![]() |
Quote:
Amúgy szerintem is ha valaki ki akarja hagyni az A-t az hadd hagyja ki :) Nem erőszak a disznótor |
Quote:
Sztem Kisbér, attól, hogy nem ismerem az A-ban levő nagy országokat, és nemtok több 100 milliárdos klánt összerakni még lehet, hogy alsóbb szinteken elvernék jó pár A-s orit... |
Quote:
Akkor a szupercsávók (5-6-7-8)-assal ezt nem tudják megtenni?! Van x év tapasztalatuk... És most ne azt mondjátok, hogy ennyi idősen már nem életcél a gép előtti ülés... Akkor ne legyen életcél a (7-8-9) személyiség!!! Felcsesztek idegileg :) Megyek szívok egy cigit :) |
Az A-ban is felmész ismeretség és milliárdos klán nélkül?
|
Quote:
Akkor B tetején töröld az orid, és kezdj újat az 5-en. Ennyi... Hódító, kihívás, életcél.. Nem azért fognak tisztelni, mert (6)-osod van hidd el! |
Quote:
|
Quote:
Nem szoktam kiskirálykodni, aki ismer tudja. De tudod, mit majd gyere a mi klánunkba és ott menj fel olyan magasra :) Amit írtam, azt meg tartom, hogy attól még, hogy vkinek 6-7-8-900k-s, milla orija van A-ban, még simán elverem lejjebb, persze tisztelet a kivételnek... |
Quote:
játék mint életcél.... |
Quote:
De! Vajon a kis hatos, hetes tükrözi annak az embernek a játéktudását? Eddig nem volt nehéz megszerezni a kis sorszámot, sokan csinálták is a kis gnómjaikat 10% toronnyal, 45% barakkal, 7 - 7% kocsma, templom, s fedezgettek szépen, mert az is olcsó volt. Most ezeket kellene sajnálni, hogy némi elvárás jelentkezik az irányukban? Úgy gondolom pár embert ismerek, pár embert tudom hogy játszik, akit kiemelnék, hogy igen, ez tud, azok közül monnyuk 1/10 a kis 4 fölöttivel rendelkezők aránya. Volt hogy csak azért reggeltem orit, hogy ezeket a kis kék csodákat üssem. kb 1/4 arányban maradtam alul, a maradék 3 újrázott. Sztem tegyenek le vmit az asztalra, vagy a kétségtelen fáradozással, de vértelen játékkal megszerzett érdemeikből adjanak le. Egy korábbi hozzászólás, hogy van aki nem szereti az At. Jelen pillanatban az is játék része, nem külön játék, ergo csináljon ott is valamit. Ha másként nem megy, - mert elismerem, hogy pénz nélkül nem megy, mint az életben sem semmi:P - tegye azt, mint aki ott felment, kuporgasson, gyűjtögessen, s üssön. Mert ez gazdasági játék is, s nem csak a holnapi fedezés árának kitermeléséről szól. |
Quote:
Vagy fizet érte. Előbbi tényleg kapcsolatok kérdése, utóbbi pedig gyűjtögetés, tamagocsi játékkal megvalósítható... Az említett 199 heki gnóm tekiíró 4k körig... Termel annyit, amit ügyesen forgatva bejuttat olyan klánokba, amik már felhúznak ennyiért és még időt sem vesztesz... Akkor most miről is beszélünk?! Igen, az A a pénzről szól. vagy van ismerősöd, és felmész 0 pénzzel, vagy termelsz és te szerzed az ismerősöket az A-ban :) |
Quote:
Arra :D Én benne vagyok? Csak miheztartás végett :P:P:P |
Quote:
No ez a rém gusztustalan az A-ban... |
Nekem vannak ismerőseim A-ban, akik lóvésok, ismerem sergiát is, aki ott van elől, de mégsem mennék hozzá, hogy lécci vegyél már be. Inkább vagyok olyanokkal, akiket kicsit jobban ismerek. Az életben se a felületes ismerősökkel van az ember, hanem a közelebbiekkel, az esetleges barátokkal. Attól még, hogy vkki csóró, lehet a barátom. Nálam nem minden a pénz...
|
De aki ilyen sokra tartja a játéktudását, annak lécci, jöjjön 1 hónapra hozzánk A-ban, és megláthatja, milyen az, mikor még a kajára sincs néha pénz, nemhogy milliárdos tételekre. Majd az ítélkezzen, aki látta a nem napos oldalt is. Ezzel nem akarok magamat/magunkat sajnáltatni, egyszerűen ez TÉNY, ez a VALÓSÁG.
Szeretek játszani, ezért soha nem fogok 199 hekis gnomot 1 évig irattatni 5-ben. |
Quote:
Szerinted mennyit kell fizetni azért, hogy egy nagyklán felhúzzon 500k értékre? Szerinted 2400 hekiről mennyibe kerül most felfedezni akár 10k-ra? 4-5 év 199 hekis tekiírás elég hozzá? Főleg, hogy A-ba 4-3 mrd aranyat még csak-csak felviszel, a többit kénytelen vagy tekiben, és az addigi bezi nagy vagyonod hirtelen elkezdi hamadát érni... Ez azért nem olyan egyszerű mint ahogy itt beállítod:) Arra, szerintem a kiskékszámosok rá fognak kényszerülni, hogy vagy bebizonyítják, hogy méltók a számra, vagy leadjanak belőle. És nem kizárólag az A miatt. Az egyes csopik topjában előreláthatólag meg fog indulni a kis kékek tülekedése a magasabb helyezésért, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy hamar kiszelektálják maguk közül a nem odavalót... |
Quote:
És? Most mentem fel A-ba. Több helyről is hívtak, hogy felhúznak ingyé (mert ugye csóró vagyok), mert ugyan csak (2)-em van, mégis többen tisztelnek, és ismernek! Mondom, okés, de hoznék még 2 embert, akikkel végigszenvedtem az alsóbb csoportokat. Én sem hagyom ott a közvetlen bajtársakat... És igen, nekem is többet számítanak ők, akikkel 4k kört végigszívtam, mint az a tény, hogy minél gyorsabban tudjak (3)-as lenni... :) Ahhoz, hogy utolérjem Tuvalut úgyis elkéstem :D:D:D:D |
és akit nem hívnak?
annak meg IJ marha jó lesz ütnivaló töltelék orinak... |
Quote:
;) De Pool, ha csóró a klán, akkor lehet hogy jó emberek, de a játékban nem a legjobbak. Akkor ne legyen hatosuk, sztem, ha abszolut csórók még 3asuk sem. S mivel az A a csapatjátékról szól, így magad döntesz arról, hogy szívhez közel álló emberek v. siker! |
Quote:
Téged hívtak:):):) |
Ugy jöhet egy Diletáns?
Szval én játszom közel 4 éve a játékot!
Most van kék számom és harcoltam érte ,hogy legyen! Vipeltem cc 15 e pénzt hozzá! Azok akik javasolták e "szerény" változásokat véleményem szerint soha nem jártak sem az 1 A ban sem pedig nem vártak arra, hogy a 2 ből a másik orival vissza fordulhassanak:) ezek az előzmények! Szerintem a kék szám megléte legyen, viszont, az hogy egyre határozottabban hadakozó és erőszakos játékot játszak az már nem tetszik! Akik ismernek tudják szeretek normális ember módjára itt lenni, játszani! Miért kell rákényszeriteni mindenkit arra, hogy rá másszon a másikra, ha nem teszi akkor nem léphet! Ezek szerint sok személyiség a sok kék szám a sok lerótt zsé az smsre az; ÁTOK; és aki ezt teszi az velem =TEHÁT ELÁTKOZOTT!!!! Láttátok a listát miszerint az 1 ben egyre nehezebb feltétel rendszernek kell megfelelni!!!! a 30 % szerintem emberséges, és elfogadható mint lépési feltétel és szint!!!! Aki azt mondja, hogy kékszámos orijával a top 10% és az alá tehát top 5% .. 1% ben tud lenni az nem játszott még hódítót csak az elmélettel fogalalkozott! Az vagy nagyon agyafúrt és naponta 26 órát ül a gépe előtt!! szvsz! maradhatna a 30 % hiszen itt az A ban mindenki tudja jóval nehezebbek a feltételek mint a játék egészében! a elfedezésől nem irtam nekem azt irja olyan óóóóóóóórijási.......... stb! miért!?? hiszen fizettem, HOGY NORMÁLISAN JÁTSZHASSAK:(( aki nem VIP az csAK BIRÁL ÉS NYER??? Hu de, hosszú lett:)):(( |
Quote:
Legyél elf, lopj körbe mindenkit, fedezd abból úgy-ahogy a fedezésed. Legyél ork, fosztogass mindenkit, fedezd abból, meg az ütésekből a feljebb jutásod. A nagy/jó klán azért kell, hogy támogasson. Megvan az a gabonatermelési plusz, amivel tanyafree-t csinálhatsz magadból. Megvan az az anyagi tőke, ami seregcserét eredményez ha úgy adódik. Megvan az a nyersanyagtermelési mennyiség, ami a bontásokhoz, trükközésekhez elég. Megvan az az elhivatottság, ami körönkénti távokat, ezzel biztonságot ad. És még sorolhatnám... Pl az egyik klán megkeresett, ha tudom vállalni, hogy minden körben napközben távot nézek, ők ingyen (folyamatos 20 körönkénti maxos fedezéssel) vállalják a felhúzásom... Nem vállaltam... Amúgy teljesen tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal.. Angolban topklán vagyunk, és nem 1 orit húztunk már fel magunkhoz. Igaz 6k hekin vagyunk, de az itt a magyarban a 80. helyre, tehát a top 13%-hoz elég... |
Synkel: szerintem most nem konkrét esetkeről van szó...
|
Az angolban sem normális hogy már most megy az irreális magasságban a betokozódása egyes oriknak, és a bratyik felhuzigálása hozzá...
és kiváncsi lennék hogy az az ori amelyik termeli a kaját meg a nyersanyagot az hogy jut fel? vagy már eleve jól felnyomták a változtatás előtt jó magasra nehogy bárki közelében is legyen. |
Magam részéről röviden összefoglalva azzal nem értek egyet, hogy támasztunk feltételeket, amit teljesít vki, aztán hozunk másfajta feltételeket, amik által gyakorlatilag lemondhat az addig megszerzettekről.
De sztem sokan érdemtelenül járnak kis számmal, nem a játéktudásuk fedi, ezt mindig is mondtam. Sajnálatos mód túl későn jött be vmi szigorítás, -s nem feltétlen a mostanira hasonlóra gondolok,- ami megakadályozta volna, hogy mindenki forogjon össze - vissza. Azt szintén sérelmezem, hogy az Aban is 12% tolival gyakorlatilag óriáson kívül orit nem tudtam felmérni 2000 - 4000 heki közt, tehát jelentős részük mást sem csinál, csak betoníj, s fedezés. Így szerezzen vki kis számot, egyfajta elismerést? Mert képes 3 hónapig várni amíg a képzéséből felfedez? Egy csudát, az ilyennek sose adnék kis számot, még kettest sem :P Néha unalomból beléptem a játékba, különböző klánokba, s amilyen orikat láttam... inkább nem ecsetelném, hogy másnak ne kelljen szörnyülködnie! :S Egyiknek sem adnék semmilyen elismerést azért amit csinálnak, inkább büntetném őket :P |
És megtoldva nem vagyok arról meggyőződve, hogy ez a módszer ami most érvénybe lépett segít a selejtet kiszelektálni, mert ismerettségekről is szól ez a játék, s továbbra sem lesz ritka a semmi védelemmel termelő oricska a topban, vagy a jksz földleadás.
Ezek talán még az eddigieknél is sűrűbben fognak előfordulni. Bár amíg nincs retorzió ellene, addig tehetik, nem szólhatok ellene. De ha azt veszem, hogy ez a játék elég sokban hasonlít az életre, akkor nem kifogásolom azt sem, hogy az ismerettségeken rengeteg múlik a hódban is. |
Quote:
Mindenki minden szinten 200 hekivel indul. 2 hónap után a pontlista első 33% feljebb jut, középső 33% marad, alsó 33% leesik egy szintet. Így legalább az lenne a játék, aminek indult, nem tamagocsi :) Ha ezt javaslod, csak támogatni foglak :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nincs ott semmi humbukk... Az ott bukott meg, hogy az elején nagyon kevesen voltunk, így fel tudtunk menni kvázi magasra klántámadással. Ezzel a kis létszám miatt lefogtuk a top30%-ot, így nem tudtak a többiek lefordulni, csak akit engedtünk. Aztán remyék mellénk fedeztek... Így most 2 nagy klán van egy nagy szakadékkal a többiektől. Aki fizet (sokat) felhúzzuk... Aki nem, az soha nem fordul az A-ból :) Monopol helyzet rlz :) |
Quote:
Gondold végig, ha belépek xhez, nem fogok felmenni? Tengernyi pénz rendelkezésre áll. Hogy pucolódna ki? Ki fönn van nem maradna fenn továbbra is? vagy az a haveri kör? Vagy lelépne? Mert túl jó volt? Vagy muszájból fordulna? Akkor minek játszana az ember? A kis számokért? Épp azon vitázunk, hogy azokat is jóformán csak csalással lehet majd tovább növelni. Akkor ettől hogy lenne tisztább a játék? |
Quote:
|
Kicsit mintha eltértetek volna az eredeti témától. :)
|
Quote:
és ez megint csak kistílüség és gusztustalan játékmód... És te mondod Poolnak hogy kiskirálykodik? Nézz már magadba! Miért nem fordulsz le? Jah mert ez egy marha jó helyzet és pont kihasználod arra hogy a B-ben zsaroljátok a többieket hogy kék számmal minél gyorsabban fordulhassatok? Gratula ehhez a tisztességes hozzáálláshoz |
Mikor fog innen egy javaslat bekerülni a megfontolás alatt levőkbe, ha egymást marjuk? :(
Inkább vmi jó ötletet kellene kiagyalni, ma egész nap ezen rágódtam... Én javasolnám, hogy az A-s orinak ne kelljen a B-ben levő top%-át elérnie. De ha már ez se jó, akkor A-ban legyen a topkörök top20%-hoz kötve. Azt is elég már elérni, jóval 200.000 érték felett van, de reálisan lenne rá mindenkinek esélye. Ennyi. Vélemény? |
Quote:
no ezt hívnám nagytakarításnak az A-ban... |
Quote:
Köszi Goldy, hogy megvédsz :D Aki ismer, tudja, nem vagyok olyan... |
Quote:
mert teljesen egyet értek ezzel amit irtál! nem is igazán kell kiegészítenem! soha nem lessz a játék tiszta mig mdenkire nem kényszerítik rá a fordulást! és nyaral vagy ott nyaral az 1 ben és nevet azokon akik próbálják a játékot játszani:)) |
Atinak igaza van, a téma nem ez, megoldás kellene gyerekek...
|
Quote:
|
Nekem minden olyan megoldás elfogadható, ahol kihagyhatom az A-t, vagy max az A-ban lévő orim szintjét kell megugranom.
|
All times are GMT +1. The time now is 19:49. |