![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sztem gyakorlatilag nem lenne olyan ori ami fellépne és vki nem ismerné :)
tehát maguk közt is ki tudjuk szúrni ha vki több orival van a szinten, mint ahogy azt megbeszéltük.. én bízom a játékosokban, hogy betartják amit megbeszélünk, holott nem lesz semmi gátló "gépi" tényező ami nem engedné meg nekik. |
Én viszont egyáltalán nem bízok ilyenben.Sztem nem éppen az összefogásokról híres az anarch :)
|
Én 90%ában bízok, a többiben meg biztos vagyok hogy kijátszaná. Vmi szabályozás biztos hogy kell.
|
Quote:
Bár hozzáteszem 100 szk oriból is elég nagy piaci trükköket lehet megvalósítani, azt pedig ki hogy szabályozza? |
ugyanmar, van 1 rakas gerinctelen jatekos :D
en ebben nem bizok, ha nincs korlatozas akkor mki annyival megy amennyivel tud vegules ez az anarch, na ja :P ezesetben sztem brutalis lenne a csopiletszam 1 ido utan Hban es Dben is :D meglassuk, akkor a tema ezen resze kilove (oriszam korlatozasa) |
jó,valóban kellenek korlátok.
egy pillanatra azt hittem h mindenkinek van gerince anarchban :) *álmodozás vége* |
akkor indul a szavazás a következőről amit ati mondott mesin: kell-e ú csoport ahova 2400 heki fellépéssel lehet menni és ott klánosdi lessz, vagypedig, amit én mondtam, vagyis csopi összevonás és D-be 1700-al való fellépés újra de már klán szintre
|
Arden, az elég korlát, ha a játékosok többsége vmit elfogad.
A maradék 10% a létszám, s orik száma tekintetében is elenyésző, lényegtelen kisebbséget alkot. |
sztem nem kell még egy csoport anarchba.
bőven elég ez a "H-ba lekerül D,és az 'új' D lesz klános" |
sztem csak te:D
amint rájövök h lehet már meglevő topicba beszúrni egy szavazást megteszem:D |
Quote:
|
Szerintem se kell mégegy csopi, ez a Dmeg úgyis halott, Hsem iszonyat aktívságáról híres...
|
Csak hirtelewn átugrottuk azokat a részeket, hogy megbeszéljük előbb, trallala..
Nem igaz, hogy nem figyeltél :D Előbb megcsináljuk, aztán lesz vhogy;) |
Meg átugrottuk azt is,hogy az összevont csopiból milyen feltételekkel lehet majd fellépni a klános csopiba.Ha ugyanígy,20k hekiről,akkor 1 év múlva is max. 100 ori lesz ott,abból 50 hulla,40 Crazy.
|
én továbbra is 2200-2400 hekit mondok ...
meg akkor a körszámokat se ugorjuk át.. H-ból kláncsopiba lépéshez: 1000 kör + 336 topkör D-ből fordulás: 2000 kör + 500 topkör H-ból fordulás: 2500 kör + 1000 topkör |
Quote:
összevonás lesz, s egy üres D csoport, akkor az üres D csopiba 1700 hekin lehet majd lépni. S szavazás arról külön csopi, vagy a mostani D. Mán ha ezt elfogadtuk... ? |
Nem a fellépési korlátról beszélek,hanem arról,hogy az összevont csopiból honnan lehet majd fellépni.Ha marad a top30,akkor sok értelme nem lesz,ugyanolyan tempóban fognak felérni az orik a klánosba,amilyen tempóban lefordulnak mostanában az orik y-ba.
|
egyetertek Neverrel, ez a legnagyobb problema, amire celoztam
tovabb neheziti a kis szamos.... ugyanugy vagy 4milla ertekre kene felmennem a 4esemmel, ami eleg nagy lol, fedezes meglove, hat ussek? azis elegge lehetetlen perpill |
ez igaz...
mert megtippelem hogy az összevont csopiban 1700 hekin, vagy amit megbeszélünk, ott nem leszel top30%-ban.. erre ki kellene vmit találni... mi lenne ha csak 1000 kör kellene a kláncsopiba lépéshez? H-ból forduláshoz értelemszerűen kellene top30%, vagy ahány személyiséges ori,kevesebb, de kláncsopiba lépéshez nem kellene top30... |
Quote:
Ha anarchban is egy "klánszint" lenne a csúcs, akkor nem látok nagyon okát, hogy miért kéne lentebb magasabb hektárokon szabizgatni. Így a 30% is elérhető lenne mindenkinek. No de nem akarok beleszólni. :D |
először szavazzuk meg a jelenlegi kérdést utánna ha ati belemegy megszavazhatjuk a többit is, de ahogy a szaviból kivettem egyenlőre eldöntött a többi számára
|
Quote:
Én csak azt mondom,hogy ne top30 kelljen a fellépéshez,hanem mondjuk top50.Vagy erről kár is beszélni? A "csak 1000 kör,és léphetek" sztem nem jó,mert akkor az lenne,mint régen az Aból,hogy vki fellép,eltölt 1000 kört,de közben nem csinál semmit,és fellép. |
Quote:
|
Never,arra értettem a top30 nélkülözését, hogy vki lép H-ból a kláncsopiba.
ha visszaolvasod amit írtam, láthatod h a H-ból való forduláshoz sztem is kell top30%-as kör. |
Ha D össze lenne most vonva Hval akkor azért a top 30 megoldható lenne. Azt veszem hogy sokan lépnének fentről relatív (gyakorlatilag Crazy és Hulla orijainak fele már szignifikáns lenne) + ugye H 99%a is vinné le + jönnének új orik is Hba Mből meni felfelé, szal sztem nem ez lesz a nagy probléma...
|
Tudom most utálni fogtok, nekem mindegy hogy lesz e anarhos A, de ha ez azért van mert esetleg behalt a D csoport akkor nem lenne egyszerübb leforgatni a D- nagy orijait az Y-ba? Nem kellene hozzá se Ati, se megbeszélés.
|
Quote:
Aki az összevont csopiból akar fordulni,a klánost kihagyva,az igenis érje el a magas hekit. |
Quote:
Nem azért,hanem,hogy legyen egy kis változatosság :) |
Quote:
|
Szerintem, legyen uj csopi :)
Az pedig, hogy egy ember hany klanba lehet az megegyezes kerdese, ugy hiszem. Tenyleg anarchista csoportban vagyunk, es amit teszunk, annak latjuk szerintem a kovetkezmenyet. Ha egy ember tobb klanba lehet, es tobb klant iranyithat, akkor vippelje azt. Elobb-utobb szerintem osszefognanak ellene, es leszedheto lenne. Hisz tekercs+penz korlatlan mennyisegbe aramolhato fel a lentebbi szintekrol, azt hiszem. Ezt lehet ossze-vissza majd ujrazgatni, stb. A fellepesi hatar mindenkeppen alacsony legyen. |
Az uj csopi mellett:
-Ha H es D ossze lenne vonva, akkor ott is vippelni kellene a 90 napnal regebbi orikat, ebbol rengeteg van es szerintem ezt senki sem akarja. (Vagy megszunne H-ban a vippelesi kotelezettseg?) -H csoportot a rengeteg magas hekis ori tonkretenne....mert azert kivancsi lennek, ki nem lepne el a 100k< feletti orijaival...erre pedig megint rendeletet hozni, nem lenne erdemes. -A ket csopi osszevonasa irgalmatlan magas top30%-os hatart hozna H-ban, addig felmenni is lehetetlen lenne a sok szabis ori mellett...(Eleg ha ez megmaradna D-ben) |
Quote:
|
Ez a megoldas is mukodhet.
Nem ismerem annyira az emberek gondolkodasait :) Akkor igy viszont ertelmes az osszevonas is. |
Ez a játék nem az ami régen volt ,mindenki csak sirdogálni tud és kifogásokat találni ,a nagy orik igy a nagy orik ugy ,a fordulás a kék szám ,ez a csoport nem erröl szolt évekig
érdekes Ati 4-5-6 éve nem foglalkozott volna ilyen dolgokkal hogy az Anarchista csoportba szabályokat változtasson ,nehogy most összevonásra kerüljön 2 csoport ,legyen Uj szint aki akar lépjen oda és klánozzon magával az se lessz jobb mint most a D ,ez szinte biztosra vehetitek azért hozzáteszem a D ben keves hekivel jottem fel azota harccal es fedezéssel vannak ott az orijaim ahol vannak .......és had ne érdekeljen olyan országok problémája hogy nem tud a kékért fordulni es jatszik 1-2 éve max. kp |
All times are GMT +1. The time now is 12:42. |