![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na mi lett az eredmeny? Sikerult megbetegiteni oket?
|
Hát a "b" variáns jött be: én megfertőztem magam, ők viszont nem jöttek vissza :D
Szerencsére nem volt gond a betegségből. |
Quote:
280 heki az sosincs 23.000 pont különbség, az kb. 13k :D |
Quote:
|
Quote:
|
nekem olyan kérdésem van, hogy a térkapu nyitása az távolság független?
mert rajtam van térkapu amitnek a gazdája 29 körre van, és azon keresztül lopnak, no gondolom nem ő hanem a szövijei de hogy működik ez? |
Quote:
|
és ez miért van hogy a térkapu nyitás távolságtól független?
|
Quote:
Honnan tudnám miért van :D Miért lehet sereget küldeni akár 100körre? Miért lehet ártózni olyan messzire amennyire akarsz (adott feltételek mellett) ? ... most tegyekk fel millió ilyen kérdést? Te kérdeztél, én igyekeztem segíteni. Mielőtt kérdezel olvasd el mi van abban a súgóban amit írtam. Rá fogsz jönni bizonyos dolgokra többek között arra is, hogy nincs értelme lopni akkora távolságra (gondolom én. Nemtom melyik csopiban vagy, de az én 5. csopimban az már 10K pontértékes távolság). Esetleg a varázslatoksúgót is átnyálazhatod. Nah ennyit tőlem :) |
irtam hogy nem ő lop, ő csak kaput nyitott rám és azon keresztül lopnak a szövijei
csak az zavar hogy nem hiszem hogy kristálygömbözni tud e 29 körröl akkor meg a térkaput hipp hopp felrakja ilyen nagy távolságból... vagyis a varázslatok sikeressége függ a távolságtól csak erre nem vonatkozik? |
Quote:
És 2x se legyél biztos benne, hogy nem tud 29körről kristálygömbözni ;) Ez van. Minden bizonnyal azért nyitott ő TK-t, mert bízott bene, hogy nem férsz be hozzá tolikkal és ezért a tolvajkodó szövijei kilétét is nehezebb felfedni. |
Quote:
Több rúnába kerül de attol még meg tudja nyitni, a tk nem túl nehéz varázslat. |
Hihihi, új irányt vett a topicom, ezentúl mindenki itt jelentkezzen, akit több, mint 10 körről bántanak :D
|
All times are GMT +1. The time now is 02:16. |