen a fosztás???... meg mészár, meg pusztitás és a megfelelő varázslat... rájössz hogy mennyivel hatásosabb a hadis... hmm azért ha nem morál miatt mész hanem fosztani akkor elhozol 10-20misit simán, csak picit keresni kell kit kell fosztani... és abból már tudsz nyersit venni... azért ne várjátok azt hogy egy rakifosztásnál engedni fogják hogy mindenből elhozzátok akár a felét is... 3-400 mázsa kővel meg nem vagy előrébb mert azért a legtöbb csoportban nem 10k a nyersi... csak ott érné meg rakit fosztani... de ha meg ez lenne akkor úgyse lenne jobb, mert a nyersit könnyen eltudod érni hogy ne gyüljön fel, piac, néha karaván ha már elfogyott az 5piac... lenne értelme??? úgyanúgy elérhetetlen lenne mint a teki tartalékok...

Cece 02-08-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by laci (Post 72340)
Amúgy meg ami a nyitó hsz kiemelt kérdését illeti: szerintem nem nagyon változna semmi. Kicsit is gyakorlott játékos nem tart otthon sok elvinnivalót (mint ahogy sok pénzt sem), úgyhogy nem kezdene el egyszeriben mindenki agy nélkül fosztogatni.

Szerintem a gyakorlott játékos azért tart otthon pénzt . Egy esetlegesen adódó problémára gyorsan válaszolni kellő azonnal felhasználható anyagi héttér nélkül nem igazán lehet :)

A nyersi más téma. Én ezt kb úgy képzeltem, hogy van egy...
*nem röhög!*... közben elmentem focizni és elfelejtettem mit akatamírni :D :o
Ha eszembe jut befejezem a mondatot :)

Cece 02-08-2007 19:58

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 72345)
Naná, hogy elírtad :):):)
Bocs, de nekem az ilyenek szinte kiszúrják a szememet...
Lehet, h foglalkozási ártalom...

Nincs bocsánat :D
Ami azt illeti kiszúrhatá! Akkor nem látnád a hibáimat :p

Croissant 02-08-2007 22:12

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 72369)
Ami azt illeti kiszúrhat(?)á!

Ne viccelj már, így is olyan rosszul látok...

laci 02-09-2007 08:52

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 72361)
hmm voltál már tolissal??? akkor menj rá ugyanarra az orira tolizni egy készülit és utána meg fosszál, szted ennyire értelmetlen a fosztás???... meg mészár, meg pusztitás és a megfelelő varázslat... rájössz hogy mennyivel hatásosabb a hadis... hmm azért ha nem morál miatt mész hanem fosztani akkor elhozol 10-20misit simán, csak picit keresni kell kit kell fosztani... és abból már tudsz nyersit venni... azért ne várjátok azt hogy egy rakifosztásnál engedni fogják hogy mindenből elhozzátok akár a felét is... 3-400 mázsa kővel meg nem vagy előrébb mert azért a legtöbb csoportban nem 10k a nyersi... csak ott érné meg rakit fosztani... de ha meg ez lenne akkor úgyse lenne jobb, mert a nyersit könnyen eltudod érni hogy ne gyüljön fel, piac, néha karaván ha már elfogyott az 5piac... lenne értelme??? úgyanúgy elérhetetlen lenne mint a teki tartalékok...

Igen, voltam tolvajjal. És, ellentétben a hadissal, nemn csak 2 (3) körre tudtam akciózni, több mindent tudtam hozni, nem kellett legyengitenem az országomat néhány ezer bála gabonáért, és néhány ezer rúnáért. Mondom, szerintem csak akkopr éri meg a dolog, ha valakinek éppen beesik egy rakat pénze, és el tudom kapni.
Ami a varázslatokat érinti, ugyanaz: sokkal nagyobb távolságból tudok ártani, sokkal többféle képpen, és azért hidd el nekem, hogy ha rendszeresen ártózok valakit (akár körönként csak egyetlen földrengéssel), nagyon hamar rossz lesz neki :)

Kutyuleee 02-09-2007 10:03

Quote:

Originally Posted by laci (Post 72499)
Igen, voltam tolvajjal. És, ellentétben a hadissal, nemn csak 2 (3) körre tudtam akciózni, több mindent tudtam hozni, nem kellett legyengitenem az országomat néhány ezer bála gabonáért, és néhány ezer rúnáért. Mondom, szerintem csak akkopr éri meg a dolog, ha valakinek éppen beesik egy rakat pénze, és el tudom kapni.
Ami a varázslatokat érinti, ugyanaz: sokkal nagyobb távolságból tudok ártani, sokkal többféle képpen, és azért hidd el nekem, hogy ha rendszeresen ártózok valakit (akár körönként csak egyetlen földrengéssel), nagyon hamar rossz lesz neki :)

Nem mondtam hogy gyengék:D mert az erejük abban van hogy nem gyengül a védelmed... azért a kat.morál miatt illik legalább 1x kitámadni egy hadisnak, és azért 10-20milla legtöbb oriban van kpben..hadi ugyan elgyengül amikor kitámad de mekkora készleteket hoz??? és tény ezzel nagyon haza lehetne vágni egy tartalék nélküli országot...

laci 02-09-2007 10:22

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 72517)
Nem mondtam hogy gyengék:D mert az erejük abban van hogy nem gyengül a védelmed... azért a kat.morál miatt illik legalább 1x kitámadni egy hadisnak, és azért 10-20milla legtöbb oriban van kpben..hadi ugyan elgyengül amikor kitámad de mekkora készleteket hoz??? és tény ezzel nagyon haza lehetne vágni egy tartalék nélküli országot...

10-20 millió kp, ennek elhozod egy részét... És még a támadásban elhullott katonáidat sem tudod pótolni a bevételből. És hogy érted azt, hogy mekkora készleteket hoz egy hadi? Éppenhogy alig valamit: a rúnának alig van értéke, a gabonának meg esetleg, de az sem nagy üzlet, tekintve a kiadásokat és a kockázatot.

Kutyuleee 02-09-2007 10:30

Quote:

Originally Posted by laci (Post 72522)
10-20 millió kp, ennek elhozod egy részét... És még a támadásban elhullott katonáidat sem tudod pótolni a bevételből. És hogy érted azt, hogy mekkora készleteket hoz egy hadi? Éppenhogy alig valamit: a rúnának alig van értéke, a gabonának meg esetleg, de az sem nagy üzlet, tekintve a kiadásokat és a kockázatot.

tudod a készlet nem az értékét jelenti??? elég nagy százélákát hozod el... több sereggel mondhatni elég nagy többségét amilye van...

laci 02-09-2007 10:39

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 72527)
tudod a készlet nem az értékét jelenti??? elég nagy százélákát hozod el... több sereggel mondhatni elég nagy többségét amilye van...

De, a te példádnál maradva, 20 millióra hány sereggel mész, hogy kifizetődő legyen? Mondjuk van még hozzá az illetőnek 10k gabonája, és 120k rúnája.Továbbra is állitom, hogy jó, ha az elhullott katonáidat pótolni tudod belőle.

Everlasting 02-09-2007 10:50

hm, én megrovást kaptam cecétől,mert viccesen próbáltam értésére adni hogy a hadisnak így is sok lehetősége van... erre ő meg egy viccen szétoffolja a témát...

synkel mindent leírt kicsit bővebben mint én. :)És nagyon érződik az összes hozzászólásodon cece a véleményed a tolvajokról és pozitívan a hadisokról,de azért nem kellene mindent amit hasznosnak itélünk a hadis rendelkezésére bocsájtani.

Synkel 02-09-2007 11:14

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 72534)
hm, én megrovást kaptam cecétől,mert viccesen próbáltam értésére adni hogy a hadisnak így is sok lehetősége van... erre ő meg egy viccen szétoffolja a témát...

synkel mindent leírt kicsit bővebben mint én. :)És nagyon érződik az összes hozzászólásodon cece a véleményed a tolvajokról és pozitívan a hadisokról,de azért nem kellene mindent amit hasznosnak itélünk a hadis rendelkezésére bocsájtani.

Mondjuk arra még nem válaszolt, hogy helyes-e a tippem, és télleg óriással hadizik?:D
Eddig úgy tapasztaltam, a gnóm hadisok pofátlanul lelopják a környéket, mert ők nem engedhetik meg maguknak a kevés kocsma luxusát.
Nomármost ha valaki az egyik legnezebben sebezhető, és egyik legerősebb fajjal akar játszani, ami valljuk be, kissé már így is túl van tápolva, az vegye tudomásul, hogy hátrányai is vannak a fajválasztásnak.

Cece 02-09-2007 11:16

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 72358)
Cece, ugye te óriással hadizol mióta megutáltad a tolisokat?

Ez így nem pontos. Valóban azzal játszok, de nem a tolisok miatt. Szerintem a legkiválóbb hadis faj (az A-t kivéve, bár ott is lehet vele játszogatni). Ügyesek, okosak, hatékonyak :) Szeretem mint fajt.

Synkel 02-09-2007 11:17

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 72550)
Ez így nem pontos. Valóban azzal játszok, de nem a tolisok miatt. Szerintem a legkiválóbb hadis faj (az A-t kivéve, bár ott is lehet vele játszogatni). Ügyesek, okosak, hatékonyak :) Szeretem mint fajt.

Én is szeretem, bár most nincs óriás orim. Viszont tudomásul veszem, hogy az igen kemény tolivédelemmel együtt jár, hogy vacak tolis vagyok, és nem akarom a tolis funkciókat sereggel kiváltani.

Cece 02-09-2007 11:29

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 72551)
Én is szeretem, bár most nincs óriás orim. Viszont tudomásul veszem, hogy az igen kemény tolivédelemmel együtt jár, hogy vacak tolis vagyok, és nem akarom a tolis funkciókat sereggel kiváltani.

Nem erről van a szó. Nem szokásom úgy elindulni a nagyvilágba, hogy 2pengőt teszek a zsebembe és lessz ami lessz.
Manapság a VISA Platinum a menő és én igyekszek egész sorozatot magamnál tartani belőle, így ha úgy hozza a sors, hogy bármely vidéken, ahol járok palotát kell építeni + Ferrarit venni, nem gond... megoldjuk, mert van miből. :)
A "bízzunk a szerencsében" időszak rég elmúlt.
Remélem sikerült érthetően fogalmazni.

Everlasting, azt hiszem megfelelő indoklást kaptál. Ne várj dícséretet, ha egetrengető baromságokkal hasonlítod össze az 5leteimet, főleg hogy egyetlen épkézláb indoklást sem tudsz az asztalra tenni.

Synkel 02-09-2007 11:31

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 72557)
Nem erről van a szó. Nem szokásom úgy elindulni a nagyvilágba, hogy 2pengőt teszek a zsebembe és lessz ami lessz.
Manapság a VISA Platinum a menő és én igyekszek egész sorozatot magamnál tartani belőle, így ha úgy hozza a sors, hogy bármely vidéken, ahol járok palotát kell építeni + Ferrarit venni, nem gond... megoldjuk, mert van miből. :)

Everlasting, azt hiszem megfelelő indoklást kaptál. Ne várj dícséretet, ha egetrengető baromságokkal hasonlítod össze az 5leteimet, főleg hogy egyetlen épkézláb indoklást sem tudsz az asztalra tenni.

Sajnálom, de ki kell ábrándítsalak. Szavadat sem értem:)

Cece 02-09-2007 11:42

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 72559)
Sajnálom, de ki kell ábrándítsalak. Szavadat sem értem:)

Majd fogod :D

laci 02-09-2007 11:58

Én sem értettem :confused:

Kutyuleee 02-09-2007 12:09

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 72557)

csakhogy a Visa Platinumot nem ellopni kell egy másik oritól mert ugyse adja meg a pin kódót:P amúgy meg ha úgy indulsz, akkor sztem irogass hetekig tekit 199hekin és akkor lesz mit a tejbe apritani:D nem hiszem hogy sok plussz jövedelmet eresztene a raki fosztás:D

amúgy meg ha felfele támadsz, mondjuk 2-3 sereggel akkor olyan 75%ot hozol már... hát 20milla 75%-a 15milla +120k rúna 75%-a? az olyan 90k rúna, ahol vagyok csopikban most 350általában a rúna +-50arany mondjuk 300ért eladod még az is plusz 27milla... de ha csak 50 a rúna akkor is az is kb 4,5millió... vagyis olyan 20misid van a dologból... de általában egy ilyen ügyletből nekem legalább 30-35milla jön be... a gabonáról meg annyit, hogy most kis csopiban vagyok és ott nem mindig olcso a gabona... ráadásul kiváló sporolási lehetőség:Dnapi 1-2 sereg kimegy a morál miatt fosztani és megoldva az etetés, a kat morál maxon, és egykis zsebpénz is... és amikor kell telik nyersire... ha meg olyan horror áron lenne a nyersi inkább tartanék minimális bányát...,de már fosztottam mrd-okat kpben tartó orit is:D és szó sztem megérte:D

Cece 02-09-2007 12:23

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 72572)
amúgy meg ha úgy indulsz, akkor sztem irogass hetekig tekit 199hekin és akkor lesz mit a tejbe apritani...

Ohh ... milyen kedves :D Köszi a tanácsot :D :D Hetekig? Azzal mire jutok? Nem lenne jobb 1K hekin hónapokig? :D
Nah mindegy... errő ne beszéljünk inkább.

Befejeznéd az 5. csopid promócióját ha megkérlek?
120K rúna amiről te csacsogsz nem igazán mindennapos jelenség a kiscsopis oriknál. Fentebb már igen, csak ott nem 300at kapsz darabkjáért, hanem a 10%át, vagy annyit sem.

Everlasting 02-09-2007 18:11

cece nem kell indolkolgatni tovább a dolgot. egyszerűen túl erős a többi ori lehetőségéhez képest így is a hadis,ezt írtam most 3.szor.És ne várd el hogy felsoroljam miben erős, te aki ha jól értem csak azzal játszol gondolom átlátod.

Nem kell még további dolgokat adni amire eddig csak tolisok, a varisok vagy a termelők voltak képesek. Legyen minden tipusnak sajátossága. Így is már gyakori az a szövi aki nem tart pl rendes tolist hanem helyette is hadis-fél hadis orit. Elég egyértelmű hogy azért mert így is megvannak nélküle, hát még ha néhány tolis képességet is megkapnak akkor főleg.

És szerintem aki olvastam az első írásom elég egyértelműen látja hogy vicből írtam az ellenpéldákat,csak neked nem jött le...

Cece 02-09-2007 18:29

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 72643)
cece nem kell indolkolgatni tovább a dolgot. egyszerűen túl erős a többi ori lehetőségéhez képest így is a hadis,ezt írtam most 3.szor.És ne várd el hogy felsoroljam miben erős, te aki ha jól értem csak azzal játszol gondolom átlátod.

Nem kell még további dolgokat adni amire eddig csak tolisok, a varisok vagy a termelők voltak képesek. Legyen minden tipusnak sajátossága. Így is már gyakori az a szövi aki nem tart pl rendes tolist hanem helyette is hadis-fél hadis orit. Elég egyértelmű hogy azért mert így is megvannak nélküle, hát még ha néhány tolis képességet is megkapnak akkor főleg.

És szerintem aki olvastam az első írásom elég egyértelműen látja hogy vicből írtam az ellenpéldákat,csak neked nem jött le...

Viccből vagy gúnyból? Nem mindegy! Kétlem, hogy egy fekete betűkből hangulatjeleket nem használva (1sárga fejecskéből nem sikerült következttetni) bárki is érzéseket képes kivenni a hozzászólásokból (hacsak nem grafológus olvassa az írásodat). Ezért ha valamit viccből írsz fogalmazd kellőképpen. Egyébként viccnek sem jó, mert emeletes marhaság.

Nem számoltam hányszor írtad a lehetőségeket és nem hogy nem várom el, hogy fesorold, hanem egyenesen könyörgöm, hogy ne tedd :D :D
A hadis legtöbbet kockáztat ezért a legtöbb is jár neki. Ez tény és nem vita tárgya.

Kutyuleee 02-09-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 72648)
Viccből vagy gúnyból? Nem mindegy! Kétlem, hogy egy fekete betűkből hangulatjeleket nem használva (1sárga fejecskéből nem sikerült következttetni) bárki is érzéseket képes kivenni a hozzászólásokból (hacsak nem grafológus olvassa az írásodat). Ezért ha valamit viccből írsz fogalmazd kellőképpen. Egyébként viccnek sem jó, mert emeletes marhaság.

Nem számoltam hányszor írtad a lehetőségeket és nem hogy nem várom el, hogy fesorold, hanem egyenesen könyörgöm, hogy ne tedd :D :D
A hadis legtöbbet kockáztat ezért a legtöbb is jár neki. Ez tény és nem vita tárgya.

de már most is a legtöbbet kapja...:cool:

Everlasting 02-09-2007 18:37

hm.. cece olvasd el szerintem közvetlen utána synkel hozzászólását. Mintha ő nevetett volna rajta nem pedig gúnynak veszi dacára annak hogy csak a felsorlás végére tettem :) nem minden szavam mellé.

És nézd meg az ő ötletét is, nincs paranoiám és nem feltételezem hogy ő rajtam gúnyolódott volna, a kézlevágás és hasonlókkal.
Az indoklás pedig már ott volt 2 sor is elég rá.

laci 02-09-2007 18:41

Lesz itt még érdemi vita, vagy most már csak ez fog menni? Csak hogy tudjam, érdemes-e néha benéznem, vagy úgyis csak egymást tépitek.

Cece 02-09-2007 18:43

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 72650)
de már most is a legtöbbet kapja...:cool:

Persze... csak akkor azért gondok lesznek, ha a szomszédos topicban benyomják a tartalékoscsökkentéses dolgot.
Kicsit vond össze ezt meg azt és mérlegelj... + mindenki más is.

Dragi 02-09-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 72656)
Persze... csak akkor azért gondok lesznek, ha a szomszédos topicban benyomják a tartalékoscsökkentéses dolgot.
Kicsit vond össze ezt meg azt és mérlegelj... + mindenki más is.

na az kéne még hogy ne gyüjthessek annyi pénzt amennyit akarok .... És ha gyüjtők 1 pillanat alatt elveszthettem

Cece 02-09-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 72653)
hm.. cece olvasd el szerintem közvetlen utána synkel hozzászólását. Mintha ő nevetett volna rajta nem pedig gúnynak veszi dacára annak hogy csak a felsorlás végére tettem :) nem minden szavam mellé.

És nézd meg az ő ötletét is, nincs paranoiám és nem feltételezem hogy ő rajtam gúnyolódott volna, a kézlevágás és hasonlókkal.
Az indoklás pedig már ott volt 2 sor is elég rá.

Ne feszegesd ezt a témát. Mondtam amit megmondtam és nem kívánom folytatni. Nem teccet, pirosat kaptál érte és kész. Add vissz, vagy menj a dühöngőbe dühöngeni.
Légyszi szakadj le rólam ez ügyben.
Részemről téma lezárva.

Ha van érdemleges hozzáfüzni valód, azt szivesen olvasom, de az ízetlen gúnyos poénokat az én számlámra nem.

Nah mehetünk tovább... :)

tdomo 02-09-2007 19:28

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 72658)
Ne feszegesd ezt a témát. Mondtam amit megmondtam és nem kívánom folytatni. Nem teccet, pirosat kaptál érte és kész. Add vissz, vagy menj a dühöngőbe dühöngeni.
Légyszi szakadj le rólam ez ügyben.
Részemről téma lezárva.

Ha van érdemleges hozzáfüzni valód, azt szivesen olvasom, de az ízetlen gúnyos poénokat az én számlámra nem.

Nah mehetünk tovább... :)

OFF:
Cece, kérlek ezt hangulatjelek nélkül se vedd személyes sértésnek. Kicsit irritáló, ahogyan a szavaidból kiviláglik, hogy mennyire lenézed a nem hadis országokat. Neked a hadi jön be, másnak más. Ettől még nem lesz jobb, és nemesebb mint a többi, maximum a Te szemedben az.
ON

Cece 02-09-2007 19:46

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 72671)
OFF:
Cece, kérlek ezt hangulatjelek nélkül se vedd személyes sértésnek. Kicsit irritáló, ahogyan a szavaidból kiviláglik, hogy mennyire lenézed a nem hadis országokat. Neked a hadi jön be, másnak más. Ettől még nem lesz jobb, és nemesebb mint a többi, maximum a Te szemedben az.
ON

Miért irritáló ez számodra? Hiszen nem az EMBERT, hanem magát a játékstílust, a játékban szereplő tolvaj létét nézem le és ítélem el.
Figyi, ha neked 5 orid van és mind az 5 tolvaj és szanaszét viszed mind az 5tel az orimat, attól még nem fogom azt gondolni hogy naponta zsebet metszel a buszon, vagy csokit lopsz valamelyik bevásárlóközpontban :) Érted?
Attól még elmehetünk sörözni is + csajozni is + minden, csak ne legyen egyik orid se az enyém felett látótávolságon belül ;)
Egy apró idézet az Óriás fajok súgójából: "A tolvajlást megvetik és üldözik..."
A súgót író is irritálóan hat rád? Hiszen ott is írva van ;)

All times are GMT +1. The time now is 13:04.