![]() |
Quote:
Sőt az is elhet hogy valakira TK-t nyitott és annak a szövije lopta le:D De azért valjuk be valszeg a kapuzárásos verzió van, mert nem hiszem hogy 3szor megtörtént és az egész szövijében ( ha van ugye )s enkinek nem jutott eszébe?:) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Majd az érintett megmondja, hogy van-e szövije. De ha ez volt a harmadik alkalom, akkor azért ez esélyes :) Másrészt ha alkalmanként 30millát nyúlnak, akkor esetleg kevesebb pénzt kéne az oriban tartani, vagy több bankot. |
Quote:
ez esetben bocsi :o |
Quote:
Quote:
To Peter: Ezt tartom a legvalószínűbbnek. Erre még nem is gondoltam. Pedig igy utólag belegondolva rémlik valami a súgóból. :o |
Quote:
|
ööö hogy van ez? 30misit lopnak, de 100K-t fosztanak? :confused:
Ez így furán hangzik, lopnak beütnek és még pakolják rád a szárazvihart is, gondolom nem hulla vagy, mert akkor nem tudnál térkaput nézni, szóval lehet, hogy érdemes lenni kicsit átépülni. ;) Elolvastam a hozzászólásodat, akkor a második rész szorul még magyarázatra. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
OFF: imádom, hogy "itt valami nagyon rossz", de a súgót azt még véletlen se olvasod el, ááá, dehogy, inkább egyszerűbb azonnal jönni, hogy hibás a játék. Gratulálok. Sokra fogod még vinni. (Valahol máshol biztosan. ;)) |
Quote:
|
Quote:
És hogy topicnál maradjunk: nem értem miért olyan nehéz elolvasni a súgót, vagy miért gondolja valaki, hogy tök jó játékos lesz, anélkül, hog ytudná hogy működik ez a játék... |
Quote:
|
Atihoz szólna ez most elsősorban, de bárki válaszolhat, aki tisztában van a dolgokkal...
A törlésig ütés szabállyal lenne problémám... pontosabban nem egészen tiszta nekem, h ez akkor mit is jelent. pl ha megtámadnak, én pedig mondjuk 6-7 sereggel hazakísérem, esetleg a szövim is küld egy-kettőt, ezek mind bemennek, akkor átraktok? és ha nem megy be mind?, vagy egysem, de ua a céljuk?? előre is bocs, ha hülyeséget kérdezek, de nekem ez nem volt világos abból az üzenetből, amit írtál a fórumon... és meddig lehet elmenni bosszúból? vagy ha mondjuk privát üzenetben sérteget, de nincs semmi következménye (20-án reggel jelentettem)? azt sem lehet a játékon belül honorálni egykét pusztítással? és ha mondjuk két nap, vagy egy hét vagy egyhónap múlva állnék bosszút? |
Ezzel a "törlésig" ütéssel nekem is lenne egy két kérdésem pl.:ha van szövi háboru és csak ugy tudunk nyern biztosan h kinyirunk majd nullára mindenkit akkor mi vagyunk mostantol a riosszak mert nem akarjuk magunk mögött hagyni öket????és a másoik egyik orimat pl !szinten szétverik de én annak a szemálynek egy másik oriját az én másik orimmal pl 5szinten nem nullázhatom le mert ez nem az én elöre haladáasomat szolgálja?
A hadisarccal egyetértek de ez a törlésig ütés tiltása ez nem okés szvszt |
van neki kulon topicja, irjatok oda....
|
már megtaláltam,de mikor írtam, még nem volt, vagy nem vettem észre, mert még nem pörgött így...
|
All times are GMT +1. The time now is 21:53. |