![]() |
Quote:
|
Quote:
amúgy nem tudom tudok-e jönni, időbe jelzem, vagy csak betoppanok :D arra a hétvégére lehet lesz fontosabb dolgom :D (UI: A Zsáni úgyis felsmer vagy esetleg az a puhány-közgázos Grabi :D ) |
Quote:
|
Mákod van, ez péntekre esik:D
|
akkor mivel szóltak és ha még rámszóltok nem felejtem el,nem csinizek oda progit és akkor ismét láthatjátok a bájos teácskátokat is:)
szóval x t meg a többi:) puszka |
Quote:
majd még jelzem :D (nem hozom, mert nem szereti a hódítót... :D persze aztán meg megint csak a fene se tudja hogy mégis ketten jövök-e :D ) |
Quote:
Elfecskét is vedd rá;) |
Quote:
csak én vagyok:) ha elég leszek:) |
Quote:
|
csocsozni szarul tudok, billiárdozni szarul tudok, dartsozni szarul tudok. kinek kell egy kis önbizalom? :)
|
Quote:
na ettől tartok én is Gyula:D |
Quote:
de inni jól tudok:) tán ez ellensúlyozza az első három hibám:) |
Quote:
de a lényeg, hogy ott leszel, és boldogíthatlak :D :D :D |
Quote:
és én is jól tudok inni :D |
sziasztok :)
hát, én nem emlékszem, hogy egyik ott történt látogatásom alkalmával is láttam volna biliárd asztalt, de elhiszem ha azt mondjátok :D Arden meg nem tudom miért mondta még az első lapon amit :p csocso viszont tuti hogy van, még egy 2 személyes asztal is rémlik (mindkét oldalon 2-2 sornyi játékossal) darts szintén passz, nem tudom :o |
Medencés parti ???? :) :rolleyes:
De azt nyárra szervezd jó ? :) |
Quote:
Nah, legalább nem leszek egyedűl :D |
Quote:
én kértem előbb :p |
Quote:
Majd kérek mástól :p :) |
Peti,úgyis jössz :P
a 2-2es asztal meg Mélypontban van. Íjászban csak 6-7 csocsoasztal, meg 3 billiárd, darts passz. |
Quote:
|
Quote:
Hihi, mi az, hogy elég vagy?:) Term. várunk:) |
Peti, ezt benézted, Ardi már döntött helyetted:D
Jössz! :D Remélem ;) |
Quote:
szerencséd,hogy ezt irtad:P |
Quote:
|
Quote:
|
Lehet elnézek én is :)
|
Quote:
|
Mekkora az érdeklődés :D
Kezdek kicsit megijedni :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De nekem megtiszteltetés lenne ha végre megismerhetném :) |
Teso,miert nem tudsz egyszer egy bulit szombatra csinalni??:(
|
Quote:
Bocs,ezt nem hagyhattam ki :P |
Quote:
Tutira elengednek talira:):) Ha esetleg nem dolgozol éjszakába nyúlóan, akkor Bécs - Bp kocsival időben nem olyan sok. Serg, meg Puppi sem zárta ki a lehetőségét, hogy eljönnek.(aztán kíváncsi vagyok ebből mi lesz:D) Lassan kezdek azon gondolkozni, hogy az Íjász elég nagy lesz e, illetve hogy nem asztalokat, hanem a helyet kéne lefoglalni:D Bár nem először szervezek, szal ha a jelentkezők fele eljön, akkor én már boldog, s elégedett leszek:) Lopi koma, tényleg sajnálom:( A következőt - ha ezek után mégegyszer ilyenre adnám a fejem:D - mindenképpen szombatra tesszük, hogy Te is biztosan ott lehess:) |
Asszem én is elnézek.
Igaz legutóbb elég keveset voltam a talin, és nem is túl sokat beszéltünk. Valószínüleg néztél furcsán, hogy ki ez a dilis gyerek. Mind1, a lényeg, hogy megyek :D |
tényleg komolyan elgondolkodóba eshetsz Arra bácsi :D
lehet mégis az egész helyet le kéne foglalni :D |
Quote:
|
Quote:
ha ennyien leszünk, elég sok földet fogunk foglalni :D :D |
és tök jó, mert a szállásom olyan 10 percnyire van az íjjásztól :D
|
All times are GMT +1. The time now is 01:16. |