Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   nem értett dolgok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1106)

Viz 01-20-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 67550)
vagy a szövijére volt kapu, nem rá :)

Hehe, az is lehet.
Sőt az is elhet hogy valakira TK-t nyitott és annak a szövije lopta le:D
De azért valjuk be valszeg a kapuzárásos verzió van, mert nem hiszem hogy 3szor megtörtént és az egész szövijében ( ha van ugye )s enkinek nem jutott eszébe?:)

Valezius 01-20-2007 19:54

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 67546)
ebben a körben (5 perce fél órával körváltás előtt) méhozzá úgy hogy egy darab térkapu sincs nyitva rám

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 67549)
Vagy tudnak tolizni és kapuzárás előtt lopták le. ilyen esetben 9 körönte nézz kaput és tuti meglesed ki az:)

Nem árt, ha az ember elhiszi, amit a másik ír. ;)

Viz 01-20-2007 19:55

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 67552)

upszi, figyelmetlenül olvastam úgy értelmeztem h 5 perce volt kv igazad van:)

Peter 01-20-2007 19:57

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 67552)

ezért írtam, hogy nem rá lehetett kapu ;)

Valezius 01-20-2007 19:58

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 67556)
ezért írtam, hogy nem rá lehetett kapu ;)

Nem is rád reagáltam :)
Majd az érintett megmondja, hogy van-e szövije. De ha ez volt a harmadik alkalom, akkor azért ez esélyes :)

Másrészt ha alkalmanként 30millát nyúlnak, akkor esetleg kevesebb pénzt kéne az oriban tartani, vagy több bankot.

Peter 01-20-2007 20:02

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 67558)
Majd az érintett megmondja, hogy van-e szövije. De ha ez volt a harmadik alkalom, akkor azért ez esélyes :)

Másrészt ha alkalmanként 30millát nyúlnak, akkor esetleg kevesebb pénzt kéne az oriban tartani, vagy több bankot.

ja, értelek
ez esetben bocsi :o

karesz6 01-20-2007 20:41

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 67549)
Vagy tudnak tolizni és kapuzárás előtt lopták le. ilyen esetben 9 körönte nézz kaput és tuti meglesed ki az:)
Nem hiszem hogy havonta többször lépnek szintet v törölnek:) De elhet terjednek az ilyen gaz orik:)
De persze az se lehetetlen.

Quote:

To Viz: Nem hinném hogy kapuzárás előtt loptak le mert 35 kor volt az eksön és a körváltás 03 kor van. :( Azt sem hinném hogy szintet léptek mert tul gyakran megesik. Ja és örülnék ha csak az ehhez hasonló gaz orik terjednének. De sajna terjednek az igazán nagyon nagyon gonosz és kegyetlen orik akik csak úgy heccből bevernek 5x mert betudnak (fosztira amikor max 100k aranyat hoznak) meg 1 hétig pakolják rám egyfeszt a szárazvihart meg egyebek. De lopni pedig nem lopnak max gyujtanak.

To Peter: Ezt tartom a legvalószínűbbnek. Erre még nem is gondoltam. Pedig igy utólag belegondolva rémlik valami a súgóból. :o

karesz6 01-20-2007 20:46

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 67558)

Van szövim igen. 30 milkát most nyultak le először ugyhogy emiatt nem fáj a fejem. Az meg hogy ez eddig nem jutott eszembe csak az én hülyeségem a szövitől még nem kérdeztem hogy ez miért lehet. Van annak épp elég baja nélkülem is.

Valezius 01-20-2007 20:46

ööö hogy van ez? 30misit lopnak, de 100K-t fosztanak? :confused:
Ez így furán hangzik, lopnak beütnek és még pakolják rád a szárazvihart is, gondolom nem hulla vagy, mert akkor nem tudnál térkaput nézni, szóval lehet, hogy érdemes lenni kicsit átépülni. ;)

Elolvastam a hozzászólásodat, akkor a második rész szorul még magyarázatra.

karesz6 01-20-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 67588)
ööö hogy van ez? 30misit lopnak, de 100K-t fosztanak? :confused:
Ez így furán hangzik, lopnak beütnek és még pakolják rád a szárazvihart is, gondolom nem hulla vagy, mert akkor nem tudnál térkaput nézni, szóval lehet, hogy érdemes lenni kicsit átépülni. ;)

Ez a mostani csak egyszeri lopásról szólt. A fosztizás néhány hete volt. Bocs ha érthetetlenül fogalmaztam.

Ati 01-21-2007 16:55

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 67546)
Valami itt nagyon rossz.

Quote:

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 67585)
Erre még nem is gondoltam. Pedig igy utólag belegondolva rémlik valami a súgóból. :o

OFF: imádom, hogy "itt valami nagyon rossz", de a súgót azt még véletlen se olvasod el, ááá, dehogy, inkább egyszerűbb azonnal jönni, hogy hibás a játék. Gratulálok. Sokra fogod még vinni. (Valahol máshol biztosan. ;))

karesz6 01-21-2007 17:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 67900)
OFF: imádom, hogy "itt valami nagyon rossz", de a súgót azt még véletlen se olvasod el, ááá, dehogy, inkább egyszerűbb azonnal jönni, hogy hibás a játék. Gratulálok. Sokra fogod még vinni. (Valahol máshol biztosan. ;))

Kösz mindent. ;) (sorry sorry nem mondom hogy ezért nem érdemeltem meg 3 mínuszpontot nade 15 öt??? :( :( )

Ati 01-21-2007 17:18

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 67905)
Kösz mindent. ;) (sorry sorry nem mondom hogy ezért nem érdemeltem meg 3 mínuszpontot nade 15 öt??? :( :( )

Abból 5 a másik topicban levő kérdésedre ment, amire a válasz szintén le van írva a súgóban, de valamiért azt se akarod elolvasni. Ehhez is ismér gratsz. Egy biztos: nem leszel így túl hosszúéletű ebben a játékban.

És hogy topicnál maradjunk: nem értem miért olyan nehéz elolvasni a súgót, vagy miért gondolja valaki, hogy tök jó játékos lesz, anélkül, hog ytudná hogy működik ez a játék...

karesz6 01-21-2007 17:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 67911)
Abból 5 a másik topicban levő kérdésedre ment, amire a válasz szintén le van írva a súgóban, de valamiért azt se akarod elolvasni. Ehhez is ismér gratsz. Egy biztos: nem leszel így túl hosszúéletű ebben a játékban.

És hogy topicnál maradjunk: nem értem miért olyan nehéz elolvasni a súgót, vagy miért gondolja valaki, hogy tök jó játékos lesz, anélkül, hog ytudná hogy működik ez a játék...

Azt most láttam hogy 5 tényleg más miatt megy és nem mondtam hogy nincs igazad csak kijött belőlem. Sory többet nem pampogok hanem inkább súgót olvasok. :D

Kancsendzönga 01-23-2007 17:07

Atihoz szólna ez most elsősorban, de bárki válaszolhat, aki tisztában van a dolgokkal...
A törlésig ütés szabállyal lenne problémám... pontosabban nem egészen tiszta nekem, h ez akkor mit is jelent. pl ha megtámadnak, én pedig mondjuk 6-7 sereggel hazakísérem, esetleg a szövim is küld egy-kettőt, ezek mind bemennek, akkor átraktok? és ha nem megy be mind?, vagy egysem, de ua a céljuk?? előre is bocs, ha hülyeséget kérdezek, de nekem ez nem volt világos abból az üzenetből, amit írtál a fórumon... és meddig lehet elmenni bosszúból? vagy ha mondjuk privát üzenetben sérteget, de nincs semmi következménye (20-án reggel jelentettem)? azt sem lehet a játékon belül honorálni egykét pusztítással?
és ha mondjuk két nap, vagy egy hét vagy egyhónap múlva állnék bosszút?

Cyby_ 01-23-2007 19:31

Ezzel a "törlésig" ütéssel nekem is lenne egy két kérdésem pl.:ha van szövi háboru és csak ugy tudunk nyern biztosan h kinyirunk majd nullára mindenkit akkor mi vagyunk mostantol a riosszak mert nem akarjuk magunk mögött hagyni öket????és a másoik egyik orimat pl !szinten szétverik de én annak a szemálynek egy másik oriját az én másik orimmal pl 5szinten nem nullázhatom le mert ez nem az én elöre haladáasomat szolgálja?

A hadisarccal egyetértek de ez a törlésig ütés tiltása ez nem okés szvszt

Remedy 01-23-2007 19:31

van neki kulon topicja, irjatok oda....

Kancsendzönga 01-23-2007 19:33

már megtaláltam,de mikor írtam, még nem volt, vagy nem vettem észre, mert még nem pörgött így...

All times are GMT +1. The time now is 21:53.