![]() |
Quote:
|
hát látod ez az:)
|
Quote:
|
hát látod rég csináltál, de mindenképpen ide akartál írni, ráadásul úgy, hogy ideilljen. sikerült:p
|
Quote:
|
hát az ember kétszer ugyanabba a hibába nem esik, de ha mégis harmadszorra nem kéne.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
off/ huhh. meg kell álljak, mert ez az ide-oda szaladgálás a topicok köszt fárasztó:D
on/ |
Quote:
|
Quote:
|
a kis aljas:)
|
Quote:
|
hát látod;)
|
mellesleg hogy tetszik az orim? /azon kívül hogy a gyémántbányákat pucoljam le/
|
ez gondolom taszinak szól:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
egyszer vagy háromszor támadtam egy orit, és nem jöttem rá, miért nem ütök be, amikor töküres. aztán végre rájöttem, h mert elf :D
röhögtem egyet magamon, és írtam neki egy zöldet arról, h milyen hülye vagyok, stb :) gondoltam, hadd röhögjön velem :D és visszírt never, h semmi baj :D |
hát, hogy mit ne mondjak ez már fáj, mert elsőnél meg kellett volna nézni pontosabban;)
|
Quote:
talán a harmadik sikertelen támadás után felrémlett vmi a súgóból, és heveny gyanútól áthatva magnéztem a faji variját :D azóta nem dőlök be az üres oriknak :D |
en biza keresem az ureseket... csak ne elf legyen. :)
|
hát pedig arra is ráfázhatsz hallod-e:p
|
Nos én ezt most követtem L a napokban :D
Történt, hogy naogyon sok pénzel volt tőllem 3 körre egy hulla, anyira sok volt, hogy egyből húztam fel pár kórházat a meglévők mellé és betámadtam a lóvéért:D Nos nem elég, hogy a szövije kiszúrta az érkezésem, és lecserélt 8K lovat ugyanennyi íjra fultornyozva, még a pénz is elfogyott. A csatit ugyan megnyertem, de beteg lettem, minek köszönhetően akitől tudtam embereket loptam a következő napokban. Majd új célpontot találtam egy óriás, ennek is marék lóvé, gondoltam megtámadom, ő ugyan nem vett észre, de vagy valaki elvitte a pénzem előttem, vagy ő költött bele kérdezés nélkül:D. No mindegy nem számít, de miután hazajött a sereg megint ment L az 500 paraszt, huha tuti ő is beteg volt gondoltam, ezért őt nem is loptam emberre(nem volt rajta semilyen vari) nehogy kivégezzem az oriját :). De kezdtem előlröl az emberlopkodást, éjszakázást, vekker beállítást. És ezt még így 3 napon keresztül, mikor rájöttem, hogy saját magam fertőzöm meg a kiküldött seregemmel, mert ugyan azt megvártam míg már csak pár ember ment L, de mire kiírta volna, hogy felszámolta a Pestist, a sereg már újra otthon volt...és kezdődött előlről a begsi :D...és nem úgy van, hogy mindenki csak azt a szegény hullát üti a környékemen:D... |
Quote:
|
Most léptem fel az orimmal,4. szintre, és ugye kaptam 72 kör védelmet. nah...ehez képest felraktam 10 kör védelmet, 10kör mágikus pajzst, meg tisztánlátást...nemértem a dolgot, de másnap nézem, még mindig van rajtam mindből, méág este is... najó erre gondoltam mostmár igazán a körmére nézek a helytartómnak:D
|
Quote:
|
Nekem még a kezdő időszakomban történt, hogy kinéztem egy orit, volt 12 millája, gondoltam kifosztom, de félre küldtem a sereget. Aggódtam, hogy beüssön, azt hoz pár 100 aranyat azt jóvan, mind1. :)
Hozott 56 millát. :)) Igaz azt mikorra haza ért a seregem a pénzzel vissza is lopták, meg restartolnom is kellett, mert nem esett jól a srácoknak az én félresikerült ütésem :) |
meg neked se:p
|
De most az emberek ennyire buták, vagy én voltam túl szorgalmas, hogy elolvastam a súgót?
Egyik országom hulla, így nem meglepő hogy tolvajtámadások érnek. De amikor 6szor egymás után ki van írva h eloptak 266 aranyat, nem tévedés 266 darab kő kemény aranyat, akkor megkérdőjelezem hogy normális? Mit akar 6*266 azaz 1356 arannyal? A következő meglepetés a tanácsadókban ért, 36 kör vihar az országomon. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
esetleg adj fel a dipóban egy hirdetést. lehet, hogy rájelentkezik.:)
|
Quote:
|
na azért volt már velem is olyan, hogy egy illető piszkált, ment is rá a megszokott szárazvihar és utánna kiderült, hogy hulla, tehát a szárazság azért nem zavarja, mert nincs tanyája a vihar meg a fennt beidézett súgó rész miatt:)
|
ezek után biztos gondolta, hogy ez akart megszivatni, aki hullára szárazvihart rak:o
|
ezt nem hiszem el...
2007-01-17 18:56:14 Földeden 36 körig viharok pusztítanak! A varázslat fentről érkezett, 7 - 9 kör távolságból. De még mindig a hulla országomra :S |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:30. |