Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   ANARCHISTA klánszint! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1126)

hulla 12-03-2006 15:35

Quote:

Originally Posted by Never (Post 49910)
Steve,te is tudod,hogy A-ban is szinte kötelező a vipes ori.Vajon hulla,meg Crazy vipelne 35ször 10 orit? :)

A-ban mióta kötelező a vipes ori?:P

Steve 12-03-2006 15:36

Quote:

Originally Posted by Never (Post 49910)
Steve,te is tudod,hogy A-ban is szinte kötelező a vipes ori.Vajon hulla,meg Crazy vipelne 35ször 10 orit? :)

Sztem igen. Hulla, hány orid nem vipes? MErt akkor elég csak annyi hogy itt egy határ 50szabis orkkal, felette mondjuk egy termelő klán és ha valaki átlépi a határt alakul is a zúzú 10fős tf ork klán... Na ennek semmi értelme nem lenne:)

Peter 12-03-2006 15:36

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 49915)

nem kötelező, de erősen ajánlott ;)

Steve 12-03-2006 15:37

Quote:

Hát menj fel mgasra helytartó nélkül, az konkrétan minimum 24szer benézés...

Never 12-03-2006 15:37

Quote:

Nem azt mondtam,hogy kötelező,de a 670 oriból sztem 650 vipes.Vajon miért? :)

Steve 12-03-2006 15:37

Quote:

Originally Posted by Never (Post 49919)
Nem azt mondtam,hogy kötelező,de a 670 oriból sztem 650 vipes.Vajon miért? :)

mert 20ori tulaja nem vette észre hogy lejárt a vipe:)

Arden 12-03-2006 15:38

sztem gyakorlatilag nem lenne olyan ori ami fellépne és vki nem ismerné :)
tehát maguk közt is ki tudjuk szúrni ha vki több orival van a szinten, mint ahogy azt megbeszéltük..
én bízom a játékosokban, hogy betartják amit megbeszélünk, holott nem lesz semmi gátló "gépi" tényező ami nem engedné meg nekik.

Never 12-03-2006 15:39

Én viszont egyáltalán nem bízok ilyenben.Sztem nem éppen az összefogásokról híres az anarch :)

Steve 12-03-2006 15:40

Én 90%ában bízok, a többiben meg biztos vagyok hogy kijátszaná. Vmi szabályozás biztos hogy kell.

Arrakis 12-03-2006 15:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 49913)
Az anarchista csoportnak ez a lényege. Akárhány országgal játszhatsz. Most akkor ezt is kezdjük el bekorlátozgatni, hogy akkor az anarchban mégsem lehet akárhány országgal játszani? Legyen +1 csoport, azoknak, akik az anarch szabályait is megszegték? Ez így nem működik.

Ha Ti magatok ezt le akarjátok korlátozni azzal, hogy aki egy klánnáűl többel van, azt leveritek, azt saját hatáskörben nyugodtan.

Ez már így korrektebb.
Bár hozzáteszem 100 szk oriból is elég nagy piaci trükköket lehet megvalósítani, azt pedig ki hogy szabályozza?

Devil 12-03-2006 15:42

ugyanmar, van 1 rakas gerinctelen jatekos :D
en ebben nem bizok, ha nincs korlatozas akkor mki annyival megy amennyivel tud
vegules ez az anarch, na ja :P
ezesetben sztem brutalis lenne a csopiletszam 1 ido utan Hban es Dben is :D
meglassuk, akkor a tema ezen resze kilove (oriszam korlatozasa)

Arden 12-03-2006 15:42

jó,valóban kellenek korlátok.
egy pillanatra azt hittem h mindenkinek van gerince anarchban :)
*álmodozás vége*

hulla 12-03-2006 15:43

akkor indul a szavazás a következőről amit ati mondott mesin: kell-e ú csoport ahova 2400 heki fellépéssel lehet menni és ott klánosdi lessz, vagypedig, amit én mondtam, vagyis csopi összevonás és D-be 1700-al való fellépés újra de már klán szintre

Arrakis 12-03-2006 15:44

Arden, az elég korlát, ha a játékosok többsége vmit elfogad.
A maradék 10% a létszám, s orik száma tekintetében is elenyésző, lényegtelen kisebbséget alkot.

Arden 12-03-2006 15:44

sztem nem kell még egy csoport anarchba.
bőven elég ez a "H-ba lekerül D,és az 'új' D lesz klános"

hulla 12-03-2006 15:46

sztem csak te:D
amint rájövök h lehet már meglevő topicba beszúrni egy szavazást megteszem:D

Never 12-03-2006 15:46

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 49932)
sztem nem kell még egy csoport anarchba.
bőven elég ez a "H-ba lekerül D,és az 'új' D lesz klános"

Erről ne is legyen szavazás,így legyen,és kész :D

Steve 12-03-2006 15:46

Szerintem se kell mégegy csopi, ez a Dmeg úgyis halott, Hsem iszonyat aktívságáról híres...

Arrakis 12-03-2006 15:46

Csak hirtelewn átugrottuk azokat a részeket, hogy megbeszéljük előbb, trallala..
Nem igaz, hogy nem figyeltél :D
Előbb megcsináljuk, aztán lesz vhogy;)

Never 12-03-2006 15:49

Meg átugrottuk azt is,hogy az összevont csopiból milyen feltételekkel lehet majd fellépni a klános csopiba.Ha ugyanígy,20k hekiről,akkor 1 év múlva is max. 100 ori lesz ott,abból 50 hulla,40 Crazy.

Arden 12-03-2006 15:51

én továbbra is 2200-2400 hekit mondok ...
meg akkor a körszámokat se ugorjuk át..
H-ból kláncsopiba lépéshez: 1000 kör + 336 topkör
D-ből fordulás: 2000 kör + 500 topkör
H-ból fordulás: 2500 kör + 1000 topkör

Arrakis 12-03-2006 15:51

Quote:

Originally Posted by Never (Post 49938)
Meg átugrottuk azt is,hogy az összevont csopiból milyen feltételekkel lehet majd fellépni a klános csopiba.Ha ugyanígy,20k hekiről,akkor 1 év múlva is max. 100 ori lesz ott,abból 50 hulla,40 Crazy.

Ha lesz 1. szint anarchban, akkor 2400 heki lesz a fellépési korlát oda, ha
összevonás lesz, s egy üres D csoport, akkor az üres D csopiba 1700 hekin lehet majd lépni. S szavazás arról külön csopi, vagy a mostani D.
Mán ha ezt elfogadtuk... ?

Never 12-03-2006 15:54

Nem a fellépési korlátról beszélek,hanem arról,hogy az összevont csopiból honnan lehet majd fellépni.Ha marad a top30,akkor sok értelme nem lesz,ugyanolyan tempóban fognak felérni az orik a klánosba,amilyen tempóban lefordulnak mostanában az orik y-ba.

Devil 12-03-2006 15:56

egyetertek Neverrel, ez a legnagyobb problema, amire celoztam
tovabb neheziti a kis szamos.... ugyanugy vagy 4milla ertekre kene felmennem a 4esemmel, ami eleg nagy lol, fedezes meglove, hat ussek? azis elegge lehetetlen perpill

Arden 12-03-2006 15:57

ez igaz...
mert megtippelem hogy az összevont csopiban 1700 hekin, vagy amit megbeszélünk, ott nem leszel top30%-ban..
erre ki kellene vmit találni...
mi lenne ha csak 1000 kör kellene a kláncsopiba lépéshez?
H-ból forduláshoz értelemszerűen kellene top30%, vagy ahány személyiséges ori,kevesebb, de kláncsopiba lépéshez nem kellene top30...

Ati 12-03-2006 15:57

Quote:

Originally Posted by Never (Post 49942)
Nem a fellépési korlátról beszélek,hanem arról,hogy az összevont csopiból honnan lehet majd fellépni.Ha marad a top30,akkor sok értelme nem lesz,ugyanolyan tempóban fognak felérni az orik a klánosba,amilyen tempóban lefordulnak mostanában az orik y-ba.

Ti kértétek, hogy a szabis országok területcsökkenése ne legyen anarchba betéve.

Ha anarchban is egy "klánszint" lenne a csúcs, akkor nem látok nagyon okát, hogy miért kéne lentebb magasabb hektárokon szabizgatni. Így a 30% is elérhető lenne mindenkinek.

No de nem akarok beleszólni. :D

hulla 12-03-2006 15:57

először szavazzuk meg a jelenlegi kérdést utánna ha ati belemegy megszavazhatjuk a többit is, de ahogy a szaviból kivettem egyenlőre eldöntött a többi számára

Never 12-03-2006 15:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 49945)
Ti kértétek, hogy a szabis országok területcsökkenése ne legyen anarchba betéve.

Ha anarchban is egy "klánszint" lenne a csúcs, akkor nem látok nagyon okát, hogy miért kéne lentebb magasabb hektárokon szabizgatni. Így a 30% is elérhető lenne mindenkinek.

No de nem akarok beleszólni. :D

Anarchban továbbra sem kell az :)
Én csak azt mondom,hogy ne top30 kelljen a fellépéshez,hanem mondjuk top50.Vagy erről kár is beszélni?
A "csak 1000 kör,és léphetek" sztem nem jó,mert akkor az lenne,mint régen az Aból,hogy vki fellép,eltölt 1000 kört,de közben nem csinál semmit,és fellép.

Ati 12-03-2006 16:01

Quote:

Originally Posted by Never (Post 49949)
Anarchban továbbra sem kell az :)
Én csak azt mondom,hogy ne top30 kelljen a fellépéshez,hanem mondjuk top50.Vagy erről kár is beszélni?
A "csak 1000 kör,és léphetek" sztem nem jó,mert akkor az lenne,mint régen az Aból,hogy vki fellép,eltölt 1000 kört,de közben nem csinál semmit,és fellép.

Szerintem erről kár. Nem tartom jó ötletnek, hogy anarchban egyszerűbb legyen több személyiséget szerezni, mint máshol.

Arden 12-03-2006 16:02

Never,arra értettem a top30 nélkülözését, hogy vki lép H-ból a kláncsopiba.
ha visszaolvasod amit írtam, láthatod h a H-ból való forduláshoz sztem is kell top30%-as kör.

Steve 12-03-2006 16:03

Ha D össze lenne most vonva Hval akkor azért a top 30 megoldható lenne. Azt veszem hogy sokan lépnének fentről relatív (gyakorlatilag Crazy és Hulla orijainak fele már szignifikáns lenne) + ugye H 99%a is vinné le + jönnének új orik is Hba Mből meni felfelé, szal sztem nem ez lesz a nagy probléma...

Gyula 12-03-2006 16:03

Tudom most utálni fogtok, nekem mindegy hogy lesz e anarhos A, de ha ez azért van mert esetleg behalt a D csoport akkor nem lenne egyszerübb leforgatni a D- nagy orijait az Y-ba? Nem kellene hozzá se Ati, se megbeszélés.

Never 12-03-2006 16:04

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 49951)
Never,arra értettem a top30 nélkülözését, hogy vki lép H-ból a kláncsopiba.
ha visszaolvasod amit írtam, láthatod h a H-ból való forduláshoz sztem is kell top30%-as kör.

Én is így értettem :)
Aki az összevont csopiból akar fordulni,a klánost kihagyva,az igenis érje el a magas hekit.

Never 12-03-2006 16:06

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 49953)
Tudom most utálni fogtok, nekem mindegy hogy lesz e anarhos A, de ha ez azért van mert esetleg behalt a D csoport akkor nem lenne egyszerübb leforgatni a D- nagy orijait az Y-ba? Nem kellene hozzá se Ati, se megbeszélés.

Amúgyis útálunk :D
Nem azért,hanem,hogy legyen egy kis változatosság :)

hulla 12-03-2006 16:07

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 49953)

vedd úgy h utállak, mert nem D behalása miatt lenne hanem mert pl több orival való klánosás jót tenne a játéknak:) és igény is lenne rá:)

Szecsa 12-03-2006 19:23

Szerintem, legyen uj csopi :)
Az pedig, hogy egy ember hany klanba lehet az megegyezes kerdese, ugy hiszem. Tenyleg anarchista csoportban vagyunk, es amit teszunk, annak latjuk szerintem a kovetkezmenyet.
Ha egy ember tobb klanba lehet, es tobb klant iranyithat, akkor vippelje azt.
Elobb-utobb szerintem osszefognanak ellene, es leszedheto lenne.
Hisz tekercs+penz korlatlan mennyisegbe aramolhato fel a lentebbi szintekrol, azt hiszem. Ezt lehet ossze-vissza majd ujrazgatni, stb.
A fellepesi hatar mindenkeppen alacsony legyen.

Szecsa 12-03-2006 19:30

Az uj csopi mellett:

-Ha H es D ossze lenne vonva, akkor ott is vippelni kellene a 90 napnal regebbi orikat, ebbol rengeteg van es szerintem ezt senki sem akarja. (Vagy megszunne H-ban a vippelesi kotelezettseg?)
-H csoportot a rengeteg magas hekis ori tonkretenne....mert azert kivancsi lennek, ki nem lepne el a 100k< feletti orijaival...erre pedig megint rendeletet hozni, nem lenne erdemes.
-A ket csopi osszevonasa irgalmatlan magas top30%-os hatart hozna H-ban, addig felmenni is lehetetlen lenne a sok szabis ori mellett...(Eleg ha ez megmaradna D-ben)

Never 12-03-2006 19:37

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 50059)
Az uj csopi mellett:

-Ha H es D ossze lenne vonva, akkor ott is vippelni kellene a 90 napnal regebbi orikat, ebbol rengeteg van es szerintem ezt senki sem akarja. (Vagy megszunne H-ban a vippelesi kotelezettseg?)
-H csoportot a rengeteg magas hekis ori tonkretenne....mert azert kivancsi lennek, ki nem lepne el a 100k< feletti orijaival...erre pedig megint rendeletet hozni, nem lenne erdemes.
-A ket csopi osszevonasa irgalmatlan magas top30%-os hatart hozna H-ban, addig felmenni is lehetetlen lenne a sok szabis ori mellett...(Eleg ha ez megmaradna D-ben)

Sztem éppenhogy a vipelés miatt fellépkednének az orik,hiszen inkább legyen szk-n a következő csopiban,mint fagyottan.Legalábbis én így gondolkodnék.

Szecsa 12-03-2006 19:39

Ez a megoldas is mukodhet.
Nem ismerem annyira az emberek gondolkodasait :) Akkor igy viszont ertelmes az osszevonas is.

kp_ 12-03-2006 19:57

Ez a játék nem az ami régen volt ,mindenki csak sirdogálni tud és kifogásokat találni ,a nagy orik igy a nagy orik ugy ,a fordulás a kék szám ,ez a csoport nem erröl szolt évekig
érdekes Ati 4-5-6 éve nem foglalkozott volna ilyen dolgokkal hogy az Anarchista csoportba szabályokat változtasson ,nehogy most összevonásra kerüljön 2 csoport ,legyen Uj szint aki akar lépjen oda és klánozzon magával az se lessz jobb mint most a D ,ez szinte biztosra vehetitek azért hozzáteszem a D ben keves hekivel jottem fel azota harccal es fedezéssel vannak ott az orijaim ahol vannak .......és had ne érdekeljen olyan országok problémája hogy nem tud a kékért fordulni es jatszik 1-2 éve max.

kp

All times are GMT +1. The time now is 12:42.