![]() |
[quote=Goldy;50356]1., Ha már volt bennem akkor bátorság, és itt most nem a kezdő játékosok dur bele kiküldök mindenkit számolás és minden nélkül, hogy kitámadok és nem tudok meghatározó védelmet hagyni az oriban mert az ellenfél se ma kezdte, akkor már ne 1 ilyen támadás miatt verjenek már le 200 helyet a csopiban.
[quote] Bátorság?! Goldy Te miről beszélsz? Ha nem számolsz, és fullra kimész, akkor igenis üssenek le rólad 200 hekit. Bár bocs... |
Quote:
Lehet pusztítással is, ami ugyanilyen eredményt hoz, Meg mészárlással, ami ha szerencsém van, esetleg bemehet alulról. Ha pl gnóm vagy ork vagyok, és egy tolist akarok magamtól eltávolítani, erre esélyem sincs. Varist úgyszintén... Holott eddig ment a dolog ügyesen. És elsősorban nem a lámákkal van bajom, aki nyilvánvalóan az, azt pl sose verem be 20 sereggel csak mert a varis is befér hozzá, beérem kevesebbel, és javaslom, hogy legközelebb gondolja át. Ezzel szemben 1200 hekin pl ha egy orkot elkezdesz viharozni, annak nem nagyon van más választása a védekezésre, le kell küldjön oyan mélyre, hogy a készüli, meg az autovédelem miatt már ne menjen az ártó. |
Quote:
köszi |
Quote:
A szöviben a tolis is be tud segíteni egy varis elintézésébe és vicaversa. |
Quote:
Óriás varist meg tolisok nagyon ritkán szoktak elintézni, ellenben úgy teszi fel a 36 köröket a gnómra meg orkra, mint annak a rendje. |
Quote:
Csak egy kicsit is gondolj bele abba, hogy a szovik igy nem tudnak egyszerre haladni, nem tudjak megvedeni a tolisukat/varisukat/termelojuket, es rajossz, hogy nem jo a mostani rendszer..... De ez le is volt ide irva, azzal nehez vitatkozni.... |
Quote:
Elolvasnád az írásod, mielőtt kiküldenéd, köszi! |
Quote:
3-4 körröl lentről is fel fogja tudni tenni, ha jól játszik a közeledbe sem megy. |
Quote:
kösz! |
Quote:
|
Quote:
Már-már azon gondolkozom, hogy tényleg 1 játékot játszunk?! |
Quote:
A többszörös ütés max 5.-4. csoportban normális haladás része, fent csak full kitámadott, elhagyott, kiárult orira tudsz így kimenni. A varis ha varist játszik azért gondolom némi védelmet fog tartani. A sereges így is vissza tud menni max nem alázza a támadót a csoport aljára, csak mert az egyszer ütni mert. És azért a varisnak is van némi eszköze arra hogy büntessen ha kell. |
Quote:
"1., Ha már volt bennem akkor bátorság, és itt most NEM a kezdő játékosok dur bele kiküldök mindenkit számolás és minden nélkül, hogy kitámadok és nem tudok meghatározó védelmet hagyni az oriban mert az ellenfél se ma kezdte, akkor már ne 1 ilyen támadás miatt verjenek már le 200 helyet a csopiban. |
Quote:
szerintem |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Varis? 36 kör szárazvihart 8 körönként leszedni gnómmal, akinek a készülije jobban fogy mint az óriásé szintén szétkapja pár nap alatt az orit. |
Quote:
Sorry érte.. Ezzel szemben nem kell elküldeni a k...a anyámba miatta... bocs :D Mert kb a stílusod olyan volt és azt baromira nem szeretem! Ha kitámadsz, és minimális védelmet hagysz, amin át tudnak menni 5x, akkor megérdemled... Nekem a kockáztatás az, hogy mondjuk 2-3 sereg befér hozzám... Ami elég nagy kockázat... :) És ha jönnek 3-an rám és nem tudok kitalálni semmit, akkor csak magamat szidom, és nem a rendszert... |
Quote:
:D ..de te kezdted.. :D De nekem a 17 vs 1 szavazat eldöntötte, hogy akkor most miről is beszélünk :) |
A hadis épp bent van épp 3 hadis van, ez nem épp egy klasszikus szövi...
Számomra nem életszerű példa, de látványos. A tolis meg csak ölbetett kézzel vár hogy elütik az összes támadóját? Ezzel még nem vagyok meggyőzve hogy ez annyira rémes változtatás lenne. Magam is többnyire hadist játszom, értem a felzúdúlást, de ez így fair. |
Quote:
Kértelek hogy olvasd el mielőtt idézgetsz ennyi... Jah szal egy erős csoport topjában senki soha ne menjen sehová... |
Quote:
|
Quote:
Ha Te hadist játszottál és jó hadist, akkor tudod, hogy mennyi védelmet kell otthon tartani (persze, ha van pénzed, akkor...), hogy ne jöjjenek 5-en keresztbe. Ha ennél erősebb védelem ellen szeretnél menni, akkor te is vállaltad azt a rizikót, hogy leütnek, vagy mentél hajnal 3-kor, stb, stb... De így napközben is mehetsz minden további nélkül, max pénz az ablakban vesztítek... Ez így nem fair... szerintem... |
Quote:
|
Azért szavaztam a mostani változatra, mert így nem lehet (illetve nem olyan egyszerű) egy mf országot egyetlen elhibázott lépés után pillanatok alatt összezúzni. Kap egy kis esélyt a javításra ;)
|
Quote:
Minél feljebb mész a csoportban annál inkább 24 órában ügyelnek egy szövire... És igen rizikót vállalok, pont ezért fair ha nem vernek le a csopi aljára ezért |
Quote:
|
Quote:
a klán 1ik hadisa mindenképp alulról fog ütni + a többi sereg ez így nekem már miért érné meg? |
Az egésznek az a lényege, hogy az új szabályok szerint sokkal több támadásra számít Ati minden szinten.
A régi szabályok szerint sokan többszörösen is meggondolták, mikor kit támadjanak. Most viszont full nem lehet kiszámolni, mikor mennyit hozol. Nem tudod hanyadiknak érsz be. Jól szervezett klánok, szövik szétcsúsznak. Emberek!!! Pont ez volt a cél.:( |
Quote:
Mert az enyémnek nem, az biztos... :D Ha én össze tudok dolgozni, ha én ha kell éjjel 3-kor össze tudom csődíteni a szövitársakat, hogy induljanak válaszcsapásra, akkor nekem ne legyen előnyöm ebből? Aki meg lefexik aludni kvázi full kitámadás után és reggel felkelve nem kell izgulnia, hogy szétzúzták az oriját vagy sem, hiszen max 1 ütést kap alulról, meg még pár heki veszteség legrosszabb esetben, az a király? Legyen felelőssége is a támadásnak... Nincs is annál jobb adrenalinfröccs, amikor megnézed a csapódás után, hogy mennyien jönnek vajon feléd... :-) |
Az sem mellékes ugye, hogy már a felfedezések megváltoztatása miatt is több ütés lesz, ezzel a változással pedig már átestünk a ló túloldalára (szerintem)
|
Quote:
|
Quote:
Látszik, hogy nem sok nagy csatád volt az A ban. Ha egy termelőtől elveszed az esélyt, hogy több sereggel is visszaüssön egy full hadist, mégpedig tisztességesen alulról, akkor a termelő egy fokozás után kapni fogja a következő támadást, és nem sok esélye lesz... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
értem |
All times are GMT +1. The time now is 21:05. |