![]() |
Quote:
|
Quote:
De jó az ötlet. ;) |
Quote:
|
Még mindig: Kórház vs. Vihar
Quote:
A kérdésem, hogy ezt más is így tudja-e? |
sziasztok
azt szeretném megtudni hogy egy hadis gnóm túlélőről egy félef tolvaj mennyi katonát tud leölni egyszerre, vagyis ha a félelf lejjeb van mint a gnóm és a gnómnak csak 2k tolija van míg a félelfnek meg 7k mindez 500 hekin akkor a félef egy készülivel kb ? db katonát szed le. pontossabban meddig bírja szegény gnóm az öldöklést? köszi a válaszokat |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gnóm : 9150 vari 1500 toli 3360 íjász (mindenki toronyban) 300 paci mindez 322 hekin mf-ként...eddig be vált bár a legalsó csoportban vagyok és persze jól lecsekkolom az illetőt akitől lopok vagy akit megtámadok...
|
Quote:
|
Quote:
|
hát ez fentebb nemigen fog menni ez a 300 lovacska. varinak kb. jó. csak egy éplistábol erősen be lehet tippelni, hogy gnom vagy és akkor máris bukta.
|
Lattam mar oriasba is ilyen eplistat...
De teny, hogy feljebb a gnomot legyikoljak es ennyi lo sehova nem lesz eleg! |
Hát mondjuk a 300 lovat én már 322 hektáron sem értem: olyan sok ország lenne akkora területen, amelyet ennyi lóval még be lehet ütni?? Akkor már inkább plusz 300 tolvaj a lovak helyett...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a TK nyitáshoz nem szükséges a célponténál nagyobb varázslóerö!
|
Quote:
|
Quote:
|
1%
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet az, hogy nekem a kristálygömb csak 1% készültséget fogyaszt? :confused:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
egy dolgot nem értek. miért alakult az ki, hogy míg a barakkba, kocsmákba 40 emberke fér, a templomba 100?
|
Quote:
|
Vagy mert a varázslóknak csak egy pálcájuk van, a katonáknak meg ott a rengeteg páncél, fegyver!:D
|
én racionálisabb válaszokra számítottam :)
|
Lehet a templom emeletes és több szoba van :):D
|
Nyilvan, ha ugyanakkora hektarszamot veszunk templomra es kocsmara, tobb szukseg van varazslora, mint tolvajra. (Ertem ez alatt, hogy barmelyik faj eseten 10% osszteruletre ha epitunk es kocsmat, akkor 2,5x tobb egysegre van szukseg...na ez eleg nyakatekert, de remelem ertheto :) )
|
ez világos, hogy ez erre illeszkedik. de miért nem egységes minden 40 és kevesebb vari kell a varikhoz? 2,5* kevesebb
|
mert akkor kevesebbet is ennének?
|
All times are GMT +1. The time now is 22:24. |