Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

Freddye 01-23-2007 19:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68702)
Ez az, amiért anarch jár, ponsotan.

Ezt kérdésnek szántad, hogy ha valakit addig piszkálsz, amíg nem töröl, akkor az abba a kategóriába tartozik-e, hogy "törlésig ütés"?

Nem, az nem, mivel ezzel nem teszed tönkre az illető játékát.

Nah vegre ujra itthon....

Atti ezt nem lehet bekategorizalni.....

van aki 5 meszar utan torol..... akkor ot torlesig utottem.. van aki 20 utan sem.... nem egy kategoria a szabalyok ertelmeben pedig.. torlesig utottem.. ez nagyban alapul azon, ki milyen hamar adja fel...

skiti 01-23-2007 19:09

üdv
az ujrázásra-fellépésre kényszerítés is a törlésig ütés kategóriába esik?
de egy fontosabb kérdés:
kiskapu-e, ha valakit nem rommá vernek, hanem jól elvernek... mondjuk 3 hetente?

Kubbi 01-23-2007 19:09

Ha eddig össz 10 országot érintett a dolog, akkor igazán be lehetne vezetni, hogy a support illetve, aki elbírálja az esetet, írjon egy üzenetet az érintetteknek, hogy most már álj le, különben repülsz...
És kész.
Nemhiszem, hogy ezt nem lehet megoldani.

És az itteni sírás is befejeződne. :)

Vérmes(e) 01-23-2007 19:10

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 68601)
És akkor most mi lesz, bírosági határozattal lesz eldöntve hogy aktuális piaci árfolyamon ki bukott többet?? Na nehogy már... Magyarországon vagyunk, de azért ez már sok.

Te már csak tudod...
de a háború menete forgandó, amíg a másik szövi jobban áll, addig sima ügy, hogy tetszik nekik, de amint pl. néhány mészár után előnybe kerülünk és szabiig verünk 2-3 a harmadikat meg fullon kitekizzük, akkor csak érvényesítettük a harci taktikánkat :p

Ati 01-23-2007 19:10

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 68709)
kiskapu-e, ha valakit nem rommá vernek, hanem jól elvernek... mondjuk 3 hetente?

Mit értesz jól elverés alatt?

Kancsendzönga 01-23-2007 19:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68595)
Leírom negynevkilencedszer is, mert eddig elfelejtetted elolvasni: nem történt újítás.

Bocs, ha ezt így már leírták, de nincs időm most visszaolvasni az egészet, viszont érdeklel...Tehát ha eddig nem töröltek emiatt, és ugyanúgy játszom mint eddig, ugyanúgy küldök pusztítani sereget, akár egy egészen apró sérelemre is, vagy akár csak fenyegetésre, mint eddig, akkor ezutánsem fogtok törölni?

Synkel 01-23-2007 19:14

Volt nekem régen egy kedves félef ismerősöm. Lopott tőlem sokat. Nagyon sokat, és sokszor. 6 körre volt alattam. Írtam neki szépen, kétszer is, hogy abba lehet hagyni. Visszaírt, hogy ha olyan kemény hadi vagyok, vegyem vissza ami az enyém.

3 héttel később utolért. Ha jól emlékszem, 47 mészárt kapott nem egészen 3 nap alatt, az ori ott van az L alján, abban az állapotban ahogy leszabizta, én azóta körbefordultam, és ott vagyok megint.
Szerintem ez jogos bosszú volt. Az üzenetek már nem léteztek a mészárláskor, azaz nem tudtam volna bizonyítani, hogy sokszor lopott, és pofátlanul idegesített. Ugyanakkor nem hiszem, hogy nekem meg a szövimnek ezért anarch járt volna.

Télleg jó lenne kissé konkrétabban foglamazni, vagy törölni az állásfoglalásnak ezt a részét, mert a hadisarccal ellentétben ez tök szubjektív. Mindig mindenki sírni fog akit éppen bántanak, aki meg elég erős, hogy bántson másokat, az meg stresszelhet, mikor gondolod úgy, hogy most már eleget verekedett, mehet anarchba...

Fefe 01-23-2007 19:15

Üdvözlöm Ati a hozzáállásodat, amennyiben komolyan is gondolod.
Bár azt írod ,hogy ezek nem újítások hanem idáig is így voltak, bár ennek ellent mond hogy amikor az A-ban felgyújtották 2 nap alatt vagy 200 házamat és azt írták, hogy csak akkor hagyják abba ha odaadom az 500 millámat ami volt ( ráadásul nem is egy klánba valók voltak) és ezt én jelentettem felétek, mégse kerültek az anarchba.
Szóval akkor ez a szubjektív dolog ugye?

richardka 01-23-2007 19:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68705)
A "törlésig ütés" idézet, azoktól származik, akik ezt a tevékenységet rendszeresen űzik. :)

sokan üzik ezt a sportot, de ....
pl én még soha nem töröltem és soha nem szabiztam.
2-3 nap alatt max átépül az ori oszt csokolom.
Addig üthetnek, de utána én jövök
Vagy a csopi aljára kerülnek vagy szabiznak, vagy törölnek. Akkor most én leszek a hibás?? Én tartom a seggemet üthetnek pár napig, de utána nem birják a tempot.

Konkrét példát irtam.
Mondjuk nekem nagy a türöképeségem:))

Amit irtam kéne egy jelzést hogy stop. És ne az ellentől hanem mondjuk a rendszertől.

Szecsa 01-23-2007 19:15

1.,
Ati, mi a helyzet azokkal az orikkal, akik 199 hekin várják a friss csemege orikat akik kijonnek vedelem alol es fosztogatjak oket? Ha irok nekik 6-7 fosztas utan, hogy "kerlek engedj fejlodni", de tovabb csinalja az beleszamit ebbe? :)

2.,
199 hekin eleg sokan irjak hetekig, honapokig sot akar tovabb is a tekercseket, alapvetoen gnom fajjal. Szoktam latni, hogy vannak szovik, akiknek megtetszik egy-egy ilyen tekercsiro ori (vagy szovi) es eleg kemenyen elkezdik meszarolni addig, amig az a szerencsetlen gnom nem tudja ugye feltenni a konyvtarkulcsot+a tekije is hazajon a piacrol.
Ebbe az esetbe mi a helyzet?
(Nyilvan a tekercsiro szokta kerni, hogy ne meszaroljak, mert ugyse lesz tekercs, de a hosszu munka altalaban megterul)

skiti 01-23-2007 19:17

ati, jól elverés...?
addig ütni amíg először kocog be hozzá 4-5 sereg

Non Omnis Moriar 01-23-2007 19:18

Eh, én befejeztem...
Kell előtte figyelmeztetés, vagy kitiltás, azoknak akikkel véletlen elszaladt a ló, kirivó esetek anarch, és akkor megnyugszik mindenki.

UI.: Amúgy kösz a negatív repeket, amiért megkérdeztem azt amit a többik 90%-a is. No comment

Ati 01-23-2007 19:18

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 68713)
Bocs, ha ezt így már leírták, de nincs időm most visszaolvasni az egészet, viszont érdeklel...Tehát ha eddig nem töröltek emiatt, és ugyanúgy játszom mint eddig, ugyanúgy küldök pusztítani sereget, akár egy egészen apró sérelemre is, vagy akár csak fenyegetésre, mint eddig, akkor ezutánsem fogtok törölni?

Ha eddig nem lett belőle bajod, és nem fokozod, akkor azért nem látom, hogy átkerülnél. Szerintem akit érint, az tudja magáról.

Ez a kiemelés most azért történt, mert az utóbbi időben többen is utólag rácsodálkoztak, hogy miért kerültek anarchba, amikor pedig csak azt írták, hogy XY-t nem fogja hagyni játszani, és mostantól egyetlen életcélja, hogy ne játszhasson.

Hogy ők se csodálkozzanak ezentúl, ezért ezt most kiemeltük, hogy ne kelljen emiatt anarchban kikötnie senkinek.

Debilke 01-23-2007 19:19

Quote:

Originally Posted by agreszivkisparna (Post 68682)
K (#******) elpusztította P (#******) országának 30 épületét.

K(#******) hatalmas mészárlást végzett P (#******) országában.

K (#******) hatalmas mészárlást végzett P (#******) országában.

K (#******) hatalmas mészárlást végzett P (#******) országában.

K (#******) hatalmas mészárlást végzett A(#******) országában.

CS (#******) megtámadta A(#******) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.

Ez az utóbbi 3 nap eseménye, de volt több is, az lenne a kérdésem hogy ez minek minősül???:confused: jelmagyarázat:A, P= mi
Cs, K= mások:)
mindketten szövisek vagyunk, van tagunk aki már törölt, vagyis csak volt tag:)

Ja és mindez egy nemsikerült gömb miatt....

Kispárna, ez nem egy nem sikerült gömb miatt volt.... ha már beszélsz vmiről, azt hitelesen tedd :)
4-en voltunk 4 ellen, a Vezéred azt mondta mehet a háború, mikor elindult, az egyik szövid azt mondta neki ez sok és kivált, maradtatok hárman.... ahhoz hogy elkapjuk a két legerősebbet le kellett bontani a harmadik tagot... aki szintán úgy döntött, hogy menekül..... maradtatok ketten... és ha már hiteles akarsz maradni, akkor írd meg lécci, hogy az orkunk mit kapott..... úgy kb. meséld meséld el, honnan hoztuk vissza.... és most újra négyen vagytok, és mégsem bírtok velünk..... és ahogy nézem fogyatkozik a pénz, és úgy fogyatkozik az ártó vari és toliakció.... Sok sikert nektek :)

Non Omnis Moriar 01-23-2007 19:21

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 68714)
Télleg jó lenne kissé konkrétabban foglamazni, vagy törölni az állásfoglalásnak ezt a részét, mert a hadisarccal ellentétben ez tök szubjektív. Mindig mindenki sírni fog akit éppen bántanak, aki meg elég erős, hogy bántson másokat, az meg stresszelhet, mikor gondolod úgy, hogy most már eleget verekedett, mehet anarchba...

Mindenki ezt kéri, kérdezi, én meg le vagyok hülyézve. Kezdem azt hinni ez pofára megy.

Ati 01-23-2007 19:21

Quote:

Originally Posted by Fefe (Post 68715)
Üdvözlöm Ati a hozzáállásodat, amennyiben komolyan is gondolod.
Bár azt írod ,hogy ezek nem újítások hanem idáig is így voltak, bár ennek ellent mond hogy amikor az A-ban felgyújtották 2 nap alatt vagy 200 házamat és azt írták, hogy csak akkor hagyják abba ha odaadom az 500 millámat ami volt ( ráadásul nem is egy klánba valók voltak) és ezt én jelentettem felétek, mégse kerültek az anarchba.
Szóval akkor ez a szubjektív dolog ugye?

Ez nem szubjektív, de az általad említett dolognak az égvilágon semmi köze ehhez a témához. Ez a táma az állásfoglalás MÁSODIK részéről szól, ami a törlésig való ütés. Lásd téma címe. Ezügyben nem történt változás.

Az elsőben történt, de ez le is van írva, és nem is ebbe a témába tartozik.

Fefe 01-23-2007 19:23

Akkor bocsi

Ati 01-23-2007 19:23

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 68716)
Amit irtam kéne egy jelzést hogy stop.

A legtöbb ember normál emberi mércével mérve tudja, hogy hol van a stop.

richardka 01-23-2007 19:23

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 68717)
1.,
Ati, mi a helyzet azokkal az orikkal, akik 199 hekin várják a friss csemege orikat akik kijonnek vedelem alol es fosztogatjak oket? Ha irok nekik 6-7 fosztas utan, hogy "kerlek engedj fejlodni", de tovabb csinalja az beleszamit ebbe? :)

2.,
199 hekin eleg sokan irjak hetekig, honapokig sot akar tovabb is a tekercseket, alapvetoen gnom fajjal. Szoktam latni, hogy vannak szovik, akiknek megtetszik egy-egy ilyen tekercsiro ori (vagy szovi) es eleg kemenyen elkezdik meszarolni addig, amig az a szerencsetlen gnom nem tudja ugye feltenni a konyvtarkulcsot+a tekije is hazajon a piacrol.
(Nyilvan a tekercsiro szokta kerni, hogy ne meszaroljak, mert ugyse lesz tekercs, de a hosszu munka altalaban megterul)

Az elsőre a szabály szerint igen:)
kérdés ki fog leállni:) főleg mikor ott látsz egy olyan 50-60 millkát vagy 20-at minden nap:)) ez most vicc akart lenni, mielőtt valaki megsértödik:)

agreszivkisparna 01-23-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 68721)
Kispárna, ez nem egy nem sikerült gömb miatt volt.... ha már beszélsz vmiről, azt hitelesen tedd :)
4-en voltunk 4 ellen, a Vezéred azt mondta mehet a háború, mikor elindult, az egyik szövid azt mondta neki ez sok és kivált, maradtatok hárman.... ahhoz hogy elkapjuk a két legerősebbet le kellett bontani a harmadik tagot... aki szintán úgy döntött, hogy menekül..... maradtatok ketten... és ha már hiteles akarsz maradni, akkor írd meg lécci, hogy az orkunk mit kapott..... úgy kb. meséld meséld el, honnan hoztuk vissza.... és most újra négyen vagytok, és mégsem bírtok velünk..... és ahogy nézem fogyatkozik a pénz, és úgy fogyatkozik az ártó vari és toliakció.... Sok sikert nektek :)

Az hogy azért kapunk mert a vezéremnek van egy kék kettese??? hát nem tudom, hogy ez szerinted miért fer?? Egyáltalán nem estem kétségbe, nem rimánkodtam kegyelemért, de nem is én kezdtem ártani nektek...Amúgy hozzám az info gömb miatt jött!!!Mellesleg bármikor szabizhattam, vagy törölhettem volna, azért mert a vezérem azt mondta hogy nem foszthatjátok le az egyik tagot mert köze nem volt az ügyhöz szerintem nem ok arra hogy már a 3. tagot csináljátok ki a szöviben...

Synkel 01-23-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68726)

Ati, szerintem ha az ellenfél elég pofátlan, akkor úgy érzem, ott a stop, ahonnan legfeljebb újrázással hozza vissza az oriját...

Hozzáteszem, ha az ellenfél azt mondja, bocsi, ti vagytok a jobbak, abba szoktam fejezni. Nagyon ritka eset amikor nem szívesen állok meg...

Remedy 01-23-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by agreszivkisparna (Post 68728)
Az hogy azért kapunk mert a vezéremnek van egy kék kettese??? hát nem tudom, hogy ez szerinted miért fer?? Egyáltalán nem estem kétségbe, nem rimánkodtam kegyelemért, de nem is én kezdtem ártani nektek...Amúgy hozzám az info gömb miatt jött!!!Mellesleg bármikor szabizhattam, vagy törölhettem volna, azért mert a vezérem azt mondta hogy nem foszthatjátok le az egyik tagot mert köze nem volt az ügyhöz szerintem nem ok arra hogy már a 3. tagot csináljátok ki a szöviben...

Ne legyel nevetseges, ez egy teljesen fair szovihaborunak tunik, megpedig ugy, hogy te el akarod ferditeni a tenyeket. Ennek semmi koze ehhez a topichoz....

Vérmes(e) 01-23-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 68723)
Mindenki ezt kéri, kérdezi, én meg le vagyok hülyézve. Kezdem azt hinni ez pofára megy.

Ugyan ne vedd a lelkedre :cool:
Szerintem csak mindenki azt próbálja bizonygatni példákon keresztül, hogy a szubjektív megítélés nem kézzel fogható.
Logikusan aki már 2-5* körbefordult az orijával nem venné jó néven, ha 1 háborús akciósorozat az Anarchba kötne ki, ahonnan meg nincs visszaút.

Szal valami kézzelfogható kellene pl. az említett admini figyelmeztetés első körben

richardka 01-23-2007 19:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68726)

Minden embernek más a mérce.
nekem pl nem számit ha vernek mint a lovat, majd visszaadom, csak másnak lehet hogy 2 mészár után már azt hiszi hogy innentől nincs kiut, pedig mindig van kiut.

Remélem Ati érted mire akarok kijukadni:))

Ati 01-23-2007 19:26

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 68717)
1.,

2.,

Köszönöm az újabb példákat. Adott körülmények között mindkettő beletartozhat ebbe a kategóriába.

Ati 01-23-2007 19:28

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 68734)
Minden embernek más a mérce.
nekem pl nem számit ha vernek mint a lovat, majd visszaadom, csak másnak lehet hogy 2 mészár után már azt hiszi hogy innentől nincs kiut, pedig mindig van kiut.

Remélem Ati érted mire akarok kijukadni:))

Nincs mindig kiút. Ha úgy érzed, hogy van kiút, az azt jelenti, hogy fejlődni tudsz, vagyis az ellen abbahagyta például a folyamatos mészárlást. Ha ezt nem teszi, akkor nem lesz kiút.

Ati 01-23-2007 19:30

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 68718)
ati, jól elverés...?
addig ütni amíg először kocog be hozzá 4-5 sereg

Egyszerre? Ez elég erős leamortizálás már... Vagy egymás után? Ez esetben mire? Földet visztek? Akkor hajrá, nyugodtan.

karesz6 01-23-2007 19:33

Quote:

Irj be a dühöngőbe és jobb lesz. ;) Mellesleg ez nekem is egy szimpla szöviharnak tűnik. Csak már épp a végéhez közeledik. Nem kellemes... :rolleyes: :rolleyes: Én is voltam már így.

Debilke 01-23-2007 19:34

Quote:

A vezéred soha ilyet nem mondott, hogy nem foszthatjuk le az egyik tagot, annyit mondott, hogy tőle mehet a háború..... és a vezéred kék kettesének ehhez semmi köze, de ne játsz a mártírt, mert az hogy nem ártottál nekünk az vicces, akkor valszeg csak hobbyból nyitsz az orkra kaput, és véletlenül tűnnek el az emberek.... asszem ez így elég gagyi akkor legalább vállald hogy háborúban állunk, és nem álltok túl jól....
ez így korrekt lenne...

Synkel 01-23-2007 19:34

Szerintem meg ne offoljátok a témát. Lécci

richardka 01-23-2007 19:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68738)
Nincs mindig kiút. Ha úgy érzed, hogy van kiút, az azt jelenti, hogy fejlődni tudsz, vagyis az ellen abbahagyta például a folyamatos mészárlást. Ha ezt nem teszi, akkor nem lesz kiút.

én érzem a kiutat, és elviszem a balhét. De lehet hogy más nem érzi a kiutat
innnentől neki már játékkedv elvevés az ö szempontjából:)))

Ati 01-23-2007 19:35

kispárna: úgy látom sokan megelőztek, de azért leírom: egy szöviháborúban teljesen természetes az adok-kapok, ebben semmi kirívó nincs. Sőt, a szöviháború erről szól.

Ati 01-23-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 68749)
én érzem a kiutat, és elviszem a balhét. De lehet hogy más nem érzi a kiutat
innnentől neki már játékkedv elvevés az ö szempontjából:)))

Van, akinek már az is játékkedv-elvétel, ha egyszer beütik, itt természetesen nem erről van szó. :)

agreszivkisparna 01-23-2007 19:38

Szerintem mindegy hogy mi hogy állunk, itt most annyi volt a kérdés Ati felé hogy az hogy 2-3 óránként kap valamelyik taguink mészárt, az mit jelent... Az hogy egy tagra nyitok kaput miután jön egy levél hogy ezt már se én se a szövim nem ússzuk meg az szerintem normálisnak számít...Mellesleg az a 8000 egység mellett amit lemészároltatok szerintem elenyésző az amit én vari, vagy tolival leszedtem, mellesleg nem csak én férek be hozzátok vari-tolival...

Tami 01-23-2007 19:39

Bennem kezd felmerülni a gondolat lehet azok háborognak a legjobban akik ugyérzik megszegik ezeket a szabályokat?..:)

agreszivkisparna 01-23-2007 19:40

Megkaptam a választ Atitól tehát téma lezárva..
Mindenkinek jó játékot!

Synkel 01-23-2007 19:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68751)
Van, akinek már az is játékkedv-elvétel, ha egyszer beütik, itt természetesen nem erről van szó. :)

Korábban említettem egy rendszeresen visszatérő tolist, amint ütéstávolba ért, 47x mészároltuk. Jogosnak érzem a bosszút, de azért érdekelne, mire számíthatok, ha megismétlődik az eset?

Debilke 01-23-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by agreszivkisparna (Post 68752)
Szerintem mindegy hogy mi hogy állunk, itt most annyi volt a kérdés Ati felé hogy az hogy 2-3 óránként kap valamelyik taguink mészárt, az mit jelent... Az hogy egy tagra nyitok kaput miután jön egy levél hogy ezt már se én se a szövim nem ússzuk meg az szerintem normálisnak számít...Mellesleg az a 8000 egység mellett amit lemészároltatok szerintem elenyésző az amit én vari, vagy tolival leszedtem, mellesleg nem csak én férek be hozzátok vari-tolival...

ettől háború Kispárna, hogy ti is visszafértek, és jöttök is.... szóval lécci ne rinyálj :)

richardka 01-23-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by Savaria (Post 68742)
ha eddig nem kerültél miatta át nihilbe, akkor tudod nagyjából meddig mehetsz. aki nem tudja, átkerülHET.
Én örülök annak, hogy végre tisztázódott a helyzet e téren, mert elég sokan próbáltak sarcolni, gonoszkodni.
És szvsz sem változtak a dolgok, hanem inkább a tejfölös köd oszlott fel a fogalom jelentése terén, és korrektül le lett írva a teljes szabály a nagykönyvbe.

Bocs
én már az elején 4. vagy 5. hozzászolásnál irtam, hogy a sarc nem érdekel, jonak hangzik a szabály, de én nem jelentem, én inkább bebizonyitom aki sarcolni akar, hogy rosszul gondolja

Csak meg fognak szapaorodni a feljelentések hogy elvették a kedvem.
Magyarán szolva 2x is meg kell majd gondolnom hogy ugyanmár ez a kis mészár befér e vagy sem. vagy ez a kis ártozás:)

ide irtam egy példát de kitörlöm, pedig nagyon élethü

Debilke 01-23-2007 19:49

Quote:

Originally Posted by agreszivkisparna (Post 68752)

és még egy szösszenet Kispárna, ha a az egyik hadisod, van olyan bátor, hogy egy háborúban kitámad másra fosztira, akkor talán nem meglepő, hogy mi ezt kihasználjuk, és beverjük :)
De lehet mi vagyunk a gonoszak.....

All times are GMT +1. The time now is 07:02.