Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Személyiségek vs 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1139)

Xeper 12-05-2006 20:55

Quote:

Originally Posted by Solaris (Post 51156)
Aki ismeri az A-t az tudja h a top helyek pl(10%) azért a nagyobb v. régi klánok "kezében vannak". Érthető h nem akar valaki azért várni hónapokat mert a legközelebbi támadható ori esetleg fényévekre van.

A 'fényévek' rész a top 4% felett van, úgyhogy csak a (8) és (9)-ért küzdőknek számít.

NorB 12-05-2006 22:47

Ati, ha még érdekel, szavazatom a 3-as. Eleget indokoltam.
Köszönöm, hogy a topic futhatott.

Hóhér 12-06-2006 00:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50839)
Én személy szerint a ne legyen kihagyhatóra szavazok. Ha a szigorításból engedünk az A-ban, akkor a 30% teljesíthető, eddig is az volt. Anno teljesen ismeretlen országgal, hullával, 1 személyes klánban eljutottam a top30%-ig, ez meggyőzött arról, hogy ez nem teljesíthetetlen követelmény.

ne legyen kihagyható az A.

és mi lesz a nehezítés, ami az eredeti cél volt ?

a lentebbi csoportokban olyan nehéz teljesíteni a topp % okat?

még mindíg a B-t hozom pédának, ott például a topp 4 % 2020 hektár...
tényleg csak ennyit kéne teljesíteni egy hét személysiégű orinak ?

:confused:

azt a változatot támogatom, ahol a játékban való sikerességért kapjuk a személyiséget.
mindegy mi az
, de az tényleg kihívás teljesítése legyen, ne legyen elég pár maxos fedezés...

döntsön Ati.

zaff 12-06-2006 05:55

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 51466)

döntsön Ati.

döntsön :)

yenkie 12-06-2006 08:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51004)
21 szavazat érkezett ugye, nézzük szépen:

cst az életben nem szólt hozzá a témához. -1
zaff el se olvasta miről van szó. -2
Lacika gőzöm nincs kicsoda, összesen 2 beírása van a fórumon, teljesen más témákban. -3
Seldon megintcsak az életben nem szólt hozzá. -4
Unicum még egyetlen egyszer sem írt a fórumra. -5
yenkie megmagyarázta, hogy miért más legyen, majd arra szavazott, amire. -6

Oké, ez nem is a fele, csak közel harmada, ami értékelhetetlen... :)

Közöltem, hogy elírtam, és hogy bocs.
Asszem.
Amúgy pedig meg is lehet győzni valakit nem?
Minek szavazunk, ha TE döntöd el, melyik érvényes, és melyik nem.
Vagy ez az egész csak illuzió?
"Persze szóljatok bele, szavazzatok, én meg eldöntöm mi lesz, és közlöm?"

Alba 12-06-2006 09:25

Az a játék része nem lehet kihagyni.
A szavazás teljesen a jövőn alapszik.1-3 személyiséges orik beírják hogy ehh ha majd 8-9 nél járok milyen nehéz lesz nekem.

Aki ki akarja hagyni az A t mert nemteccik meg ilyenk an egy javaslatom.
kis kék 2 - 2 körbe fordulás
3 - 3
4 - 4

És szápen igy tovább.Megszerezheti a kék számokat de marha sok idő.
Persze emelett a most bevezetett maradna.Tehát 2 módon lehetne kék számhoz jutni.Az egyik gyorsabb de nehezebb, a masik könynebb de marha sokaig tart.

Westie 12-06-2006 10:01

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 51489)
Közöltem, hogy elírtam, és hogy bocs.
Asszem.
Amúgy pedig meg is lehet győzni valakit nem?
Minek szavazunk, ha TE döntöd el, melyik érvényes, és melyik nem.
Vagy ez az egész csak illuzió?
"Persze szóljatok bele, szavazzatok, én meg eldöntöm mi lesz, és közlöm?"

Nem illúzió, teljesen igaza van Atinak, az ne szavazzon, aki hozzá sem szólt a témához.
Én sem szavaztam a felfedezs módosításakor, mert igaz, hogy olvastam a témát, de nem szóltam hozzá. Ha valakinek van saját véleménye, amit meg is tud védeni , az szavazzon.

Kisbér 12-06-2006 10:20

Én szavaznék a nem-re :D
Az is a játék része, ha ide felmegy valaki, többet tud tanulni a játékról, mint az összes többi csoportban.
Amúgy azt sem hiszem, hogy nehezebb ott az élet. Sőt...
Ha igazán átgonoltan megy fel valaki, akkor az könnyű is tud lenni!

Csak lehet, hogy aki felmegy, annak előtte gondolkoznia, terveznie is kellene?!

(Ati, miért zártad le ilyen hamar a szavazást? Tegnap 2-kor nyitottad, és ma reggelre már zárva van?)

Hóhér 12-06-2006 10:44

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 51511)
Az a játék része nem lehet kihagyni.
A szavazás teljesen a jövőn alapszik.1-3 személyiséges orik beírják hogy ehh ha majd 8-9 nél járok milyen nehéz lesz nekem.

Aki ki akarja hagyni az A t mert nemteccik meg ilyenk an egy javaslatom.
kis kék 2 - 2 körbe fordulás
3 - 3
4 - 4

És szápen igy tovább.Megszerezheti a kék számokat de marha sok idő.
Persze emelett a most bevezetett maradna.Tehát 2 módon lehetne kék számhoz jutni.Az egyik gyorsabb de nehezebb, a masik könynebb de marha sokaig tart.

ez eddíg a legjobb...

:)

amúgy tényleg semmi újat nem tudok olvasni már több napja, és azokat akiknek eleve nem tetszett a dolog, nem is látom az aktivitásukat ...
( persze itt is van kivétel, de az első felhördüléshez képest... )

laci 12-06-2006 11:03

Nem értem, minek folytatjátok a vitát... Mindkét oldal (pro 1A és kontra 1A) elmondta a véleményét (legalább 300-300 alkalommal), Ati megmondta, hogy majd ő dönt, mi értelme vitatkozni? :p

yenkie 12-06-2006 11:45

Quote:

Originally Posted by Westie (Post 51536)
Nem illúzió, teljesen igaza van Atinak, az ne szavazzon, aki hozzá sem szólt a témához.
Én sem szavaztam a felfedezs módosításakor, mert igaz, hogy olvastam a témát, de nem szóltam hozzá. Ha valakinek van saját véleménye, amit meg is tud védeni , az szavazzon.

Ez még nem is lenne gond.
DE.
Aki szavaz minek indokolja meg?
Végigolvas, mérlegel, voksol.
Akik elmondják a véleményüket pro, és kontra, azok meg nem változtathatnak rajta?
Azt írom legyen kötelező az A.
Aztán továbbolvasva megváltozik a véleményem, és nem arra szavazok.
Ezért érvénytelen, használhatatlan a szavazatom??????:confused:

Ati 12-06-2006 11:50

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 51573)
Aki szavaz minek indokolja meg?

Fogadd újabb hatalmas gratulációmat ezért a kérdésedért.

yenkie 12-06-2006 12:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51574)
Fogadd újabb hatalmas gratulációmat ezért a kérdésedért.

Miért?
Mert nem egyezik a véleményünk?
És ha véleménye egyezik mondjuk valaki máséval?
Másolgassa át, hogy legyen sok sok ismételt beírás?
Tuti én vagyok a hülye, de nem értem még mindíg.

Remedy 12-06-2006 12:43

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 51604)
Miért?
Mert nem egyezik a véleményünk?
És ha véleménye egyezik mondjuk valaki máséval?
Másolgassa át, hogy legyen sok sok ismételt beírás?
Tuti én vagyok a hülye, de nem értem még mindíg.

Tuti. Azert kell beirni a velemenyed, hogy lassuk, hogy tudsz-e ertelmes indokot mondani, es nem csak bejottel es vmire szavaztal, mert a haver azt mondta....

Goldy 12-06-2006 12:49

A másik meg hogy totál mást indokolsz mint amire szavazol...
Az indoklás jobban számít mint a szavazat.
Lehessen látni hogy amire szavazol azt érted is és hogy miért értesz pont azzal egyett, nem csak jöttél és rányomtál vmire mert épp ahoz volt kedved.

Ati 12-06-2006 16:26

Megszületett a döntés: az 1/A csoport továbbra sem kihagyható, de az ott szükséges követelmény csupán a top30%, ahogy régen, a személyiségek számától függetlenül. 2/B-ből való fordulás esetén is az A-s országnak csupán a top30%-os követelménynek kell megfelelnie, függetlenül a 2/B-s, vagy az 1/A-s ország személyiségeinek számától.

Steve 12-06-2006 16:34

ez jó döntés:)

Kisbér 12-06-2006 17:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51750)
Megszületett a döntés: az 1/A csoport továbbra sem kihagyható, de az ott szükséges követelmény csupán a top30%, ahogy régen, a személyiségek számától függetlenül. 2/B-ből való fordulás esetén is az A-s országnak csupán a top30%-os követelménynek kell megfelelnie, függetlenül a 2/B-s, vagy az 1/A-s ország személyiségeinek számától.

Ati, tényleg nem kekeckedni akarok, de nem a "nem" nyert?
Azaz minden marad ahogy ma reggel volt?

Ati 12-06-2006 17:12

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 51780)
Ati, tényleg nem kekeckedni akarok, de nem a "nem" nyert?
Azaz minden marad ahogy ma reggel volt?

Te is remekül elolvastad mind a szavazás kérdését, mind a hozzá tartozó magyarázatot.

laci 12-06-2006 17:18

Örülök a változtatásnak. Így még a végén kedvem lesz majd az 1A-ban maradni, ha teljesítem a követelményeket, és tudom hogy bármikor otthagyhatom ;)
Pfűűűűűűűű... :cool:

Kisbér 12-06-2006 17:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51790)
Te is remekül elolvastad mind a szavazás kérdését, mind a hozzá tartozó magyarázatot.

Jóvan, jóvan, már reggel sem értettem -tudat alatt-, hogy miért van igen, meg nem, meg igen, de csak 30%.. :D
Szóval alapból nem hoztad át szavazatra, hogy a reggeli állapot maradjon...
Értem! :D
Bocs... :D

Tehát benn maradt a
könnyítsünk (30% maradjon)
még jobban könnyítsünk (kihagyható - x-szeri újraindítás mellett)
leginkább könnyítsünk (kihagyható, de ha mégis felmész, akkor 30% a tophatár)

Vágom :)

Everlasting 12-06-2006 23:22

mint azt sokszor le lett írva az A teljesen más játék mint a többi. Ezért én úgy vélem hogy akinek nem tetszik annak legyen lehetősége másképp játszani, nem biztos hogy mindenki a legnagyobb ország létrehozásáért játszik a hódon.
Viszont az A kellően nehéz ha vkinek kevés ismerőse van,tehát nem kellene külön nehezíteni.

Az egészben kicsit azt sajnálom, hogy bár szükségesek lehetnek egyes változatások a több személyiségű orik helyzetén, ez azt fogja eredményezni hogy az új oriknak tovább tart elérni a kék számokat mint tartott valamikor a jelenlegieknek.
És ha egy szöviben van ilyen olyan személyiség akkor egy esetleg hosszú ideje működő szövi oszolhat fel miatta vagy állíthat teljesíthetetlen helyzet elé kis orikat.

Hóhér 12-06-2006 23:48

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 52077)
mint azt sokszor le lett írva az A teljesen más játék mint a többi. Ezért én úgy vélem hogy akinek nem tetszik annak legyen lehetősége másképp játszani, nem biztos hogy mindenki a legnagyobb ország létrehozásáért játszik a hódon.
Viszont az A kellően nehéz ha vkinek kevés ismerőse van,tehát nem kellene külön nehezíteni.

Az egészben kicsit azt sajnálom, hogy bár szükségesek lehetnek egyes változatások a több személyiségű orik helyzetén, ez azt fogja eredményezni hogy az új oriknak tovább tart elérni a kék számokat mint tartott valamikor a jelenlegieknek.
És ha egy szöviben van ilyen olyan személyiség akkor egy esetleg hosszú ideje működő szövi oszolhat fel miatta vagy állíthat teljesíthetetlen helyzet elé kis orikat.

:confused: :confused: :confused:

pont ugyan annyi idő lesz megszerezni az első kis kettesedet , mint régen...

ha ez meg van , akkorra már nem fogsz ekkora sületlenségeket írni...

( bár mondjuk nekem is van már kettesem, és mégis írok sületlenségeket néha, de én az külön eset :D )

TDK 12-07-2006 00:07

résztvettem az elsö megbeszélésben, aztán a második megbeszélésen ami a modositás modositásra vonatkozott, erröl viszont lemaradtam, mert nem néztem ide másfél napig.
A döntés viszont tetszik, szerintem is ez a puhitás a legideálisabb változtatás, ha lettem volna, erre szavaztam volna:)

Smooth Scroller 12-07-2006 00:21

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 52084)
résztvettem az elsö megbeszélésben, aztán a második megbeszélésen ami a modositás modositásra vonatkozott, erröl viszont lemaradtam, mert nem néztem ide másfél napig.
A döntés viszont tetszik, szerintem is ez a puhitás a legideálisabb változtatás, ha lettem volna, erre szavaztam volna:)

mostmar csak a 5,4,3,2 csopikon kene - a kek szamok fuggvenyeben persze - konnyiteni a tul szigoru %-okon. erre gondolok:

2 336 kör a top22%-ban
3 336 kör a top15%-ban
4 336 kör a top10%-ban
5 336 kör a top8%-ban
6 336 kör a top6%-ban
7 336 kör a top4%-ban
8 336 kör a top1%-ban
9 és több 336 kör a csoport első helyén

az en javaslatom a kovetkezo lenne:
2 336 kör a top25%-ban
3 336 kör a top22%-ban
4 336 kör a top19%-ban
5 336 kör a top16%-ban
6 336 kör a top13%-ban
7 336 kör a top10%-ban
8 336 kör a top7%-ban
9 és több 336 kör a top4%-ban

ez nem annyira huzos lazitas a kovetelmenyeken, inkabb epp hogy csak, de sztem nehezen, de teljesitheto. sztem azt semmikeppen ne kerjuk mar 1 orszagtol, hogy legyen az 1. helyezett, akarhany kek szama is van.

kerek mindenkit tisztelettel, hogy komolyan vegye fontolora a dolgot.

Hóhér 12-07-2006 00:49

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 52086)
mostmar csak a 5,4,3,2 csopikon kene - a kek szamok fuggvenyeben persze - konnyiteni a tul szigoru %-okon. erre gondolok:

2 336 kör a top22%-ban
3 336 kör a top15%-ban
4 336 kör a top10%-ban
5 336 kör a top8%-ban
6 336 kör a top6%-ban
7 336 kör a top4%-ban
8 336 kör a top1%-ban
9 és több 336 kör a csoport első helyén

az en javaslatom a kovetkezo lenne:
2 336 kör a top25%-ban
3 336 kör a top22%-ban
4 336 kör a top19%-ban
5 336 kör a top16%-ban
6 336 kör a top13%-ban
7 336 kör a top10%-ban
8 336 kör a top7%-ban
9 és több 336 kör a top4%-ban

ez nem annyira huzos lazitas a kovetelmenyeken, inkabb epp hogy csak, de sztem nehezen, de teljesitheto. sztem azt semmikeppen ne kerjuk mar 1 orszagtol, hogy legyen az 1. helyezett, akarhany kek szama is van.

kerek mindenkit tisztelettel, hogy komolyan vegye fontolora a dolgot.

ez nem jó helyre jött, tedd be a megbeszélésekbe újra, ha gondolod, itt a már bevezetett javaslatok vannak ...

Lion 12-07-2006 01:24

Sziaztok az en velemenyem is a kovetkezo h ne legyen kihagyhato az A. Hisz teljesen mas arculatat mutatja meg a jateknak Es teljesen mashogy kell jatszani. Mindazok mellett a Csoportletszam megnovekedesevel ami az A ba valo fellepes eredmenyez Az ugyesebb jatekosok konnyebben ervenyesulhetnek.Es rengeteg ujj dolgot tanulhatnak .

Lion

laci 12-07-2006 07:25

Quote:

Originally Posted by Lion (Post 52091)
Sziaztok az en velemenyem is a kovetkezo h ne legyen kihagyhato az A. Hisz teljesen mas arculatat mutatja meg a jateknak Es teljesen mashogy kell jatszani. Mindazok mellett a Csoportletszam megnovekedesevel ami az A ba valo fellepes eredmenyez Az ugyesebb jatekosok konnyebben ervenyesulhetnek.Es rengeteg ujj dolgot tanulhatnak .

Lion

Könyörgöm, el van döntve, hogy nem lehet kihagyni, semmi értelme tovább érvelgetni :p

Gézi 12-07-2006 14:16

Az 1/A-ba való fellépés jó, szerintem csak annak kéne kis kék számot adni aki 1/A top 30-bol fordul.
Viszont a kék számokhoz rendelt top% követelményt kicsit eltúlzottnak találom, mert kis létszámu csoportokban ezt sokkal nehezebb teljesíteni.Például freemailes csoport 5-ös szinten a top30 már 300 heki alatt kezdődik ameddig egy kislétszámu csoportban 300 heki alatt még messze vagy a top30-tol. Akkor hogy lehessen a top 1%-ot teljesíteni? Ez nagyjábol azt jelenti, hogy a maximálisan felvihető terület fölé kell menjen amit különben nem tenne meg.

Kisbér 12-07-2006 19:27

Quote:

Originally Posted by Gézi (Post 52219)
Az 1/A-ba való fellépés jó, szerintem csak annak kéne kis kék számot adni aki 1/A top 30-bol fordul.
Viszont a kék számokhoz rendelt top% követelményt kicsit eltúlzottnak találom, mert kis létszámu csoportokban ezt sokkal nehezebb teljesíteni.Például freemailes csoport 5-ös szinten a top30 már 300 heki alatt kezdődik ameddig egy kislétszámu csoportban 300 heki alatt még messze vagy a top30-tol. Akkor hogy lehessen a top 1%-ot teljesíteni? Ez nagyjábol azt jelenti, hogy a maximálisan felvihető terület fölé kell menjen amit különben nem tenne meg.

no comment :D

régens 12-10-2006 20:25

Hol dölt el?

Quote:

Originally Posted by laci (Post 52107)
Könyörgöm, el van döntve, hogy nem lehet kihagyni, semmi értelme tovább érvelgetni :p

Akkor a fenti szavazáska miről is szól :confused: ha már elvan döntve!
Vagy laci te nem látsz fel oda?:confused:

Szvsz: ne legyen kihagyható semmiképpen az A viszont egy korlátot*meddig lehet benn maradni és kizárni a többieket az előrejutásból* mindenképpen kellene majd megállapítani.

Legyen esélye bárkinek és ne évekig játszva hogy az A ban is fejutgasson akár az 1 helyre is. Jelenleg erre nincs reális esélye olyannak aki nem játszik régóta ott!

régens 12-10-2006 20:27

Most már tényleg lezárult!
Nincs miről itt beszélni:)
jó éjt!
Mindenkinek:)

Ati 12-10-2006 20:33

Quote:

Originally Posted by régens (Post 53635)
Akkor a fenti szavazáska miről is szól :confused: ha már elvan döntve!
Vagy laci te nem látsz fel oda?:confused:

Abból, hogy le van zárva a szavazás, megírtam, hogy nincs tovább a szavazás, valamint a Hódítóba bevezetésre került a módosítás, Te mire következtetsz? ;)

laci 12-11-2006 20:10

Inkább nem válaszolok ;)

Hmmm... Sati 12-13-2006 22:44

Sziasztok nem tudom hol kell 1 ötletet felhozni de lenne 1 ötletem 1 uj személyiségnek.
Kérlek Ati keress meg és elmondom mahd átgondolod. ha még nincs tervezett személyiség :)
:)

Smooth Scroller 12-13-2006 22:49

felejtsd el, ati minden ilyesmit kikukaz. nem lesz sem uj faj, sem uj szemelyiseg.

Hmmm... Sati 12-13-2006 23:01

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 55122)
felejtsd el, ati minden ilyesmit kikukaz. nem lesz sem uj faj, sem uj szemelyiseg.

de azért meg kockáztatnám nem olyan rossz ez a személyiség amit a fejembe van csak nem todm lehet holnapra elfelejtem és hirtelen jólenne kiköpni valahova.
Mivel eléggé feledékeny vagyok.:(

Xeper 12-14-2006 11:14

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 55123)
de azért meg kockáztatnám nem olyan rossz ez a személyiség amit a fejembe van csak nem todm lehet holnapra elfelejtem és hirtelen jólenne kiköpni valahova.
Mivel eléggé feledékeny vagyok.:(

Mondd el, legfeljebb nem kerül be -nem vesztünk vele semmit ha megírod :)

Hmmm... Sati 12-14-2006 15:27

Xeper:
Nekiálltam de gondolkodoba estem hogy jóe az.
De majd nyitok 1 topikot azt meglehet beszélni mert sok mindenböl már nemigen lehet választani.
Csak nem tudom hogy Horlandnak van e már valami a 10 személyiségre.
De amit én kigondoltam azzal lehet elcsesznénk a hodot.
Szal meg kell fontolni hogy mi is lessz, legyen.

Ati 12-14-2006 15:32

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 55357)
De amit én kigondoltam azzal lehet elcsesznénk a hodot.

Olyan ötletem nekem is van. :D

No de viccet félretéve, Megbeszélések topicbanh lehet új témát nyitni neki, ez itt egy már megvalósult javaslat témája.

All times are GMT +1. The time now is 18:13.