![]() |
A bankosok hoznak annyi pénzt a csoportokba, hogy a nem kevés pénzfelhordásból eredő hiányt pótolják. Nem kellene még egy hasonló pénzbevételi forrást teremteni. És mint már említettem, ha nem szeretnétek drasztikusan változtatni, akkor felesleges itt görcsölni.
|
Quote:
|
Quote:
Meg a változtatás is lehetne olyan, hogy nem egyszerre csak megemelni az egészet, hanem szépen lassan. Aztán meg ha úgy néz ki, hogy kezd elszállni a dolog, akkor szépen lassan vissza... :) |
Quote:
|
Tudod mért írtam Meteo? Megmondom: százezrekről vitatkoztok...pff... aprópénz, 20milla alatt egy darab lovasomat se futtatnám meg;)
|
Nah szavaztam én is :)
Meg is mondom miért arra amire. Ez ügyben jelentős változást aligha lehetne hozni. Az adó jól van úgy, ahogy van. Ahhoz, hopgy jelentősen növekedjen az ország bevétele brutális változtatásokra lenne szükség. Sztem nincs értelme. Ha növekedne a pénz a Hódítóban valószínüleg csökkennének a piaci árak és ott lennénk, hogy sehol. Nem tartom szükségesnek. |
Én is szavaztam :)
És mert szerintem ez nem gazdasági játék :) Lehet belevinni egy kis gazdasági érzést, arra ott a piac :) De a hitelintézetet hagyjuk ki szerintem :D |
még az elején mikor felsoroltátok a bevételi forrásokat, kihagytad a legjelentösebbet, az ujrázásbol adodot.
ha minden szinten kihasználod a lehetöséget, a kettesröl fellépve már 16*pénz lehet nálad, még ha nem is készpénz a egész |
Quote:
|
Quote:
Komolyan nem értem hogy minek ír valaki olyan témához, amihez lövése sincs.:confused: |
Quote:
Mellesleg nem értem hogy az hogy nem tudtam hogy átlag hányan élnek az ujraindulás lehetőségével miért jelenti azt hogy lövésem sincs a témához. |
Quote:
|
Quote:
|
Újrázással hogy jönne már pénz a csopikba? :confused:
Ki az, aki kp-ban hozza fel a pénzének a nagy részét? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Jártál már A-ban? Aki teheti 4MRD-dal lép. Nem kis pénz jön be restartból. Quote:
|
Quote:
Én végig kp-ről beszélek, nem vagyonról, remélem te is. |
Quote:
40 bank már fog annyit, hogy alig lopjanak el tőled még ha nagyon sokan is szállnak rád. |
klánba belép klánrakin átadja. mi ebben a bonyolult?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha nem tudsz valamit, akkor nem tudod. Akkor nem is érthetsz hozzá. pl: Hogy akarsz lámpát szerelni, ha nem tudod hogy néz ki az izzó? És te ezesetben hangoztatod, hogy értesz hozzá, és megszereled azt lámpát... :D Én pl 5x- ből is kp-t vittem fel. Katonákból származót főleg. Tehát ha ujráznék, én is szaporítanám a pénzt a csoportban. ;) |
Quote:
|
Quote:
Valóban nincsen statisztikai oldal, számszerűen nem is tudom hogy mennyi ori restartol napont átlagosan csoportonként, de annyit az évek alatt már tapasztaltam (saját orik, szövetséges orik. klántársak stb), hogy mindig akadnak restartolók, akik nem azért használják a restartot, mert szétverték, hanem mert egy halom pénzzel(és tekivel) léptek, és 500 kör alatt meg tudják így duplázni a vagyont. Tehát megkérnélek ismét: ha olyan dolog merül fel, amiről fogalmad sincsen és csak gyenge tippjeid alapján tudsz írni, akkor légyszíves ne szóljál bele! (és főleg ne szóld le egy régebbi játékos tapasztalatait) Jahh és kérlek ne kezdj el magyarázkodni, mert már kezd sok lenni. |
És ennek az egésznek mi köze az adóhoz???:p
|
Quote:
|
/off Mellesleg nem kell aggódni 1 hét és vége a vizsgaidőszaknak azután jóval kevesebbet leszek itt és azt is az online szerepjáték részben fogom tölteni. off/
|
Quote:
majd egyszer ha a b-böl forditasz le egy orit és el kell ott töltened 2k kört, látni fogod, kb 2-3 alkalommal is, ahogy ugyanazok az orik szépen megjelennek ujra meg-ujra 1700 hekin lilán, full pénzzel, mert igy léptek föl a 3-ról, és kihasználják az összes ujrázási lehetöségüket. és a többségnek igenis megéri, hogy 500 kör plusszal 6 mrd-t keressenek, mert eddig csak a felhozott készpénzröl volt szó, de kb másfél mrd-t kapnak az egységek eladása után is |
azért azt is meg kell jegyezni, hogy a B-s 6 mrd A-ban ér jobb esetben 1,5 mrd-t. és így én tökre megértem, hogy B-ben összeújráznak 15-20 mrd-ot, hogy A-ba ne menjenek fel tök csórón.
ill. mivel az A-s tekiárak enyhén lent vannak, ezért aki nem butuska az max pénzzel lép fel. |
Ha már úgyis kisiklott a téma:
Követelem, hogy az adóbevétel növekedjen olyan szintre mint amit 10% bank hozna egy kereskedőnek -hiszen tarthatatlan hogy egy hadi ország csak alig tud megélni 0 termelő épülettel, fosztás nélkül! :D És különben se restartoljon senki a pénzért! :) |
Quote:
|
Az adó igy valóban semmit se ér, amióta a kereskedő személyiséggel elindult az infláció.
Egy kezdő ori is amint megél a lábán, leveszi 0-ra hogy magas legyen a morál. |
Új
Na, a következőkre jutottam:
Tény, hogy az adó így nem ér semmit. Viszont ahhoz, hogy érjen valamit,az adóval együtt emelni kéne a zsoldot is, mert akkor talán nem hőbölögnének annyian, hogy a zsold nem ér semmit. Talán úgy meg lehetne csinálni, hogy az adó és a zsold éppen úgy növekedjen, mint az építéshez szükséges nyersanyag. Tehát: nagyobb terület -> nagyobb zsold és adó. Miért lenne jobb ez? Mert magasabb adószintet beállítva (20% felett) el lehetne érni, hogy legalább 1 épület 1 nyersanyagmennyiségét meg lehessen venni. Az emeléssel meg többet érne a gazd. teki is. :cool: |
Quote:
amúgy sztem se ártana, mert így semmi értelme a játékban... nyereséged úgysincs az adóból, az meghogy körönként pár k arannyal több megy el mert 0-ra állitod legalább a morálodnak tesz jót... de lényegi haszna így nincs. |
Quote:
Mondjuk én támogatnám a piaci árhoz igazítást is, de szerintem ezt nem lenne könnyű megoldani. |
Quote:
|
Quote:
|
/piac
Jó, a piacos dolog felejtős, de a többi nem! :rolleyes:
Kíváncsi lennék olyan kimutatásokra, hogy alsóbb csopikban, kinek mennyire van állítva az adó. A felének szerintem tuti nulla. Én most spec felraktam 20%-ra, meg vettem gazd tekit, aztán kopás előtt mindig eladom, aztán visszaveszem... :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:16. |