![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A póni meg meg akart enni:)))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A teknős meg miért lenne szegény, csak én parázok, hogy egyszer sikerül neki:)))) |
Látom megy a nevelés :))))
Ahhoz képest hogy most semmilyen állatom sincs elég sűrán itt kötök ki:) de hiába ha egyszer állatenyésztő vagyok papíron :)) |
Quote:
Mindig ezt hajtogatja, "jaj szegény teknős...", a minap meg 7órán át minden mondatának az első szava az volt, hogy "szia" (dobostortát igértem neki, csak azért hagyott fel vele.:P), én csak nosztalgiázok:))))) |
Quote:
ehh nem töröd el az ujját ha befejezi :))) |
Quote:
|
Quote:
Azt még a törvény is bünteti:) igérj neki mazsoláskrémtúrót :P |
Quote:
Vesztegetést meg tuti nem büntetik, ha csak ilyen szinten űzöm:P |
Quote:
|
sziasztok!
nekem egy torpe schnauzerom van! Fideszkenek hivjak es imadja a TV-t nezni aminek en nem orulok, mert mar ismeri a reklamok zenejet es rohan neki. (persze ezek mind kutya vagy macska eledeleket reklamoz) termeszet filmeket nem is tudok nezni! :)) |
ugat is politikai musorok kozbe? :D
|
Quote:
|
Emberek behaltatok ?:D:D:D Vagy hirtelen mindenki arra tanítja a kutyáját hogy ugasson a tv-nek :D
|
Nekem van egy tűzrókám és egy viharmadaram, ez is számít? :D:D:D:D
|
Quote:
|
Sziaszok!
Nekem van egy ritka, egyedi háziállatom! Egy Hangyám van. Majdnem önellátó, sajnos szorgosnak egy cseppet sem mondható, a Hód a mindene . De a szokásostól eltérően neki 2 királynő is parancsol! Nem igényel különösebb törődést. :D Régebben voltak aranyhalaim, de sajnos elpusztultak. A végén csak 2 marad. Aztán az egyik megtámadta a másikat, leakarta nyelni, de túl nagy falatnak bizonyult a számára. Másnap csak aztvettük észre, hogy feldobta a víz és kilóg az uszonya a másik halnak a szájából:) Nagyon szeretnék egy kiskutyát, de sajnos emeletesben lakunk. |
Quote:
|
nekem van egy nagyon aranyos kutyám:)
|
Nekem két kutyám van, egy magyar vizsla meg egy......öööö....egyéb kategória:D :D :D :D :D Pulinak vettem, aztán felhívtam a gazdáját egy év múlva és felvilágosítottam, hogy házasságtörés volt a falujukban:D :D :D
|
Nem akarom végigolvasni a topicot,és bocs ha már meg lett említve,de a coca(közismert nevén disznó vagy malac) kimaradt nem? Pedig milyen rózsaszín...:D:D:D:D
|
Quote:
|
Nekünk van 2 kutyánk, 1 amerikai bulldog, 1 fekete-fehér színű tarka puli, 2 fekete macsek, halak, tengeri malacok, madarak( 19 fajtából, össz. kb 90 db)... asszem semmi nem maradt ki:)
|
Nekem egy németjuhász, meg egy németjuhásznak indult nagytastű keverék kutyám van. Németjuhász a legkedvencebb kutyafajtám eddig mindig volt közöttük legalább egy és mindig ugyanaz volt a neve (Ricsi) a legelső németjuhászom után. Macskák is akadnak, de a számuk változó 2 és 6 között szokott lenni. A kandúrok lelépnek v. kiskorukba a szomszéd kandurja rendezi le őket :( :( így csak nőstények vannak, maradnak meg.
|
nah ha már a multkor offba fulladt a téma belerúgok még egyet :) (hátha beindul)
Nah szal 1 hete vagy talán van már 2 is szereztünk egy csincsilla fiút :) nagyon szép kis állatka :) |
Én még csak most jutottam, od, hogy szavazzak :D
|
Nekem a Teknőcöm szépen gyógyulgat, úgyhogy egy jó darabig a szavazatom még érvényes marad.:)
Egyébként majdnem lett még egy macskám, de nem vállaltam be, már így is túl sokan vannak, remélem a cicvarek jó gazdihoz került, láthatásom van, úgyhogy majd egyszer meglesem magamnak.:) |
Quote:
|
Quote:
*közben kissé szemeit forgatja :p ) Timba Jobbulást a teknőcnek :) u.i. Nehogy átadd neki :D Bőven elég, ha csak engem néznek hülyének :D |
Quote:
Egyébként meg mit akarsz régen a kutyának mondtam fel a megtanulandó verseket, ha megunta persze itthagyott.:P Egyébként meg jó fej béka itt mászkál mellettem.:) |
Quote:
Nem mondtam semmit a hülyének nézésről :D Tuti a sikered :D |
Tibeti terrier:cool: :cool:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:21. |